2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Anne sutuyle beslenip kilo aliyorsa bundan kızılacak ne var anlayamadım ben sacmalamis bence hemsire Cocuk emmek isteyince emzirmeyecek misiniz? Bence fazla kilo sadece mama destekli gidiliyorsa yavaslatilabilir..Anne sutu ise kac kiloysa kac kilo ne guzel iste.

Sen kadın doğuma kontrole gittin mi? Bana 40’ın çıkınca gel demişti. Geçen hafta kız hasta diye onunla uğraştık. Adet bitince giderim artık.
Gıttım 41.gun, leke devam ediyordu smear alamadı, kanama bıtınce alacak, bır de aclık tokluk sekerek bakıcak, gebelık sejerınden oturu

Bende öyle biliyorum anne sütüyse sıkıntı yok diye
Ve gerçekten görüntüye bakınca bana zayıf diyen bile oluyor

Ayy hemsırenın tavrına sinir oldum, zayıf olsa besleyemıyorsun derler.. Bu kilolar harekete baslayınca kalmıcak kı, suan hareketsiz yıyıp içip yatıyorlar kılo almaları normal

Ya çok sevindim canım. Gözün aydın.

Yemin ederim şu mesajı okuyunca oyle bır rahatlama geldi ki, bebeklerimizin canı yanmasın yaaa, gecmıs gıtmıs olsun

Ayy çok şükür canım bununla geçmiş gitmiş olsun inşallah. Annelik tecrübe ve sabır işte…
Sağolun kızlar inşallah tamamen gider sonrasında koruyucu olarak ne kullanicam hiç bilmiyorum bakalım

Durumunu cok guzel anlattin canim.bizde ypgun gaz sorunu yasiuoruz gecen agladi agladi sonra babasina bakip dudagini büzüp hüü yapinca icimiz parcalandi.
Geçecek bütün bunlar sağlık olsun yeterki bende çok zor da kaldığım oldu yavrum sancıdan kıpkırmızı oluyo ayaklarını kendine çekiyor top gibi olup ıkınıyo gaz ağlamasını bile öğrendim maalesef ehh ehh diye ağlıyor acile götürdüm ilk ne bu ıkınmalar diye ama şuan kabullendim ilk ay kadar gazları yok umudum üçüncü ayımızın dolmasına üç aydan uzun sürebilir ama diyenlerin ağzına kürekle vurasım gelio sanki ben bilmiyorum ama bi iyi dilekte bulunmak zor değil diyorum

Ayy hemsırenın tavrına sinir oldum, zayıf olsa besleyemıyorsun derler.. Bu kilolar harekete baslayınca kalmıcak kı, suan hareketsiz yıyıp içip yatıyorlar kılo almaları normal
Benim hemşire öyle bişey yapsa hemen aile hekimi değiştiririm ona ne aldığı kilodan alacaklar tabi gözümüz gibi bakıyoruz

Canım benim kızım gazlaninca bacaklarıma yatırıp fön makinesi tutarken elimle karnıni yumusatiyorum, hem gaz cikartabiliyor o zaman hem de sesi sakinleştiriyor mayisip uyuyor en azından , bi denemeni tavsiye ederim

Canım benim kızım gazlaninca bacaklarıma yatırıp fön makinesi tutarken elimle karnıni yumusatiyorum, hem gaz cikartabiliyor o zaman hem de sesi sakinleştiriyor mayisip uyuyor en azından , bi denemeni tavsiye ederim
Tabikii denerim teşekkür ederim Fön makinesinin ısısını karnına mı tutuyorsunuz

Sağolun kızlar inşallah tamamen gider sonrasında koruyucu olarak ne kullanicam hiç bilmiyorum bakalım
Tatlı badem yağı kullansan koruyucu olarak ben pişik kremi çok kullanmıyorum normal zeytin yağı ve badem yağı kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı daha birde bezin çok dolmasını beklemiyorum hemen değişiyorum

Gıttım 41.gun, leke devam ediyordu smear alamadı, kanama bıtınce alacak, bır de aclık tokluk sekerek bakıcak, gebelık sejerınden oturu
Aile hekimine sordum dahiliye veya endokrinolojiye gideyim mi şeker ve kolestroller yüksek, dedi ki zayıfla, bi yere gitme, düzelir onlar. Zayıflamak da öyle kolay ki

Canim ya benim iki numaram bitti ama üçü denedim çok büyük oldu sanki 2 numaradan 270 tane daha aldım cok mu almışım seninle aynıyiz ebat olarak
Sleepy bionatureller yanlara dogru genişlemiyor, boyları uzuyor ha bire. Kız 13 günlükken bacakları sıktı diye 2ye geçtim hem torbalandi hem büyük olduğu için sızıp durdu. Simdi tam oluyor 2 numara hiç sızmıyor ama yine bacakları sıkıyor.
3 numarada kafasına kadar uzun oldu . Cok kilolu bi bebekte değil. Nasıl ayarlayamiyorlar hayret bir şey

Aile hekimine sordum dahiliye veya endokrinolojiye gideyim mi şeker ve kolestroller yüksek, dedi ki zayıfla, bi yere gitme, düzelir onlar. Zayıflamak da öyle kolay ki
Ya napsak artık kilo mu versek napsak, geçen yaz cok rahat etmiştim hamile göbeği diye rahat rahat dolaştım. Bir ay sonra işe başlıcam giyecek kıyafet bulumicam.
Bir de dogumdan sonra diye herkes kilo hakkında yorum yapma hakki edinmis gibi.

Canim ya benim iki numaram bitti ama üçü denedim çok büyük oldu sanki 2 numaradan 270 tane daha aldım cok mu almışım seninle aynıyiz ebat olarak
Hemen hemen aynilar benim çantada geçen haftaya kadar 2 numara da vardı ekstra çantadan alıp 2yi bitireyim yapmamıştım arada çok çok az bir fark var her türlü elindekileri bitirirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…