2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Banyo suyunu ben kaynatiyorum ama yine ılıtmak icin musluk suyu kullanıyorum pek birşey farketmiyor gibi

Bizde gök gümbürtüsü gibi ona pırt demek hafife almak olur. Çıktıkça bi problem yok diye düşünüyorum.

Şarjlı diye aldık kablolu geldi sanırım ama kividen memnun kaldım
Allah hepimizi mamadanda sağımdanda kurtarsın inşallah
Ben çok zorlandım bu işlerden
Çok yoruyordu beni
E bebekte giyilebilir göğüs pompası var bugün elime ulaştı aklınızda bulunsun baya rahat ve kiwinin 500 bu da 700 falandı sanırım çok bı fiyat farkı yok ve bana kalırsa çekim gücü daha iyi

Benimde kız canım, tam o bölgeye yapışan
altında akanı toplayan yapışkanlı bi poset verdiler. Tertemiz tahlil oldu

Evet , sormayı da unuttum 3.ayda kontrol var mıydı
İlkini doktor yapistirmisti olmadı sonra ben yaptım olmadı bidaha yaptım az bişey yapmıştı onada

Aboov ben dolaptan kendim su çıkarıp içmiyorum, dişlerim çıtlıyor. El kadar sabiye yazık değil mi

Kızlar bamya yiyin bol bol gazı aliyormus çokta faydaliymis bebek içinde yarın bende düşünüyorum yapmayı bebem durursa

Eşim Antalyalı o da yazın kızı Antalya’nın denizine sokma hayali yaşıyor bi memleket havası aldırıcaz

Bikinisini aldım bile kızımın

Ben tek pompalı aldım arkadsşım çift pompalı aldı ama beni kesmedi dedi odaha kuvvetli bir ürün istiyordu
Ama barmen nin dediği gibi giyilebilir olanlar daha mantıklı tasarruflu sanki

Ciftlilerde çekiş az diyolarda onu sorucaktm, yorumlarinda ciftlinin çekişi az diye teker teker kullanıyorum diyenler olmus

Kızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim

Eklentiler

• C70B354A-6B53-4717-90CC-9A7D3C21BBE1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 71
Soğuk suda mama çözülmez ki karnını ağrıtır bence, direk kaynayan suda mamanın vitaminlerini alıyor diye biliyorum
Bizim kızında hep mukuslu bazende kum gibi demin biri foto koymuş aynı öyle de oluyor o zaman kokusuda çok oluyor bir kere de senin dediğin gibi siyah kahverengi noktalar vardi büyük kızımın hep öyle noktalar vardı hatta doktora gidene kadar çok kafaya taktım dedim bu kızın bagirsaklarina kurt yumurtalar bırakmış aynı öyle birsürü noktalar bazilarida toplu şeklinde ama normal dedi doktor
Kızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim
Bizdede arada öyle oluyor bır gün yapmassa ertesi gün öyle oluyor çoğu zaman mukuslu pütürcuklu yeni dogdugunda ama hep sizinki gibiydi 1ay sonra pütürcuklu olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…