- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.101
Gaz icin ne yapiyorsun masallah ikizlere. Tek mi bakiyorsunKızlar selamlar ben doğum yaptım dedikten sonra birdaha buraya uğrayamaz oldum. ikizleri 35+0 da doğurmuştum şimdi tam 68 günlük oldular. Maalesef gazlı bebeklerim varüç ayımızın dolmasını dört gözle bekliyorum bayağı yordular nefes almaya vakit bulamıyorum zaman çok hızlı akıyor ozaman aşırı boş vaktim vardı üç ay bilfiil yatmıştım eyy gidi günler diyorum inşallah tüm anneler ve bebişler iyidir.
Var canım, yastık kısmı düzleşmesin diye çukur. Ama arada bebem uyurken kayıyor aşağı doğru hareket edince. Gerçi bu ben park yatağın baş kısmını da yükseltiyorum ondan olabilir. Ayak kısmı açılabildiği için biraz daha büyüse de kullanılabilir. E bebekten bir bakıp alırsan daha iyi olur.Bize de dar degil ama kisa geliyor.Duz yerde yatirinca da bu sefer kafasi dumduz olur diye dusunuyorum ona napcaz..Benimki kafayi dondurmeye izin vermiyor cok dondursem de tekrar irtaya getiriyorKirmizimartenicka o yatakta kafa duzlesmesini engelleyecek bisey var mi?Su an almaya deger mi yoksa o da mi kucuk?
Diyetisyenle görüştüm özellikle gaz için ve sağlıklı kilo vereyim diye. Sonuç; akşam eşim geldiğinde ağlama krizi olduğunda o kızı kucağında sakinleştirirken oturup helva, tatlı ne varsa hunharca yiyorum tepemde bebem ağlarkenNilsibel
Kızlar Kasım anneleri birlikte zayıflama grupları açmış,
Aman yazarken bile hic hevesim olmadığını anladım.
Zayıflamak istiyorum kızımla dogru düzgün fotoğraflar çekinebilmek için ama hic diyet motivasyonum yok. Mutfaga gidip ekmegin içine bisileri sıkıştırıp ancak yiyebiliyorum
Valla gaz için masaj yapıyorum zeytinyağı ile kasıklara, ayaklarına ve karnına. biogaia içiriyorum 3 damla probiyotik zararı olmaz en azından sabahları 2 kutu Nurse harvey’s gaz damlası kullandım kendim kimyonlu rezene içiyorum bize devit yaramadı oda gaz yaptı ocean d vitamini kullanıyorum ve genelde kovanın içine sıcak suya sokuyoruz kiraz çekirdekli patik ve kemer kullanıyoruz ayaklarına sıcak pedler koyuyorum arada zaten mama artı süt ile besleniyorlar. Üç gündür herşeyi kestim hiç bişey işe yaramıyo gündüz değilde geceleri sancımız başlıyo sabaha kadar tek ilacı anladımki zaman ama yinede son çare sab simplex alacam bugün hiç birşey kullanmayacağım diyorum ama bebekleri sancı çekince görünce dirayetim kırılıyor. Sindirim sistemlerinin gelişmesini beklemekten başka çarem yok. Annem ve eşimle bakıyoruz arada kardeşim geldi 15 gün takviyeye ablam geldi 15 gün bu zamanlara geldik çok şükür. On gündür birbirlerini uyandırıyorlar diyede odaları ayırttık geceleri tek bebeğe bakıyorum inanın dinlendim en azından artık uyuyabiliyorumGaz icin ne yapiyorsun masallah ikizlere. Tek mi bakiyorsun
Ya çok sevindim canım. Gözün aydın.Kızlar bu arko gerçekten işe yaradı şaka gibi bir sürü pişik kremi aldım geçirmedi bunu 3. Sürmemde resmen solmuş pişikler
Benimki çok ağlayarak uyanıyor, onun için hemen bir memeyi emzirip sakinleştiriyorum. Eğer geri uyursa altını değiştirmiyorum, uyumaya bırakıyorum. Uyumazsa altını değiştirip diğer memeyi emziriyorum. Tabi çişi çıktıysa mecburen hemen değiştiriyorum.Kızlar geceleri bebeğin altını değiştiriyormusunuz. emerken uykusu devam ediyor altını açınca uykusu kaçıyor. Ve gece 3,4 kez uyanınca her seferinde değiştirme ihtiyacı duyuyorum.
