2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimkide almıyordu avent bizimki ağzına verince emziği arka kısmına tirnagimla tık tık vuruyorum aldı tekrardan emzik delisi oldu 5 günde
Ahh canım onu da yapıyorum, cok zorlayınca, öğürücek gıbı harekete baslıyo, bızımkı hıc almadı emzıgı ya
İlk 20 gun biberon emzık yok dediler, keske verseydim..
Bıberonu seviyor, mama cıkıyo ondan cunku

Ben ilk gün verdim emziği hastanede yattiginda unutturmuslar 5 gündür yeniden alıştı canım biberonda sarilikta başlamıştım

Süt hormonu adet düzenini bozuyor ya, prolaktini yüksek olanlar hamile kalmakta zorlanıyor. Sık emzirince de adet olmuyor. Biz de şimdi adet olduk ama her ay 28 günde bir olmayabiliriz.
Acaba gerçekten adet mi oluyor oğlumda 20 ay üstüne adet oldum ama şimdi 53 üncü günüm bugün leke gördüm bu kadar çabuk tekrar adet görmeye başlanır mı bilmiyordum

Maş bizimki sabah 6 ya kadar ayakta
Gece uykusu yok
Uykusuzluktan çok öfkeli oluyorum
Sallama karşıtıyım
Dün artık uykusuz çaresizlikten sallamayı denedim o da etki etmedi.
Bende olmadım
Kac gunluksun benim zaten sutum yetmiyor arti mama veriyoruz ama gaz sancisindan dolayi gunduz memeyi hic almadi uykuda verdim
Metsil+maflor başladın mı?
Metsili düzenli verince rahatladık biz
Benım de emzık reddını çözmem lazım
Air olanı almadı mı
Benimki sürekli değil ama arada alıyor
Scotie yi çok sevmedi ama air ı sevdi sanki
Hepimiz ballı emzik emmişiz
Lokumu dülbente sarıp ezip emdirirlermiş eskiler tarladan gelene kadar çocuk onu gevinirmiş emzik de yok
Ben gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.
Doyuyor kaka ya da gaz için ıkınıyordur

Kızlar gece mama olayını nasıl yapıyorsunuz?
Yatmadan önce suyu kaynatıp biberona koyuyordum Philips avent cam olandan kullanıyordum dışını folyoyla sariyordum bebiş kalkana kadar ılınmış oluyordu uyandığında sadece mamayı döküp karistiriyordum da şuan biberonu bıraktığımız için emiyor az çok artık bilemiyorum

Ben 12 de verdım mamayı, artık ne zaman uyanırsa o zaman verırım, eskıden alarm kuruyordum, 4 saate ayarlı mınnos mubarek, aglayınca kalkıyorum artık
Yani aslında mamayı kalkınca mı hazırlıyorsunuz yoksa yatmadan önce mi onu merak ettim

Ben gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.
Biz mamayla besleniyoruz öyle bir şansımız yok maalesef. Ikınma mamada da sürekli oluyor hatta yeni beslendik yattık ıkınıyor

Biz mamayla besleniyoruz öyle bir şansımız yok maalesef. Ikınma mamada da sürekli oluyor hatta yeni beslendik yattık ıkınıyor

Peki dışarda nasıl olacak? Termal çantaya koyup çıksak bekleme süresi uzar mı?
Dışarıda da sadece suyu sıcak tutacaksın, mamayı küçük kaplara koyacaksın, mama yeme vakti geldigi zaman suyla mamayı birlestiriceksin.

Her gün saat 4bucukla 9 arası uyumuyor kızım. Her gün. Artık saat olarakta alıştı herhalde ne yapacağımı bilemiyorum. Sütü agzina dayıyorum direk icsin uyusun diye konusmuyorum yine yok. Bir enerji patlamasi yaşıyor. Suan hic susmadan konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…