- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.041
İlk ay bir kilo aldı, ikinci ay cok büyüdü gibi geliyor merak ediyorum bende, pazartesi günü kontrolü var, annesutü ağırlıklı gidiyoruz bazen mama takviyesi yapıyoruzKızlar bebişleriniz aylık kaç kg aldı acaba ?
Bebeklerinizi nerde ve nasil yatiriyorsunuz su anda?juno kucuk geliyor artik -guya onru 4 aydi 2.5 ayda kuculdu- anne tanina yatiriyorum burasi da bi egreti geliyor gozume sanki icinde bisi daha olmasi gerekiyormus gibi..Kundak yapmaya devam ediyor musunuz?Uyku tulumu kullanıyor musunuz?
700 gr normal kabul ediliyor değil mi sanki bu ay bizde bu civarlardayız gibiİki ay da 700 gr aldi benim bebegim mama takviyeli besleniyor
Bizde böyle almıştık ama 3.ayda azaldı gibi kilo alımıIkı aylık olmasına 1 hafta var, 2100 gr almıs toplam. 1.ayda 1200 almıstı
Mama agırlıklı besleniyor
Cok normal, gıttıkce azalacakmış kılo alımı, hangı ay bılmıuorum ama sabıt kalıyormuş bı sure sonra.. O yuzden 4 numara bez uzun sure gıdıyo diyolarBizde böyle almıştık ama 3.ayda azaldı gibi kilo alımı
700 gr normal kabul ediliyor değil mi sanki bu ay bizde bu civarlardayız gibi
Ben park besik aldim ama gun icinde cabuk.uyandigi icin gece yatiyor ve ben sevmedim 1 yil sonra oda yapip korunakli bir yatak alirim kundak yapiyorum kendini uyandiriyor gaz sancisi zaten rahat birakmiyor da. Kiddzee ye cok baktim da bi turlu alip kullanma firsatim olmadiBebeklerinizi nerde ve nasil yatiriyorsunuz su anda?juno kucuk geliyor artik -guya onru 4 aydi 2.5 ayda kuculdu- anne tanina yatiriyorum burasi da bi egreti geliyor gozume sanki icinde bisi daha olmasi gerekiyormus gibi..Kundak yapmaya devam ediyor musunuz?Uyku tulumu kullanıyor musunuz?
Doğum tarihi ne senin bebisinBizde böyle almıştık ama 3.ayda azaldı gibi kilo alımı
27 KasımDoğum tarihi ne senin bebisin
Biz 2805 doğduk ilk ay 1 kilo 2.ay 1.100 aldık anne sütü ile besleniyor ama şimdi tarttım 450-500 gr gibi olmuş 3.ayı doldurmasına 10 gün varEvet gunde 25-30 gr almasi gerekiyor.Benim doktorum 20 gr a bile normal diyor bu arada.Tabi persentile de bakmak lazim kilodan ziyade..Persentilde de mutlaka dogum kilosunu dikkate almak lazim.mesela benim bebegimin yukari persentil yakamasi icin 2 kilo almasi lazim cunku zayif dogdu o kadar kiloyu da birden almasi cok zor
Biz 2805 doğduk ilk ay 1 kilo 2.ay 1.100 aldık anne sütü ile besleniyor ama şimdi tarttım 450-500 gr gibi olmuş 3.ayı doldurmasına 10 gün var
Persentil tablosuna göre minyon ama kendi içinde gelişimi güzel demişti, bende kilosuna göre boyu uzun mu kısa mı onu merak ediyorum. 2850 49cm doğmuştuEvet gunde 25-30 gr almasi gerekiyor.Benim doktorum 20 gr a bile normal diyor bu arada.Tabi persentile de bakmak lazim kilodan ziyade..Persentilde de mutlaka dogum kilosunu dikkate almak lazim.mesela benim bebegimin yukari persentil yakamasi icin 2 kilo almasi lazim cunku zayif dogdu o kadar kiloyu da birden almasi cok zor
Persentil tablosuna göre minyon ama kendi içinde gelişimi güzel demişti, bende kilosuna göre boyu uzun mu kısa mı onu merak ediyorum
Bizde 49cm doğduk 52 sonra 55 olduk bu modeller böyle herhaldePersentil tablosuna göre minyon ama kendi içinde gelişimi güzel demişti, bende kilosuna göre boyu uzun mu kısa mı onu merak ediyorum. 2850 49cm doğmuştu
İlk ay 3850, 52 cm olmuştu
Seninki uyudumu gece benim öğlen 1 de uyudu uyandırıp emzirdim hala uyuyor gece nöbet tutturacak uyandiramiyorumdaHer gün yapıyor muydu seninki de
İkinci ayda kac kilo çıkmıştı canım cok kilo aldı gbime geliyorBizde 49cm doğduk 52 sonra 55 olduk bu modeller böyle herhalde
2.ayda 4900dü 1.100gr almıştıİkinci ayda kac kilo çıkmıştı canım cok kilo aldı gbime geliyor
Maşallah, benimki de vardır o kadar. Boyu da aynıdır 56cmlik tulumları kaldırdım bugun, tam ucu ucuna geldiği için bacağını rahat çekemiyor2.ayda 4900dü 1.100gr almıştı
Persentil tablosunu okumayı anlayamadım, 3850nin altında 50cm yazıyor, benim 52ydi boyu biraz uzun demek ki, ama bu 90p nin altında yazıyor o nedir biliyor musun?Boy icin de persentil tablosu var canim baksana ordan
Persentil tablosunu okumayı anlayamadım, 3850nin altında 50cm yazıyor, benim 52ydi boyu biraz uzun demek ki, ama bu 90p nin altında yazıyor o nedir biliyor musun?
Anladım canım ama benim baktığım 1 aylik haliydi, doğum araligi icinde 10Persentil soyle okunuyor tabloda kilo/boy/kafa ne bakiyorsan onun persentil karsiligini bulacaksın mesela seninki boy icin 90p cikti.Senin bebeginin boyu bebeginle yasit olan 100 bebekten 90indan uzun demek..Bu da gayet ortalama ustu demek.Boy kilo ve kafa icin ayri ayri bu sekilde bakacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?