- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.321
sheilata kumsari’nin dediği mama yöntemi pratik. Ben biberona tam miktarınca sıcak su koyup termal çantaya koyuyorum. Başka bi mama kabına da ona uygun ölçüde mama koyuyorum. Ağlayınca birleştiriyorum.
Mama kutusunda içilmeyeni atın asla sonra tüketmeyin yazıyor. Ne 120 ml mamalar döktüm.
En son iki sağdığımda bir memeden 1 ml, diğerinden hiç çıkmadı. Pompayı bi yere kaldırdım. Dün sofrada sütlerim aktı, sağayım dedim, pompayı bulamadım.Mama için, Benim anne çantasında devamlı mama kabı, ölçü kaşığı duruyor. Dışarı çıkacağım zaman sadece biberonla suyumu alıp çıkıyorum.
Bir de pompa ve onun biberonunu alıyorum
Senın pompa bozuk, demedi demeEn son iki sağdığımda bir memeden 1 ml, diğerinden hiç çıkmadı. Pompayı bi yere kaldırdım. Dün sofrada sütlerim aktı, sağayım dedim, pompayı bulamadım.
Biz hiç ayrı yatmadık gitmedi yanımdan eşim uykusuz uykusuz gitti derslere üzülüyorum şimdi yazarken. Kayınvalidem de gitti artık yalnızız bakalım nolcakBurda bdv bölümünde eşimle ayrı yatıyoruz bebek var diyenlere çemkiriyor da insanlar, bebek uyusa da uyutmuyor yani. Ben ilk kalktığından sonra bebeği alıp salona geçiyorum. Bugün halamız gidiyor. Ona verdiğim odayı da bebek odası yapıcam nöbetleşe gelir yanında uyuruz.
Kayınvalidem yapıyordu da yapma doğru olmayabilir dedim yaptırmadımEvet canım
Evde de oyle yapıyorum ben, cok cabuk hazır oluyo
Ben kaynatıp sogutuyorum, ayrı surahım var onun ıcın, 90 olcu yapacaksam 60 soguk 30 kaynar su koyuyorum, tam kıvamında ıcılmeye hazır oluyorKayınvalidem yapıyordu da yapma doğru olmayabilir dedim yaptırmadımbiz kaynatıp soğutuyoruz sürekli
Hem bozuk hem kayıpSenın pompa bozuk, demedi deme
Kiwi alsana hem uygun fıyatlıHem bozuk hem kayıpyeni pompa almak istemiyorum. Daha önce 4. Ayda işe başlayacağım için sağıp biriktirmiştim. Şimdi 8. Ay başlıycam nasılsa.
Evet uygunmuş gerçekten. O niye öyle ucuz?Kiwi alsana hem uygun fıyatlı
ReklamEvet uygunmuş gerçekten. O niye öyle ucuz?
Ay inşallah, uyanma saati gelmeden ben kendim uyandiriyim doğru anladım demi? O saatte acıkma saati de denk geliyor uyandırıp beslesem mantiken doğru mu ?
Canım mama mi veriyorsun?
Yok canım ben mama verdiğim zaman öyle yapıyordum cokta pratik oluyor, mamayı yanında taşıyormussun gibi sıcak suyu yanında tasicaksin, minik saklama kaplarına mama koyacaksin, ölçü kaşığın ya da çay kaşığın olacak.
Mama yapman gereken zamanda o sicak suyun icine ölçüsüne göre mama koyup karıştır bitti. Eline alınca pratik gelir
EvetCanım mama mi veriyorsun?
doğduğu haftayıda dahil edip öyle hesap yapıyorsun 40 tan önce doğduysa artı o haftaları da ekliyorsunKizlar atak haftası 8 ya mesela 8+0 8+6 mıl
Anne sütünden bende zor gaz çıkartıyorum alttan daha çok çıkıyor sürekli alttan çıkıyor hatta rahatsız etmedenYarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Kizlar ben mamayı kestim bes gündür fln vermiyorum, yine lazım olduğu zamanlarda veririrm tabiki de, kızım mamalı biberondan iki firt çektiği anda kıvraniyordu üstgazı oluyordu, simdi ust gazı hic olmuyor. Annesutü ustgazini hemen çıkartıyor.
Ama bu seferde alt gazı çok çıkmaya başladı, eskiden cook az duyuyodum şimdi her saat muhakkak pırt pırt.
Bu günüyle mi alakalı büyüdüğü için mi?
Ust gazi olmayınca alta mi veriyor?
Üşütüyor mu vs,
Sizde de oluyor mu sürekli pırt?
Kwi yide lansinoh da kullandım kiwiyi daha çok beğendim aralarında fiyat farkıda fazlaEvet uygunmuş gerçekten. O niye öyle ucuz?
Lansinohum 3 bebek büyüttü. Galiba bozuldu. Bi deniyim kiwiyi de.Kwi yide lansinoh da kullandım kiwiyi daha çok beğendim aralarında fiyat farkıda fazla
Mama verdiigmde benimde üst gazı cok oluyordu ve çok zor çıkartıyordu, mamanı degistirmen gerekebilirYarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Kiwinin hangisini beğendin? Ben sarjliyi kullanıyorum çok pratik, araba sürerken bile süt sağdıgım olduLansinohum 3 bebek büyüttü. Galiba bozuldu. Bi deniyim kiwiyi de.
Üst gazı çıkmazsa alta iner kıvranır diyorlar. Çıkması iyi bişey değil mi?
Link atar mısın müsait olunca? Kiwiye şimdi baktım. Çok araştırmadım daha.Kiwinin hangisini beğendin? Ben sarjliyi kullanıyorum çok pratik, araba sürerken bile süt sağdıgım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?