- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.961
3 damla göbeğine damlatiyorum masaj yapıyorum 2 damla ayak altlarinaAci elma yagini nasil kullaniyorsunuz?
Kız her gün yeni bir şey bulamazsın ki. Konuş, kucağında gezdirirken evdeki şeyleri falan anlat yeterKızlar bebeğinizle gelişimi adına neler yapıyorsunuz, sanki günler verimsiz geçiyor artık
Hergun ne yapılabilir ki adım adım annesi o yeni şeyler öğrenip sana belli edecek sen ona göre onu gelistireceksinKızlar bebeğinizle gelişimi adına neler yapıyorsunuz, sanki günler verimsiz geçiyor artık
Bende instgda bı diyetisyen zfitkorse satışı yapıyor 800 TL dio ama onu almaya caliscam terletiyor 2 katmanlı skmiyor hemde göbeğim sarktı resmen 3 hafta oldu doğum yapali hemde evde çok koşuşturmam oluyor eritir gibi geldi bakalmKızlar alıp da memnun kaldığınız korse varsa link atar mısınız? İki ay olacak nerdeyse ben daha karar verip korse alamadım. İyi işe yarayan bir şey almak istiyorum,yorumları okuyorum biri iyi diyorsa diğeri kötü diyor napcamı şaşırdım
A hayır söylemedi iyi ki dedinEvet ben söylemiştim haftada 1 gün ara verilmesi gerekiyor canım söylemistir aktarci degilmi
Ben kullanıyorum çocuğun ayakları koktu artık dün yıkadım yarın yada cuma yine yikicam ins gece gazı çok fazla topuklara masaj yapıyorum rezeneye başladım yine gaz oluo anlamdm bide zeytinyağ denim olmadı damlaya baslicamKızlar hekimhan acı elma yağı kullanan var mı? Aktarda bu marka varmış
Tmm cnm saol akşam kivraniyoruz genelde bende akşam vermeyi deneyimDamlayı kesip zeytinyağ verdim hic kivranma olmadı, gün aşırı bir cay kaşığı
Evet canim cok memnunum
1 cay kaşığı
Canım bebek parol ilacı da mi var, şurup mu oda calpolla aynı mı
Bebeğin kilosuna göre de değişirKac saatte bir değiştiriyorsun canım 4 numara cok büyük olmuyor mu ?
İyice araştırdıktan sonra 2 numaradan 270 tane daha aldım, büyük olunca bacaklarda sekil bozukluğu oluyormuş, bir de 3 numarayı denedim çocuğun bogazina kadar geldi.
Ooh yarasın. Peki yulaf sütü içiyor musunuz?Evet evet iciyorum alkolsüz bira krombacher en sevdigim..Sut
artsin diye içmediğim sey kalmadi
İnstagram tam bi yalan dolan ortamı ya. Bebek varken takı takan bebeğe bakıyor olamaz hepimiz biliyoruz bilezik saat emzirirken batıyor, küpe gaz çıkarırken rahatsız ediyor, kolyeye de bebekler asılıyor bu durumda nasıl takı takabilir bebeği olan biri eğer kendi bakım veriyorsa? Mümkün değil. Gaz çıkarırken illa kusuyor mesela nerede o kombinlerin onuz bölgesindeki kusmuk? Demek gazı bile başkası çıkarıyorInstagram annelerinin bakimliligi beni benden aliyor ya..Birakin makyaj yapmayi ben koluma krem bile surmuyorum kokulu dus jeli bile kullanmiyorum rahatsız olmasin diye..zaten kolye kupe hic bisi takmiyorum hi yerine gelir cizilir diye.Suslenmeyi gectim pijamamin ustunu bile giyemiyorum cogu zaman tüm kombinlerim emzirme atleti ile.makyajli arakili cok guzel giyinmiş anneler nasil yapiyorDogru duzgun fotomuz bile yok yani var minisim cok tatli da ben perperisan.Cok mu yardim edenleri var acaba butun bakimi bakici mi ustleniyor da bu kadar normal devam edebiliyorlar
