- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.801
Vurulduktan birkaç saat sonra verdikSiz ateş düşürücü verdiniz mi gitmeden yoksa gerek kalmadı mıAcelya A
Pembe olunca endıse ettım canım, ınsallah sorun yokturEmdiği sütün yağını alıp suyunu atarlarmis korkma annesi
Calpol mi verdinizVurulduktan birkaç saat sonra verdik
Sabaha kadarda güzelce uyudu ertesi gündw sıkıntısı olmadı
Evde parol vardı kilosunun yarısı kadar ölçek olacak şekilde verdikCalpol mi verdiniz
Arkadaşımın başına gelmişti. Süt içinde kan olabiliyormuş ondan demişti. Geçmiş olsun.Pembe olunca endıse ettım canım, ınsallah sorun yoktur
Bays iyi kilo almis bence sen mamayı azaltabilirsinKesınlıkle memenın bı sekılde bosaltılması gerek, benım sütüm cok deıl, sabah sagmamnsebebı de geceden doluyor o yuzden..gun ıcınde her mama oncesı mutlaka memede, sagsam da bısey cıkmıyor
En son 1.ay kontrolınde tartıldı canım 2 aya 1 hafta kaldı suan bılmıyorum ama baya agırlastı, bogumlar da cıktı
1.ayda 1200 gr almıstı, 2. Ayı 1 hafta sonra ogrenıcez ınsallah
Kiwi ile sagım yapıyorum, baslık olcüleri oldugunu bılmıyordum, bır gogsumun ucu daha buyuk dıgerınden.. Bı bakayım
Yerını degıstırdım ben de dun sallanan kucuk besıkte uyudu gece acaba ondan mı boyle delıksız uyudu dıyorum.. Juno sankı kucuk gelıyor artık, juno ıcınde bıle kıvrılarak uyuyor hep cunku..Arkadaşımın başına gelmişti. Süt içinde kan olabiliyormuş ondan demişti. Geçmiş olsun.
Bizimki dün gündüz bir kere kucakta uyudu, o hariç hiç uyumadı. Akşam acile gidelim dedim. Eşim ne diycez dedisonra beybiyi kanguruya koyup sokaklarda dolaştık gece yarımda. Eve gelince peluş tulumla yatağa koydum, 6’ya kadar kıpırdamadan uyudu.
Cıglıklaarı napıcaz pekıBays iyi kilo almis bence sen mamayı azaltabilirsinAyda 600-700 ok diyor benim doktorum.
Bitiriyor canım.. Bazen onunla da doymuyor dıye dusunuyorum sure uzun olunca aradakıSohrab her seferinde 90 cc içip bitiriyor mu?
Yerını degıstırdım ben de dun sallanan kucuk besıkte uyudu gece acaba ondan mı boyle delıksız uyudu dıyorum.. Juno sankı kucuk gelıyor artık, juno ıcınde bıle kıvrılarak uyuyor hep cunku..
Cıglıklaarı napıcaz pekı
Bitiriyor canım.. Bazen onunla da doymuyor dıye dusunuyorum sure uzun olunca aradakı
Az evvel 60 anne sütü verdım. 20 dk sonra da 60 mama verdım... Bı guzel kustu.. 120 fazla geldı.
Aclıktan aglıyor, aglama stılınden tanıyorum onuCigliklsrin baska sebebi de olabilir her aglama aclik degil ki..Mamayi yiyince bayilip susuyordur muhtemelen
Birde biberon tutunca iki elin havaya kalkıp yumrukAclıktan aglıyor, aglama stılınden tanıyorum onu
Bı de ben mamayı 3bucuk 4 saatten once vermıyoruum oncesınde meme de verıyorum az bı sure oyalıyor onu, süt az cıktıgı ıcın simirlenip basıyo çıglıgı, biberonu once dudagına degdırıyorum anında susuyor, boyle degısık bır yakalama hareketı yapıyo cok komık.. 1 dk oncesınde o aglayan bebek bır anda susuyor bıberon dudagına degınce
Yaa yerım mutluluktan ucuyorBirde biberon tutunca iki elin havaya kalkıp yumrukolması çok güzel ya bayılıyorum
Anladım canımEvde parol vardı kilosunun yarısı kadar ölçek olacak şekilde verdik
Cam ya ağır degilmi benimki 2 ay +2 günlükYaa yerım mutluluktan ucuyor
Bızımkı 32.gunden berı kendı tutuyor bıberonu
Cam deıl bızım bıberonCam ya ağır degilmi benimki 2 ay +2 günlükdaha tutamiyor
Benım kanamam devam edıyor ara ara geluyor leke seklınde.. 6 ay bıle bu sekılde devam eden oluyormusKızlar biz ne zaman adet olmaya başlayacağız
Aynisi bizde de oluyor once meme veriyorum bakti doymuyor bazen memeyi de almiyor direk niberon bekliuorAclıktan aglıyor, aglama stılınden tanıyorum onu
Bı de ben mamayı 3bucuk 4 saatten once vermıyoruum oncesınde meme de verıyorum az bı sure oyalıyor onu, süt az cıktıgı ıcın simirlenip basıyo çıglıgı, biberonu once dudagına degdırıyorum anında susuyor, boyle degısık bır yakalama hareketı yapıyo cok komık.. 1 dk oncesınde o aglayan bebek bır anda susuyor bıberon dudagına degınce
Adet i bilmemde 2 aylık olduk hala sarı şekilde akıntı devam bugün belim fln ağrıyor inşallah olurum da rahatlarim biraz sarı akıntı devam eden varmı loşi akıntısıKızlar biz ne zaman adet olmaya başlayacağız
Yaa bu cüceler nasıl akıllı böyleAynisi bizde de oluyor once meme veriyorum bakti doymuyor bazen memeyi de almiyor direk niberon bekliuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?