2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar selamlar ben doğum yaptım dedikten sonra birdaha buraya uğrayamaz oldum. ikizleri 35+0 da doğurmuştum şimdi tam 68 günlük oldular. Maalesef gazlı bebeklerim var üç ayımızın dolmasını dört gözle bekliyorum bayağı yordular nefes almaya vakit bulamıyorum zaman çok hızlı akıyor ozaman aşırı boş vaktim vardı üç ay bilfiil yatmıştım eyy gidi günler diyorum inşallah tüm anneler ve bebişler iyidir.

Gaz icin ne yapiyorsun masallah ikizlere. Tek mi bakiyorsun

Var canım, yastık kısmı düzleşmesin diye çukur. Ama arada bebem uyurken kayıyor aşağı doğru hareket edince. Gerçi bu ben park yatağın baş kısmını da yükseltiyorum ondan olabilir. Ayak kısmı açılabildiği için biraz daha büyüse de kullanılabilir. E bebekten bir bakıp alırsan daha iyi olur.
Diyetisyenle görüştüm özellikle gaz için ve sağlıklı kilo vereyim diye. Sonuç; akşam eşim geldiğinde ağlama krizi olduğunda o kızı kucağında sakinleştirirken oturup helva, tatlı ne varsa hunharca yiyorum tepemde bebem ağlarken tükenmiş oluyorum

Eklentiler

• IMG_7438.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7437.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 57
Gaz icin ne yapiyorsun masallah ikizlere. Tek mi bakiyorsun
Valla gaz için masaj yapıyorum zeytinyağı ile kasıklara, ayaklarına ve karnına. biogaia içiriyorum 3 damla probiyotik zararı olmaz en azından sabahları 2 kutu Nurse harvey’s gaz damlası kullandım kendim kimyonlu rezene içiyorum bize devit yaramadı oda gaz yaptı ocean d vitamini kullanıyorum ve genelde kovanın içine sıcak suya sokuyoruz kiraz çekirdekli patik ve kemer kullanıyoruz ayaklarına sıcak pedler koyuyorum arada zaten mama artı süt ile besleniyorlar. Üç gündür herşeyi kestim hiç bişey işe yaramıyo gündüz değilde geceleri sancımız başlıyo sabaha kadar tek ilacı anladımki zaman ama yinede son çare sab simplex alacam bugün hiç birşey kullanmayacağım diyorum ama bebekleri sancı çekince görünce dirayetim kırılıyor. Sindirim sistemlerinin gelişmesini beklemekten başka çarem yok. Annem ve eşimle bakıyoruz arada kardeşim geldi 15 gün takviyeye ablam geldi 15 gün bu zamanlara geldik çok şükür. On gündür birbirlerini uyandırıyorlar diyede odaları ayırttık geceleri tek bebeğe bakıyorum inanın dinlendim en azından artık uyuyabiliyorum

Benimki çok ağlayarak uyanıyor, onun için hemen bir memeyi emzirip sakinleştiriyorum. Eğer geri uyursa altını değiştirmiyorum, uyumaya bırakıyorum. Uyumazsa altını değiştirip diğer memeyi emziriyorum. Tabi çişi çıktıysa mecburen hemen değiştiriyorum.

Ben 3 aya kadar kolaltından ve makattan ateş ölçülüyor diye biliyorum. Eğer kolaltı 37.3 ve üzeri çıkarsa da makattan bakıyolar. En güvenilir olan makatmış. Alın nedense güvenilir değil diye kalmış aklımda.
ben genelde 1 kere değiştiriyorum ama kaka yaptığını fark edersem değiştirmeye çalışıyorum mutlaka

yok canımmama hiç vermıyorum ben sadece anne sütü doktorumuz gayet güzel dedi ama bilemedim sürekli emmek istiyor ve her defasında kusuyor acaba fazla mı beslıyorum diye düşündüm ben de.
Bizim de aynı şekilde deliler gibi emmek istiyor, bir noktada da kusuyor ama emmeye devam ediyor. Ayırmak istiyorum abarttığında ama ağlıyor ayıramıyorum. 5 haftalık bebeği ağlatamam ki meme vermeyerek bilmiyorum.

Çok erken oldu daha 47. Gün. Neyse ki bekarlıktaki gibi ağrım olmuyor. Oğlum da uyudu sağ olsun, hiç uğraştırmadı beni.

Çok erken oldu daha 47. Gün. Neyse ki bekarlıktaki gibi ağrım olmuyor. Oğlum da uyudu sağ olsun, hiç uğraştırmadı beni.
Benımm 56. Gun ama emin de deılım adet olduguma, 50.gune kadar lekelenme devam ettı.. Bakalım kesilecek mi 2 3 gune.. Benım doktor bu kadar lekelenme normal mı diye sorduğumda normal demsıtı.. Emziren annelerde uzun surebilir dedı

Vucudumuz normale donuyor o acıdan bak.. Bacaklarını ayaklarını sıcak tut

Durumunu cok guzel anlattin canim.bizde ypgun gaz sorunu yasiuoruz gecen agladi agladi sonra babasina bakip dudagini büzüp hüü yapinca icimiz parcalandi.

Benim oğlum 2880 51 cm doğmustu 1.ay kontrolünde 4500 kilo 54 cm di 2. Ay kontrolünde 60 cm ve 5500 kilo olmuş fazla mı beslıyorum anlamına gelıyor bu sizce ?
Bizim kilomuzda buna benzer
Hemşirede bana kızdı neden bu kadar kilolu diye sisteme kilosunu eksik girdi
Ama görüntüye bakarsak zayıf bir bebek
Bebeğimin kemikleri ağır bence
Çokda fazla beslenmediklerini düşünüyorum

Sen kadın doğuma kontrole gittin mi? Bana 40’ın çıkınca gel demişti. Geçen hafta kız hasta diye onunla uğraştık. Adet bitince giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…