2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kac saatte bir değiştiriyorsun canım 4 numara cok büyük olmuyor mu ?

Ben bacağını çok sıkınca birde tam popo üstünde kalınca geçtim canım üstündeki kiloya göre bak sleepy boyut olarak küçük heralde 5 kg üstü 2 numara oluyor molfiks te

İyice araştırdıktan sonra 2 numaradan 270 tane daha aldım, büyük olunca bacaklarda sekil bozukluğu oluyormuş, bir de 3 numarayı denedim çocuğun bogazina kadar geldi.

Kızlar aliş veriş neler yapıyorsunuz?
İndirim kovalayan var mı?
Nerden neler alıp satıyorsunuz?
Daha az önce kredi kartının ekstresi kesildi diye trendyoldan bir sürü para harcadım, bez, mama, ıvır zıvır
Mamayı internetten almamak diye bir sey var mı, bazıları eczaneden alın vs yazmış siz nerden alıyorsunuz ?
Benim elimde cesitli mamalar vardı daha hangisini kullanacağımı bulamadım.
Aptamil yenidoganda kullandık bir sorunda yok gibiydi,
Bebebitada çocuk bi garip oldu çöpe attım
Bebelac vardı, bi iki yudum alıyor gazı oluyor sanki
Simdi de sma aldim.
Artık mamadan mı, biberondan mı, cocuktan mi gaz sorunu bilemedim

Ilk defa duydum bunuBen 2 numara harmonie kullaniyorum 4 kiloyu gectikten sonra ona gectim.Asagisi torba gibi kaliyor bizde de ama 1 numara da sizdiriyor.Su an 4700 falan bebegim

Ilk defa duydum bunuBen 2 numara harmonie kullaniyorum 4 kiloyu gectikten sonra ona gectim.Asagisi torba gibi kaliyor bizde de ama 1 numara da sizdiriyor.Su an 4700 falan bebegim
Canım büyük bezde sızma oluyor. Ben 2 numaraya cok erken geçmişim demek ki o zaman her gün sızıyordu. Simdi tam oluyor ve hiç sızma yok

Ben golden goat aliyorum onu da internetten aliyorum amazondan.Ben herseyi internetten aliyorum hatta hic disari cikmiyorum etrafta biraz yuruyus ve hastane ziyareti disinda

Ben golden goat aliyorum onu da internetten aliyorum amazondan.Ben herseyi internetten aliyorum hic disari cikmiyorum etrafta biraz yuruyus ve hastane ziyareti disinda
Golden goat için burada begenilmedi diye hatırlamıştim, kabız yaptı, kustu gibi yorumlar hatırladım yoksa keci sütü denemek istiyordum

Ben mamayı ebebekten alıyorım, bı kere babaymallden aldık

Ben denedim..A-si-ri sekerli bisey o.Pekmezi sulandirmissin icine de seker atmissin gibi bisey
Alkolsüz bira içebilirsiniz o malt içecekleri cidden çok kötü. Hamileyken Türkiye’ye geldiğimde Rus birası bulmuştum alkolsüz, tadı gayet güzeldi bira seviyorsanız onu içebilirsiniz. Sanırım Karfurlarda vardı.

Evet evet iciyorum alkolsüz bira krombacher en sevdigim..Sut
artsin diye içmediğim sey kalmadi

Instagram annelerinin bakimliligi beni benden aliyor ya..Birakin makyaj yapmayi ben koluma krem bile surmuyorum kokulu dus jeli bile kullanmiyorum rahatsız olmasin diye..zaten kolye kupe hic bisi takmiyorum hi yerine gelir cizilir diye.Suslenmeyi gectim pijamamin ustunu bile giyemiyorum cogu zaman tüm kombinlerim emzirme atleti ile.makyajli arakili cok guzel giyinmiş anneler nasil yapiyorDogru duzgun fotomuz bile yok yani var minisim cok tatli da ben perperisan.Cok mu yardim edenleri var acaba butun bakimi bakici mi ustleniyor da bu kadar normal devam edebiliyorlar

Canım mamanı da degistirmis miydin alerjiden suphelenildi mi çok geçmiş olsun tekrar

Ben hiç internetten almadım canım. E bebekten mağazadan alıyorum

Sen de anneliğinden para kazansan bakımlı olurdun. Ben de aynı senin gibiyim. Çocuk doğduğundan beri bi kere makyaj yaptım. Ondan sonra da gözüm şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…