2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
2.ay aşı sadece 2 bacaktan olduk kızlar verem haftaya olacak açılmamış o aşı ebe 2 gün calpol ver dedi sizler kaç saatte bir verdiniz acaba

Evetbakıcı durumu da karın agrısı oluyor bana, ınsallah helal süt emmiş birileri cıkar karsımıza..

Bi tatli kasigi uzerine sicak su koyup demliyorsun sonra iciyorsun bu kadar..Ya ama cok fena koku yapiyo..Bebek de kokuyo bu arada sutten mi geciyo surekli ustumde oldugu icin siniyor neden bilmem ama o da kokuyor burcu burcu ictigimde
Benım aktardan aldıgım anne cayında rezene, kımyon, anason, kişnis ve cemenotu var.. 1 tatlı kasıgı bır kupa ıcın, demleyerek ıcılıyor gunde 2 3 bardak.

Damlayı kesip zeytinyağ verdim hic kivranma olmadı, gün aşırı bir cay kaşığı

Kizlar gazi olan bebeginize hic zeytinyag icirdiniz mi
Evet canim cok memnunum
Mamanin icine 1 cay kasigi mi koyayim 60cc 90cc mqma
1 cay kaşığı
Canım bebek parol ilacı da mi var, şurup mu oda calpolla aynı mı

Bı de bızım suan burada konusma, bırbırımıze bısylerı danısma imkanımız da var, eskiler kıme soruyorlardı acaba.. Karambole büyümüşüz hepımız

Kizlar heyet raporunu hangi bölümlerden alacaksınız, devlette yoktur değil ni, özelde bulmaya çalışayım

Bı de bızım suan burada konusma, bırbırımıze bısylerı danısma imkanımız da var, eskiler kıme soruyorlardı acaba.. Karambole büyümüşüz hepımız
O zaman anneanne babaannelerin lafları dinleniyordu herhal ya da “bak ayşe teyzenin gelini zeynep böyle yapmış iyi gelmiş” style

Evet, anne cayı dıye satılıyor, onu da ıcıyorum, hersyeı ıcıyorum valla

Canım hani ben demiştim ya aynı pompadan ikincisini aldım diye, pompa geldi, göğüs ucum içinde boş kaldı, süt az çıktı bi sesini dinledim motorundan değişik ses geliyor benim birinciyle kiyasladm ve farkli diye değişime gönderdim şimdi yenisini verdiler hic sorunum yok.

Demem o ki, aklıma da sen geldin, bu ikinci pompa bana ilk gelseydi pompa bu kadar çekiyor, benim sütüm bu kadar sanırdım, göğüs ucum boş kalıyor sanıyordum, sende de benzer bir durum olmasın?

“Ac bu ac” cumlesi bunyemde kufur yemis etkisi yapiyor tuylerim diken diken oluyor bu lafa
Geçen sabah o kadar uykum vardı ki, iki meme açık yatmışım, çocuğu bi oraya koymuşum, bi buraya koymuşum. Çok sütüm varmış gibi çarşaflara akmış, leke olmuş. Eşim dedi ki alayım mı çocuğu. Elimi ağzına götürdüm hala aranıyor, aç bu aç dedim. Allah Allah İlk defa bir annenin bu çocuk aç dediğine rastladım diyor

Zeytinyağını sende deneyebilirsin istersen evinizde doğal varsa
2.ay aşı sadece 2 bacaktan olduk kızlar verem haftaya olacak açılmamış o aşı ebe 2 gün calpol ver dedi sizler kaç saatte bir verdiniz acaba
Sekiz saat diye biliyorum

Benım aktardan aldıgım anne cayında rezene, kımyon, anason, kişnis ve cemenotu var.. 1 tatlı kasıgı bır kupa ıcın, demleyerek ıcılıyor gunde 2 3 bardak.
Benim kullandığım çaydada bunlar var
Ay bende onu düşünüyorum bazen annem tek doğurup tek büyütmüş hep
Kimse yardım etmemiş
Komşu yu çağırır mış biz susmayınca
Neyi var diye sorarmış en fazla
Benım kaynana ne derse, tersini yapasım geliyor valla
Al bendende o kadar

Metsil ne ve ikisi ise yariuor mu he4 gun mu veriyorsun
Canım istersen çocuk doktoruna sor öyle başla
Belki derdi başkadır sorumluluk almaktan korkarım
Ya benim de sol tarafı arttırmaya çalışmam lazım ama pek fırsat olmuyor

Oğlumda ben sağmadım diye hala çok pişmanım önce mama sonra emzik niyetine meme veriyordum ne saf mışım yaşım da küçük değildi yani
Bi tatli kasigi uzerine sicak su koyup demliyorsun sonra iciyorsun bu kadar..Ya ama cok fena koku yapiyo..Bebek de kokuyo bu arada sutten mi geciyo surekli ustumde oldugu icin siniyor neden bilmem ama o da kokuyor burcu burcu ictigimde
Ben normalde çemen de çok severim.
Ama koku çekilmez olur bence de.
Geçen terlemiş teri öyle kokuyordu ki yastığını kılıfını hep makineye attım süt yapsın diye manyak gibi ne bulsam yiyorum içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…