2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oo hemşeri çıktık soracaktım sana göçmen misin marteniçkayı bildiğine göre diye ama yazıp gönderemeden çıkmışım Yunanistan tarafından mı Bulgaristan tarafından mı dedeler?
Ben de bılıyorum ama göçmen deılım, okulumuzda ıkı hoca vardı Bulgaristan göçmeni, hepımıze hedıye etmıslerdi

Oo hemşeri çıktık soracaktım sana göçmen misin marteniçkayı bildiğine göre diye ama yazıp gönderemeden çıkmışım Yunanistan tarafından mı Bulgaristan tarafından mı dedeler?
İki taraftan da. Dedem 1917’de 6 aylık bebekken Selanik’ten gelmiş. Bulgaristan’dan gelenler daha eski. Soy ağacında Tırnova yazıyor.

Kızlar bebisleriniz gece boyu uyuyormu kaç saat uyanık kalıyorlar benimki gece uyanık olduğu için alt değişme sıkıntımız olmuyor da uyuduğu zaman gece çok çiş yapmıyor gündüz çok yapıyor

Gündüz hiç uyumaz memede kestiriyo bezi cok doluyor sadece gece uyuyor bezi az doluyor sabaha kadar da degismiyirum

Bazen guzel uyuyor 5 aaate kadar uyudugu oldu 2 gun, beslenme suresı uzadıgıı ıcın cıs mıktarı da azalıyor haliyle..

Bugun uyumamak ıcın direndi resmen, oyle agladı kı, en sonunda yorgun dustu, bır anda sesı kesıldı uyudu.. Saat 16dan berı uyumuyordu, yenı uyudu, kucagımda uyukladıklarını saymıyorum, esir aldı bugun benı resmen

Halıya da kaka yaptı, alt acma unıtesındeydı altını actım bıraz keyiflendi, güldü ettı, bır anda hortumdan fıskırırı gıbı kaka yaptı, ben şok tabı, gobegımden asagısı kaka oldu, halının uzerı kaka oldu, sıldım ama leke yıne de az bellı oluyor, yenı yıkanmıstı hali da
Bugun cok b.ktan bir gun oldu

Çarşamba aşı olmuştuk işte bizde akşama kadar ara ara uyudu o gün şurup aşı derken sonra gece 1 gibi bir uyandı ertesi gün öğlen 1 de yattık gözleri kısıldı iyice ama yok çok direndi uyumucam diye aglicaktim süt gelmedi kollarım bacaklarım ağrıdı kucağıma alsamda ağladı yere koysamda ağladı arada bir gel gitleri olacak demekki

Canım bi yerde dinlemiştim gündüz çok odayı karartmayip gece ile gündüzü bebegin ogrenmesi lazım biyolojik saatleri için. Bende sürekli karartiyordum artık gündüz daha çok aydınlık bırakıyorum

Daha iki ay olmadı kızım 5 kere altını açtıktan sonra çiş yaptı bi kerede tam banyodan çıkarttım misler gibi havluda kucagimdayken yaptı, o kadar coktu ki havlu, üstüm ve halıya kadar geldi geri banyoya soktum

Sizin bebeğiniz idrar yolu enf olmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Tekrar idrar testi yaptırmış mıydınız tedavi sonrası?

Hurma yiyen varmi süt olsun diye ben aklıma çok gelmiyodu fazla son zamanlarda her gün yiyorum sütüm baya arttı
Hurma kayısı dut incir kaynatıp suyunu içiyorum her gün sutumu arttirmadi ama kalitesini arttırdı rengi daha bı yağlı görünümde bir de her gün bir çay kaşığı susam ağzıma atıyorum sütüm yağlı olsun diye

Kızlar benim kız 2650 doğdu. Tam 2 aylık olduk ve bugun götürdüm 4 kilo anca olmuş. Bu ay kilo alımı çok çok az. Doktoe mama takviyesi dedi ama biberon almıyor. Mama kaşığı reddediyor. Zorla versem peşine hemen kusuyor bütün her yeri batırıyor. Elim kolum bağlı gibi hissediyorum. Ben bu kızı nasıl büyüteceğim ? her türlü tavsiyeye açığım. Emiyor ama yetmiyor. Süt arttırma olur, biberon tavsiyesi olur her türlü şeye kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…