- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.381
Banyo suyunu ben kaynatiyorum ama yine ılıtmak icin musluk suyu kullanıyorumBazı bebekler sıcak olmayan mamayı istemiyormuş. Çok ağlıyorsa ben de hızlıca oda sıcaklığındaki mamayı dayıyorum ısıtmadan. Fıtık mı olsun çocukhazır suyu kaynatıyorum ben. Bi de banyo suyunu da mı kaynatsam diyorum. Normal çeşme suyuyla yıkıyorum ama hep yalıyor suları.
Bizde gök gümbürtüsü gibi ona pırt demek hafife almak olur. Çıktıkça bi problem yok diye düşünüyorum.Kizlar ben mamayı kestim bes gündür fln vermiyorum, yine lazım olduğu zamanlarda veririrm tabiki de, kızım mamalı biberondan iki firt çektiği anda kıvraniyordu üstgazı oluyordu, simdi ust gazı hic olmuyor. Annesutü ustgazini hemen çıkartıyor.
Ama bu seferde alt gazı çok çıkmaya başladı, eskiden cook az duyuyodum şimdi her saat muhakkak pırt pırt.
Bu günüyle mi alakalı büyüdüğü için mi?
Ust gazi olmayınca alta mi veriyor?
Üşütüyor mu vs,
Sizde de oluyor mu sürekli pırt?
E bebekte giyilebilir göğüs pompası var bugün elime ulaştı aklınızda bulunsun baya rahat ve kiwinin 500 bu da 700 falandı sanırım çok bı fiyat farkı yok ve bana kalırsa çekim gücü daha iyiŞarjlı diye aldık kablolu geldi sanırım ama kividen memnun kaldım
Allah hepimizi mamadanda sağımdanda kurtarsın inşallah
Ben çok zorlandım bu işlerden
Çok yoruyordu beni
3. Ay için doktor bizi çağırmadı sadece sağlık ocağına boy kilo için gidilecekmisBenimde kız canım, tam o bölgeye yapışan
altında akanı toplayan yapışkanlı bi poset verdiler. Tertemiz tahlil oldu
Evet , sormayı da unuttum 3.ayda kontrol var mıydı
Eşim Antalyalı o da yazın kızı Antalya’nın denizine sokma hayali yaşıyorSanki yeterince iş yok gibiyaz geliyor biz Antalyada günde üç dört defa suya sokarız tahminen hiç öyle kaynatma işlerine giremem.
Ben tek pompalı aldım arkadsşım çift pompalı aldı ama beni kesmedi dedi odaha kuvvetli bir ürün istiyorduHangisinden aldın canım cift pompali elektrikli mi ?
İlkini doktor yapistirmisti olmadı sonra ben yaptım olmadı bidaha yaptım az bişey yapmıştı onadaBenimde kız canım, tam o bölgeye yapışan
altında akanı toplayan yapışkanlı bi poset verdiler. Tertemiz tahlil oldu
Evet , sormayı da unuttum 3.ayda kontrol var mıydı
Ben 7 yada 9 tane yiyorum canım yanında ceviz 3 tane incirCanım hurmayı kac adet nasıl tuketiyorsun?
Aboov ben dolaptan kendim su çıkarıp içmiyorum, dişlerim çıtlıyor. El kadar sabiye yazık değil miBende denk geldim o dediğin mama
Bazıları anne sütünü de dolaptan çıkarıp direk veriyor aklım almıyor zaten gazıdır sancisidir ugrasiyoruz cesaret edemedim yapmaya ama bu dediğini de görmüştüm dışardan sıcak su aldigimizda ne kadar temiz bilemiyecegimiz için oda sıcaklığındaki paket suyla yapılabilir diyorlar evet
Kızlar bamya yiyin bol bol gazı aliyormus çokta faydaliymis bebek içinde yarın bende düşünüyorum yapmayı bebem durursaKumsari yarın için kendime tarhana çorbası yaptım. Kahvaltıda bir dilim ekmek yemeyi ve inşallah nutella yememeyi planlıyorum. Akşam için etli türlü yapmak istiyorum. İnşallah kazasız belasız abur cubursuz bir gün geçiririm.
Eşim Antalyalı o da yazın kızı Antalya’nın denizine sokma hayali yaşıyorbi memleket havası aldırıcaz
Ben tek pompalı aldım arkadsşım çift pompalı aldı ama beni kesmedi dedi odaha kuvvetli bir ürün istiyordu
Ama barmen nin dediği gibi giyilebilir olanlar daha mantıklı tasarruflu sanki
Şu hayatta sevmediğim tek bir yemek var, o da bamya. Onu da misafirlikte falan yerim. Kendim alıp yapmam amaKızlar bamya yiyin bol bol gazı aliyormus çokta faydaliymis bebek içinde yarın bende düşünüyorum yapmayı bebem durursa
Böyle bizim de , senin sorun olarak düşündüğün sey ne oldu ?Kızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim
Sorun değilde bi yapıyor tam yapıyor maşallah insan bi düşünmüyor değilBöyle bizim de , senin sorun olarak düşündüğün sey ne oldu ?
Keşke benimkide yapabilse kız maşallah de gerçi b.k a denmezde olsunKızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim
Keşke benimkide yapabilse kız maşallah de gerçi b.k a denmezde olsun
Sorun değilde bi yapıyor tam yapıyor maşallah insan bi düşünmüyor değil
Soğuk suda mama çözülmez ki karnını ağrıtır bence, direk kaynayan suda mamanın vitaminlerini alıyor diye biliyorumYenidoganken öyle yapıyorduk bilmeden, annem tarifi öyle sanmış hemsireden öğrenip, hatta buradan anladım yine mama sıcaklığı termos lafları geciyordu, ne kadar sıcak olcak dedm bilek icine damlat flb dediler.
Bizim kızında hep mukuslu bazende kum gibi demin biri foto koymuş aynı öyle de oluyor o zaman kokusuda çok oluyor bir kere de senin dediğin gibi siyah kahverengi noktalar vardi büyük kızımın hep öyle noktalar vardı hatta doktora gidene kadar çok kafaya taktım dedim bu kızın bagirsaklarina kurt yumurtalar bırakmış aynı öyle birsürü noktalar bazilarida toplu şeklinde ama normal dedi doktorKızlar bebeğime abisinden grip geçti hapşırıyor hırıltı var birde kakalarında mukuslu ve bi kaç gündür bazı kakalarda siyah noktalar var böyle kum gibi bişeyler allerji değildir inşallah diyorum ama araştırınca ucu hep alerjiye çıkıyor canım çok sıkkın yarın resimleri cektim doktora gidip bi göstereceğim
Bizdede arada öyle oluyor bır gün yapmassa ertesi gün öyle oluyor çoğu zaman mukuslu pütürcuklu yeni dogdugunda ama hep sizinki gibiydi 1ay sonra pütürcuklu olmaya başladıKızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?