2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Pembe olunca endıse ettım canım, ınsallah sorun yoktur
Arkadaşımın başına gelmişti. Süt içinde kan olabiliyormuş ondan demişti. Geçmiş olsun.

Bizimki dün gündüz bir kere kucakta uyudu, o hariç hiç uyumadı. Akşam acile gidelim dedim. Eşim ne diycez dedi sonra beybiyi kanguruya koyup sokaklarda dolaştık gece yarımda. Eve gelince peluş tulumla yatağa koydum, 6’ya kadar kıpırdamadan uyudu.

Bays iyi kilo almis bence sen mamayı azaltabilirsinAyda 600-700 ok diyor benim doktorum.

Yerını degıstırdım ben de dun sallanan kucuk besıkte uyudu gece acaba ondan mı boyle delıksız uyudu dıyorum.. Juno sankı kucuk gelıyor artık, juno ıcınde bıle kıvrılarak uyuyor hep cunku..
Bays iyi kilo almis bence sen mamayı azaltabilirsinAyda 600-700 ok diyor benim doktorum.
Cıglıklaarı napıcaz pekı
Sohrab her seferinde 90 cc içip bitiriyor mu?
Bitiriyor canım.. Bazen onunla da doymuyor dıye dusunuyorum sure uzun olunca aradakı
Az evvel 60 anne sütü verdım. 20 dk sonra da 60 mama verdım... Bı guzel kustu.. 120 fazla geldı.

Cigliklsrin baska sebebi de olabilir her aglama aclik degil ki..Mamayi yiyince bayilip susuyordur muhtemelen

Cigliklsrin baska sebebi de olabilir her aglama aclik degil ki..Mamayi yiyince bayilip susuyordur muhtemelen
Aclıktan aglıyor, aglama stılınden tanıyorum onu
Bı de ben mamayı 3bucuk 4 saatten once vermıyoruum oncesınde meme de verıyorum az bı sure oyalıyor onu, süt az cıktıgı ıcın simirlenip basıyo çıglıgı, biberonu once dudagına degdırıyorum anında susuyor, boyle degısık bır yakalama hareketı yapıyo cok komık.. 1 dk oncesınde o aglayan bebek bır anda susuyor bıberon dudagına degınce

Birde biberon tutunca iki elin havaya kalkıp yumruk olması çok güzel ya bayılıyorum

Aynisi bizde de oluyor once meme veriyorum bakti doymuyor bazen memeyi de almiyor direk niberon bekliuor

Aynisi bizde de oluyor once meme veriyorum bakti doymuyor bazen memeyi de almiyor direk niberon bekliuor
Yaa bu cüceler nasıl akıllı böyle
Yorulmak ıstemıyor bosuna
Bızımkıne emzıgı veremedık 2 3 dk emıyor dılıyle ıtıyor, elımle tutuyorum ıtmesın dıye bu sefer kendı elıyle vuruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…