- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.841
Ben artık denemeyi biraktim o kadar cok emzik denedim ki hic birini tutmadiBenımkı de bunun farklı rengı, en bastan vermedıgım ıcın almıyor sanırım
Benimki de aynisini yapiyoCok benziyorlar hatta bizimki buyuk adam gibi ögğğ yapiyor
Valla tutturabılsek bız rahat ederdik, dısarda falan perısan olurum diye korkuyorum aglar sakınlestıremem dıyeBen artık denemeyi biraktim o kadar cok emzik denedim ki hic birini tutmadi
Benimki de aynisini yapiyo
Kesınlıkle herseyın danısmanı, koçu cıkmıs, ben bu kadar sektorel oldugunun farkında deıldım bebek sahıbı olana kadar, baksana uyku egıtımı 9bın demıs bı dnaısman.. Vergısız mıs gibi paralar. İnsanlar o egıtımı almak zorundaymışız gıbı hissettirilıyor..Kesinlikle katiliyorum.Ben hep memede uyutuyor ve bundan dolayı cok kotu hissediyodum acikcasi.Ama dogali bu bence de en azindan biraz buyuyene kadar..
Herseyin danismani olmasi cok sinir bozucu gelmeye basladi bana..Danismadan bisi yapamayacakmışız gibi geliyor.Aslinda hepsi icgudusel olarak var icimizde baska seslerden kendi ic sesimizi dinleyemiyoruz ..
Bana iyi geldi bu post tum memede uyutanlsra selam olsun
Valla tutturabılsek bız rahat ederdik, dısarda falan perısan olurum diye korkuyorum aglar sakınlestıremem dıye
Kesınlıkle herseyın danısmanı, koçu cıkmıs, ben bu kadar sektorel oldugunun farkında deıldım bebek sahıbı olana kadar, baksana uyku egıtımı 9bın demıs bı dnaısman.. Vergısız mıs gibi paralar. İnsanlar o egıtımı almak zorundaymışız gıbı hissettirilıyor..
Acı elma yağı adaçayı yağı mı oluyor internete yazınca adaçayı olarak çıkıyor
Bız de hastane ıcın hep oyle yaptık uyuma esnasında gıdıp geldık, arabada da sakınlesıyor Allahtan..Ben disari hep uyurken cikarip uyanmadan da donuyorumYani hastane ziyaretlerimiz disinda en fazla iki saat icinde eve donuyoruz -su an asosyalligime inanamadim- Emzigin en cok arabada eksikligini hissediyorum arabada krize giriyor kucağıma da almak istemiyorum tehlikeli diye sesi kisiliyor bazen aglicak diye artik mecbur kucagima aliyorum..Emzik olsa acariz spotifyimizi mutlu mesut gideriz gibi geliyor
Valla deli paralar dönüyor baksanaYa bi de bu parayi hakedecek egitimin nedir vasfin nedir diploman nedir?Bunlarin hic biri yok benim gordugum.Emzirmeciler sut artirmacilar da oyle onlara zaten asiri gicigimYani eminim ki aralarinda ebe hemsire olmayan bile vardir..Ac bi sayfa sagdan soldan video koy bi cay listesi kuruyemis listesi iste herkese surekli emzirelim emzirmiyorsak sagalim de buyrun size ebe_backslash
Ya aslinda bu konu benimde gundemimde. Misal bebekler nasil uyuyacagini biomez onlara uyumayi biz ogretiyoruz ve bizimki battaniyryle sallayarak yani fiziksel bir sebeple kosullanarak uyumaya alisti. Hamak aldik onu da kabul etmedi. E gunduz baba yokken tek de sallanmiyor iste bubsebepten ve uykusunun dogalligini bozmadan bi egitim almak istedim tevhide dadidan. Hem cok pahali hem de 4..ay oncesi alinirsa yine alinmak durumunda kalinirmis yine masraf yani. Syrica dis cikartma vs donemlrrinde uyku duzeni bozulabilir oyle bakalim ne olacak meme sadece doyma yeridir orasi rahatlama sorunlari giderme yeri degil. Ilerde sorun yasayan cocuk sorunlarini cozmek yerine meme gibi dis bir sebep arayacak diyen doktorlar dinledim ben memede uyumak istediginde uyutuyorum ama gazi var yavrukun kivraniyir zaten meme alip susayim demiyor hatta teklif ettigimde istemiyorKesinlikle katiliyorum.Ben hep memede uyutuyor ve bundan dolayı cok kotu hissediyodum acikcasi.Ama dogali bu bence de en azindan biraz buyuyene kadar..
