2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Adı ne canım sadece sen mi içiyorsun

Sohrab canım sen hisse ve mevduatlarla ilgiliydin diye hatırlıyorum bir sey danışmak istiyorum sana.
Tahminen bir sene ya da iki sene için biriktirmek üzere altın hesabı mi yoksa darphane altın sertifikası mi daha uyguna geliyor, al satta?

Kızlar bazen göğüsümde sanki bir tane süt kanalının içi acıyor gibi oluyor mu sanki elektirik dolaşıyor, anlik gelen bir titresim gibi
Evet elektrik çarpmış gibi oluyor bana da. Ama sağ tarafı emerken sol tarafta oluyor genelde ya da durup dururken minicik bi şok gibi. Geçen gün sol göğsümün orda ağrı oldu bi anda sanki kalp krizi geçiriyormuşum gibi (şükür geçirmedim ama bi ağrı saplandı). Biraz masaj yaptım falan sonra olmadı ama korktum bi an

Benim kız pişik olunca arkadaşlarıma sordum napiyim diye. Bir arkadaşım bütün kremleri denemiş, sonra dediğin gibi düz arko krem geçirmiş. Doktora yazmıştım hamezinc vermişti pişik için.
Hamazinc geçirmedi bizim şimdi bebişi yıkadım Arko’yu güzelce sürdüm havalattim bekledim inşallah fayda eder olmadı akşam eşim eczacıdan yaptırıp getirecek ona başlayacaz

Hamazinc geçirmedi bizim şimdi bebişi yıkadım Arko’yu güzelce sürdüm havalattim bekledim inşallah fayda eder olmadı akşam eşim eczacıdan yaptırıp getirecek ona başlayacaz
İki gündür sana üzüldüm o yüzden pişik kremini mi cok kullandim nedendir bilmiyorum kızım pişik oldu ama sivilce gibi değilde kısım kısım kırmızı şişlik gibi hayatımızdaki değişiklikler zeytinyağı icmesi ve pişik kremini çok sürmem oldu, neden oldu acaba

Pişik kremini bende geçirsin diye çok sürdüm ama daha arttırdı meğer her açmada sürmemek lazımmış.zeytinyağını da görümcem hemen geçirir dedi 1 defa sürdü daha fena arttırdı ama zeytinyağının asidini alıp kullanınca piştikte etkiliymiş

Canım altın güvenli lıman evet ama ben daha cok hısse senedı almanı tavsiye ederim, guzel saglam bi sırketten hısse senedı alsan daha guzel olur, temettu verımı yuksek olan, madem 2 yıl tutacaksın
Alım satımda altın hesabı ıcın banka cok fazla komısyon alıyor, eger illa altın alıcam diyorsan fiziki 24 ayar gram altın almanı tavsiye ederim..

Kızlar selam uyku ile ilgili link koyuyorum umarım yararı olur; bugün eğitimini dinledim ama annem bendeydi çok kulak veremedim, yazılarını okuyacağım. İnstası uzmanannerehberi

Bir de kısa uyku uyuyan, hemen uyanan bebekler için şunu dedi; örneğin sürekli 30 dakika uyuyup uyanıyor bebek, o zaman 25. Dakikada hafif okşayarak, giysisini çekiştirerek hafif uykuya geçirin, o kendisi derin uykuya tekrar geçicekmiş.

Derin uykuyu bitek banyo yapınca yapıyor ondada zaten ne yapacağımı şaşırıyorum yemek mi yetiştireyim ev mi toplayayım çamaşır mi katlayayım süt arttırmak için ne yiyip içeyim derken bi bakıyorum kendime yine hiç zaman kalmamış

Evet farklıymış bizim doktor öyle demişti, o daha kahverengiye yakın oluyormuş ve geçmesi daha zormuş bunun geçme ihtimali yüksek genelde geçiyormuş
Bizimkinde de var gözünün üstünde internetten bakmıştım melek öpücüğü diye geçiyor bazen yok oluyor bazen kızarıyor

Bebeklerinizi nerde ve nasil yatiriyorsunuz su anda?juno kucuk geliyor artik -guya onru 4 aydi 2.5 ayda kuculdu- anne tanina yatiriyorum burasi da bi egreti geliyor gozume sanki icinde bisi daha olmasi gerekiyormus gibi..Kundak yapmaya devam ediyor musunuz?Uyku tulumu kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…