2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Calpolu aşıdan en az
Canım senin çocuk iğneden sonra kakasını yaptı mı? Benimki her gün yapıyordu ama dün yapmadı aşı mı calpol mü etkiledi

Canım senin çocuk iğneden sonra kakasını yaptı mı? Benimki her gün yapıyordu ama dün yapmadı aşı mı calpol mü etkiledi
Calpolu aşıdan sonra en az 3-4 saat geçtikten sonra verin kizlar doktorumuz bize öyle demişti artık neden bilmiyorum ben gece 2-3 e kadar bekleyip vermistim

Cok normal, gıttıkce azalacakmış kılo alımı, hangı ay bılmıuorum ama sabıt kalıyormuş bı sure sonra.. O yuzden 4 numara bez uzun sure gıdıyo diyolar
3 numara bez de fazla gidiyor kızlar aklınızda bulunsun suanki aklım olsa bez fiyatları artmadan öncesinde 2 yerine 3 ve 4 numara stoklardim

Bu arada kızlar şuan nedense bez konusunda sanki tam aradığımı bulamadım gibi normalde sleppy bionatural kullanıyordum 3 numaraya kadar stoklamistim onlar bitti biticek ek olarak goon aldım sleppye göre daha iyi gibi ama tam beklediğim yumuşaklığı da bulamadım şuan Molfix ve Prima premium soft sipariş verdim indirimde yakalamistim . Hem uygun hem de güzel onerebileceginiz bez var mi

Ben Molfix mavi kullanıyorum memnunum

Kızlar bebekleriniz gece uyuyormu benimki gündüz uyuyup gece nöbet tutuyoruz bazen çok zorlanıyorum özellikle bugün oturup aglayacaktim neredeyse

3 numara bez de fazla gidiyor kızlar aklınızda bulunsun suanki aklım olsa bez fiyatları artmadan öncesinde 2 yerine 3 ve 4 numara stoklardim
Benım 900 cıvarı 4 numara stoğum var,
2 numara 200 cıvarı almıstım 84 tane daha aldım..40 tane kadar sonra 3 numara denıcem artık.. 3 numara da 200 cıvarı var.

Ben juno yerine sevi bebenin reflü yatağını almıştım junoda bebek çok gömülüyordu içine diye. Park yatağın içine reflü yatağıjı koyuyorum, başının olduğu tarafı park yatakta yükseltiyorum. Bazen kundak yapıyorum bazen de yapmıyorum çünkü kolunu çıkartıcam diye uyandırıyor kendini. Owli uyku tulumu verdi bir arkadaşım ama çocuk içinde sıkıştı rahat edemedi. Ben de zubbersin uyku tulumunu almıştım onu da sevmedi. Penye battaniye ile anam babam usulü yarım kundak yapıyorum yapacaksam. Reflü yatağına hep yan yatırıyorum, kendi gece sırt üstüne dönüyor.
Bugün gayet şişmanken aldığım pantolonuma giremedim
Valla kuzum doğumdan sonra hamile kaldığım kiloma indim (ki kilolu hamile kaldım) ama o kiloda olan pantolonum olmadı. Her halde kalça kemiğimiz genişledi sanki çok küçükmüş gibi

Daha 2 aylık olmadı, juno dar geliyor yaa 800 lıraya aldıgımız sallanan dandik bir besıkte uyuyor suanpark yatagın sallanma aparatını takmamıstık, haftasonu onu takıcaz artık

Kızlar bebekleriniz gece uyuyormu benimki gündüz uyuyup gece nöbet tutuyoruz bazen çok zorlanıyorum özellikle bugün oturup aglayacaktim neredeyse
Canım uyumasına uyuyor da kucakta uyuyor. Uyanmasından 2 saat sonra anca yatağına koyuyorum. Bir saat sonra tekrar kalkıyor. Geceleri 3 kereden 1’er saat uyuyorum. Sabahları kollarım kalkmıyor şapır şapır yaşlar dökülüyor gözlerimden. Evde halamız var da gündüz 2 saat uyuyup kendime geliyorum. O gidince naparım bilmiyorum çünkü hiç kucaktan inmiyor.

Sorma bende kimse yok ailem Kayseri'de aile dedimse hani anne baba yok tek başına çok zor oluyor rabbim sağlık sıhhat versin tek olur gider ağlaya zirlaya buyutecez

Ben sürekli bez değiştirmiyorum sleppy almıştım hep onunla ilerliyoruz baktım pişik yok devam her bebek farklı popoları da farklı en iyi bez bebeğinizin poposuna iyi gelen bez

3 numaraya kac aylık ve kac kiloda geçtin canım

Daha 2 aylık olmadı, juno dar geliyor yaa 800 lıraya aldıgımız sallanan dandik bir besıkte uyuyor suanpark yatagın sallanma aparatını takmamıstık, haftasonu onu takıcaz artık

Bize de dar degil ama kisa geliyor.Duz yerde yatirinca da bu sefer kafasi dumduz olur diye dusunuyorum ona napcaz..Benimki kafayi dondurmeye izin vermiyor cok dondursem de tekrar irtaya getiriyor Kirmizimartenicka o yatakta kafa duzlesmesini engelleyecek bisey var mi?Su an almaya deger mi yoksa o da mi kucuk?

Ben baby turco kullanıyorum büyük oğlumda da onu kullanmıstım hiç
Pişik olmadı çok şükür sızdırma da yapmıyor

Benim oğlum 2880 51 cm doğmustu 1.ay kontrolünde 4500 kilo 54 cm di 2. Ay kontrolünde 60 cm ve 5500 kilo olmuş fazla mı beslıyorum anlamına gelıyor bu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…