- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.901
Evetbakıcı durumu da karın agrısı oluyor bana, ınsallah helal süt emmiş birileri cıkar karsımıza..Guzel bir imkanmis,Eylule kocaman olur bizimkiler bakici bulursan hic sorun yasamazsin bence. Benim gelecek ay ucretsiz iznim basliyor 24 hafta sonuna kadar kullancam baslamadan bakiciyi ayarlamak lazim o piyasa da degisik bi piyasa aekadaslarimdan duydugum kadariyla
Benım aktardan aldıgım anne cayında rezene, kımyon, anason, kişnis ve cemenotu var.. 1 tatlı kasıgı bır kupa ıcın, demleyerek ıcılıyor gunde 2 3 bardak.Bi tatli kasigi uzerine sicak su koyup demliyorsun sonra iciyorsun bu kadar..Ya ama cok fena koku yapiyo..Bebek de kokuyo bu arada sutten mi geciyo surekli ustumde oldugu icin siniyor neden bilmem ama o da kokuyor burcu burcu ictigimde
Kızlar bebeği kolik tarzı olup etkili damla önerecek birisi varmı akşam 9 dan sonra başlıyoruz çok ağlıyor gaz sancısından bide göbek fıtığı var o da iyice kabariyo yazık napcagimi şaşırıyorm rezene icicm her gün bide damla alicam ama hangisini blmiorm
Evet canim cok memnunumKizlar gazi olan bebeginize hic zeytinyag icirdiniz mi
1 cay kaşığıMamanin icine 1 cay kasigi mi koyayim 60cc 90cc mqma
Canım bebek parol ilacı da mi var, şurup mu oda calpolla aynı mıBende şimdi yaptırıp geldim haftaya Çarşamba verem aşısı olacak 2 bacaktan olduk şimdilik calpol vardı parol yazdırdım birde ikisi aynı dediler ama olsun ne kadar şurup ver dediler sana bana bugün ve yarın ver dedi ebemiz inşallah ateslenmezler
Bı de bızım suan burada konusma, bırbırımıze bısylerı danısma imkanımız da var, eskiler kıme soruyorlardı acaba.. Karambole büyümüşüz hepımızAynen, eğer danışmana danışmazsan, ya da aksiyon almazsan kötü anne olacakmışsın gibi hissettiriyorlar. Örneğin benim bebem 19:30 da akşam uykusuna yatmıyor. Gece yarısı anca yatırabiliyorum, banyo yapmaktan hoşlanmıyor, akşamları eşim geldiğinde yaptırmak istediğimizde keyfi yerinde değilse atlıyoruz banyoyu (keyfi yoksa suya sokarsak katılarak ağlıyor). Ben şimdi kötü bir anne mi oluyorum? Ben elinden geleni yapan bir anne oluyorum bence. Bizim kuşakta internet yeni yeni yaygınlaşmıştı (38 yaşındayım) öncesinde ne danışmanlar vardı ne de influecerlar, bilgi kirliliği bu kadar kolay yayılmıyordu. Ama o dönemde insanlar gayet güzel bebeklerini çocuklarını büyütüyorlardı.
Aldıkları paralara bakınca da çok haklısınız, eğitimi dahi olmayan kişiler var aralarında ve fahiş fiyatlar. Ama bir daha meslek seçecek olsam avukat olmam gider nefes koçu, mindfullnes şeysi, en popüler neyse onun danışmanı falan olurdum
Melekler kızımın ensesinden kocaman öpmüşleralnındaki kırmızı leke geçti ama ensesindeki duruyor. Bir de doğum lekesi var bacağında küçük bi tane. Geçende teyzemler vardı baktı sen neye aşerdin o çıkmış dedi. Yok dedim aş ermedim. Ya bu yeşil zeytine benziyor dedi. O zaman hatırladım; Bodrum’dan minik yeşil Hatay kırma zeytin almıştık, ben çerez gibi kaseye koyup tv karşısında yiyordum. Sonra İstanbul’da bulamadım ondan artık canım mı çekti elimle bacağımı kaşıdım da kızımda orda mı çıktı bilmiyorum
Süt arttırmak için mi?Benım aktardan aldıgım anne cayında rezene, kımyon, anason, kişnis ve cemenotu var.. 1 tatlı kasıgı bır kupa ıcın, demleyerek ıcılıyor gunde 2 3 bardak.
