2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Mama için, Benim anne çantasında devamlı mama kabı, ölçü kaşığı duruyor. Dışarı çıkacağım zaman sadece biberonla suyumu alıp çıkıyorum.

Bir de pompa ve onun biberonunu alıyorum

Mama için, Benim anne çantasında devamlı mama kabı, ölçü kaşığı duruyor. Dışarı çıkacağım zaman sadece biberonla suyumu alıp çıkıyorum.

Bir de pompa ve onun biberonunu alıyorum
En son iki sağdığımda bir memeden 1 ml, diğerinden hiç çıkmadı. Pompayı bi yere kaldırdım. Dün sofrada sütlerim aktı, sağayım dedim, pompayı bulamadım.

Biz hiç ayrı yatmadık gitmedi yanımdan eşim uykusuz uykusuz gitti derslere üzülüyorum şimdi yazarken. Kayınvalidem de gitti artık yalnızız bakalım nolcak

Beslenme saati denk geliyorsa olmaz. Benim söylediğimde amaç uyanmasını engelleyip uykusuna devam ettirmek. O uyanmadan daha dern uykudayken giysisini çekiştirip, hafif dürtükleyip hafif uykuya geçiriyorsun, o sonra tekrar derin uykuya dalip uykusunu uzatıyor -bunu bir hemşire anlatmıştı- (Tracy Hogg’un kitabında da buna benzer bir taktik var, fotisini koyuyorum)

Beslenme için uyandırırsan yine uyutman zor olur ama okuduğum kitapta şunu diyordu; gece yatmadan “rüya öğünü” verin. Örneğin bebiş 20:00de uyudu 23:00te uyku öğününü veriyorsun bu onu gece idare ediyor. Belki bunu yapıp gece uyanmasını daha geçe çekebilirsin. Benimki akşamları uyumadığı için ve gazı olduğu için 20-21-22-23:00’te habire rüya öğünü oluyor, yorulduğu için gece kalkınca yiyip uyuyor tekrar

Eklentiler

• IMG_7465.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar atak haftası 8 ya mesela 8+0 8+6 mıl
doğduğu haftayıda dahil edip öyle hesap yapıyorsun 40 tan önce doğduysa artı o haftaları da ekliyorsun
Ama atak haftalarının doğru olmadığını söylemişti bir doktor
Biz pek atak haftasıda yaşamadık çoğunlukla akıllıyız
Yarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Anne sütünden bende zor gaz çıkartıyorum alttan daha çok çıkıyor sürekli alttan çıkıyor hatta rahatsız etmeden
Mercimek vs yiyince daha rahat çıkıyor gazı ama biraz sancılı oluyır

Üst gazı çıkmazsa alta iner kıvranır diyorlar. Çıkması iyi bişey değil mi?

Ust gazını dikelttigim anda çıkartıyor.
Ama alt gazi hic olmazdi simdi cok fazla. Büyüdü diye mi yoksa üşütüyor muyum, sizin nasıl? Meselaa uyudu uyandi kesin alt gazi çıkıyor .Biraz hareket etttirince alt gazi çıkıyor.
Üşütüyor mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…