- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.261
Silikon uç sadece hastanede kullandık ben tam o olayı kavrayamadigindan çocuk suurn çok hava çekiyor diye biraktıkAllah ıslah eylesin
Boşanmak normal bir durum da
Bu bebeklere neden bu yapılıyor
Baba gerçekten çok dışarda kalıyor anneye göre babaların çocğu olmazmış gerçekten
Yada layık görülmediğimiz gruplar
Uyurken kesiyorum bende turnaklarını
Ama ne tırnaksa üç günde uzayıveriyor
Ya benim bebede cokkudu cokkudu emiyor ses geldikçe gülüyorum
Emmelerimi lazmmış peki
Ben elini çekiyorum
Silikon uçla emzirmeyi denediniz mi
Biberon varsa genellikle meme reddinde dönüş çok zor oluyor
İstenilmeme hissi gerçekten çok zor biz burda sutumuzu nasıl arttiririz ederiz derken hesaba katmadigimiz şey bu durum bence. Ve sanırım en zoru çünkü o öğün mama ile beslense dahi öncesinde verdiğim 10 CC süt içimi rahatlatıyor dediğiniz gibi bende yavaş akışlı biberon kullanıyordum ama sanırım artık büyüdüğü için yavaş akışlı da olsa ikisinin ayrımını yapıyor şuan birkaç şey izledim onları uygulayacağım 3 gün süre verdim kendime eğer olmazsa mecbur eds ye geçeceğiz . Dediğin diğer önerileri de bu 3 günde yapacağım bilmiyorum nasıl olucak ama bir şekilde bu red durumunu aşmak zorundayiz bunu biliyorumBenim bebegim 15 gunlukken yasadim ben de…O istemedikce ben aglamistim ne hissettiginizi cok iyi anlayabiliyorum…
Once biberonumu daha zor cekilen bir biberon ile degistirdim.Sonra cok kisa sureli silikon uc ile emzirdim meme ile tekrar barissin diye Sonra yavas yavas gogsumden emzirmeye mamayi da EDS ile vermeye gectim bir sorun kalmadi.O gunden beri biberon kullanmıyorum.Red durumlarinda bol bol ten tene temas bitlikte dus ve dusta emzirme oneriliyor.Su bebeklerin fabrika ayarlarina donmesini sagliyormus.Dusta memeye geri donuyorlarmis.Deneyin bence hepsini bebeklerimiz daha cok kucuk reddin onune gecebiliriz kolayca
78 günlük bende ilk sancidan vs den almıyor sandım ama dün meme reddi olduğuna emin oldum bnde süt+mama gidiyordum bence acilen biberonlari bırakın rezalet birsebazi biberonlar vR onlara bi bakin
İstenilmeme hissi gerçekten çok zor biz burda sutumuzu nasıl arttiririz ederiz derken hesaba katmadigimiz şey bu durum bence. Ve sanırım en zoru çünkü o öğün mama ile beslense dahi öncesinde verdiğim 10 CC süt içimi rahatlatıyor dediğiniz gibi bende yavaş akışlı biberon kullanıyordum ama sanırım artık büyüdüğü için yavaş akışlı da olsa ikisinin ayrımını yapıyor şuan birkaç şey izledim onları uygulayacağım 3 gün süre verdim kendime eğer olmazsa mecbur eds ye geçeceğiz . Dediğin diğer önerileri de bu 3 günde yapacağım bilmiyorum nasıl olucak ama bir şekilde bu red durumunu aşmak zorundayiz bunu biliyorum
Bizimki de işte goturemeyenlerden biri demek. Benimki zaten normalde de en fazla 5 dakika emip uyuyakaliyordu o yüzden sütümü sürekli sagiyordum şimdi üstüne bir de bu çıkınca artık sağımı falan da bıraktim tek odagim şuan meme reddini aşmak eds ye geçsem şuan kaç numara kullanmam gerekir pekiSut yetmeyince mecburen mama vermek zorundayız, onu da bi sekilde vermemiz gerekiyor.Ben en çok EDSde rahat ettim bence sutumu de artırdı bu sekilde göğsümden de emdiği icin..Ben vazgecmediginiz surece reddi yeneceğinizi düşünüyorum.Bazi bebekler biberon meme goturebiliyor bazilari goturemiyor.Benimki bi hafta sonra biberoncu olmustu daha 15 gunlukkenBi arkadasim ilk gunden biberon vermis 1.5 yasinda hala meme biberon gidiyolar hic memeyi reddetmemis..Bebekten bebege fark ediyor
