2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayır, Kızım olmadığı bir hayatı artık düşünemiyorum. Bu sınavın mükafatı kızım
Benim kızım doğana kadar o kadar uğraştık ki, genç kızlara evlenip hemen çocuk yapın, adamı beğenmezseniz boşarsınız diyorum.

Uyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyor Surekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.

Cocuk elini ağzına her soktuğunda cikarttm şimdi ağzına almıyor , gelişim basamağı olduğunu bilmiyordum

Aynısı bizimkinde öyle garip garip sesler çıkarmaya başladı bu arada makine törüyü uyurken yap uyanıkken yapılmıyor

Canım ben yatağa uzanıp emziriyorum o sırada törpü yapıyorum birde o şekil dene istersen sakinleşir belki

Tam uyuma anında tek elinin tırnaklarını kesiyorum. Daha sonra diğer memede uyurken de öteki elini.

Kumsari kasım anneleri ayrı bir topicte mi zayıflıyor? Linki var mı? Şimdi cips yiycem pzt eşimin halası gidecek, ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlıycam. Böyle çok saçma düzenimiz şu an.
Sen kendine yemek yapabiliyor musun?

Bende çoğu zaman öyle tartiyorum bizim kilo sorunu olduğu için meraklaniyorum hassas tartinin yerini tutmasada az çok belli oluyor kilo aldığı
İnternette 7. Haftada artık gece 5-6 saat uyuyabilir diye okudum. Hatta beslenme saati gelmediyse gece uyanınca önce tekrar uyutmayı deneyin, sonra emzirin diyordu.
İlk zamanlar 2, 3 saati hiç geçmezdi şimdi 9 gibi derinuykuya geciyor 5 saat uyuyor çoğu zaman sonra 1 er saat de uyanıyor emiyor ama gündüz 1 saat desen uyumuyor tek memede derin uykuya tek geceleri ypiyor bu kız doğduğu günden beri geceyi gündüzü biliyor yada öyle denk geliyor

Uykusuzluk çok zor ya. Allah kolaylık versin hepimize. Benim kızım aynı anlattığın gibiydi. Akşam 7-1 arası uyurdu. Ben de hemen yatardım 7’de. Sonra sabaha kadar saat başı meme. Sabah da okula giderdim.

Thread '2023 Kasım anneleri birlikte zayıflıyor' 2023 Kasım anneleri birlikte zayıflıyor

Yok canım öğrenci gibiyim yeniden,
ekmek arası, Yemeksepetinden ekmek arası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…