2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım kadın dogumcum heyet verecek 1 kere bır kere de ucretı alırım bı hastaneden dıye dusunuyorum, ben de eylulde baslıcam
Benim kadın doğumcum emekli oldu, muayenehanede sadece. Çapaya yönlendiriyor ama ordakiler serklajdan sonra bile çalışabilirdin aslında falan dediler. Ben de çok şaapmadım.

Bizde de birsürü insan var 2 dakika tutuyorlar durmuyo diye getiriyorlar ama bizim kız hiç öğürmuyo aç gibi emiyor ardından kusuyor tekrar emiyor ben de güvene miyorum niyeyse kimseye büyük kızım ver bakiyim sen uyu diyo uykum varsada kaçıyor bu sefer anneme bile birakamiyorum 3yasundaki kızımı bile huyum berbat

Kizlar gazi olan bebeginize hic zeytinyag icirdiniz mi
Verdim ben. Bazen kakayı birkaç gün yapmıyor. Ben de hemen ekleyiveriyorum 1-2 çay kaşığı. Çok geçmiyor peşine kakasını da gazını da atıyor benim yeğenim 750 gr doğdu. Uzunca bir süre yoğun bakımda kaldı. Onun bile mamasına katıyorlardı zeytin yağını. Her mamasında da vardı onun yani. O kadar küçüklere bile veriliyor hiçbir şey olmuyor bizimkilere de olmaz Allah ın izniyle

Günaydın kızlar bugün bebişin Sağlık ocağında aşısı olacak bakalım nasıl bir gün ve hafta bekliyor bizi. Yaptıranlar neler yaşadınız? Bi de kaç aşı oluyorlar?
2 bacaktan 1 koldan oluyor canım. Biz de daha yaptırmadık ama hemşiremiz aradı anlattı bir güzel. Verem aşısı covit aşıları gibi toplu açılıyormuş. 5-6 kişi birken açılıp vurulacakmış

Şimdi yaptırdık canım dediğin gibi oldu çok şükür çok ağlamadı. İnşallah ateş, huzursuzluk da olmaz.

Kızlar bebişinde “melek öpücüğü” olan var mi? Bizimkinin minicik dudak üstünde ve kafasının arkasında var azıcık. Melekler öpmüş benden önce kızımı

Mamanin icine 1 cay kasigi mi koyayim 60cc 90cc mqma

50 kilo olup 2 kilo aldım diyetteym diyenler gibi
Onuda yapıyor olabilirim
İçeriğinde ne var peki doğal mı

Memede uyutmak çok tatlı zaten
Ama ben yere koyduğum an uyanıyor
Bazen sabaha kadar meme istiyor daha iki aylık bebe
Sorun burda yoksa memede uyutmak çok güzel
Her bebeğim düzeni farklıdır ama
Dokuzdan sonra benim akıllı olan bebeğim bile mızmızlanıyor
Uyku saatlerini düzene koymayı deneyebilirsiniz belki bşraz faydası olabilir
Tabü gazın da çözümüne bakmak gerek

Şimdi yaptırdık canım dediğin gibi oldu çok şükür çok ağlamadı. İnşallah ateş, huzursuzluk da olmaz.
Bende şimdi yaptırıp geldim haftaya Çarşamba verem aşısı olacak 2 bacaktan olduk şimdilik calpol vardı parol yazdırdım birde ikisi aynı dediler ama olsun ne kadar şurup ver dediler sana bana bugün ve yarın ver dedi ebemiz inşallah ateslenmezler

Evet ben söylemiştim haftada 1 gün ara verilmesi gerekiyor canım söylemistir aktarci degilmi

.
Evet farklıymış bizim doktor öyle demişti, o daha kahverengiye yakın oluyormuş ve geçmesi daha zormuş bunun geçme ihtimali yüksek genelde geçiyormuş
Benim kızın gözünün üstünde var gül gibi o geçici olanlardan totosunda kahverengi kalp var benim kolumda var aynı küçük ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…