- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.361
Şarjlı diye aldık kablolu geldi sanırım ama kividen memnun kaldımKiwinin hangisini beğendin? Ben sarjliyi kullanıyorum çok pratik, araba sürerken bile süt sağdıgım oldu
Bazı bebekler sıcak olmayan mamayı istemiyormuş. Çok ağlıyorsa ben de hızlıca oda sıcaklığındaki mamayı dayıyorum ısıtmadan. Fıtık mı olsun çocukhazır suyu kaynatıyorum ben. Bi de banyo suyunu da mı kaynatsam diyorum. Normal çeşme suyuyla yıkıyorum ama hep yalıyor suları.
Bizim hala manavgat yolcusu şu an. Kombisiz eve gidiyor diye üzgün. Siz de klimayla mı ısınıyorsunuz?Sanki yeterince iş yok gibiyaz geliyor biz Antalyada günde üç dört defa suya sokarız tahminen hiç öyle kaynatma işlerine giremem.
Soguk su gaz yapar canım
Evet. Ben bu şehire yeni geldiğim için kombisizlik cok zor geliyor. Keske daha yakına gelseydin seninle bestfriend olurduk kesinBizim hala manavgat yolcusu şu an. Kombisiz eve gidiyor diye üzgün. Siz de klimayla mı ısınıyorsunuz?
Hangisinden aldın canım cift pompali elektrikli mi ?Şarjlı diye aldık kablolu geldi sanırım ama kividen memnun kaldım
Allah hepimizi mamadanda sağımdanda kurtarsın inşallah
Ben çok zorlandım bu işlerden
Çok yoruyordu beni
Stanley termosun ebat olarak hangisini kullaniyorsun, memnun musun daha büyük veya daha küçük olmalı mi sence cok pahali olduğu için belki bir tane alırımBen stanley termos aldim su sicak oluyor 1 gun boyunca. sicak suyu bardaga koyup hazirladigim mamayi icine koyuyorum ilik olunca veriyorum. Bir de bazen 90cc mama suyunu cezvede 1 dk kisik ateste isitip mama ekliyorum aninda hazir. Disariya biberona hazir edip cikiyorum sicak suda isitip veriyorum
Kızlarson zamanlarda göğüslerim çok yumuşamıştı terbiye oldu falan diye düşündüm burda bir arkadaş hurma demişti 3gündür hurma deniyorum memelerim dolu dolu oldu yine hurmaya şans verin hurmayı tavsiye eden arkadaşa çok selamlar
Benim bir arkadaşım mama ile büyüttü kızını 20 aylık ona sormuştum, sma anne sütüne daha yakın diye onu kullanıyorum, bir de hipp bulunduruyorum kabız olunca hipp veriyorum demişti.Hipp combotic en iyisi diye biliyorum eşim de onu yedirelim diyor doktor da en basta onu verdi. Gaz yapan bi mama mi acaba ek gida donemi de mama azalmiyor sanirim 1 yas olsada tamamrn mama bitse
Sen nerden gittin antalya’ya? Annen orda oturduğu için mi oraya gittin?Evet. Ben bu şehire yeni geldiğim için kombisizlik cok zor geliyor. Keske daha yakına gelseydin seninle bestfriend olurduk kesin
Ankara'dan tayinimi istedim annem burada olduğu içinSen nerden gittin antalya’ya? Annen orda oturduğu için mi oraya gittin?
Bazı bebekler sıcak olmayan mamayı istemiyormuş. Çok ağlıyorsa ben de hızlıca oda sıcaklığındaki mamayı dayıyorum ısıtmadan. Fıtık mı olsun çocukhazır suyu kaynatıyorum ben. Bi de banyo suyunu da mı kaynatsam diyorum. Normal çeşme suyuyla yıkıyorum ama hep yalıyor suları.
