2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Link atar mısın canım

Damlalar işe yaramıyor canım belki de bebekten bebeğe değişiyordur ama bizde etki etmedi, o yüzden başka bir şeyler arayışındayım

Gece uyanıpta uykumu acmiyim uyuruz diye bekleyip bebegimin bir türlü uyumaması uyumamak için oyun bile oynuyoruz, sırtımı dönüyorum tamam o otursun ben uyuyum diye bu seferde yalnız bıraktım diye içim içimi yiyor uyuyamıyorum. Ayagimda salla bidaha besle her sey bastan aha simdi uyucak yine yok, cok zor

Canım sakince duruyor mu öyle? Duruyorsa uyu bence, çünkü uykusuzluk tehlikeli. Bizimki uyumadığında ya memede ya kucakta geziyor.

İnşallah bir an önce iyileşirler içim gidiyor öyle gördükçe ve inşallah alerjik değildir

Kızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Göğüs sızlıyor derler bebek uyursa uyanacagi zamanda oluyor süt geliyorum diyor heraldebazen kötü oluyor ama insan bi tuhaf oluyor

Kızlar az onca ınstgramda bı hesabın paylasımında gordum, yenı dogum yaptı, bebek yarım saatten fazla emmek isterse süt yetmıyor demekmıs, doktoru soylemıs, mamaya baslamıslar

Dün gece bebeklerin uyumama gecesiymiş heralde benimki de emdi emdi tam uyuyacak artık diyorum hoop gözler fal taşı gibi gece 3ten sonra kocama devrettim salonda omzunda uyutmuş ama sık sık uyanmaya devam etmiş çok huzursuzdu uykusunda mıyırdanıyor gaz rahatsızlığı sanırım

Kızlar az onca ınstgramda bı hesabın paylasımında gordum, yenı dogum yaptı, bebek yarım saatten fazla emmek isterse süt yetmıyor demekmıs, doktoru soylemıs, mamaya baslamıslar
Oğlum o kadar uzun emerdi ki sırtım ağırırdı o yüzden hep yatarak emzirirdim ama kilo alımı hep iyi bi bebekti şimdi kızım tam tersi kısa emiyor uykusu gelince hep dışarı atıyor ve sütüm daha az kilo alımı da az bence bebekler emdikçe süt dahada artıyor arz talep meselesi gibi düşün

Canım sakince duruyor mu öyle? Duruyorsa uyu bence, çünkü uykusuzluk tehlikeli. Bizimki uyumadığında ya memede ya kucakta geziyor.
Sakin bir bebek genel olarak, istediğini yaptığım zaman belki hiç ağlamaz, gecede sakindi mesela ama ilgi istiyor, oyun istiyor. Arkamı dönünce kendini yalnız hissetmesini istemiyorum

Bu arada dermotologa gittik eczaneden yapma bi krem yaptırdı bize içinde ne var bilmiyorum ama inşallah toparlar Arko’yu da sordum geçirdiğini söyleyen hastalarım oldu deneyebilirsiniz dedi
Benim kız pişik olunca arkadaşlarıma sordum napiyim diye. Bir arkadaşım bütün kremleri denemiş, sonra dediğin gibi düz arko krem geçirmiş. Doktora yazmıştım hamezinc vermişti pişik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…