- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.141
Bende kilo vermek istiyorum hepimiz gibi ama sütüm azalır diye korkuyorum. Mama destekli giderken kilo vericrm diye tamamen sütten de olmak istemiyorum ama böyle de mutlu değilim bilmiyorumYa napsak artık kilo mu versek napsak, geçen yaz cok rahat etmiştim hamile göbeği diye rahat rahat dolaştım. Bir ay sonra işe başlıcam giyecek kıyafet bulumicam.
Bir de dogumdan sonra diye herkes kilo hakkında yorum yapma hakki edinmis gibi.
6 kiloyu geçtik şuan5500e mi zayif diyolar
Benim bebegim 5 bile degil.Zayif diyecekler sisman diyecekler bu bir omur devam edecek.Saglikli mi mutlu mu ona bakalim yeter bence
6 kiloyu geçtik şuan
Geçen komşu bu hiç gelişmemiş bile dedi birde çirkinmiş bebeğim
İki aylık bebe den ne bekliyorsunuz dedim
İkiz annelerine sorarsan ben 22 kilo aldım 24 olarak verdim okadar vitamin içiyorum en büyük etken uykusuzluk tansiyon problemim yoktu 16/10 tansiyonum holter taktım birgün doktor tamamen uykusuzluktan dedi uyku çok önemli ben yaklaşık 60 gün günde iki saat ya uyudum ya uyumadım şimdi çocukları ayırınca odaları tansiyonum az düzeldiİki cocuk annelerine sorucam özellikle, çocukların emekleme yürüme donemlerinde zaten kilo vermicek miyiz peşlerinden koştururken? Ve bu ne zamana geliyor 6 7 aylkk olduklarında baslar miyiz
6 kiloyu geçtik şuan
Ya insanlar gerçekten kötü kalpli ve düşüncesiz. Bizim oralarda bebeğe nazar değmesin diye çirkin diye severler. Ama söylenme tarzından anlaşılır tam kelime anlamıyla mı kullanılıyor. El kadar bebeye nasıl çirkin ya da gelişmemiş diyebiliyorlarİnsanlar ne kadar korkunç ya..Gercekten aklim almıyor..
Minicik bebeğe cirkin diyen bi insana kalp temizliği dilerim sadeceBenim de kv cok beğenmedi doğduğunda killi zayif sunun cocugu da su kadar doğmuş falan dedi hiç affedemiyorum onu..
Kızlar geceleri bebeğin altını değiştiriyormusunuz. emerken uykusu devam ediyor altını açınca uykusu kaçıyor. Ve gece 3,4 kez uyanınca her seferinde değiştirme ihtiyacı duyuyorum.
Sizler gece kaş kere değiştiriyorsunuz.
6 kiloyu geçtik şuan
Peygamber efendimiz bile çocukları guzelcik diye severmiş çirkin demek Allah'ın yarattığını beğenmemek olurmuş nazar için nazar duası okumak yetermis canım ben kaynana ma dedim oda çirkin diyordu kızıma artık demiyor maşallah tebarekallah demek yeterli dedim kayseriliyim bendeGece uykusuna geçerken değiştiriyorum saat 11 gibi, gecede cok uykusu acilmazsa değiştirmiyorum, tamamen uyanırsa değiştiriyorum.
Canım genelde iç Anadolu insanı bebege nazar değmesin diye çirkin der. Benim ailemde diyor ama kendi kızım olunca öğrettim onlara da ben nazara inanmıyorum bilincaltina çocuğun çirkin diye yollamayın, güzel diye sevin dedim. Artık insanlar bilinçaltı thetahealing konularında daha benimseyici oluyor alıştılar.
Kasım anneleriyle mi takılsak biz de? Dün kendime söz verdim makarna pilav eppek yok dedim, sabah kuzenim kahvaltıya geldi, yine yedim nutellaları, reçelleri.Ya napsak artık kilo mu versek napsak, geçen yaz cok rahat etmiştim hamile göbeği diye rahat rahat dolaştım. Bir ay sonra işe başlıcam giyecek kıyafet bulumicam.
Ben ilk 40 gün iyi kilo vermiştim. Sonra sabit durdu, 9. Ay civarı bi 5 kilo bir anda gitti, neden bilmiyorum. Benimki kucakta geziyordu. Yürümeye başlayınca odanın kapısını kapatıp oturdumİki cocuk annelerine sorucam özellikle, çocukların emekleme yürüme donemlerinde zaten kilo vermicek miyiz peşlerinden koştururken? Ve bu ne zamana geliyor 6 7 aylkk olduklarında baslar miyiz
Göçmen misin? Marteniçka oluncaYa insanlar gerçekten kötü kalpli ve düşüncesiz. Bizim oralarda bebeğe nazar değmesin diye çirkin diye severler. Ama söylenme tarzından anlaşılır tam kelime anlamıyla mı kullanılıyor. El kadar bebeye nasıl çirkin ya da gelişmemiş diyebiliyorlar
Kendi aramızda olsun başlasak mi pazartesi de geliyorKasım anneleriyle mi takılsak biz de? Dün kendime söz verdim makarna pilav eppek yok dedim, sabah kuzenim kahvaltıya geldi, yine yedim nutellaları, reçelleri.
Evet :)Göçmen misin? Marteniçka olunca
Bence çok erken sütünüz kesilir 6 aylık olsunlar bi yürüyüşle gider atin arabalara çocukları yürüyünKendi aramızda olsun başlasak mi pazartesi de geliyor
Bence çok erken sütünüz kesilir 6 aylık olsunlar bi yürüyüşle gider atin arabalara çocukları yürüyün
Ben de trakyalıyım. Bizde de dedelerden göçmenlik.Evet :)
Normalde gece de olsa değiştiriyordum baktım sürekli uyanıyor bir daha uyumuyor sonra bi yerde dinledim altını gece değiştirmeyin uykusu kaçıyor diye bende artık sabaha kadar değiştirmiyorumKızlar geceleri bebeğin altını değiştiriyormusunuz. emerken uykusu devam ediyor altını açınca uykusu kaçıyor. Ve gece 3,4 kez uyanınca her seferinde değiştirme ihtiyacı duyuyorum.
Sizler gece kaş kere değiştiriyorsunuz.
Çanta kot pantolon giymeyi unuttuk onlarda daha olmuyor hamileyken 2 parça kıyafetle geçti şimdi ne yapacağız bilmiyorumYa napsak artık kilo mu versek napsak, geçen yaz cok rahat etmiştim hamile göbeği diye rahat rahat dolaştım. Bir ay sonra işe başlıcam giyecek kıyafet bulumicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?