- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.081
Valla kuzum doğumdan sonra hamile kaldığım kiloma indim (ki kilolu hamile kaldım) ama o kiloda olan pantolonum olmadı. Her halde kalça kemiğimiz genişledisanki çok küçükmüş gibi
Tamam canım bekliyorumEve geçince görselini atayım evet sadece ben içiyorum
Canım benim kizim 2850den 3850ye çıkınca doktorda mama yiyor mu diye sordu evet ama az dediğim halde inanmadı, mamayı tamamen kes bir dahaki kontrole bu kiloyu alicak mi bakalım dedi, sağlık ocagi da ölçtü oda obez muamelesi yaptı. BİR kilo almış bir fln yaptı.Benim oğlum 2880 51 cm doğmustu 1.ay kontrolünde 4500 kilo 54 cm di 2. Ay kontrolünde 60 cm ve 5500 kilo olmuş fazla mı beslıyorum anlamına gelıyor bu sizce ?
Bizde ilk baş mama kullanıyorduk doğduğu kilosundan 1600 fazla almıştı mamayı kesin dediler mamayı kestik 1200 fazla almış bu seferCanım benim kizim 2850den 3850ye çıkınca doktorda mama yiyor mu diye sordu evet ama az dediğim halde inanmadı, mamayı tamamen kes bir dahaki kontrole bu kiloyu alicak mi bakalım dedi, sağlık ocagi da ölçtü oda obez muamelesi yaptı. BİR kilo almış bir fln yaptı.
Mama kullanıyor musun ?
yok canımmama hiç vermıyorum ben sadece anne sütü doktorumuz gayet güzel dedi ama bilemedim sürekli emmek istiyor ve her defasında kusuyor acaba fazla mı beslıyorum diye düşündüm ben de.Canım benim kizim 2850den 3850ye çıkınca doktorda mama yiyor mu diye sordu evet ama az dediğim halde inanmadı, mamayı tamamen kes bir dahaki kontrole bu kiloyu alicak mi bakalım dedi, sağlık ocagi da ölçtü oda obez muamelesi yaptı. BİR kilo almış bir fln yaptı.
Mama kullanıyor musun ?
Bizde ilk baş mama kullanıyorduk doğduğu kilosundan 1600 fazla almıştı mamayı kesin dediler mamayı kestik 1200 fazla almış bu sefer
Annesutü obez yapmaz demişlerdi, doktorun da bir sorun görmemiş , cok kusan bebeklere emzirme aralarını aç diyorlaryok canımmama hiç vermıyorum ben sadece anne sütü doktorumuz gayet güzel dedi ama bilemedim sürekli emmek istiyor ve her defasında kusuyor acaba fazla mı beslıyorum diye düşündüm ben de.
Akşam yaptı bizim ki çok şükür. Darısı sizinkineYok canım kabızlıktan yeni çıktık biz bir gün durup diğer gün yapıyor
canım ben 3 haftalıktan itibaren yanımda yatırıyorum hatta belki daha erken. Onun tarafını alttan hafif yükselttim (altına minik yastık koydum), uyku tulumu kullanıyorum, kolları bazen ek bağlama aparatı ile bağlıyorum bazen serbest (o seçiyor genelde ) sonra ayak tarafına emzirme yastığı ile destek yapıyorum (hem onun düşmesini, hem benim onun üzerine Çıkmamı, hem yorganın onun üzerine gelmesini engelliyor.Bebeklerinizi nerde ve nasil yatiriyorsunuz su anda?juno kucuk geliyor artik -guya onru 4 aydi 2.5 ayda kuculdu- anne tanina yatiriyorum burasi da bi egreti geliyor gozume sanki icinde bisi daha olmasi gerekiyormus gibi..Kundak yapmaya devam ediyor musunuz?Uyku tulumu kullanıyor musunuz?
Gece 3/4 arası uyudu sabah 7 ve 10 da uyandı emdi sonra ara ara yine uyudu ama benim ki genelde ne yazık ki böyle uyuyor. Calpol sonrası çok uykuluydu.Seninki uyudumu gece benim öğlen 1 de uyudu uyandırıp emzirdim hala uyuyor gece nöbet tutturacak uyandiramiyorumda
Ben uyanmadan önce o mırıldanma aşaması varya elini kolunu oynattığı, anlıyorsun birazdan uyanacak. O an değiştiriyorum. Uykuyu tam açmadan ve peşine hemen memeye dayayarak geri uyutuyorum. Ama açıkçası gece 1 kere değiştiriyorum sadece. Bazen hiç değiştirmediğim de oluyor olmuyor değil. Bebek huzurlu uyumaya devam ediyorsa, cildinde pişik vs olmuyorsa ve bezde sızdırma yaşamıyorsan bence illa değiştireyim diye uykusunu açmaKızlar geceleri bebeğin altını değiştiriyormusunuz. emerken uykusu devam ediyor altını açınca uykusu kaçıyor. Ve gece 3,4 kez uyanınca her seferinde değiştirme ihtiyacı duyuyorum.
Sizler gece kaş kere değiştiriyorsunuz.
Canım benim ki gece zor uyuyor hatta uyumuyor gibi bişey o yüzden gece 1 gibi değiştirince sabah 7 ye kadar değiştirmiyorum.Kızlar geceleri bebeğin altını değiştiriyormusunuz. emerken uykusu devam ediyor altını açınca uykusu kaçıyor. Ve gece 3,4 kez uyanınca her seferinde değiştirme ihtiyacı duyuyorum.
Sizler gece kaş kere değiştiriyorsunuz.
Yarın gidicem canımGittin mi canım?
Pişik sorunumuz bizimde yok olucak gibi olunca hemen hindistan cevizi yağı kullanıyorum sadece acaba bebeğim uyurken hangi bezle daha rahat ederi arasturiyorum sanki öyle olursa daha uzun uyur gibiBen sürekli bez değiştirmiyorum sleppy almıştım hep onunla ilerliyoruz baktım pişik yok devamher bebek farklı popoları da farklı en iyi bez bebeğinizin poposuna iyi gelen bez
1 buçuk aylıkken yaklaşık 5 kilo gibi geçtim ama slepynin kalıbı baya küçük diğer bezlerin 2 numarası diyebiliriz3 numaraya kac aylık ve kac kiloda geçtin canım
Ondan da deniyeyim bu gidişle tüm bezlerden alicamBen baby turco kullanıyorum büyük oğlumda da onu kullanmıstım hiç
Pişik olmadı çok şükür sızdırma da yapmıyor
Tamam canım bekliyorum
Sağ sol yatırıyorum benn sureklı, juno da da sol tarafa cevırıyor du basını hep.. Dogum kanalına girdigi ıcın kafası sıvrıydı, baya duzeldı sekli..Bize de dar degil ama kisa geliyor.Duz yerde yatirinca da bu sefer kafasi dumduz olur diye dusunuyorum ona napcaz..Benimki kafayi dondurmeye izin vermiyor cok dondursem de tekrar irtaya getiriyor @Kirmizimartenicka o yatakta kafa duzlesmesini engelleyecek bisey var mi?Su an almaya deger mi yoksa o da mi kucuk?
Benimde sleepy bionaturel de ondan sordum, 3 numaran bionaturel mi ,naturel mi?1 buçuk aylıkken yaklaşık 5 kilo gibi geçtim ama slepynin kalıbı baya küçük diğer bezlerin 2 numarası diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?