Mama sadece sarılık olduğunda kullandık sonra kesti doktor şimdilik anne sütü ile gidiyoruz 2. Ay kilo alımına göre böyle mi mamaya gerek var mı söyleyecek ama pişik başladığında mama yoktu zaten kendi yediklerimi de gözden geçiriyorum ne acı ne ekşi yada alerji yapacak ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum inşallah diyetle emzirmeklik bi durum yoktur ya hamileliğim hep diyetle geçti gebelik şekerinden sebebCanım mamanı da degistirmis miydin alerjiden suphelenildi mi çok geçmiş olsun tekrar
İnek sütü alerjisi de oluyor ya. Bir kaç gün inek sütü, yoğurdu, peyniri, dana eti tüketme bakalım değişiklik olacak mı.Mama sadece sarılık olduğunda kullandık sonra kesti doktor şimdilik anne sütü ile gidiyoruz 2. Ay kilo alımına göre böyle mi mamaya gerek var mı söyleyecek ama pişik başladığında mama yoktu zaten kendi yediklerimi de gözden geçiriyorum ne acı ne ekşi yada alerji yapacak ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum inşallah diyetle emzirmeklik bi durum yoktur ya hamileliğim hep diyetle geçti gebelik şekerinden sebeb
En alerjik beslinleri bir kaç gün yememeyi dene istersen, süt ürünleri, özellikle inek sütünden yapılan süt,peynir, yoğurt egzama ve mantarı arttırıyor. İlk bunları kesiyorlar zaten. 3 gun bir dene istersen.Mama sadece sarılık olduğunda kullandık sonra kesti doktor şimdilik anne sütü ile gidiyoruz 2. Ay kilo alımına göre böyle mi mamaya gerek var mı söyleyecek ama pişik başladığında mama yoktu zaten kendi yediklerimi de gözden geçiriyorum ne acı ne ekşi yada alerji yapacak ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum inşallah diyetle emzirmeklik bi durum yoktur ya hamileliğim hep diyetle geçti gebelik şekerinden sebeb
Bende ondan korkuyorum inşallah değildir paketli hiç bişey yemiyorum kahvaltıda peynir falan yemedim iki gündür ama akşam unutup yoğurt yedimİnek sütü alerjisi de oluyor ya. Bir kaç gün inek sütü, yoğurdu, peyniri, dana eti tüketme bakalım değişiklik olacak mı.
Domates hiç yemedim ama yemeklere salça katıyorum ayy yarın bide cildiyeye gideyim bakayım o ne diyecek popo kısmında hiç bisey yoktu bugün sabahtan akşama o taraflarında da döktü çok canım sıkkınEn alerjik beslinleri bir kaç gün yememeyi dene istersen, süt ürünleri, özellikle inek sütünden yapılan süt,peynir, yoğurt egzama ve mantarı arttırıyor. İlk bunları kesiyorlar zaten. 3 gun bir dene istersen.
Biber, turşu,cok fazla domates gibi asitli şeyleri yiyip yemedigini gözden gecirebilirsin.
Canım benim de besin alerjilerim var 48 saat sürüyor etkisi, doktorlar da 3 güne kadar yedirmiyorBende ondan korkuyorum inşallah değildir paketli hiç bişey yemiyorum kahvaltıda peynir falan yemedim iki gündür ama akşam unutup yoğurt yedim
Kuzenimin çocuğunda oldu bundan. Eşinin hep kilo problemi vardı. Kız hayatında hiç olmadığı kadar zayıf şu an. İyi ki alerji olmuş diyor.Bende ondan korkuyorum inşallah değildir paketli hiç bişey yemiyorum kahvaltıda peynir falan yemedim iki gündür ama akşam unutup yoğurt yedim
Benim 4 kızımın da ensesinde var esiminde oğlumda ve bende yokKızlar bebişinde “melek öpücüğü” olan var mi? Bizimkinin minicik dudak üstünde ve kafasının arkasında var azıcık. Melekler öpmüş benden önce kızımı
Bizimkiler geçmedi ama hiç başka bişey diyecem ama doğunca ebe dedi Angel Kiss var dediKafasının arkasında minik bi kızarıklık var. Yüzünde de küçük iki nokta var. Angel kiss deniyormuş sonra geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?