2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kiwinin hangisini beğendin? Ben sarjliyi kullanıyorum çok pratik, araba sürerken bile süt sağdıgım oldu
Şarjlı diye aldık kablolu geldi sanırım ama kividen memnun kaldım
Allah hepimizi mamadanda sağımdanda kurtarsın inşallah
Ben çok zorlandım bu işlerden
Çok yoruyordu beni

Sanki yeterince iş yok gibi yaz geliyor biz Antalyada günde üç dört defa suya sokarız tahminen hiç öyle kaynatma işlerine giremem.

Stanley termosun ebat olarak hangisini kullaniyorsun, memnun musun daha büyük veya daha küçük olmalı mi sence cok pahali olduğu için belki bir tane alırım

Canım hurmayı kac adet nasıl tuketiyorsun?

Hipp combotic en iyisi diye biliyorum eşim de onu yedirelim diyor doktor da en basta onu verdi. Gaz yapan bi mama mi acaba ek gida donemi de mama azalmiyor sanirim 1 yas olsada tamamrn mama bitse
Benim bir arkadaşım mama ile büyüttü kızını 20 aylık ona sormuştum, sma anne sütüne daha yakın diye onu kullanıyorum, bir de hipp bulunduruyorum kabız olunca hipp veriyorum demişti.

Bunu bugun yikarken ben de dusundum ama sesli soylemedim annem vardi iyice abarttin demesin diyeAma surekli yaliyor bizimki elini yanagini kolunu banyoda da o suyu yalamis oluyo

Ben de mamadan kurtulmak istiyorum ben bi de eds ile verdigim icin disarda hic verme sansim yok onun tantanasi cok fazla..Saatleri ayarlamaya calisiyorum disari cikarken.

Kızlar bugün kalca ultrasonu yaptırdık, sorun yok

Göz doktoruna girdik bir tane çubuk gibi bir seyle göz takibi yaptırdı o kadar. 6 aylıkken getir gözünü ölçelim dedi. Ama ben daha cok bir şeylere bakar sanıyordum, takip yapabildiğini bende anlıyorum.

2.ay kontrolune götürdüm. Yine bir kilo almis 4750 olmuş, 56cm, orta düzeyde dedi ölçen kisi ama doktoru minyon olur dedi.

Bir de idrar bakalım dedi, o poşeti bende görmüş oldum cok güzel icat etmisler

Erkek çocukta iyi de kızda bizimki boş beze gitti hep o zamanlar

Ben de gıttım sıvı termometeesı aldım hamıle ıken hıc kullanmadım daha, 60 soguk 30 sıcak ideal oluyor 90 cc ıcın. Oyle boyle kılıfına uyduruyoruz ıste

Hepsıne ayrı ayrı mı randevu aldın canım?

Kızlar bebeğime abisinden grip geçti hapşırıyor hırıltı var birde kakalarında mukuslu ve bi kaç gündür bazı kakalarda siyah noktalar var böyle kum gibi bişeyler allerji değildir inşallah diyorum ama araştırınca ucu hep alerjiye çıkıyor canım çok sıkkın yarın resimleri cektim doktora gidip bi göstereceğim

3-4 adet falan yiyorumdur ceviz koyuyorum içine bir düzeni yok aklıma geldikçe

Bende denk geldim o dediğin mama
Bazıları anne sütünü de dolaptan çıkarıp direk veriyor aklım almıyor zaten gazıdır sancisidir ugrasiyoruz cesaret edemedim yapmaya ama bu dediğini de görmüştüm dışardan sıcak su aldigimizda ne kadar temiz bilemiyecegimiz için oda sıcaklığındaki paket suyla yapılabilir diyorlar evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…