- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.821
Bizimki de emzigiyle aşk yaşıyor, eliyle tutuyor düşmesin diye, suan uyuyo yine tutuyoYaa bu cüceler nasıl akıllı böyle
Yorulmak ıstemıyor bosuna
Bızımkıne emzıgı veremedık 2 3 dk emıyor dılıyle ıtıyor, elımle tutuyorum ıtmesın dıye bu sefer kendı elıyle vuruyo..
Yaa bu cüceler nasıl akıllı böyle
Bızımkıne emzıgı veremedık 2 3 dk emıyor dılıyle ıtıyor, elımle tutuyorum ıtmesın dıye bu sefer kendı elıyle vuruyo..
Hangı emzık kullanıyorsunuz? Keske bızımkı de alsa yaBizimki de emzigiyle aşk yaşıyor, eliyle tutuyor düşmesin diye, suan uyuyo yine tutuyoesnerken fln ağzından düşüp geri verince gözlerini devirerek ohhh der gibi iç geciriyor . şimdi de oyuna başladık , atıyor ağzıyla ben tekerleme eşliğinde geri veriyorum gec kalirsam kızıyo
Folıkasit bebeleri dıyorlar bu yenı nesıleVallahi ben de bu kadar akıl beklemiyordum, bebek uyur sürekli,saf,masum, tavana bakar felan sanıyordum.
Annanem kızım için içeride liseyi okumuşta çıkmış sanki diyor
Aaaa benim 40 çıkınca kesildi karnım inikti şimdi yine şişti bence adet olamadığım için bir şişlik oluşuyor sanırım bazen adet olacakmış gibi hafif ağrım oluyorBenım kanamam devam edıyor ara ara geluyor leke seklınde.. 6 ay bıle bu sekılde devam eden oluyormus
Gibi gibi bişey var bence çok ideale çıkmıyoruz onla alakalı olabilir miAdet i bilmemde 2 aylık olduk hala sarı şekilde akıntı devam bugün belim fln ağrıyor inşallah olurum da rahatlarim biraz sarı akıntı devam eden varmı loşi akıntısı
Kaç yaşındasın? Benim anneannem babaannem 85-95 yaşlarında hakkın rahmetine kavuştular da.Vallahi ben de bu kadar akıl beklemiyordum, bebek uyur sürekli,saf,masum, tavana bakar felan sanıyordum.
Annanem kızım için içeride liseyi okumuşta çıkmış sanki diyor
Hangı emzık kullanıyorsunuz? Keske bızımkı de alsa ya
Folıkasit bebeleri dıyorlar bu yenı nesıle
Alıştık mis gibi adet olmamaya rahatımız bozulacakS sunshine__ daha önce 3. Ayda adet olmuştum. İşe de 4. Ayda adetliyken başlamıştım. :/ keşke bir sene falan olmasak
Ben 32, annem 53, annanem 70 yaşında.Kaç yaşındasın? Benim anneannem babaannem 85-95 yaşlarında hakkın rahmetine kavuştular da.
Ani bebek ölümüne nasıl etkisi varmış?Dogru düzgün araştırmadan öylesine almıştım emziği, artık verilmiyor diye biliyordum bende vermicektim. Doğum olup eve gelince ilk gece nefes alıyor mu diye korktuğum için, ani bebek ölümünden cok korktuğum için verdim, şimdi izlemelere doyamıyorum
Benim en büyük kuzenim babamla yaşıt, dedemin ilk evliliğinden. En büyük amcam annemin babasıyla yaşıtBen 32, annem 53, annanem 70 yaşında.
Annem ilk çocuk bizde ilk torunlariz ..
Yoksa 5 yaşında bile kuzenim var
Annanemin annesi de 85 yaşlarında bir iki yıl önce vefat etti, annanemde ilk çocuk
Benımkı de bunun farklı rengı, en bastan vermedıgım ıcın almıyor sanırımDogru düzgün araştırmadan öylesine almıştım emziği, artık verilmiyor diye biliyordum bende vermicektim. Doğum olup eve gelince ilk gece nefes alıyor mu diye korktuğum için, ani bebek ölümünden cok korktuğum için verdim, şimdi izlemelere doyamıyorum
Aynen eliyle tutuyor düşmesin diye, yatağında yatarken düştüyse eğer ve yanağına dudağına değiyorsa ucu, çok komik yalanıyor emziğe doğru, ağzıyla tekrar kapmaya çalışıyor.Bizimki de emzigiyle aşk yaşıyor, eliyle tutuyor düşmesin diye, suan uyuyo yine tutuyoesnerken fln ağzından düşüp geri verince gözlerini devirerek ohhh der gibi iç geciriyor . şimdi de oyuna başladık , atıyor ağzıyla ben tekerleme eşliğinde geri veriyorum gec kalirsam kızıyo
50 kilo olup 2 kilo aldım diyetteym diyenler gibiHeralde en küçük benim burda
Halbuki ne kadar geç anne oldum diye düşünüyorum bazen
Öyle Bir doğru zamanda ağzından alınmalı ki ağzından düşünce uyandırmadan önce, uyku moduna girdikten sonraAynen eliyle tutuyor düşmesin diye, yatağında yatarken düştüyse eğer ve yanağına dudağına değiyorsa ucu, çok komik yalanıyor emziğe doğru, ağzıyla tekrar kapmaya çalışıyor.
Biberonu da emziği de böyle kapıyorlar ya bir deÖyle Bir doğru zamanda ağzından alınmalı ki ağzından düşünce uyandırmadan önce, uyku moduna girdikten sonra
Cok benziyorlar hatta bizimki buyuk adam gibi ögğğ yapiyorYaa bu cüceler nasıl akıllı böyle
Burda söylemiştiniz kızlar aktarda hazır anne çayı satılıyor diye geçen gün aldım iki gündür rahat ettik uyku nedir biliyoruz artık şiddetle öneriyorum alın aldırın küp şeker gibi kaynar suya 3-4 tane atıp içiyorsunuz içeriği de hoşuma gittiNe gazmış ya bitmek bilmiyor ki öpüyorsun ağlıyor oynuyorsun ağlıyor artık komşular geliyor kapıya bu çocuğa ne oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?