- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.121
Bizim kilomuzda buna benzer
Hemşirede bana kızdı neden bu kadar kilolu diye sisteme kilosunu eksik girdi
Ama görüntüye bakarsak zayıf bir bebek
Bebeğimin kemikleri ağır bence
Çokda fazla beslenmediklerini düşünüyorum
Çok erken oldu daha 47. Gün. Neyse ki bekarlıktaki gibi ağrım olmuyor. Oğlum da uyudu sağ olsun, hiç uğraştırmadı beni.
Gıttım 41.gun, leke devam ediyordu smear alamadı, kanama bıtınce alacak, bır de aclık tokluk sekerek bakıcak, gebelık sejerınden oturuSen kadın doğuma kontrole gittin mi? Bana 40’ın çıkınca gel demişti. Geçen hafta kız hasta diye onunla uğraştık. Adet bitince giderim artık.
Bende öyle biliyorum anne sütüyse sıkıntı yok diyeAnne sutuyle beslenip kilo aliyorsa bundan kızılacak ne var anlayamadım ben sacmalamis bence hemsireCocuk emmek isteyince emzirmeyecek misiniz? Bence fazla kilo sadece mama destekli gidiliyorsa yavaslatilabilir..Anne sutu ise kac kiloysa kac kilo ne guzel iste.
Ayy hemsırenın tavrına sinir oldum, zayıf olsa besleyemıyorsun derler.. Bu kilolar harekete baslayınca kalmıcak kı, suan hareketsiz yıyıp içip yatıyorlar kılo almaları normalBizim kilomuzda buna benzer
Hemşirede bana kızdı neden bu kadar kilolu diye sisteme kilosunu eksik girdi
Ama görüntüye bakarsak zayıf bir bebek
Bebeğimin kemikleri ağır bence
Çokda fazla beslenmediklerini düşünüyorum
Ya çok sevindim canım. Gözün aydın.
Yemin ederim şu mesajı okuyunca oyle bır rahatlama geldi ki, bebeklerimizin canı yanmasın yaaa, gecmıs gıtmıs olsun
Sağolun kızlar inşallah tamamen gider sonrasında koruyucu olarak ne kullanicam hiç bilmiyorum bakalımAyy çok şükür canım bununla geçmiş gitmiş olsun inşallah. Annelik tecrübe ve sabır işte…
Sudocrem kullanıyorum ben, ben ce en iyisı oSağolun kızlar inşallah tamamen gider sonrasında koruyucu olarak ne kullanicam hiç bilmiyorum bakalım
Geçecek bütün bunlar sağlık olsun yeterki bende çok zor da kaldığım oldu yavrum sancıdan kıpkırmızı oluyo ayaklarını kendine çekiyor top gibi olup ıkınıyo gaz ağlamasını bile öğrendim maalesef ehh ehh diye ağlıyor acile götürdüm ilk ne bu ıkınmalar diye ama şuan kabullendim ilk ay kadar gazları yok umudum üçüncü ayımızın dolmasınaDurumunu cok guzel anlattin canim.bizde ypgun gaz sorunu yasiuoruz gecen agladi agladi sonra babasina bakip dudagini büzüp hüü yapinca icimiz parcalandi.
BionaturalBenimde sleepy bionaturel de ondan sordum, 3 numaran bionaturel mi ,naturel mi?
Canim ya benim iki numaram bitti ama üçü denedim çok büyük oldu sanki 2 numaradan 270 tane daha aldım cok mu almışım seninle aynıyiz ebat olarakBionatural
Benim hemşire öyle bişey yapsa hemen aile hekimi değiştiririm ona ne aldığı kilodan alacaklar tabi gözümüz gibi bakıyoruzAyy hemsırenın tavrına sinir oldum, zayıf olsa besleyemıyorsun derler.. Bu kilolar harekete baslayınca kalmıcak kı, suan hareketsiz yıyıp içip yatıyorlar kılo almaları normal
Canım benim kızım gazlaninca bacaklarıma yatırıp fön makinesi tutarken elimle karnıni yumusatiyorum, hem gaz cikartabiliyor o zaman hem de sesi sakinleştiriyor mayisip uyuyor en azından , bi denemeni tavsiye ederimGeçecek bütün bunlar sağlık olsun yeterki bende çok zor da kaldığım oldu yavrum sancıdan kıpkırmızı oluyo ayaklarını kendine çekiyor top gibi olup ıkınıyo gaz ağlamasını bile öğrendim maalesef ehh ehh diye ağlıyor acile götürdüm ilk ne bu ıkınmalar diye ama şuan kabullendim ilk ay kadar gazları yok umudum üçüncü ayımızın dolmasınaüç aydan uzun sürebilir ama diyenlerin ağzına kürekle vurasım gelio sanki ben bilmiyorum ama bi iyi dilekte bulunmak zor değil diyorum
Tabikii denerim teşekkür ederimCanım benim kızım gazlaninca bacaklarıma yatırıp fön makinesi tutarken elimle karnıni yumusatiyorum, hem gaz cikartabiliyor o zaman hem de sesi sakinleştiriyor mayisip uyuyor en azından , bi denemeni tavsiye ederim
Bende öyle biliyorum anne sütüyse sıkıntı yok diye
Ve gerçekten görüntüye bakınca bana zayıf diyen bile oluyor
Tatlı badem yağı kullansan koruyucu olarak ben pişik kremi çok kullanmıyorum normal zeytin yağı ve badem yağı kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı daha birde bezin çok dolmasını beklemiyorum hemen değişiyorumSağolun kızlar inşallah tamamen gider sonrasında koruyucu olarak ne kullanicam hiç bilmiyorum bakalım
Evet ama elimle siper yaparak gibi düşün, ısıyı dağıtarak, yaparsan anlarsın ne demek istediğimiTabikii denerim teşekkür ederimFön makinesinin ısısını karnına mı tutuyorsunuz
Aile hekimine sordum dahiliye veya endokrinolojiye gideyim mi şeker ve kolestroller yüksek, dedi ki zayıfla, bi yere gitme, düzelir onlar. Zayıflamak da öyle kolay kiGıttım 41.gun, leke devam ediyordu smear alamadı, kanama bıtınce alacak, bır de aclık tokluk sekerek bakıcak, gebelık sejerınden oturu
Sleepy bionatureller yanlara dogru genişlemiyor, boyları uzuyor ha bire. Kız 13 günlükken bacakları sıktı diye 2ye geçtim hem torbalandi hem büyük olduğu için sızıp durdu. Simdi tam oluyor 2 numara hiç sızmıyor ama yine bacakları sıkıyor.Canim ya benim iki numaram bitti ama üçü denedim çok büyük oldu sanki 2 numaradan 270 tane daha aldım cok mu almışım seninle aynıyiz ebat olarak
Ya napsak artık kilo mu versek napsak, geçen yaz cok rahat etmiştim hamile göbeği diye rahat rahat dolaştım. Bir ay sonra işe başlıcam giyecek kıyafet bulumicam.Aile hekimine sordum dahiliye veya endokrinolojiye gideyim mi şeker ve kolestroller yüksek, dedi ki zayıfla, bi yere gitme, düzelir onlar. Zayıflamak da öyle kolay ki
Hemen hemen aynilar benim çantada geçen haftaya kadar 2 numara da vardı ekstra çantadan alıp 2yi bitireyim yapmamıştım arada çok çok az bir fark var her türlü elindekileri bitirirsin benceCanim ya benim iki numaram bitti ama üçü denedim çok büyük oldu sanki 2 numaradan 270 tane daha aldım cok mu almışım seninle aynıyiz ebat olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?