- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.861
Benim kadın doğumcum emekli oldu, muayenehanede sadece. Çapaya yönlendiriyor ama ordakiler serklajdan sonra bile çalışabilirdin aslında falan dediler. Ben de çok şaapmadım.Benım kadın dogumcum heyet verecek 1 kerebır kere de ucretı alırım bı hastaneden dıye dusunuyorum, ben de eylulde baslıcam
Bizde de birsürü insan var 2 dakika tutuyorlar durmuyo diye getiriyorlar ama bizim kız hiç öğürmuyo aç gibi emiyor ardından kusuyor tekrar emiyor ben de güvene miyorum niyeyse kimseye büyük kızım ver bakiyim sen uyu diyo uykum varsada kaçıyor bu sefer anneme bile birakamiyorum 3yasundaki kızımı bile huyum berbatB
u sefer öyle yapmaman için birinin yardım etmesi gerekiyor. Çocuk kusuyor artık, memeyi ağzına alınca öğürüyor, hala aç bu aç diye getiriyorlar. Bi uğraşın gezdirin. İmkan içinde imkansızlık yaşıyorum.evde bi sürü insan var birinin faydası yok.
Verdim ben. Bazen kakayı birkaç gün yapmıyor. Ben de hemen ekleyiveriyorum 1-2 çay kaşığı. Çok geçmiyor peşine kakasını da gazını da atıyorKizlar gazi olan bebeginize hic zeytinyag icirdiniz mi
2 bacaktan 1 koldan oluyor canım. Biz de daha yaptırmadık ama hemşiremiz aradı anlattı bir güzel. Verem aşısı covit aşıları gibi toplu açılıyormuş. 5-6 kişi birken açılıp vurulacakmışGünaydın kızlar bugün bebişin Sağlık ocağında aşısı olacak bakalım nasıl bir gün ve hafta bekliyor bizi. Yaptıranlar neler yaşadınız? Bi de kaç aşı oluyorlar?
Şimdi yaptırdık canım dediğin gibi oldu çok şükür çok ağlamadı. İnşallah ateş, huzursuzluk da olmaz.2 bacaktan 1 koldan oluyor canım. Biz de daha yaptırmadık ama hemşiremiz aradı anlattı bir güzel. Verem aşısı covit aşıları gibi toplu açılıyormuş. 5-6 kişi birken açılıp vurulacakmış
O neymısKızlar bebişinde “melek öpücüğü” olan var mi? Bizimkinin minicik dudak üstünde ve kafasının arkasında var azıcık. Melekler öpmüş benden önce kızımı
Kendılerı serklaj olsa calısmazlar haBenim kadın doğumcum emekli oldu, muayenehanede sadece. Çapaya yönlendiriyor ama ordakiler serklajdan sonra bile çalışabilirdin aslında falan dediler. Ben de çok şaapmadım.
Kafasının arkasında minik bi kızarıklık var. Yüzünde de küçük iki nokta var. Angel kiss deniyormuş sonra geçiyormuş.O neymıs
Kızlar bebişinde “melek öpücüğü” olan var mi? Bizimkinin minicik dudak üstünde ve kafasının arkasında var azıcık. Melekler öpmüş benden önce kızımı
Mamanin icine 1 cay kasigi mi koyayim 60cc 90cc mqmaVerdim ben. Bazen kakayı birkaç gün yapmıyor. Ben de hemen ekleyiveriyorum 1-2 çay kaşığı. Çok geçmiyor peşine kakasını da gazını da atıyorbenim yeğenim 750 gr doğdu. Uzunca bir süre yoğun bakımda kaldı. Onun bile mamasına katıyorlardı zeytin yağını. Her mamasında da vardı onun yani. O kadar küçüklere bile veriliyor hiçbir şey olmuyor bizimkilere de olmaz Allah ın izniyle
Onuda yapıyor olabilirim50 kilo olup 2 kilo aldım diyetteym diyenler gibi
İçeriğinde ne var peki doğal mıBurda söylemiştiniz kızlar aktarda hazır anne çayı satılıyor diye geçen gün aldım iki gündür rahat ettik uyku nedir biliyoruz artık şiddetle öneriyorum alın aldırın küp şeker gibi kaynar suya 3-4 tane atıp içiyorsunuz içeriği de hoşuma gitti
Aaa bizimde var, hatta gidince soracaktım doktoraKafasının arkasında minik bi kızarıklık var. Yüzünde de küçük iki nokta var. Angel kiss deniyormuş sonra geçiyormuş.
Memede uyutmak çok tatlı zatenKesinlikle katiliyorum.Ben hep memede uyutuyor ve bundan dolayı cok kotu hissediyodum acikcasi.Ama dogali bu bence de en azindan biraz buyuyene kadar..
Herseyin danismani olmasi cok sinir bozucu gelmeye basladi bana..Danismadan bisi yapamayacakmışız gibi geliyor.Aslinda hepsi icgudusel olarak var icimizde baska seslerden kendi ic sesimizi dinleyemiyoruz ..
Bana iyi geldi bu post tum memede uyutanlsra selam olsun
Her bebeğim düzeni farklıdır amaKızlar bebeği kolik tarzı olup etkili damla önerecek birisi varmı akşam 9 dan sonra başlıyoruz çok ağlıyor gaz sancısından bide göbek fıtığı var o da iyice kabariyo yazık napcagimi şaşırıyorm rezene icicm her gün bide damla alicam ama hangisini blmiorm
Evet farklıymış bizim doktor öyle demişti, o daha kahverengiye yakın oluyormuş ve geçmesi daha zormuş bunun geçme ihtimali yüksek genelde geçiyormuşDogum lekesinden baska bisey mi bu?
Bende şimdi yaptırıp geldim haftaya Çarşamba verem aşısı olacak 2 bacaktan olduk şimdilik calpol vardı parol yazdırdım birde ikisi aynı dediler ama olsun ne kadar şurup ver dediler sana bana bugün ve yarın ver dedi ebemiz inşallah ateslenmezlerŞimdi yaptırdık canım dediğin gibi oldu çok şükür çok ağlamadı. İnşallah ateş, huzursuzluk da olmaz.
Evet ben söylemiştim haftada 1 gün ara verilmesi gerekiyor canım söylemistir aktarci degilmiBurda söylemiştiniz kızlar aktarda hazır anne çayı satılıyor diye geçen gün aldım iki gündür rahat ettik uyku nedir biliyoruz artık şiddetle öneriyorum alın aldırın küp şeker gibi kaynar suya 3-4 tane atıp içiyorsunuz içeriği de hoşuma gitti
Benim kızın gözünün üstünde var gül gibi o geçici olanlardan totosunda kahverengi kalp var benim kolumda var aynıEvet farklıymış bizim doktor öyle demişti, o daha kahverengiye yakın oluyormuş ve geçmesi daha zormuş bunun geçme ihtimali yüksek genelde geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?