- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.401
Bizimki 2-3 günde bir yapıyor içim rahatladı şimdiGünde bir kere yapıyor ve bu şekilde cok yapıyor, direk banyoya sokuyorum
Peki gece uyku saati ne kadarKızlar bugün doktora zeytinyağını sordum, günde 3,4 çay kaşığı verebilirsin dedi.
Ben günaşırı bir çay kaşığı veriyorum, cok memnunum.
Az ve sık yemesini sordum her saat biraz besleniyordu, 2 3 saat olsun arası dedi
Zeytinyağı niçin bende veriyim iyi geliyorsaKızlar bugün doktora zeytinyağını sordum, günde 3,4 çay kaşığı verebilirsin dedi.
Ben günaşırı bir çay kaşığı veriyorum, cok memnunum.
Az ve sık yemesini sordum her saat biraz besleniyordu, 2 3 saat olsun arası dedi
Canım zeytinyağı ver, dert gam keder biterBizimki 2-3 günde bir yapıyor içim rahatladı şimdi
Ona yenidoğan hariç karışmıyorlar 4 5 saate kadar normal diye biliyorum.Peki gece uyku saati ne kadar
Hım özel aşılar ne zaman yapılacakOna yenidoğan hariç karışmıyorlar 4 5 saate kadar normal diye biliyorum.
2.ay asılariyla aynı gün yapılacak, bana saglik ocağı haftaya gün verdi, eczaneye daha önce siparis ediliyor temin etmeleri içinHım özel aşılar ne zaman yapılacak
Aynı canım aynı. 12 saat kıvranıyor, kafasına kadar yapıyor sonra.sorma ya beline kadar yapıyor yapana kadar herkes b…. Peşinde yaptı mı yaptı mi diye soruyorlar
Kız bizim ki de öyleydi kesmekten korkuyordum ben de biraz uzadı yüzünü çizdi sanırım canı acıdı (kesin acımıştır) artık elinin tersiyle yüzünü ovuşturuyor. Hayattan ilk dersini ve öğretisini aldı yavrum.Uyuyordu az once baktim alnini yolmus..Ben en cok tirnak kesmekte zorlaniyorum.Minik testere gibi tirnaklari kasla goz arasinda hemen yuzunu yoluveriyorSurekli kisaltmaya calisiyorum makine ile ama onu da yaptirmiyor huysuzlaniyor agliyor bi de bu ara eli surekli agzinda cok cok emiyor bi de elini hic birakmiyor.
İşte sütü benmari olarak isitinca bile ne kadar iyi yapiyoruz o da tartışılır yani aslında herşey en doğal haliyle güzel emzirme büyük rahatlık biz kendimize işkence ediyoruz yok sağ yok dolaba süt koy yok mamanın ısısı oldu mu bayatlsdi mi paketini ne zaman açtım bilmem ne derken iyice sinir stres sahibi oldukAboov ben dolaptan kendim su çıkarıp içmiyorum, dişlerim çıtlıyor. El kadar sabiye yazık değil mi
veriyorum emiyor doymuyor . 1 yas olmadan mamadiz besleyebilir mu gayet iyi.Anne sütü hiç vermiyor musunuz?kuzenimin kızı nisan doğumlu. Geçende evlerine gittik 3 saat oturduk, sürekli bişeyler yedirdimuz, yoğurt, çorba, muhallebi. Doktor değişik bi mama aldırmış, bi kere ondan verdi, hiç emzirmedi.
