- 12 Mayıs 2015
- 201
- 283
- 103
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.201
Evet 7 gün antibiyotik iğne vuruldu 3 gün sonra tekrar kültür yapıldı az da olsa üreme var şimdi şurup kullanacak 10 gün sonra yine bakacağız tetkiklerine. Bir seferde kurtulamadık maalesefHastaneden çıkarken yapıldı birdaha yapmadık istemedi doktor 3.ay kontrolünde isterse yaptırırım şükür bir sikayetimiz yok şimdilik ama bizim enfeksiyon sebebi böbrekte genişleme vardı hamileyken söylediler di idrar böbreğe kaçmış o yüzden olmuştu sizinde mi var enfeksiyon
Benim kızımın bundan haberi yokİnternette 7. Haftada artık gece 5-6 saat uyuyabilir diye okudum. Hatta beslenme saati gelmediyse gece uyanınca önce tekrar uyutmayı deneyin, sonra emzirin diyordu.
Gercekten de bazı gunler uyku suresı uzun oluyor, alısıyor artık sanırım bunaİnternette 7. Haftada artık gece 5-6 saat uyuyabilir diye okudum. Hatta beslenme saati gelmediyse gece uyanınca önce tekrar uyutmayı deneyin, sonra emzirin diyordu.
Şuana kadar 4 saati geçmedi henüz uyuduğu galiba 5-6 saat uyusa korkudan uyandırırdım galiba niye bu kadar uyudu diyeİnternette 7. Haftada artık gece 5-6 saat uyuyabilir diye okudum. Hatta beslenme saati gelmediyse gece uyanınca önce tekrar uyutmayı deneyin, sonra emzirin diyordu.
Geçmiş olsun. Buz uygula.Kızlar aşı olduk ama bir bacağı kızarmış taş gibi ne yapmalıyım
İğneyi yapan yere bir sor canım gelişigüzel buz fln yapmaKızlar aşı olduk ama bir bacağı kızarmış taş gibi ne yapmalıyım
Ben artık 40 günden önce doğum yapan birinin evine gitmeyeceğimŞu bebek görmeye diye gelenlerin erkenden gitmesi için bi yöntem olsa keşke dün 10 a kadar oturdular ve bebeğimin bütün düzen şaştı gece 2 ye kadar uyumadı kimse gelmesin ya bebekler büyümeden kimse gelmesin diye bağırasım geliyor
Biz hastaneden çıktık eve geldik evde bi dünya insan annem börek pasta çörek ikram derdine düştü anne iyimisin sen ya dedim ne işleri var burda bide ikram verecez ben doğum yaptım yeni doğmuş küçücük bi bebek var daha yeni duruma adapte olmaya çalışırken bide insanlarla mi uğraşacaz dedim valla ben bu sefer hiç lafımı esirgemedim bide bebeğin ismini K.pedere okuttuk kulağında kalacak bi ismi dedik ayy bi girdim içeri ismini soranlara iki ismi birden diyor öyle sinir almıştı beni ki halan daha nüfusa yazdığımız ismiyle hitap etmiyor eşimin ailesi kulağında kalacak ismi diyorlar eşimde takılma biz ne dersek o zamanla alışırlar onlarda bunu söyler diyor banaBen artık 40 günden önce doğum yapan birinin evine gitmeyeceğim
İlk 40 günüm tamamen misafir ile geçti gece 12 den önce kalkmazlardı
Günde 50-60 misafir oluyordu
Malum kürtler biri ıslık çalsa 30 kişi toplanıyor
Gece de sıfır uyku gündüz tamamen misafir
İğrendim misafirden
Sağlık ocağını pazartesi ararım bakalım ne söyleyecekler dokunmadım bendeİğneyi yapan yere bir sor canım gelişigüzel buz fln yapma
Boşanma aşamasında mısınızBenim kızında bosanmakta olduğum babası ve ailesi bile görmeye gelmediler. Bir de ilk torun. Geçenlerde fotoğraf istemişti o da meraktan. Attım ama içimden de düşündüm. Başka bir bebeğin fotoğrafını atsam o sanacak.
Ben de kızımın gözlerinin içine bakıyorum. Onu binbesyuz kisilik seviyorum
Biz kabul etmedik misafir prematüre doğduğu için herkese doktor yasakladı dedik şimdiye kadar kimse gelmedi haftaya kardeşim gelecek artık olmaz gelmem lazım diyorBen artık 40 günden önce doğum yapan birinin evine gitmeyeceğim
İğrendim misafirden
Biz kabul etmedik misafir prematüre doğduğu için herkese doktor yasakladı dedik şimdiye kadar kimse gelmedi haftaya kardeşim gelecek artık olmaz gelmem lazım diyor
Evet canım 3 aylık hamileyken bizi terk etti.Boşanma aşamasında mısınız
Benim kızında bosanmakta olduğum babası ve ailesi bile görmeye gelmediler. Bir de ilk torun. Geçenlerde fotoğraf istemişti o da meraktan. Attım ama içimden de düşündüm. Başka bir bebeğin fotoğrafını atsam o sanacak.
Ben artık 40 günden önce doğum yapan birinin evine gitmeyeceğim
İğrendim misafirden
Çok şanslı bence doğmadan onu haketmeyen birinden kurtulmuşEvet canım 3 aylık hamileyken bizi terk etti.
Toplu beddua seansı düzenleyelim
Siz boşanma aşamasında mısınız? Takip etmeye çalışıyorum burayı ama görmemişim. Her şey çok güzel olsun sizin için güçlü anneBenim kızında bosanmakta olduğum babası ve ailesi bile görmeye gelmediler. Bir de ilk torun. Geçenlerde fotoğraf istemişti o da meraktan. Attım ama içimden de düşündüm. Başka bir bebeğin fotoğrafını atsam o sanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?