- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.021
Adı ne canım sadece sen mi içiyorsunBurda söylemiştiniz kızlar aktarda hazır anne çayı satılıyor diye geçen gün aldım iki gündür rahat ettik uyku nedir biliyoruz artık şiddetle öneriyorum alın aldırın küp şeker gibi kaynar suya 3-4 tane atıp içiyorsunuz içeriği de hoşuma gitti
Evet elektrik çarpmış gibi oluyor bana da. Ama sağ tarafı emerken sol tarafta oluyor genelde ya da durup dururken minicik bi şok gibi. Geçen gün sol göğsümün orda ağrı oldu bi anda sanki kalp krizi geçiriyormuşum gibi (şükür geçirmedim ama bi ağrı saplandı). Biraz masaj yaptım falan sonra olmadı ama korktum bi anKızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Canım senin çocuk iğneden sonra kakasını yaptı mı? Benimki her gün yapıyordu ama dün yapmadıBu saat oldu uyku haram niye uyumaz bu çocuklar
Gittin mi canım?Ben 10 da gideyim canım inşallah kaçırmam
Hamazinc geçirmedi bizim şimdi bebişi yıkadım Arko’yu güzelce sürdüm havalattim bekledim inşallah fayda eder olmadı akşam eşim eczacıdan yaptırıp getirecek ona başlayacazBenim kız pişik olunca arkadaşlarıma sordum napiyim diye. Bir arkadaşım bütün kremleri denemiş, sonra dediğin gibi düz arko krem geçirmiş. Doktora yazmıştım hamezinc vermişti pişik için.
İki gündür sana üzüldüm o yüzden pişik kremini mi cok kullandim nedendir bilmiyorum kızım pişik oldu ama sivilce gibi değilde kısım kısım kırmızı şişlik gibiHamazinc geçirmedi bizim şimdi bebişi yıkadım Arko’yu güzelce sürdüm havalattim bekledim inşallah fayda eder olmadı akşam eşim eczacıdan yaptırıp getirecek ona başlayacaz
Pişik kremini bende geçirsin diye çok sürdüm ama daha arttırdı meğer her açmada sürmemek lazımmış.zeytinyağını da görümcem hemen geçirir dedi 1 defa sürdü daha fena arttırdı ama zeytinyağının asidini alıp kullanınca piştikte etkiliymişİki gündür sana üzüldüm o yüzden pişik kremini mi cok kullandim nedendir bilmiyorum kızım pişik oldu ama sivilce gibi değilde kısım kısım kırmızı şişlik gibihayatımızdaki değişiklikler zeytinyağı icmesi ve pişik kremini çok sürmem oldu, neden oldu acaba
Canım altın güvenli lıman evet ama ben daha cok hısse senedı almanı tavsiye ederim, guzel saglam bi sırketten hısse senedı alsan daha guzel olur, temettu verımı yuksek olan, madem 2 yıl tutacaksınSohrab canım sen hisse ve mevduatlarla ilgiliydin diye hatırlıyorum bir sey danışmak istiyorum sana.
Tahminen bir sene ya da iki sene için biriktirmek üzere altın hesabı mi yoksa darphane altın sertifikası mi daha uyguna geliyor, al satta?
Derin uykuyu bitek banyo yapınca yapıyor ondada zaten ne yapacağımı şaşırıyorum yemek mi yetiştireyim ev mi toplayayım çamaşır mi katlayayım süt arttırmak için ne yiyip içeyim derken bi bakıyorum kendime yine hiç zaman kalmamışKızlar selam uyku ile ilgili link koyuyorum umarım yararı olur; bugün eğitimini dinledim ama annem bendeydi çok kulak veremedim, yazılarını okuyacağım. İnstası uzmanannerehberi
Yenidoğan uyku düzeni nasıl olmalıdır?
Sağlıklı bir gelişim için uyku bebekler için oldukça önemli. Yenidoğan döneminde bebekler gündüzleri hayatlarının büyük bir kısmını uyuyarak geçirirler. Peki Yenidoğan uyku düzeni nasıl olmalıdır? Uykudayken gece beslemesi yapılmalı mı? Bebek ve Uyku Danışmanı ve Hemşiresi Seda Özcan anlattı...www.elele.com.tr
Bir de kısa uyku uyuyan, hemen uyanan bebekler için şunu dedi; örneğin sürekli 30 dakika uyuyup uyanıyor bebek, o zaman 25. Dakikada hafif okşayarak, giysisini çekiştirerek hafif uykuya geçirin, o kendisi derin uykuya tekrar geçicekmiş.
Yok daha canım yapmadı öğlen 1 e kadar uyumadı daCanım senin çocuk iğneden sonra kakasını yaptı mı? Benimki her gün yapıyordu ama dün yapmadıaşı mı calpol mü etkiledi
Bizimkinde de var gözünün üstünde internetten bakmıştım melek öpücüğü diye geçiyor bazen yok oluyor bazen kızarıyorEvet farklıymış bizim doktor öyle demişti, o daha kahverengiye yakın oluyormuş ve geçmesi daha zormuş bunun geçme ihtimali yüksek genelde geçiyormuş
Öyle bişey mi varmış ya bende özel sektördeyim öyle bişey varsa bizde alalımBu nasil oluyor her kadin dogumcu verebiliyor mu?bu raporla ücretli izinde gibi mi oluyorsun?ben ozel sektorde calisiyorum bizde rapor kullanan olmuyor hic ,direk ucretsiz basliyor
Her gün yapıyor muydu seninki deYok daha canım yapmadı öğlen 1 e kadar uyumadı da
Yok canım kabızlıktan yeni çıktık biz bir gün durup diğer gün yapıyorHer gün yapıyor muydu seninki de
Kızlar bebişleriniz aylık kaç kg aldı acaba ?
Ikı aylık olmasına 1 hafta var, 2100 gr almıs toplam. 1.ayda 1200 almıstıKızlar bebişleriniz aylık kaç kg aldı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?