Sizler gece kaş kere değiştiriyorsunuz.
Ben 3 aya kadar kolaltından ve makattan ateş ölçülüyor diye biliyorum. Eğer kolaltı 37.3 ve üzeri çıkarsa da makattan bakıyolar. En güvenilir olan makatmış. Alın nedense güvenilir değil diye kalmış aklımda.Aldık aldık canım akşam üstü eşim ölçtü 37.5 gördü alından çay kaşığı ile biraz verdim. Sonda kol altından ölçtüm 36.5 çıktı. Hangisi doğru bilmiyorum ama öyle elimle bakınca aman aman ayeşli gelmedi. Verdik ama tedbir olur o da.
Hemşire bana ateşi olursa ver olmayadabilir dedi.
günlük tummy time yapmaya çalışıyoruz. Bol bol konuşma egzersizi yapıyorum. Arada kendi kitabımı sesli okuyorum. Sesli hareketli oyuncaklar gösteriyorum. Bezini değiştirirken karnını seviyorum, ben de üzerimi çıkarıyorum ten tene temas yapıyoruz, ayna karşısına götürüyorum konuşuyoruz, sonra her gün gaz Çıkarma bahanesiyle evi gezdirip tanıtıyorum. (Şuan ilgisini en çok kurutma makinası çekiyorresmen ona hayran hayran bakıyor)
Çok şükür sakin canım ama verdik bizde alından ölçen 37.5 çıkınca riske atmak istemedim. Çay kaşığı yarısı kadar verdim. Sen ne kadar verdin?
ben genelde 1 kere değiştiriyorum ama kaka yaptığını fark edersem değiştirmeye çalışıyorum mutlakaKızlar geceleri bebeğin altını değiştiriyormusunuz. emerken uykusu devam ediyor altını açınca uykusu kaçıyor. Ve gece 3,4 kez uyanınca her seferinde değiştirme ihtiyacı duyuyorum.
Sizler gece kaş kere değiştiriyorsunuz.
Bizim de aynı şekilde deliler gibi emmek istiyor, bir noktada da kusuyor ama emmeye devam ediyor. Ayırmak istiyorum abarttığında ama ağlıyor ayıramıyorum. 5 haftalık bebeği ağlatamam ki meme vermeyerek bilmiyorum.yok canımmama hiç vermıyorum ben sadece anne sütü doktorumuz gayet güzel dedi ama bilemedim sürekli emmek istiyor ve her defasında kusuyor acaba fazla mı beslıyorum diye düşündüm ben de.
Ben de.. hatta sanırım 3.gunum..benım hep lekelenme devam ediyordu 4 gun hıc leke gelmedı, sonra baya koyu kırmızı geldı bacağıma da vurdu agrısı, dıger lekelerde agrı olmuyordu. Nasıl adet oluyorduk onu da unutmusumBen adet oldum
Yemin ederim şu mesajı okuyunca oyle bır rahatlama geldi ki, bebeklerimizin canı yanmasın yaaa, gecmıs gıtmıs olsunKızlar bu arko gerçekten işe yaradı şaka gibi bir sürü pişik kremi aldım geçirmedi bunu 3. Sürmemde resmen solmuş pişikler
Doğum yapalı kaç gün oldukiBen adet oldum
Çok erken oldu daha 47. Gün. Neyse ki bekarlıktaki gibi ağrım olmuyor. Oğlum da uyudu sağ olsun, hiç uğraştırmadı beni.Ben de.. hatta sanırım 3.gunum..benım hep lekelenme devam ediyordu 4 gun hıc leke gelmedı, sonra baya koyu kırmızı geldı bacağıma da vurdu agrısı, dıger lekelerde agrı olmuyordu. Nasıl adet oluyorduk onu da unutmusum
47 canım. Çok erken oldu. Kızda 3. Ayda olmuştu, ona bile erken diye üzülmüştüm.Doğum yapalı kaç gün olduki
AA olsun kilolar hızlı gider bende olsam biran önce keşke 2ay +5 gün olduk47 canım. Çok erken oldu. Kızda 3. Ayda olmuştu, ona bile erken diye üzülmüştüm.
