- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.281
Benimkide almıyordu avent bizimki ağzına verince emziği arka kısmına tirnagimla tık tık vuruyorum aldı tekrardan emzik delisi oldu 5 gündeBenım de emzık reddını çözmem lazım
Canım ben yatmadan veriyorum mamayı çok değil 60 CC gece uyanınca da emziriyorumKızlar gece mama olayını nasıl yapıyorsunuz?
Ahh canım onu da yapıyorum, cok zorlayınca, öğürücek gıbı harekete baslıyo, bızımkı hıc almadı emzıgı yaBenimkide almıyordu avent bizimki ağzına verince emziği arka kısmına tirnagimla tık tık vuruyorum aldı tekrardan emzik delisi oldu 5 günde
Ben ilk gün verdim emziği hastanede yattiginda unutturmuslar 5 gündür yeniden alıştı canım biberonda sarilikta başlamıştımAhh canım onu da yapıyorum, cok zorlayınca, öğürücek gıbı harekete baslıyo, bızımkı hıc almadı emzıgı ya
İlk 20 gun biberon emzık yok dediler, keske verseydim..
Bıberonu seviyor, mama cıkıyo ondan cunku
Ben gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.Kızlar gece mama olayını nasıl yapıyorsunuz?
3 4 saat uyuyorsa karnı toktur canım, bızım kız da sabaha karsı ıkınıyor hepBen gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.
Ben 12 de verdım mamayı, artık ne zaman uyanırsa o zaman verırım, eskıden alarm kuruyordum, 4 saate ayarlı mınnos mubarek, aglayınca kalkıyorum artıkKızlar gece mama olayını nasıl yapıyorsunuz?
Ben doktorların sozunu cok dınlıyorum offf yaBen ilk gün verdim emziği hastanede yattiginda unutturmuslar 5 gündür yeniden alıştı canım biberonda sarilikta başlamıştım
Acaba gerçekten adet mi oluyor oğlumda 20 ay üstüne adet oldum ama şimdi 53 üncü günüm bugün leke gördüm bu kadar çabuk tekrar adet görmeye başlanır mı bilmiyordumSüt hormonu adet düzenini bozuyor ya, prolaktini yüksek olanlar hamile kalmakta zorlanıyor. Sık emzirince de adet olmuyor. Biz de şimdi adet olduk ama her ay 28 günde bir olmayabiliriz.
Benimki öğrüyor direkBenimkide almıyordu avent bizimki ağzına verince emziği arka kısmına tirnagimla tık tık vuruyorum aldı tekrardan emzik delisi oldu 5 günde
MaşBende çoğu zaman öyle tartiyorum bizim kilo sorunu olduğu için meraklaniyorum hassas tartinin yerini tutmasada az çok belli oluyor kilo aldığı
İlk zamanlar 2, 3 saati hiç geçmezdi şimdi 9 gibi derinuykuya geciyor 5 saat uyuyor çoğu zaman sonra 1 er saat de uyanıyor emiyor ama gündüz 1 saat desen uyumuyor tek memede derin uykuya tek geceleri ypiyor bu kız doğduğu günden beri geceyi gündüzü biliyor yada öyle denk geliyor
Bende olmadımBirde kızlar sizin kadar aktif kullanamıyorum burayı geriye dönük biraz okudum regl olanlar olmuş ben o olayı tamamen unutmuşum benim şuan 70.gün regl falan olmadım olmam gerekiyor sanırım hiçte özlemedim benim lekelenme tam 40 gün sürmüştü
Metsil+maflor başladın mı?Kac gunluksun benim zaten sutum yetmiyor arti mama veriyoruz ama gaz sancisindan dolayi gunduz memeyi hic almadi uykuda verdim
Air olanı almadı mıBenım de emzık reddını çözmem lazım
Lokumu dülbente sarıp ezip emdirirlermiş eskilerHepimiz ballı emzik emmişiz
Doyuyor kaka ya da gaz için ıkınıyordurBen gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.
Yatmadan önce suyu kaynatıp biberona koyuyordum Philips avent cam olandan kullanıyordum dışını folyoyla sariyordum bebiş kalkana kadar ılınmış oluyordu uyandığında sadece mamayı döküp karistiriyordum da şuan biberonu bıraktığımız için emiyor az çok artık bilemiyorumKızlar gece mama olayını nasıl yapıyorsunuz?
Yani aslında mamayı kalkınca mı hazırlıyorsunuz yoksa yatmadan önce mi onu merak ettimBen 12 de verdım mamayı, artık ne zaman uyanırsa o zaman verırım, eskıden alarm kuruyordum, 4 saate ayarlı mınnos mubarek, aglayınca kalkıyorum artık
Biz mamayla besleniyoruz öyle bir şansımız yok maalesef. Ikınma mamada da sürekli oluyor hatta yeni beslendik yattık ıkınıyorBen gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.
Kalkınca canım, hazıralanan mamanın 1 saat içinde tüketilmesi gerek diye bılıyorum benYani aslında mamayı kalkınca mı hazırlıyorsunuz yoksa yatmadan önce mi onu merak ettim
Peki dışarda nasıl olacak? Termal çantaya koyup çıksak bekleme süresi uzar mı?Kalkınca canım, hazıralanan mamanın 1 saat içinde tüketilmesi gerek diye bılıyorum ben
Biz mamayla besleniyoruz öyle bir şansımız yok maalesef. Ikınma mamada da sürekli oluyor hatta yeni beslendik yattık ıkınıyor
Dışarıda da sadece suyu sıcak tutacaksın, mamayı küçük kaplara koyacaksın, mama yeme vakti geldigi zaman suyla mamayı birlestiriceksin.Peki dışarda nasıl olacak? Termal çantaya koyup çıksak bekleme süresi uzar mı?
Gece 2.30’da başlıyor ıkınması. Öğlen yapıyor kakasını. Ikınma sesinden fenalık geldi artık.Biz mamayla besleniyoruz öyle bir şansımız yok maalesef. Ikınma mamada da sürekli oluyor hatta yeni beslendik yattık ıkınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?