- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.061
Eve geçince görselini atayım evet sadece ben içiyorumAdı ne canım sadece sen mi içiyorsun
Canım senin çocuk iğneden sonra kakasını yaptı mı? Benimki her gün yapıyordu ama dün yapmadıaşı mı calpol mü etkiledi
Calpolu aşıdan sonra en az 3-4 saat geçtikten sonra verin kizlar doktorumuz bize öyle demişti artık neden bilmiyorum ben gece 2-3 e kadar bekleyip vermistimCanım senin çocuk iğneden sonra kakasını yaptı mı? Benimki her gün yapıyordu ama dün yapmadıaşı mı calpol mü etkiledi
3 numara bez de fazla gidiyor kızlar aklınızda bulunsun suanki aklım olsa bez fiyatları artmadan öncesinde 2 yerine 3 ve 4 numara stoklardimCok normal, gıttıkce azalacakmış kılo alımı, hangı ay bılmıuorum ama sabıt kalıyormuş bı sure sonra.. O yuzden 4 numara bez uzun sure gıdıyo diyolar
Ben Molfix mavi kullanıyorum memnunumBu arada kızlar şuan nedense bez konusunda sanki tam aradığımı bulamadım gibi normalde sleppy bionatural kullanıyordum 3 numaraya kadar stoklamistim onlar bitti biticek ek olarak goon aldım sleppye göre daha iyi gibi ama tam beklediğim yumuşaklığı da bulamadım şuan Molfix ve Prima premium soft sipariş verdim indirimde yakalamistim . Hem uygun hem de güzel onerebileceginiz bez var mi
Benım 900 cıvarı 4 numara stoğum var,3 numara bez de fazla gidiyor kızlar aklınızda bulunsun suanki aklım olsa bez fiyatları artmadan öncesinde 2 yerine 3 ve 4 numara stoklardim
Ben juno yerine sevi bebenin reflü yatağını almıştım junoda bebek çok gömülüyordu içine diye. Park yatağın içine reflü yatağıjı koyuyorum, başının olduğu tarafı park yatakta yükseltiyorum. Bazen kundak yapıyorum bazen de yapmıyorum çünkü kolunu çıkartıcam diye uyandırıyor kendini. Owli uyku tulumu verdi bir arkadaşım ama çocuk içinde sıkıştı rahat edemedi. Ben de zubbersin uyku tulumunu almıştım onu da sevmedi. Penye battaniye ile anam babam usulü yarım kundak yapıyorum yapacaksam. Reflü yatağına hep yan yatırıyorum, kendi gece sırt üstüne dönüyor.Bebeklerinizi nerde ve nasil yatiriyorsunuz su anda?juno kucuk geliyor artik -guya onru 4 aydi 2.5 ayda kuculdu- anne tanina yatiriyorum burasi da bi egreti geliyor gozume sanki icinde bisi daha olmasi gerekiyormus gibi..Kundak yapmaya devam ediyor musunuz?Uyku tulumu kullanıyor musunuz?
Valla kuzum doğumdan sonra hamile kaldığım kiloma indim (ki kilolu hamile kaldım) ama o kiloda olan pantolonum olmadı. Her halde kalça kemiğimiz genişlediBugün gayet şişmanken aldığım pantolonuma giremedim
Ben hala hamılelık taytımı giyiyorumBugün gayet şişmanken aldığım pantolonuma giremedim
3 kac kiloda gectin3 numara bez de fazla gidiyor kızlar aklınızda bulunsun suanki aklım olsa bez fiyatları artmadan öncesinde 2 yerine 3 ve 4 numara stoklardim
Daha 2 aylık olmadı, juno dar geliyor yaaBen juno yerine sevi bebenin reflü yatağını almıştım junoda bebek çok gömülüyordu içine diye. Park yatağın içine reflü yatağıjı koyuyorum, başının olduğu tarafı park yatakta yükseltiyorum. Bazen kundak yapıyorum bazen de yapmıyorum çünkü kolunu çıkartıcam diye uyandırıyor kendini. Owli uyku tulumu verdi bir arkadaşım ama çocuk içinde sıkıştı rahat edemedi. Ben de zubbersin uyku tulumunu almıştım onu da sevmedi. Penye battaniye ile anam babam usulü yarım kundak yapıyorum yapacaksam. Reflü yatağına hep yan yatırıyorum, kendi gece sırt üstüne dönüyor.
