- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.301
Benimki de uykudan uyanacağı zaman gazcıklar geldiğinde öyle yapıyor. Aç olsa uyumaz da.Ben gece mama vermiyorum. Emziriyorum geri uyuyor 3-4 saat. Ama sürekli ıkınıyor. Acaba aç da ondan mı sıkıyor kendini diye düşündüm şimdi.
Canım 4 bucuktan bir 5-10 dakika hafif uyandır bırak, sonra devam ediyormuş uykusunaHer gün saat 4bucukla 9 arası uyumuyor kızım. Her gün. Artık saat olarakta alıştı herhalde ne yapacağımı bilemiyorum. Sütü agzina dayıyorum direk icsin uyusun diye konusmuyorum yine yok. Bir enerji patlamasi yaşıyor. Suan hic susmadan konuşuyor
Ben emzik veriyorum ona aldanıp susuyor bazen. Emzik de ters basınç yaparmış, kaka yapmasını kolaylaştırırmışGece 2.30’da başlıyor ıkınması. Öğlen yapıyor kakasını. Ikınma sesinden fenalık geldi artık.
Emziği bazen alıyor bazen almıyor. Tamamen ruh haliyle alakalıBen emzik veriyorum ona aldanıp susuyor bazen. Emzik de ters basınç yaparmış, kaka yapmasını kolaylaştırırmış
Yarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlakaMetsili düzenli verince rahatladık biz
Hahahaha senin bebişin psikolojik zeytinyağını içince hemen yapmam lazım demişEmziği bazen alıyor bazen almıyor. Tamamen ruh haliyle alakalı
Dün zeytinyağı verdim. Kaşığı koymaya gittim, geldiğimde yapmıştı. Daha midene inmedi mübarek dedim.
Sıcak suyu termosa koyuyorum ben, kucuk bi biberona da kaynamış sogumus su. Kendi biberonunu da mamasını ayarlıyorum.. Cok pratik oluyor oyle.. Ev ortamına gideceksen zaten hıc sıkıntı yok, sadece mamayı goturuyorum yanımdaPeki dışarda nasıl olacak? Termal çantaya koyup çıksak bekleme süresi uzar mı?
Hiç pratik gelmedi bana canımSıcak suyu termosa koyuyorum ben, kucuk bi biberona da kaynamış sogumus su. Kendi biberonunu da mamasını ayarlıyorum.. Cok pratik oluyor oyle.. Ev ortamına gideceksen zaten hıc sıkıntı yok, sadece mamayı goturuyorum yanımda
Böyle çok zor değil mi ya? Hazırlayıp yanında götüren yok mu hiçDışarıda da sadece suyu sıcak tutacaksın, mamayı küçük kaplara koyacaksın, mama yeme vakti geldigi zaman suyla mamayı birlestiriceksin.
Sıcak suyla kaynamış suyu mu karıştırıyorsun orayı anlamadımSıcak suyu termosa koyuyorum ben, kucuk bi biberona da kaynamış sogumus su. Kendi biberonunu da mamasını ayarlıyorum.. Cok pratik oluyor oyle.. Ev ortamına gideceksen zaten hıc sıkıntı yok, sadece mamayı goturuyorum yanımda
Medelanın hangi modeli acaba dediğinizKızlar biz anne sütü+mama ile ilerliyoruz ancak bu sefer günde 72gr almışız. Doktor fazla dedi arada mama da olduğu için. Medela süt pompası kirala istersen benim de sütüm yoktu o pompadan sonra günde 2.5L sağdığımı biliyorum dedi. Deneyen var mı?
Eşim de aynı durumda adam uykusuz kalıyor kafayı yicek uykusuz uykusuz derse gidiyorGece 2.30’da başlıyor ıkınması. Öğlen yapıyor kakasını. Ikınma sesinden fenalık geldi artık.
Evet canımSıcak suyla kaynamış suyu mu karıştırıyorsun orayı anlamadım
Benimki de uykudan uyanacağı zaman gazcıklar geldiğinde öyle yapıyor. Aç olsa uyumaz da.
Canım 4 bucuktan bir 5-10 dakika hafif uyandır bırak, sonra devam ediyormuş uykusuna
Yarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Böyle çok zor değil mi ya? Hazırlayıp yanında götüren yok mu hiç2 saate kadar oda sıcaklığından durabiliyor diye biliyorum. Hazır mamayı Termal çantayla korusak mantıklı değil mi?
Burda bdv bölümünde eşimle ayrı yatıyoruz bebek var diyenlere çemkiriyor da insanlar, bebek uyusa da uyutmuyor yani. Ben ilk kalktığından sonra bebeği alıp salona geçiyorum. Bugün halamız gidiyor. Ona verdiğim odayı da bebek odası yapıcam nöbetleşe gelir yanında uyuruz.Eşim de aynı durumda adam uykusuz kalıyor kafayı yicek uykusuz uykusuz derse gidiyor
Üst gazı çıkmazsa alta iner kıvranır diyorlar. Çıkması iyi bişey değil mi?Kizlar ben mamayı kestim bes gündür fln vermiyorum, yine lazım olduğu zamanlarda veririrm tabiki de, kızım mamalı biberondan iki firt çektiği anda kıvraniyordu üstgazı oluyordu, simdi ust gazı hic olmuyor. Annesutü ustgazini hemen çıkartıyor.
Ama bu seferde alt gazı çok çıkmaya başladı, eskiden cook az duyuyodum şimdi her saat muhakkak pırt pırt.
Bu günüyle mi alakalı büyüdüğü için mi?
Ust gazi olmayınca alta mi veriyor?
Üşütüyor mu vs,
Sizde de oluyor mu sürekli pırt?
Valla bız de 40 gun ayrı yattık esımle, uyku suresı uzayınca yanıma gectı tekrar, cok ihtiyacım olunca dürtüyorum esımı kalkıp mamasını yapıyor, baktım kendım yapacak durumdayım aglamadan oda degıstırıyorum yazık ıse gıdıyor dıyorum.. Uyku suresı ılk zamanlara gore uzadı sukur de ıkımız de rahat ettıkBurda bdv bölümünde eşimle ayrı yatıyoruz bebek var diyenlere çemkiriyor da insanlar, bebek uyusa da uyutmuyor yani. Ben ilk kalktığından sonra bebeği alıp salona geçiyorum. Bugün halamız gidiyor. Ona verdiğim odayı da bebek odası yapıcam nöbetleşe gelir yanında uyuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?