Erkek çocukta iyi de kızdaKızlar bugün kalca ultrasonu yaptırdık, sorun yok
Göz doktoruna girdik bir tane çubuk gibi bir seyle göz takibi yaptırdı o kadar. 6 aylıkken getir gözünü ölçelim dedi. Ama ben daha cok bir şeylere bakar sanıyordum, takip yapabildiğini bende anlıyorum.
2.ay kontrolune götürdüm. Yine bir kilo almis 4750 olmuş, 56cm, orta düzeyde dedi ölçen kisi ama doktoru minyon olur dedi.
Bir de idrar bakalım dedi, o poşeti bende görmüş oldum cok güzel icat etmisler
Ben de gıttım sıvı termometeesı aldım hamıle ıkenYenidoganken öyle yapıyorduk bilmeden, annem tarifi öyle sanmış hemsireden öğrenip, hatta buradan anladım yine mama sıcaklığı termos lafları geciyordu, ne kadar sıcak olcak dedm bilek icine damlat flb dediler.
Ankarada kalsaydın biz de bestfrıend olabılırdıkAnkara'dan tayinimi istedim annem burada olduğu için
Hepsıne ayrı ayrı mı randevu aldın canım?Kızlar bugün kalca ultrasonu yaptırdık, sorun yok
Göz doktoruna girdik bir tane çubuk gibi bir seyle göz takibi yaptırdı o kadar. 6 aylıkken getir gözünü ölçelim dedi. Ama ben daha cok bir şeylere bakar sanıyordum, takip yapabildiğini bende anlıyorum.
2.ay kontrolune götürdüm. Yine bir kilo almis 4750 olmuş, 56cm, orta düzeyde dedi ölçen kisi ama doktoru minyon olur dedi.
Bir de idrar bakalım dedi, o poşeti bende görmüş oldum cok güzel icat etmisler
Benimde kız canım, tam o bölgeye yapışanErkek çocukta iyi de kızdabizimki boş beze gitti hep o zamanlar
Evet , sormayı da unuttum 3.ayda kontrol var mıydıHepsıne ayrı ayrı mı randevu aldın canım?
3-4 adet falan yiyorumdur ceviz koyuyorum içine bir düzeni yok aklıma geldikçeCanım hurmayı kac adet nasıl tuketiyorsun?
Benim bir arkadaşım mama ile büyüttü kızını 20 aylık ona sormuştum, sma anne sütüne daha yakın diye onu kullanıyorum, bir de hipp bulunduruyorum kabız olunca hipp veriyorum demişti.
Bende denk geldim o dediğin mamaAnne sütü hiç vermiyor musunuz?kuzenimin kızı nisan doğumlu. Geçende evlerine gittik 3 saat oturduk, sürekli bişeyler yedirdimuz, yoğurt, çorba, muhallebi. Doktor değişik bi mama aldırmış, bi kere ondan verdi, hiç emzirmedi.
Bazıları anne sütünü de dolaptan çıkarıp direk veriyor aklım almıyor zaten gazıdır sancisidir ugrasiyoruz cesaret edemedim yapmaya ama bu dediğini de görmüştüm dışardan sıcak su aldigimizda ne kadar temiz bilemiyecegimiz için oda sıcaklığındaki paket suyla yapılabilir diyorlar evetBunları yazdım kalca ultrasonuna girdim doktor bi bacaga bastırıyor pırt, koluna bastırıyor pırt, döndürüyor pırt
Kizlar benim hastanede ilk gün sütüm gelmedi mamayı annem yaptı doktora sormus, kartonu atmış, sonra evde bana annem gösterdi nasıl yapıldığını ve
Biz iki hafta hazır suyla yaptık, ısıtmadan sogutmadan felan,belki bir aya yakın.
Sonraları da yanımdaki sıcak su bitti mesela ve asla bulamadım diyelim ki , yine hazır suyla yaptım bir içimi kurtardığını oldu.
Yani ayda yılda bir , bir yere gittiginizde su azıcık soğumuş hiç önemli değil bence.
Ama mamanın taze olması gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?