Herseyin danismani olmasi cok sinir bozucu gelmeye basladi bana..Danismadan bisi yapamayacakmışız gibi geliyor.Aslinda hepsi icgudusel olarak var icimizde baska seslerden kendi ic sesimizi dinleyemiyoruz ..
2,5 yaşına kadar memede uyutmuş biri olarakKesinlikle katiliyorum.Ben hep memede uyutuyor ve bundan dolayı cok kotu hissediyodum acikcasi.Ama dogali bu bence de en azindan biraz buyuyene kadar..
Iznin bitince okula gidecek misin2,5 yaşına kadar memede uyutmuş biri olarakmemede uyutmak anneye zulüm ya. Gece boyunca memelerim açık yatıyordum, saat başı emiyordu. Öyle kalkıp okula gidiyordum. şimdi nasıl uyutuyorsun dersen yine memede uyutuyorum. Kimse uyutamıyor başka türlü anlamadım bu işi. Kuzenim bebeğini Kenara koyuyor, uyuyor öyle kendi kendine. Onu çok kıskanıyorum.
Bende görünce kıskanıyorum bendemi sorun cocuklarda mi sorun anlamadim bu sefer öyle yapmiyacam diyorum yine aynı yapışık ikiz gibi geziyoruz ama başka türlü susmuyor bi bebek gündüz hicmi uyumaz 1 saat bile uyusa onada razıyım tavşan gibi uyuyor memede uyuyor yerine koyar koymaz uyaniyo yegenlerime bakıyorum 4 saate bir emiyo hemen geri uyuyor maşallah birde kilolu lar ben 24 saat emziriyorum nerdeyse kilo az alıyor ve çok hareket li aldiginida yakıyor onlardan yalancı bebek gibi evde bebek olduğu bile belli değil2,5 yaşına kadar memede uyutmuş biri olarakmemede uyutmak anneye zulüm ya. Gece boyunca memelerim açık yatıyordum, saat başı emiyordu. Öyle kalkıp okula gidiyordum. şimdi nasıl uyutuyorsun dersen yine memede uyutuyorum. Kimse uyutamıyor başka türlü anlamadım bu işi. Kuzenim bebeğini Kenara koyuyor, uyuyor öyle kendi kendine. Onu çok kıskıskanıyorum
Bir ay sonra bitiyor ama ücretsiz izin alıcam. Bu uykusuzlukla, iki çocukla gidemem bu sefer. O zaman gençtim.Iznin bitince okula gidecek misin
u sefer öyle yapmaman için birinin yardım etmesi gerekiyor. Çocuk kusuyor artık, memeyi ağzına alınca öğürüyor, hala aç bu aç diye getiriyorlar. Bi uğraşın gezdirin. İmkan içinde imkansızlık yaşıyorum.Bende görünce kıskanıyorum bendemi sorun cocuklarda mi sorun anlamadim bu sefer öyle yapmiyacam diyorum yine aynı yapışık ikiz gibi geziyoruz ama başka türlü susmuyor bi bebek gündüz hicmi uyumaz 1 saat bile uyusa onada razıyım tavşan gibi uyuyor memede uyuyor yerine koyar koymaz uyaniyo yegenlerime bakıyorum 4 saate bir emiyo hemen geri uyuyor maşallah birde kilolu lar ben 24 saat emziriyorum nerdeyse kilo az alıyor ve çok hareket li aldiginida yakıyor onlardan yalancı bebek gibi evde bebek olduğu bile belli değil
Benım kadın dogumcum heyet verecek 1 kereBir ay sonra bitiyor ama ücretsiz izin alıcam. Bu uykusuzlukla, iki çocukla gidemem bu sefer. O zaman gençtim.eylül’de başlarım 8 aylık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?