- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.001
Link atar mısın canımBende instgda bı diyetisyen zfitkorse satışı yapıyor 800 TL dio ama onu almaya caliscam terletiyor 2 katmanlı skmiyor hemde göbeğim sarktı resmen 3 hafta oldu doğum yapali hemde evde çok koşuşturmam oluyor eritir gibi geldi bakalm
Damlalar işe yaramıyor canım belki de bebekten bebeğe değişiyordur ama bizde etki etmedi, o yüzden başka bir şeyler arayışındayımBen kullanıyorum çocuğun ayakları koktu artık dün yıkadım yarın yada cuma yine yikicam ins gece gazı çok fazla topuklara masaj yapıyorum rezeneye başladım yine gaz oluo anlamdm bide zeytinyağ denim olmadı damlaya baslicam
Oluyor evet canım damar çekiliyor gibi tuhaf bir acıKızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Bende de oluyor anneme demiştim kanallar süt üretiyor dedi. Karıncalanma, elektrik-yanma gibi oluyor.Kızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Canım sakince duruyor mu öyle? Duruyorsa uyu bence, çünkü uykusuzluk tehlikeli. Bizimki uyumadığında ya memede ya kucakta geziyor.Gece uyanıpta uykumu acmiyim uyuruz diye bekleyip bebegimin bir türlü uyumaması uyumamak için oyun bile oynuyoruz, sırtımı dönüyorum tamam o otursun ben uyuyum diye bu seferde yalnız bıraktım diye içim içimi yiyor uyuyamıyorum. Ayagimda salla bidaha besle her sey bastan aha simdi uyucak yine yok, cok zor
İnşallah bir an önce iyileşirler içim gidiyor öyle gördükçe ve inşallah alerjik değildirAynı anlattığın gibi başladı bizimde bir tane yukarda sivilce ile sonra o açıldı sonra yenileri çıktı derken bu hale geldi bacak ek yerlerinde bile o sivilcelerden çıktı çıkıp sonra yara gibi yuvarlak soyuklara dönüşüyordu doktora gittiğimizde sadece onlar vardı bu hamazinc I kullanmaya başladık 2. Günde popoya dogru yayılan kızarıklıklar oluştu inşallah ikimizinkide allerji değildir gerçekten zor bi süreç o yüzden kötüyü çağırmak hiç istemiyorum.kakası da hep gözlemliyorum bazen sümüksü her zaman değil hatta bezi böyle kapatıp açıyorum uzama varmı dışkıda sümüksü mü diye bakıyorum
Ben 10 da gideyim canım inşallah kaçırmamSabah on dediler bize bize
Göğüs sızlıyor derler bebek uyursa uyanacagi zamanda oluyor süt geliyorum diyor heraldeKızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Bende daha çok üşürsem oluyor böyle peşpeşe içim titriyor göğüslerime sanki elektrik geliyor gibi sızlıyorKızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Oğlum o kadar uzun emerdi ki sırtım ağırırdı o yüzden hep yatarak emzirirdim ama kilo alımı hep iyi bi bebekti şimdi kızım tam tersi kısa emiyor uykusu gelince hep dışarı atıyor ve sütüm daha az kilo alımı da az bence bebekler emdikçe süt dahada artıyor arz talep meselesi gibi düşünKızlar az onca ınstgramda bı hesabın paylasımında gordum, yenı dogum yaptı, bebek yarım saatten fazla emmek isterse süt yetmıyor demekmıs, doktoru soylemıs, mamaya baslamıslar
Hadi inşallah bu sefer geçer.Bu arada dermotologa gittik eczaneden yapma bi krem yaptırdı bize içinde ne var bilmiyorum ama inşallah toparlar Arko’yu da sordum geçirdiğini söyleyen hastalarım oldu deneyebilirsiniz dedi
İnşallah ya. Bezi de tekrar değiştik şimdi prima aldık belki molfixte yaramamıştır diye.zaten marketlerde pure soft olan molfix hiç bulamadık mavi paket var hep onu kullanan oldu mu hiç nasıl acabaHadi inşallah bu sefer geçer.
Sakin bir bebek genel olarak, istediğini yaptığım zaman belki hiç ağlamaz, gecede sakindi mesela ama ilgi istiyor, oyun istiyor. Arkamı dönünce kendini yalnız hissetmesini istemiyorumCanım sakince duruyor mu öyle? Duruyorsa uyu bence, çünkü uykusuzluk tehlikeli. Bizimki uyumadığında ya memede ya kucakta geziyor.
Benim kız pişik olunca arkadaşlarıma sordum napiyim diye. Bir arkadaşım bütün kremleri denemiş, sonra dediğin gibi düz arko krem geçirmiş. Doktora yazmıştım hamezinc vermişti pişik için.Bu arada dermotologa gittik eczaneden yapma bi krem yaptırdı bize içinde ne var bilmiyorum ama inşallah toparlar Arko’yu da sordum geçirdiğini söyleyen hastalarım oldu deneyebilirsiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?