- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.241
Ben de bılıyorum ama göçmen deılım, okulumuzda ıkı hoca vardı Bulgaristan göçmeni, hepımıze hedıye etmıslerdi
Tırnova benim doğduğum şehre 2 saat. Çok güzel bir şehir, en sevdiğim yerlerden. Eğer gidersen mutlaka gezmeni tavsiye ederimİki taraftan da. Dedem 1917’de 6 aylık bebekken Selanik’ten gelmiş. Bulgaristan’dan gelenler daha eski. Soy ağacında Tırnova yazıyor.
Bugün çok boklu ve daha boklu bir gündüSanırım artık iyi-kötü günler yerine boklu- boksuz günler bizi bekliyorgeçmiş olsun canım.
İnan birbirleri ile anlaşamayan ebeveynler arasında büyümektense boşanmış bir anne baba ile büyümek çok daha iyi kendimden biliyorum. Senin sevgin zaten kızına yetecek, çok güçlüsün ve harika bir annesinBenim kızında bosanmakta olduğum babası ve ailesi bile görmeye gelmediler. Bir de ilk torun. Geçenlerde fotoğraf istemişti o da meraktan. Attım ama içimden de düşündüm. Başka bir bebeğin fotoğrafını atsam o sanacak.
Ben de kızımın gözlerinin içine bakıyorum. Onu binbesyuz kisilik seviyorum
Ben emzirirken eşim boşta olan eli törpülüyor yoksa cırmık cırmık bizimki de. Uyurken ya da emzirirken dene törpülemeyi kesemiyorsan.Uyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
Sağlık ocağını pazartesi ararım bakalım ne söyleyecekler dokunmadım bende
Eudogular solüsyon 5 dk sür ve aşı yapılan yere beklet. Yaklaşık 30 dk sonra Fenestil sürüp 1 saat bekle sonra Fuccidin sür demişti sağlık ocağındaki ebemiz ben her alt değiştirmede iki gün sırayla birini sürdüm yarım saat bekle bi saat bekle sür yapamadım ilk ay aşısında yaptım üç gün önce ikinci ay aşıları oldu koldakine hiç bişey sürme bacaktaki ikisine yine aynı şekilde sür dedi bende sürdüm ama sen bi sor sizinle ilgilenen ebeye hatta bana kendi numarasını verdi aşı sonrası herhangi bi durumda haberleşelim die sende rica et belki verir böyle durumlarda sorarsın ben aşıdan birgün öncede mesaj atıyorum bazen aşı olmayabiliyormuş sağlık ocağında
Bilmiyorumki bana böyle söyledi bende yaptım bize şişlik ateş vs olmadı1.ay aşısında bizden bir sey sürmemizi istemediler
Yok bir sene bile olmayabilirsin. Biz mama da veriyoruz diye erken olduk herhalde.Birde kızlar sizin kadar aktif kullanamıyorum burayı geriye dönük biraz okudum regl olanlar olmuş ben o olayı tamamen unutmuşum benim şuan 70.gün regl falan olmadım olmam gerekiyor sanırım hiçte özlemedim benim lekelenme tam 40 gün sürmüştü
Kac gunluksun benim zaten sutum yetmiyor arti mama veriyoruz ama gaz sancisindan dolayi gunduz memeyi hic almadi uykuda verdimMeme reddi yaşayan var mı çok canım sıkıldı napıcağımı bilemiyorum
Meme reddi yaşayan var mı çok canım sıkıldı napıcağımı bilemiyorum
Allah ıslah eylesinEvet canım 3 aylık hamileyken bizi terk etti.
Toplu beddua seansı düzenleyelim
Yada layık görülmediğimiz gruplarBence burda sıcak bi ortam oluştu. Aklıma burası bizsiz olmaz demeleri geldi
Uyurken kesiyorum bende turnaklarınıUyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
Ya benim bebede cokkudu cokkudu emiyor ses geldikçe gülüyorumCocuk elini ağzına her soktuğunda cikarttm şimdi ağzına almıyor , gelişim basamağı olduğunu bilmiyordum
Silikon uçla emzirmeyi denediniz miMeme reddi yaşayan var mı çok canım sıkıldı napıcağımı bilemiyorum
Sudem le ben iste, cagırdılar gıtmedık diye iftiraya ugradık..Bi kisi daha vardi sanki dimi?
Allah ıslah eylesin
Boşanmak normal bir durum da
Bu bebeklere neden bu yapılıyor
Baba gerçekten çok dışarda kalıyor anneye göre babaların çocğu olmazmış gerçekten
Yada layık görülmediğimiz gruplar
Uyurken kesiyorum bende turnaklarını
Ama ne tırnaksa üç günde uzayıveriyor
Ya benim bebede cokkudu cokkudu emiyor ses geldikçe gülüyorum
Emmelerimi lazmmış peki
Ben elini çekiyorum
Silikon uçla emzirmeyi denediniz mi
Biberon varsa genellikle meme reddinde dönüş çok zor oluyor
KelebeksiRY vardı bi de canım.Sudem le ben iste, cagırdılar gıtmedık diye iftiraya ugradık..
Bende mama veriyorum iki çocuğa zaten yetmiyor ama tek çocuk olsa yeterdi belki sütle mi ilgisi var?Yok bir sene bile olmayabilirsin. Biz mama da veriyoruz diye erken olduk herhalde.
Süt hormonu adet düzenini bozuyor ya, prolaktini yüksek olanlar hamile kalmakta zorlanıyor. Sık emzirince de adet olmuyor. Biz de şimdi adet olduk ama her ay 28 günde bir olmayabiliriz.Bende mama veriyorum iki çocuğa zaten yetmiyor ama tek çocuk olsa yeterdi belki sütle mi ilgisi var?
Cekme canim oral donemdeler.doktorumuz dediBen elini çekiyorum
Haa evet dogru, benım hafıza gıtmıs artıkKelebeksiRY vardı bi de canım.
Bende kontrole gideceğim fırsatım olmadı ozaman sorarım dedim teşekkür ederimSüt hormonu adet düzenini bozuyor ya, prolaktini yüksek olanlar hamile kalmakta zorlanıyor. Sık emzirince de adet olmuyor. Biz de şimdi adet olduk ama her ay 28 günde bir olmayabiliriz.
Kızımda 40’ın çıkınca doktora gitmiştim. Yumurta kistleriniz oluşmaya başlamış, bir ay sonra da adet olabilirsiniz, 3 ay sonra da demişti. Bebek 3 aylıkken olmuştum. Şimdi ilk adetimden sonra gideceğim artık.Bende kontrole gideceğim fırsatım olmadı ozaman sorarım dedim teşekkür ederim
78 günlük bende ilk sancidan vs den almıyor sandım ama dün meme reddi olduğuna emin oldum bnde süt+mama gidiyordum bence acilen biberonlari bırakın rezalet birseyKac gunluksun benim zaten sutum yetmiyor arti mama veriyoruz ama gaz sancisindan dolayi gunduz memeyi hic almadi uykuda verdim
EvetBiberon emzik kullaniyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?