Evet, anne cayı dıye satılıyor, onu da ıcıyorum, hersyeı ıcıyorum vallaSüt arttırmak için mi?
O zaman anneanne babaannelerin lafları dinleniyordu herhalBı de bızım suan burada konusma, bırbırımıze bısylerı danısma imkanımız da var, eskiler kıme soruyorlardı acaba.. Karambole büyümüşüz hepımız
Benım kaynana ne derse, tersini yapasım geliyor vallaO zaman anneanne babaannelerin lafları dinleniyordu herhalya da “bak ayşe teyzenin gelini zeynep böyle yapmış iyi gelmiş” style
Evet, anne cayı dıye satılıyor, onu da ıcıyorum, hersyeı ıcıyorum valla
Geçen sabah o kadar uykum vardı ki, iki meme açık yatmışım, çocuğu bi oraya koymuşum, bi buraya koymuşum. Çok sütüm varmış gibi çarşaflara akmış, leke olmuş. Eşim dedi ki alayım mı çocuğu. Elimi ağzına götürdüm hala aranıyor, aç bu aç dedim. Allah Allah İlk defa bir annenin bu çocuk aç dediğine rastladım diyor“Ac bu ac” cumlesi bunyemde kufur yemis etkisi yapiyortuylerim diken diken oluyor bu lafa
6 saatte bir veriliyor canım. Daha önce verme.2.ay aşı sadece 2 bacaktan olduk kızlar verem haftaya olacak açılmamış o aşı ebe 2 gün calpol ver dedi sizler kaç saatte bir verdiniz acaba
Evet, anne cayı dıye satılıyor, onu da ıcıyorum, hersyeı ıcıyorum valla
Zeytinyağını sende deneyebilirsin istersen evinizde doğal varsaUyku saatleri şuan için erken kendi uyuduğu zaman uyandirmam güç oluyor uyumak için ee ee diye ninni calio kendine akşam uyuyor gece geç uyuyor bu sefer bide aglamakdan yoruluyor gaz sancısından rezene aldım iciyorum ins iyi gelir damlalar eczanede gereksz pahalı intten sipariş vereceğim ama hangisi etkili blmiyorum
Sekiz saat diye biliyorum2.ay aşı sadece 2 bacaktan olduk kızlar verem haftaya olacak açılmamış o aşı ebe 2 gün calpol ver dedi sizler kaç saatte bir verdiniz acaba
Benim kullandığım çaydada bunlar varBenım aktardan aldıgım anne cayında rezene, kımyon, anason, kişnis ve cemenotu var.. 1 tatlı kasıgı bır kupa ıcın, demleyerek ıcılıyor gunde 2 3 bardak.
Ay bende onu düşünüyorum bazen annem tek doğurup tek büyütmüş hepBı de bızım suan burada konusma, bırbırımıze bısylerı danısma imkanımız da var, eskiler kıme soruyorlardı acaba.. Karambole büyümüşüz hepımız
Al bendende o kadarBenım kaynana ne derse, tersini yapasım geliyor valla
Tamam canım sağolasın sormayı unuttum ebeye de6 saatte bir veriliyor canım. Daha önce verme.
Devlet sanmam srhrine gore ozelde bulunabilir bulan arkadasim varKizlar heyet raporunu hangi bölümlerden alacaksınız, devlette yoktur değil ni, özelde bulmaya çalışayım
Canım istersen çocuk doktoruna sor öyle başlaMetsil ne ve ikisi ise yariuor mu he4 gun mu veriyorsun
Ya benim de sol tarafı arttırmaya çalışmam lazım ama pek fırsat olmuyorSagdıgım bır ogune yetmıyor maalesef kuzu, zaten bir kere sagım yapıyorum, 60 sagdıysam 30 da mama yapıyorum ancak doyuyor
Maamadan once emzırıyorum 3saatte bır beslenme deıl de 4 4,5 saate vermıs oluyorum mamayı
Ben normalde çemen de çok severim.Bi tatli kasigi uzerine sicak su koyup demliyorsun sonra iciyorsun bu kadar..Ya ama cok fena koku yapiyo..Bebek de kokuyo bu arada sutten mi geciyo surekli ustumde oldugu icin siniyor neden bilmem ama o da kokuyor burcu burcu ictigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?