2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 1 haftadır molfiks 2 numaraya geçtim canım
Bezlerin kilosunu kullanımını aynı yapsalardi keske anlardım.

15 günlükken bionaturel 2ye geçtim megerse o şekilde büyük oluyormus assagisi torba olmucakmıs simdi tam oluyor sanki ama bezim bitmek üzere 2 ne kadar daha kullanılır, 3e gecesim var

Numara değişikliğini neye göre anlıyoruz

Makıne ıyı cekıyor canım ondan deıldır sadece bir meme ucu dıgerınden buyuk sıkısma oluypr onda, o sıkısandan. Daha cok sut akıyo
Lactamil de içiyodun dimi?
Evet onu da ıcıyırum, bı tek su ebebekte satılan malt ıcıceklerden denemedım, onu da alasım var
Benım onceleri sagdan daha cok cıkıyordu, sımdı soldan daha cok gelmeye basladı, neye gore oyle oluyor bılmıuorum

Ben denedim..A-si-ri sekerli bisey o.Pekmezi sulandirmissin icine de seker atmissin gibi bisey

Kızlar aliş veriş neler yapıyorsunuz?
İndirim kovalayan var mı?
Nerden neler alıp satıyorsunuz?

Kızlar doktorun verdiği kremleri pazartesiden beri kullanıyorum aynı zamanda her açmada yıkıyorum bol bol havalatıyorum ama dahada kötüye gitmeye başladı o kadar üzgünüm ki ne yapacağım bilmiyorum altını her açtığımda ağlayasım geliyor başka bi doktora daha mı gitsem nasıl geçmez ya ben bi çocuk daha büyüttüm böyle bişey görmedim çok darlaniyorum aklım fikrim ne yapsamda geçse diye düşünmekte hep

Kızlar 3 numara beze geçen oldu mu, özellikle sleepy bionaturel serisinde?

Seelpy 4 numara kullanıyoruz şuan
Molfix ve seelpy değişerek kullanıyorum
ikisinide beğendim
ben bir numara büyük kullanıyorum bebeğim çok fazla çiş yapıyor sürekli taşıyor
3 numaraya devam etseydim sürekli değiştirmek zorunda kalacaktım

Geçen hafta Lc de indirim vardı üç dört takım aldım bebeğime çokda uygundu fiyatlar
Ben seneye kış için alışveriş yaptım
Yaz alışverinide geçen yazdan yapmıştım

Ben bacağını çok sıkınca birde tam popo üstünde kalınca geçtim canım üstündeki kiloya göre bak sleepy boyut olarak küçük heralde 5 kg üstü 2 numara oluyor molfiks te

Ebebekte şubat indirimleri var. Pazar tesadüfen gittim. 2000 küsür liralık şeyleri 1600 gibi bi fiyata aldım. 6 tulum, 6 iç body, bir pant uzun kollu tişört kapşonlu takım aldım. Keşke daha çok şey alsaydım dedim.

Dermatoloğa mı götürsen canım?
Mantar ilaçlarının hemen kurutması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…