2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizimki de emzigiyle aşk yaşıyor, eliyle tutuyor düşmesin diye, suan uyuyo yine tutuyo esnerken fln ağzından düşüp geri verince gözlerini devirerek ohhh der gibi iç geciriyor . şimdi de oyuna başladık , atıyor ağzıyla ben tekerleme eşliğinde geri veriyorum gec kalirsam kızıyo

Vallahi ben de bu kadar akıl beklemiyordum, bebek uyur sürekli,saf,masum, tavana bakar felan sanıyordum.

Annanem kızım için içeride liseyi okumuşta çıkmış sanki diyor

Hangı emzık kullanıyorsunuz? Keske bızımkı de alsa ya
Vallahi ben de bu kadar akıl beklemiyordum, bebek uyur sürekli,saf,masum, tavana bakar felan sanıyordum.

Folıkasit bebeleri dıyorlar bu yenı nesıle

Benım kanamam devam edıyor ara ara geluyor leke seklınde.. 6 ay bıle bu sekılde devam eden oluyormus
Aaaa benim 40 çıkınca kesildi karnım inikti şimdi yine şişti bence adet olamadığım için bir şişlik oluşuyor sanırım bazen adet olacakmış gibi hafif ağrım oluyor

Kaç yaşındasın? Benim anneannem babaannem 85-95 yaşlarında hakkın rahmetine kavuştular da.

Hangı emzık kullanıyorsunuz? Keske bızımkı de alsa ya

Folıkasit bebeleri dıyorlar bu yenı nesıle

Dogru düzgün araştırmadan öylesine almıştım emziği, artık verilmiyor diye biliyordum bende vermicektim. Doğum olup eve gelince ilk gece nefes alıyor mu diye korktuğum için, ani bebek ölümünden cok korktuğum için verdim, şimdi izlemelere doyamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240213-190618_Chrome.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 54
Kaç yaşındasın? Benim anneannem babaannem 85-95 yaşlarında hakkın rahmetine kavuştular da.
Ben 32, annem 53, annanem 70 yaşında.
Annem ilk çocuk bizde ilk torunlariz ..
Yoksa 5 yaşında bile kuzenim var
Annanemin annesi de 85 yaşlarında bir iki yıl önce vefat etti, annanemde ilk çocuk

Ani bebek ölümüne nasıl etkisi varmış?

Ben 32, annem 53, annanem 70 yaşında.
Annem ilk çocuk bizde ilk torunlariz ..
Yoksa 5 yaşında bile kuzenim var
Annanemin annesi de 85 yaşlarında bir iki yıl önce vefat etti, annanemde ilk çocuk
Benim en büyük kuzenim babamla yaşıt, dedemin ilk evliliğinden. En büyük amcam annemin babasıyla yaşıt annem evin büyüğü, babam küçüğü. Dedem okulun önünden geçermiş, çocuklar deden geçiyor dermiş, halbuki babası. Herkesin babası gençti, benimki yaşlıydı, üzülürdüm der. Şimdi bizim çocuklar da öyle olcak. Birini 35, birini 40’ta doğurdum.

Benımkı de bunun farklı rengı, en bastan vermedıgım ıcın almıyor sanırım

Aynen eliyle tutuyor düşmesin diye, yatağında yatarken düştüyse eğer ve yanağına dudağına değiyorsa ucu, çok komik yalanıyor emziğe doğru, ağzıyla tekrar kapmaya çalışıyor.

Aynen eliyle tutuyor düşmesin diye, yatağında yatarken düştüyse eğer ve yanağına dudağına değiyorsa ucu, çok komik yalanıyor emziğe doğru, ağzıyla tekrar kapmaya çalışıyor.
Öyle Bir doğru zamanda ağzından alınmalı ki ağzından düşünce uyandırmadan önce, uyku moduna girdikten sonra

Ne gazmış ya bitmek bilmiyor ki öpüyorsun ağlıyor oynuyorsun ağlıyor artık komşular geliyor kapıya bu çocuğa ne oldu diye
Burda söylemiştiniz kızlar aktarda hazır anne çayı satılıyor diye geçen gün aldım iki gündür rahat ettik uyku nedir biliyoruz artık şiddetle öneriyorum alın aldırın küp şeker gibi kaynar suya 3-4 tane atıp içiyorsunuz içeriği de hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…