Bizimki de işte goturemeyenlerden biri demek. Benimki zaten normalde de en fazla 5 dakika emip uyuyakaliyordu o yüzden sütümü sürekli sagiyordum şimdi üstüne bir de bu çıkınca artık sağımı falan da bıraktim tek odagim şuan meme reddini aşmak eds ye geçsem şuan kaç numara kullanmam gerekir peki
Sut yetmeyince mecburen mama vermek zorundayız, onu da bi sekilde vermemiz gerekiyor.Ben en çok EDSde rahat ettim bence sutumu de artırdı bu sekilde göğsümden de emdiği icin..Ben vazgecmediginiz surece reddi yeneceğinizi düşünüyorum.Bazi bebekler biberon meme goturebiliyor bazilari goturemiyor.Benimki bi hafta sonra biberoncu olmustu daha 15 gunlukkenBi arkadasim ilk gunden biberon vermis 1.5 yasinda hala meme biberon gidiyolar hic memeyi reddetmemis..Bebekten bebege fark ediyor
Mama da veriyordum yetmediginde emme sitemizi uzatamadim uzatsam belki sütüm de yeterdi ilk başta şimdiki aklım olsa dediğin gibi uyandırır uyandırır zorla emdirirdimBicakcilar 6 numara gri olani kullanacaksiniz.Medikallerden alabilirsiniz.Siz bu arada mana vermiyorsanız yani biberonla verdiginiz sadece anne sutu idi ise bence de fabrikada ayarlarina dondukten sonra hic bisi vermeyin.Uykudan uyandirmaya zorlayin biberon eds hersey bira tembellik yapiyor cunku
Çok teşekkür ederim dediğim gibi olmadı eds deneyecegim sonrasında düzene girince onu da bırakırız yeter ki şuan memeye dönsünBicakcilar 6 numara gri olani kullanacaksiniz.Medikallerden alabilirsiniz.Siz bu arada mana vermiyorsanız yani biberonla verdiginiz sadece anne sutu idi ise bence de fabrikada ayarlarina dondukten sonra hic bisi vermeyin.Uykudan uyandirmaya zorlayin biberon eds hersey bira tembellik yapiyor cunku
Benimki de almıyor cinnet geçirmek üzereyim ben. Sürekli meme emiyor, ortalığa kusuyor dolu dolu ve buna rağmen tosun oldun5 haftadaBenım de emzık reddını çözmem lazım
Benimki de almıyor cinnet geçirmek üzereyim ben. Sürekli meme emiyor, ortalığa kusuyor dolu dolu ve buna rağmen tosun oldun5 haftada
Ben de ıslak mendil aldım, cok iyi fıyata geldıE bebekte sleppylerde indirim var kızlar bez ihtiyacı olan baksın
Oyy masallah, benimm sütüm de az, ama memeyı seviyor, emzık ten nefret edıyoBenimki de almıyor cinnet geçirmek üzereyim ben. Sürekli meme emiyor, ortalığa kusuyor dolu dolu ve buna rağmen tosun oldun5 haftada
Denıyım bı, bu arkadasım göğsünü tutsun diye pekmez degdırıyormus 4 aylıkkenSohrab Anne sutunu batirip tutturmayi deneyin diye bisi okudum.Belki deneyebirsiniz
Hepimiz ballı emzik emmişizDenıyım bı, bu arkadasım göğsünü tutsun diye pekmez degdırıyormus 4 aylıkken
Bal yasak bi de 1 yasına kadar, annelerimizin bundan haberi yokHepimiz ballı emzik emmişiz
Aa bende bakayım o aklıma gelmemistiBen de ıslak mendil aldım, cok iyi fıyata geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?