- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.921
Gönder düşünceleri daha 2 yılın varBen manyağım herhalde memeyi ne zaman bırakır diye düşüncelerdeyim
Ben 1 haftadır molfiks 2 numaraya geçtim canımKızlar 3 numara beze geçen oldu mu, özellikle sleepy bionaturel serisinde?
Bezlerin kilosunu kullanımını aynı yapsalardi keske anlardım.Ben 1 haftadır molfiks 2 numaraya geçtim canım
Sadece sordum doktorumuz varkorkarım
Makıne ıyı cekıyor canım ondan deıldır sadece bir meme ucu dıgerınden buyuk sıkısma oluypr onda, o sıkısandan. Daha cok sut akıyoCanım hani ben demiştim ya aynı pompadan ikincisini aldım diye, pompa geldi, göğüs ucum içinde boş kaldı, süt az çıktı bi sesini dinledim motorundan değişik ses geliyor benim birinciyle kiyasladm ve farkli diye değişime gönderdim şimdi yenisini verdiler hic sorunum yok.
Demem o ki, aklıma da sen geldin, bu ikinci pompa bana ilk gelseydi pompa bu kadar çekiyor, benim sütüm bu kadar sanırdım, göğüs ucum boş kalıyor sanıyordum, sende de benzer bir durum olmasın?
Evet onu da ıcıyırum, bı tek su ebebekte satılan malt ıcıceklerden denemedım, onu da alasım varLactamil de içiyodun dimi?
Benım onceleri sagdan daha cok cıkıyordu, sımdı soldan daha cok gelmeye basladı, neye gore oyle oluyor bılmıuorumCanım istersen çocuk doktoruna sor öyle başla
Belki derdi başkadır sorumluluk almaktan korkarım
Ya benim de sol tarafı arttırmaya çalışmam lazım ama pek fırsat olmuyor
Oğlumda ben sağmadım diye hala çok pişmanımönce mama sonra emzik niyetine meme veriyordum ne saf mışım yaşım da küçük değildi yani
Ben normalde çemen de çok severim.
Ama koku çekilmez olur bence de.
Geçen terlemiş teri öyle kokuyordu kiyastığını kılıfını hep makineye attım süt yapsın diye manyak gibi ne bulsam yiyorum içiyorum
Makıne ıyı cekıyor canım ondan deıldır sadece bir meme ucu dıgerınden buyuk sıkısma oluypr onda, o sıkısandan. Daha cok sut akıyo
Evet onu da ıcıyırum, bı tek su ebebekte satılan malt ıcıceklerden denemedım, onu da alasım var
Benım onceleri sagdan daha cok cıkıyordu, sımdı soldan daha cok gelmeye basladı, neye gore oyle oluyor bılmıuorum
Kızlar 3 numara beze geçen oldu mu, özellikle sleepy bionaturel serisinde?
Seelpy 4 numara kullanıyoruz şuanBezlerin kilosunu kullanımını aynı yapsalardi keske anlardım.
15 günlükken bionaturel 2ye geçtim megerse o şekilde büyük oluyormus assagisi torba olmucakmıs simdi tam oluyor sanki ama bezim bitmek üzere 2 ne kadar daha kullanılır, 3e gecesim var
Numara değişikliğini neye göre anlıyoruz
Geçen hafta Lc de indirim vardı üç dört takım aldım bebeğime çokda uygundu fiyatlarKızlar aliş veriş neler yapıyorsunuz?
İndirim kovalayan var mı?
Nerden neler alıp satıyorsunuz?
Ben bacağını çok sıkınca birde tam popo üstünde kalınca geçtim canım üstündeki kiloya göre bak sleepy boyut olarak küçük heralde 5 kg üstü 2 numara oluyor molfiks teBezlerin kilosunu kullanımını aynı yapsalardi keske anlardım.
15 günlükken bionaturel 2ye geçtim megerse o şekilde büyük oluyormus assagisi torba olmucakmıs simdi tam oluyor sanki ama bezim bitmek üzere 2 ne kadar daha kullanılır, 3e gecesim var
Numara değişikliğini neye göre anlıyoruz
Onun stevialı olanı güzel.Ben denedim..A-si-ri sekerli bisey o.Pekmezi sulandirmissin icine de seker atmissin gibi bisey
Hangisi o gormedim hicOnun stevialı olanı güzel.
Ebebekte şubat indirimleri var. Pazar tesadüfen gittim. 2000 küsür liralık şeyleri 1600 gibi bi fiyata aldım. 6 tulum, 6 iç body, bir pant uzun kollu tişört kapşonlu takım aldım. Keşke daha çok şey alsaydım dedim.Kızlar aliş veriş neler yapıyorsunuz?
Soldaki canım. Diğeri kötü gerçekten.Hangisi o gormedim hic
Dermatoloğa mı götürsen canım?Kızlar doktorun verdiği kremleri pazartesiden beri kullanıyorum aynı zamanda her açmada yıkıyorum bol bol havalatıyorum ama dahada kötüye gitmeye başladı o kadar üzgünüm ki ne yapacağım bilmiyorum altını her açtığımda ağlayasım geliyor başka bi doktora daha mı gitsem nasıl geçmez ya ben bi çocuk daha büyüttüm böyle bişey görmedim çok darlaniyorum aklım fikrim ne yapsamda geçse diye düşünmekte hep
O zaman boyle devamBen denedim..A-si-ri sekerli bisey o.Pekmezi sulandirmissin icine de seker atmissin gibi bisey
Soldaki canım. Diğeri kötü gerçekten.
Bir tane al deneBen magazadan almistim sadece mavi olan vardi hic gormemistimBu nasil acaba daga az sekerli mi
Ben minicity den alısverıs yaptım, takımlar cok uyguna geldi, 9 aylıktan 24 aya kadar giyilecek takım bıle aldım, %30,ındırım var bu ara..Kızlar aliş veriş neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?