Valla kuzum doğumdan sonra hamile kaldığım kiloma indim (ki kilolu hamile kaldım) ama o kiloda olan pantolonum olmadı. Her halde kalça kemiğimiz genişledisanki çok küçükmüş gibi
Canım uyumasına uyuyor da kucakta uyuyor. Uyanmasından 2 saat sonra anca yatağına koyuyorum. Bir saat sonra tekrar kalkıyor. Geceleri 3 kereden 1’er saat uyuyorum. Sabahları kollarım kalkmıyor şapır şapır yaşlar dökülüyor gözlerimden. Evde halamız var da gündüz 2 saat uyuyup kendime geliyorum. O gidince naparım bilmiyorum çünkü hiç kucaktan inmiyor.Kızlar bebekleriniz gece uyuyormu benimki gündüz uyuyup gece nöbet tutuyoruz bazen çok zorlanıyorum özellikle bugün oturup aglayacaktim neredeyse
Sorma bende kimse yok ailem Kayseri'de aile dedimse hani anne baba yokCanım uyumasına uyuyor da kucakta uyuyor. Uyanmasından 2 saat sonra anca yatağına koyuyorum. Bir saat sonra tekrar kalkıyor. Geceleri 3 kereden 1’er saat uyuyorum. Sabahları kollarım kalkmıyor şapır şapır yaşlar dökülüyor gözlerimden. Evde halamız var da gündüz 2 saat uyuyup kendime geliyorum. O gidince naparım bilmiyorum çünkü hiç kucaktan inmiyor.
Ben sürekli bez değiştirmiyorum sleppy almıştım hep onunla ilerliyoruz baktım pişik yok devamBu arada kızlar şuan nedense bez konusunda sanki tam aradığımı bulamadım gibi normalde sleppy bionatural kullanıyordum 3 numaraya kadar stoklamistim onlar bitti biticek ek olarak goon aldım sleppye göre daha iyi gibi ama tam beklediğim yumuşaklığı da bulamadım şuan Molfix ve Prima premium soft sipariş verdim indirimde yakalamistim . Hem uygun hem de güzel onerebileceginiz bez var mi
3 numaraya kac aylık ve kac kiloda geçtin canımBu arada kızlar şuan nedense bez konusunda sanki tam aradığımı bulamadım gibi normalde sleppy bionatural kullanıyordum 3 numaraya kadar stoklamistim onlar bitti biticek ek olarak goon aldım sleppye göre daha iyi gibi ama tam beklediğim yumuşaklığı da bulamadım şuan Molfix ve Prima premium soft sipariş verdim indirimde yakalamistim . Hem uygun hem de güzel onerebileceginiz bez var mi
Daha 2 aylık olmadı, juno dar geliyor yaa800 lıraya aldıgımız sallanan dandik bir besıkte uyuyor suan park yatagın sallanma aparatını takmamıstık, haftasonu onu takıcaz artık
Ben baby turco kullanıyorum büyük oğlumda da onu kullanmıstım hiçBu arada kızlar şuan nedense bez konusunda sanki tam aradığımı bulamadım gibi normalde sleppy bionatural kullanıyordum 3 numaraya kadar stoklamistim onlar bitti biticek ek olarak goon aldım sleppye göre daha iyi gibi ama tam beklediğim yumuşaklığı da bulamadım şuan Molfix ve Prima premium soft sipariş verdim indirimde yakalamistim . Hem uygun hem de güzel onerebileceginiz bez var mi
Bugün gayet şişmanken aldığım pantolonuma giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?