- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.421
Ben 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdiHım özel aşılar ne zaman yapılacak
Bizde üçüncü ayda yaptıracaz daha doğrusu dr önerdi ozaman gidicez kontrole aşılarınıda yaptıracağızBen 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi
Evet parfüm kokusu bariz var ve neden bilmiyorum benim beklentimi karsilamadı bez değil de ıslak mendil pişik yapiyor bence şimdiye kadar baya bez markası denedim hatta doğumdan sonra hastanede mecbur çok dandik bir marka aldım kullandım onda bile pişik olmadı çok şükür .Günlük yapmadigi için kokuyor benim kız genelde hergun yapar bazen 2 gün yapmayinca kokuyor annem de hatta dedi kızım bu cocuk hasta kötü kokuyor ama hasta değildi belki hastalalanincada öyle kokuyo ama illa hasta olmaları yada enfektion olmasi gerekmiyor hem enfektion olsa atesde olur
Ben diger cocuklarimda hep prima kullandim güzel bi bez idrari çok güzel emiyor tene temas etmiyor kuru gibi hep ama kakayi sırt dan çıkartıyor ayrıca turkiyedeki primalar sanki biraz parfumlu gibi belkide tek buyuk numaralar bilmiyorum burdakilerde hiç koku yok .ama bu sefer boykot ediyorum almıyorum çok korkuyordum diger bezler pişik yapar diye ilk günler hipp kullandim oda çok kalın
Ben başladım ama daha iki kere çıktık kanguruyla. Bebek arabasıyla çıktık bi kere. Dönüşte birimiz arabayı itiyordu birimiz bebeği tutuyordu.Kızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda
Üstünde yazıyor olması lazım, 3 hafta, 28 gün veya 1 ay gibi bişey. Var diye hatırlıyorum.Bir sorum daha olacak. Mama kutusu açıldıktan sonra en çok ne kadar süre kullanılabilir.
Kızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda
Ben 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi
Evet benim bebekler bi hafta küvözde kaldılar orda bebekleri pişik yaptılar ıslak mendil yapıyo dediler bende başka ıslak mendil götürdüm evde hiç ıslak mendil kullanmadım hep kaynatılmış ılık suyla sildim mama için hazırladığım suyla doğalgazı iki saat bekleyemedim pamuğu ıslatıyorum dışarı çıkacaksam bi kap yaptım ona koyuyorum ıslatıp pişik sorunumuz olmadı şükürEvet parfüm kokusu bariz var ve neden bilmiyorum benim beklentimi karsilamadı bez değil de ıslak mendil pişik yapiyor bence şimdiye kadar baya bez markası denedim hatta doğumdan sonra hastanede mecbur çok dandik bir marka aldım kullandım onda bile pişik olmadı çok şükür .
Bizim kakamızda sürekli böyle üstüne çıkıyorKızlar bebeğimin kakası böyle ve doğduğundan beri böyle sizin durumlar nasıl bu arada görüntü yüzünden özür dilerim
Geçmiş olsun canım. Buraya foto paylaş istersen bi fikrimiz olsun.Kızlar malesef bebeğimin allerjik olma ihtimali varmış bu semptomlar alerjiyi bize düşündürebilir dedi geçmeyen pişik mukuslu kaka siyah noktalı kaka gaz huzursuzluk 3 aşamalı ilerleriz biz dedi doktor ilk süt ve süt ürünlerini buna inek eti de dahil dedi kesip bi gözlemle bakalım 15 gün dedi birde alerji bölümüne yönlendirdi ek gıdaya geçişte asıl daha dikkatli olmalıymışız.sizede fikir olsun diye bezlerin resimleri atabilirim isterseniz
Mukuslu kaka hemen hemen her bezde var ama bazen çoksa bazen az şeklinde bu kum gibi sert noktalar olan kaka bi kaç defa oldu en son dün oldu pişiği de hafifledi artmıyor ama sıfırlayamadım bir türlüGeçmiş olsun canım. Buraya foto paylaş istersen bi fikrimiz olsun.
Genelde çıkıyor.Yarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Mukuslu kaka hemen hemen her bezde var ama bazen çoksa bazen az şeklinde bu kum gibi sert noktalar olan kaka bi kaç defa oldu en son dün oldu pişiği de hafifledi artmıyor ama sıfırlayamadım bir türlü
Bizim kakamızda sürekli böyle üstüne çıkıyor
Bazen bir hafta yapmıyor
Ohafta bebeğim ani büyüyor
Canım rahat kullanabildin mi? Gece genelde tek meme emziriyorum, birinden emerken diğerinden sağsam rahat olur sanki. Ebebeğin kendi markası olanı diyorsun değil mi?E bebekte giyilebilir göğüs pompası var bugün elime ulaştı aklınızda bulunsun baya rahat ve kiwinin 500 bu da 700 falandı sanırım çok bı fiyat farkı yok ve bana kalırsa çekim gücü daha iyi
Bugün ebebekte termoslarda indirim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?