2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen kalın giydirmiyor musun? Üşüttüğünü sanmıyorum. Ikınıp ıkınıp durduğu için arada çıkıyor gazı.

Kızlar mama konusu açılmışken bende çok zorlanıyorum bir termos sıcak su diğer termosta kaynatılmış soğutulmuş su mamayı ölç koy sıcaklık konusundada takıntım oluyo soğukmu sıcakmı derken kabarcıkmı oluştu vs bebekler yırtınır gibi ağlıyor bazen gece uykuları açılıyor baby brezza mama hazırlama makinesi var hiç kullanan varmı veya çevrenizde kullanan almak istiyorum ama fiyat performans ürünümü yorumları okudum ama emin olamadım

Mercimek vs yiyince daha rahat çıkıyor gazı ama biraz sancılı oluyır
Iste alttan cikinca ciyak ciyak bagiriyor yavrum philips antikolik kasikli biberon vardi. Onu biraktim lansinoha dondum ustten gaz cikartiyorum pat pat yapa yapa her ogunde olmasada. O degilde hayirlisiyla su gaz donemi bitse rahatca cikarabilseler

Mama verdiigmde benimde üst gazı cok oluyordu ve çok zor çıkartıyordu, mamanı degistirmen gerekebilir
Hipp combotic en iyisi diye biliyorum eşim de onu yedirelim diyor doktor da en basta onu verdi. Gaz yapan bi mama mi acaba ek gida donemi de mama azalmiyor sanirim 1 yas olsada tamamrn mama bitse

Ben stanley termos aldim su sicak oluyor 1 gun boyunca. sicak suyu bardaga koyup hazirladigim mamayi icine koyuyorum ilik olunca veriyorum. Bir de bazen 90cc mama suyunu cezvede 1 dk kisik ateste isitip mama ekliyorum aninda hazir. Disariya biberona hazir edip cikiyorum sicak suda isitip veriyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240219-154101_Trendyol.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
Yarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Gazini cikarirken aşağıdan yukarı doğru sivazla dik durması için yarım kundak yap ve patbpat yaparken poposunu kendine doğru bastır biraz

1 ocakta 500e
2 subatta 550ye almışım ben.
İki tane aldım
Gece aynı anda tutuyorum zaman bana kalıyor. Bide sarjim bitmesin yedek parça olsn diye. Ama sana 1 tane yeter herhalde ben sürekli kullandığım için böyle

Böyle çok zor değil mi ya? Hazırlayıp yanında götüren yok mu hiç 2 saate kadar oda sıcaklığından durabiliyor diye biliyorum. Hazır mamayı Termal çantayla korusak mantıklı değil mi?
Termal çantayla sıcakligini korursun tazeliğini değil ben doktor kontrolüne giderken hazırlayıp gidiyorum hastane 1 saat uzaklıkta hastaneye varınca hemen taze mama yapıyorum bence mama maksimum 1 saat hatta belki de o kadar bile değil

Benimde termoslarım stanley ama okadar zor geliyor ki bütün bunlar gecenin üçünde hazırlamak ben üçte birini kaynamış su üçte ikisini kaynatılmış soğutulmuş su şeklinde yapsamda bazen olmuyo işte bana 350 gr mama 2 gün gidio gitmiyor mama ile bayağı içli dışlı oldum

Böyle çok zor değil mi ya? Hazırlayıp yanında götüren yok mu hiç 2 saate kadar oda sıcaklığından durabiliyor diye biliyorum. Hazır mamayı Termal çantayla korusak mantıklı değil mi?
Ben varım götürüyorum yanımda hastane ortamında hazırlamak bana zor gelio hijyenikte yapamam die ayda bir yada iki kez dışarı çıkıyorum iki saat kaldığı oluyor dr sormuştum herzaman bu şekilde vermiyorsan sorun yok içilmiş mamayı daha sonra veririm diyip bekletip verme demişti

Hipp combotic en iyisi diye biliyorum eşim de onu yedirelim diyor doktor da en basta onu verdi. Gaz yapan bi mama mi acaba ek gida donemi de mama azalmiyor sanirim 1 yas olsada tamamrn mama bitse
Anne sütü hiç vermiyor musunuz?kuzenimin kızı nisan doğumlu. Geçende evlerine gittik 3 saat oturduk, sürekli bişeyler yedirdi muz, yoğurt, çorba, muhallebi. Doktor değişik bi mama aldırmış, bi kere ondan verdi, hiç emzirmedi.

Canim fikir olsun ben şöyle yapıyorum.
Kahve yapma makinesi olur ya küçük, bir adet kahve yapma makinesi, bir adet shot bardağı 60ml geliyor benim ölçüm. Yanında hazır su var. Bu üçü yan yana makyaj masamin üstünde duruyor.

Makineye shotla suyu koyuyorum 10 Mississippiye kadar sayıyorum. Biberone dök. İki ölçek mama bu kadar
Yani kendine bi sistem oluşturabilirsin fikir olsun

Kız 10 missisippiye kadar saymak nerden aklına geldi? Çemişgezeke kadar say da bari yerli ve milli olsun.

Sen kalın giydirmiyor musun? Üşüttüğünü sanmıyorum. Ikınıp ıkınıp durduğu için arada çıkıyor gazı.

Bunları yazdım kalca ultrasonuna girdim doktor bi bacaga bastırıyor pırt, koluna bastırıyor pırt, döndürüyor pırt

Kizlar benim hastanede ilk gün sütüm gelmedi mamayı annem yaptı doktora sormus, kartonu atmış, sonra evde bana annem gösterdi nasıl yapıldığını ve

Biz iki hafta hazır suyla yaptık, ısıtmadan sogutmadan felan,belki bir aya yakın.

Sonraları da yanımdaki sıcak su bitti mesela ve asla bulamadım diyelim ki , yine hazır suyla yaptım bir içimi kurtardığını oldu.

Yani ayda yılda bir , bir yere gittiginizde su azıcık soğumuş hiç önemli değil bence.
Ama mamanın taze olması gerektiğini düşünüyorum.

Bazı bebekler sıcak olmayan mamayı istemiyormuş. Çok ağlıyorsa ben de hızlıca oda sıcaklığındaki mamayı dayıyorum ısıtmadan. Fıtık mı olsun çocuk hazır suyu kaynatıyorum ben. Bi de banyo suyunu da mı kaynatsam diyorum. Normal çeşme suyuyla yıkıyorum ama hep yalıyor suları.

Evt bende farkettim buraya yazmıştım hurma üstüne ılık su yada annecayi hemen doluyor zaten hz.meryeme de ilk hurma ve zemzem ikram edildi doğum yapınca Allah tarafından
Üşütme olmuyor dur bence Bizimde hep alt gaz
Soğuk suylada mi mama yapiliyor 22 sene önce kızımda tek mama kullandım bende 18 yaşındaydım doktor beni uyarmıştı kaynamis ilimis 50 derece suyla yapıp biraz sogutup vercen demişti soğuk mama migdeyi üşütür

Benim kızım da 4-10 arası uyumuyor

Soguk su gaz yapar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…