Dijital Isı Ayarlı Elektrikli Termos az onceve bebekte bunu gordum buna bak bence.Stanley termosun ebat olarak hangisini kullaniyorsun, memnun musun daha büyük veya daha küçük olmalı mi sence cok pahali olduğu için belki bir tane alırım
Benimki de bu şekilde ve kötü kokuyor sizde de var mı aynı sorun bende bugün çok düşündüm hatta yarın doktora götürmeyi düşünüyordum 2 aylık şu anda �nternetten baktım kötü koku olduğunda enfeksiyon vesaire yazıyordu ama kızlar size bir sorayım dedim hepimiz birbirimize yakın zamanlardayız hem bu şekilde yapıyor 2-3 günde bir yapıyor eline kadar çıkıyor ve kokusu oluyor o kadar küçük bebeklerde koku oluyor mu yoksa enfeksiyon olabilir miKızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim
Doktoruna tabiki sor ama koku illa enfeksiyon demek değil bence ki 2-3 günde bir yapıyor diyorsun lokması bence gayet normal bizimkininde bazen öyle bir kokuyor ki direk bezini kirlettigibi 2 metre öteden anlıyorumBenimki de bu şekilde ve kötü kokuyor sizde de var mı aynı sorun bende bugün çok düşündüm hatta yarın doktora götürmeyi düşünüyordum 2 aylık şu anda �nternetten baktım kötü koku olduğunda enfeksiyon vesaire yazıyordu ama kızlar size bir sorayım dedim hepimiz birbirimize yakın zamanlardayız hem bu şekilde yapıyor 2-3 günde bir yapıyor eline kadar çıkıyor ve kokusu oluyor o kadar küçük bebeklerde koku oluyor mu yoksa enfeksiyon olabilir mi
Ben az soğuk yapınca hemen gaz oluyor ikisinede bide sevmiyorlar soğuk anlamadım ki mama hazırlama kısmı zor gelio geceleri artık eşim hazırlamaya başladıBunları yazdım kalca ultrasonuna girdim doktor bi bacaga bastırıyor pırt, koluna bastırıyor pırt, döndürüyor pırt
Kizlar benim hastanede ilk gün sütüm gelmedi mamayı annem yaptı doktora sormus, kartonu atmış, sonra evde bana annem gösterdi nasıl yapıldığını ve
Biz iki hafta hazır suyla yaptık, ısıtmadan sogutmadan felan,belki bir aya yakın.
Sonraları da yanımdaki sıcak su bitti mesela ve asla bulamadım diyelim ki , yine hazır suyla yaptım bir içimi kurtardığını oldu.
Yani ayda yılda bir , bir yere gittiginizde su azıcık soğumuş hiç önemli değil bence.
Ama mamanın taze olması gerektiğini düşünüyorum.
Günlük yapmadigi için kokuyor benim kız genelde hergun yapar bazen 2 gün yapmayinca kokuyor annem de hatta dedi kızım bu cocuk hasta kötü kokuyor ama hasta değildi belki hastalalanincada öyle kokuyo ama illa hasta olmaları yada enfektion olmasi gerekmiyor hem enfektion olsa atesde olurBenimki de bu şekilde ve kötü kokuyor sizde de var mı aynı sorun bende bugün çok düşündüm hatta yarın doktora götürmeyi düşünüyordum 2 aylık şu anda �nternetten baktım kötü koku olduğunda enfeksiyon vesaire yazıyordu ama kızlar size bir sorayım dedim hepimiz birbirimize yakın zamanlardayız hem bu şekilde yapıyor 2-3 günde bir yapıyor eline kadar çıkıyor ve kokusu oluyor o kadar küçük bebeklerde koku oluyor mu yoksa enfeksiyon olabilir mi
Ben diger cocuklarimda hep prima kullandim güzel bi bez idrari çok güzel emiyor tene temas etmiyor kuru gibi hep ama kakayi sırt dan çıkartıyor ayrıca turkiyedeki primalar sanki biraz parfumlu gibi belkide tek buyuk numaralar bilmiyorum burdakilerde hiç koku yok .ama bu sefer boykot ediyorum almıyorum çok korkuyordum diger bezler pişik yapar diye ilk günler hipp kullandim oda çok kalınKızlar birşey soyliyecegim ama linçlemeyin benibu Prima çok da aman aman birşey değilmiş ilk bebeğim ve bugün ilk defa kullandım da goon primadan her açıdan daha iyi gibi hem fiyat olsun hem işlev olsun
İlk başta tadımlık veriyoruz ek gıdayı ama 9 aydan sonra meme ve ek gıda yeter diye düşünüyorum.veriyorum emiyor doymuyor . 1 yas olmadan mamadiz besleyebilir mu gayet iyi.
Bu bezlerin ne kadar iyi tuttuğunu bez bırakma sürecinde anladım. Kızım bezini değiştirmez, kaçardı. Bezsiz kalınca şok oldu çocuk. Kendi gelip anne ıslandı üstümü değiş diyordu.Günlük yapmadigi için kokuyor benim kız genelde hergun yapar bazen 2 gün yapmayinca kokuyor annem de hatta dedi kızım bu cocuk hasta kötü kokuyor ama hasta değildi belki hastalalanincada öyle kokuyo ama illa hasta olmaları yada enfektion olmasi gerekmiyor hem enfektion olsa atesde olur
Ben diger cocuklarimda hep prima kullandim güzel bi bez idrari çok güzel emiyor tene temas etmiyor kuru gibi hep ama kakayi sırt dan çıkartıyor ayrıca turkiyedeki primalar sanki biraz parfumlu gibi belkide tek buyuk numaralar bilmiyorum burdakilerde hiç koku yok .ama bu sefer boykot ediyorum almıyorum çok korkuyordum diger bezler pişik yapar diye ilk günler hipp kullandim oda çok kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?