Ayy çok şükür canım bununla geçmiş gitmiş olsun inşallah. Annelik tecrübe ve sabır işte…Kızlar bu arko gerçekten işe yaradı şaka gibi bir sürü pişik kremi aldım geçirmedi bunu 3. Sürmemde resmen solmuş pişikler
Benımm 56. Gun ama emin de deılım adet olduguma, 50.gune kadar lekelenme devam ettı.. Bakalım kesilecek mi 2 3 gune.. Benım doktor bu kadar lekelenme normal mı diye sorduğumda normal demsıtı.. Emziren annelerde uzun surebilir dedıÇok erken oldu daha 47. Gün. Neyse ki bekarlıktaki gibi ağrım olmuyor. Oğlum da uyudu sağ olsun, hiç uğraştırmadı beni.
Durumunu cok guzel anlattin canim.bizde ypgun gaz sorunu yasiuoruz gecen agladi agladi sonra babasina bakip dudagini büzüp hüü yapinca icimiz parcalandi.Valla gaz için masaj yapıyorum zeytinyağı ile kasıklara, ayaklarına ve karnına. biogaia içiriyorum 3 damla probiyotik zararı olmaz en azından sabahları 2 kutu Nurse harvey’s gaz damlası kullandım kendim kimyonlu rezene içiyorum bize devit yaramadı oda gaz yaptı ocean d vitamini kullanıyorum ve genelde kovanın içine sıcak suya sokuyoruz kiraz çekirdekli patik ve kemer kullanıyoruz ayaklarına sıcak pedler koyuyorum arada zaten mama artı süt ile besleniyorlar. Üç gündür herşeyi kestim hiç bişey işe yaramıyo gündüz değilde geceleri sancımız başlıyo sabaha kadar tek ilacı anladımki zaman ama yinede son çare sab simplex alacam bugün hiç birşey kullanmayacağım diyorum ama bebekleri sancı çekince görünce dirayetim kırılıyor. Sindirim sistemlerinin gelişmesini beklemekten başka çarem yok. Annem ve eşimle bakıyoruz arada kardeşim geldi 15 gün takviyeye ablam geldi 15 gün bu zamanlara geldik çok şükür. On gündür birbirlerini uyandırıyorlar diyede odaları ayırttık geceleri tek bebeğe bakıyorum inanın dinlendim en azından artık uyuyabiliyorum
Bizim kilomuzda buna benzerBenim oğlum 2880 51 cm doğmustu 1.ay kontrolünde 4500 kilo 54 cm di 2. Ay kontrolünde 60 cm ve 5500 kilo olmuş fazla mı beslıyorum anlamına gelıyor bu sizce ?
Sen kadın doğuma kontrole gittin mi? Bana 40’ın çıkınca gel demişti. Geçen hafta kız hasta diye onunla uğraştık. Adet bitince giderim artık.Benımm 56. Gun ama emin de deılım adet olduguma, 50.gune kadar lekelenme devam ettı.. Bakalım kesilecek mi 2 3 gune.. Benım doktor bu kadar lekelenme normal mı diye sorduğumda normal demsıtı.. Emziren annelerde uzun surebilir dedı
Vucudumuz normale donuyor o acıdan bak.. Bacaklarını ayaklarını sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?