2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebeğinizle gelişimi adına neler yapıyorsunuz, sanki günler verimsiz geçiyor artık
Kız her gün yeni bir şey bulamazsın ki. Konuş, kucağında gezdirirken evdeki şeyleri falan anlat yeter onları da yapıyorsun zaten. Değişiklik olsun diye ingilizce konuş. Zar zor yaşıyoruz zaten ne verimi.

Of büyüsünler de otursunlar artık. Hep emdikleri ağzına geliyor, yatırınca çığlığı basıyor. Kollarımda derman kalmadı. Mama sandalyesine oturtup kendim de iş yapmak istiyorum artık. Daha 5 ay var

Bende instgda bı diyetisyen zfitkorse satışı yapıyor 800 TL dio ama onu almaya caliscam terletiyor 2 katmanlı skmiyor hemde göbeğim sarktı resmen 3 hafta oldu doğum yapali hemde evde çok koşuşturmam oluyor eritir gibi geldi bakalm

Kızlar hekimhan acı elma yağı kullanan var mı? Aktarda bu marka varmış
Ben kullanıyorum çocuğun ayakları koktu artık dün yıkadım yarın yada cuma yine yikicam ins gece gazı çok fazla topuklara masaj yapıyorum rezeneye başladım yine gaz oluo anlamdm bide zeytinyağ denim olmadı damlaya baslicam

Damlayı kesip zeytinyağ verdim hic kivranma olmadı, gün aşırı bir cay kaşığı

Evet canim cok memnunum

1 cay kaşığı

Canım bebek parol ilacı da mi var, şurup mu oda calpolla aynı mı
Tmm cnm saol akşam kivraniyoruz genelde bende akşam vermeyi deneyim

Bebeğin kilosuna göre de değişir
3 numara seelpy tam oluyor
4 numara büyük ama oda iyi oluyor
3-4 saatte bir değiştiriyorum dolu oluyor
Birkaç saat unutursam eğer üstü ıslanıyor taşıyor bezden bıkıyorum bende üst değiştirmekten

İnstagram tam bi yalan dolan ortamı ya. Bebek varken takı takan bebeğe bakıyor olamaz hepimiz biliyoruz bilezik saat emzirirken batıyor, küpe gaz çıkarırken rahatsız ediyor, kolyeye de bebekler asılıyor bu durumda nasıl takı takabilir bebeği olan biri eğer kendi bakım veriyorsa? Mümkün değil. Gaz çıkarırken illa kusuyor mesela nerede o kombinlerin onuz bölgesindeki kusmuk? Demek gazı bile başkası çıkarıyor

Canım mamanı da degistirmis miydin alerjiden suphelenildi mi çok geçmiş olsun tekrar
Mama sadece sarılık olduğunda kullandık sonra kesti doktor şimdilik anne sütü ile gidiyoruz 2. Ay kilo alımına göre böyle mi mamaya gerek var mı söyleyecek ama pişik başladığında mama yoktu zaten kendi yediklerimi de gözden geçiriyorum ne acı ne ekşi yada alerji yapacak ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum inşallah diyetle emzirmeklik bi durum yoktur ya hamileliğim hep diyetle geçti gebelik şekerinden sebeb

İnek sütü alerjisi de oluyor ya. Bir kaç gün inek sütü, yoğurdu, peyniri, dana eti tüketme bakalım değişiklik olacak mı.

En alerjik beslinleri bir kaç gün yememeyi dene istersen, süt ürünleri, özellikle inek sütünden yapılan süt,peynir, yoğurt egzama ve mantarı arttırıyor. İlk bunları kesiyorlar zaten. 3 gun bir dene istersen.
Biber, turşu,cok fazla domates gibi asitli şeyleri yiyip yemedigini gözden gecirebilirsin.

İnek sütü alerjisi de oluyor ya. Bir kaç gün inek sütü, yoğurdu, peyniri, dana eti tüketme bakalım değişiklik olacak mı.
Bende ondan korkuyorum inşallah değildir paketli hiç bişey yemiyorum kahvaltıda peynir falan yemedim iki gündür ama akşam unutup yoğurt yedim

Domates hiç yemedim ama yemeklere salça katıyorum ayy yarın bide cildiyeye gideyim bakayım o ne diyecek popo kısmında hiç bisey yoktu bugün sabahtan akşama o taraflarında da döktü çok canım sıkkın

Bende ondan korkuyorum inşallah değildir paketli hiç bişey yemiyorum kahvaltıda peynir falan yemedim iki gündür ama akşam unutup yoğurt yedim
Kuzenimin çocuğunda oldu bundan. Eşinin hep kilo problemi vardı. Kız hayatında hiç olmadığı kadar zayıf şu an. İyi ki alerji olmuş diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…