- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.221
Sisin bebekte mi tüp bebekti Allah'ın cezası niye çocuk olmadan defolup gitmemiş rabbim boylelerini ıslah etsinEvet canım 3 aylık hamileyken bizi terk etti.
Toplu beddua seansı düzenleyelim
Hayır, Kızım olmadığı bir hayatı artık düşünemiyorum. Bu sınavın mükafatı kızımSisin bebekte mi tüp bebekti Allah'ın cezası niye çocuk olmadan defolup gitmemiş rabbim boylelerini ıslah etsinamin
Boşver sen çok güçlüsün . Güçlü annenin güçlü kızıda yetişiyorHayır, Kızım olmadığı bir hayatı artık düşünemiyorum. Bu sınavın mükafatı kızım
Neydı o gunler ya, iftiraya da ugradıkBence burda sıcak bi ortam oluştu. Aklıma burası bizsiz olmaz demeleri geldi
Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetme sendromuBence burda sıcak bi ortam oluştu. Aklıma burası bizsiz olmaz demeleri geldi
Bi kisi daha vardi sanki dimi?
Benim kızım doğana kadar o kadar uğraştık ki, genç kızlara evlenip hemen çocuk yapın, adamı beğenmezseniz boşarsınız diyorum.Hayır, Kızım olmadığı bir hayatı artık düşünemiyorum. Bu sınavın mükafatı kızım
kelebeksiry ne zamandır yazmadı sankiBi kisi daha vardi sanki dimi?
kelebeksiry ne zamandır yazmadı sanki
Cocuk elini ağzına her soktuğunda cikarttm şimdi ağzına almıyor , gelişim basamağı olduğunu bilmiyordumUyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
Aynısı bizimkinde öyle garip garip sesler çıkarmaya başladı bu arada makine törüyü uyurken yap uyanıkken yapılmıyorUyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
Canım ben yatağa uzanıp emziriyorum o sırada törpü yapıyorum birde o şekil dene istersen sakinleşir belkiUyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
Tam uyuma anında tek elinin tırnaklarını kesiyorum. Daha sonra diğer memede uyurken de öteki elini.Uyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
Bende çoğu zaman öyle tartiyorum bizim kilo sorunu olduğu için meraklaniyorum hassas tartinin yerini tutmasada az çok belli oluyor kilo aldığıBebeklerinizi kendiniz tartıyormusunuz hiç kucağımda tartılıp sonra kendim tartılıyorum.gece uyandırmayı bıraktım diye tedirgin oluyorum 3 saati bazen geçiyor uyandırsam mı diye bazen başında bekliyorum. 29 unda 2 aylık olacak bu ay daha 500 gr almış görünüyor ve hala daha memeyi ilk kavrarken asla tutamıyor tek seferde hep ağzı kapalı meme arıyor sonra sinirleniyor tuttuktan sonra sorun yok ama tutana kadar baya uğraştırıyor
İlk zamanlar 2, 3 saati hiç geçmezdi şimdi 9 gibi derinuykuya geciyor 5 saat uyuyor çoğu zaman sonra 1 er saat de uyanıyor emiyor ama gündüz 1 saat desen uyumuyor tek memede derin uykuya tek geceleri ypiyor bu kız doğduğu günden beri geceyi gündüzü biliyor yada öyle denk geliyorİnternette 7. Haftada artık gece 5-6 saat uyuyabilir diye okudum. Hatta beslenme saati gelmediyse gece uyanınca önce tekrar uyutmayı deneyin, sonra emzirin diyordu.
Uykusuzluk çok zor ya. Allah kolaylık versin hepimize. Benim kızım aynı anlattığın gibiydi. Akşam 7-1 arası uyurdu. Ben de hemen yatardım 7’de. Sonra sabaha kadar saat başı meme. Sabah da okula giderdim.Bende çoğu zaman öyle tartiyorum bizim kilo sorunu olduğu için meraklaniyorum hassas tartinin yerini tutmasada az çok belli oluyor kilo aldığı
İlk zamanlar 2, 3 saati hiç geçmezdi şimdi 9 gibi derinuykuya geciyor 5 saat uyuyor çoğu zaman sonra 1 er saat de uyanıyor emiyor ama gündüz 1 saat desen uyumuyor tek memede derin uykuya tek geceleri ypiyor bu kız doğduğu günden beri geceyi gündüzü biliyor yada öyle denk geliyor
Kumsari kasım anneleri ayrı bir topicte mi zayıflıyor? Linki var mı? Şimdi cips yiycem pzt eşimin halası gidecek, ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlıycam. Böyle çok saçma düzenimiz şu an.
Sen kendine yemek yapabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?