2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi
Bizde üçüncü ayda yaptıracaz daha doğrusu dr önerdi ozaman gidicez kontrole aşılarınıda yaptıracağız

Evet parfüm kokusu bariz var ve neden bilmiyorum benim beklentimi karsilamadı bez değil de ıslak mendil pişik yapiyor bence şimdiye kadar baya bez markası denedim hatta doğumdan sonra hastanede mecbur çok dandik bir marka aldım kullandım onda bile pişik olmadı çok şükür .

Kızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda

Ben başladım ama daha iki kere çıktık kanguruyla. Bebek arabasıyla çıktık bi kere. Dönüşte birimiz arabayı itiyordu birimiz bebeği tutuyordu.

Ben 3.5 kiloyu gectiginden beri kullanıyorum.Kangurunuz yenidogana uygun ve m durusu destekliyorsa bir sorun yok.Babybjornun minisini kullaniyorum ben

Ben 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi

Ben Rotayı ikinci ay asilariyla birlikte yaptirdim.Meningokoku soracagim gidince Osman Gonulal 5-7-13. Ay demis meningokok icin

Kızlar malesef bebeğimin allerjik olma ihtimali varmış bu semptomlar alerjiyi bize düşündürebilir dedi geçmeyen pişik mukuslu kaka siyah noktalı kaka gaz huzursuzluk 3 aşamalı ilerleriz biz dedi doktor ilk süt ve süt ürünlerini buna inek eti de dahil dedi kesip bi gözlemle bakalım 15 gün dedi birde alerji bölümüne yönlendirdi ek gıdaya geçişte asıl daha dikkatli olmalıymışız.sizede fikir olsun diye bezlerin resimleri atabilirim isterseniz

Evet benim bebekler bi hafta küvözde kaldılar orda bebekleri pişik yaptılar ıslak mendil yapıyo dediler bende başka ıslak mendil götürdüm evde hiç ıslak mendil kullanmadım hep kaynatılmış ılık suyla sildim mama için hazırladığım suyla doğalgazı iki saat bekleyemedim pamuğu ıslatıyorum dışarı çıkacaksam bi kap yaptım ona koyuyorum ıslatıp pişik sorunumuz olmadı şükür

Geçmiş olsun canım. Buraya foto paylaş istersen bi fikrimiz olsun.

Geçmiş olsun canım. Buraya foto paylaş istersen bi fikrimiz olsun.
Mukuslu kaka hemen hemen her bezde var ama bazen çoksa bazen az şeklinde bu kum gibi sert noktalar olan kaka bi kaç defa oldu en son dün oldu pişiği de hafifledi artmıyor ama sıfırlayamadım bir türlü

Eklentiler

• D63DDF99-B55A-40A0-9092-CF6EF1583571.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 04ED7E9E-7EF0-482F-92C1-2E34ED4250CF.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 74
Yarin doktora gidince soracagim ben ustten cok zor gaz cikartiyorum cikmiyor sen ustten bebegin gazini cikartiyor musun mutlaka
Genelde çıkıyor.
Bazen direk bazen 15-20 dk sonra. Bazen yatıyor gaz gelince mıkırdanıyor kucağa alıp iki vurunca çıkıyor her zaman çıkmasa da çıkıyor

Mukuslu kaka hemen hemen her bezde var ama bazen çoksa bazen az şeklinde bu kum gibi sert noktalar olan kaka bi kaç defa oldu en son dün oldu pişiği de hafifledi artmıyor ama sıfırlayamadım bir türlü

Mukuslu kaka bizde de oluyor ama az.Benim doktorum benim yediklerimle ilgili olabilecegini ve bebekte huzursuzluk yok ise cok onemli olmadigini soylemisti.Ben de dikkatli gozlemlerim bundan sonra

Bizim kakamızda sürekli böyle üstüne çıkıyor
Bazen bir hafta yapmıyor
Ohafta bebeğim ani büyüyor

Bizim de bi ara boyleydi gunde bir kere cok kaka yapiyordu. Su an az az sik sik yapiyor

E bebekte giyilebilir göğüs pompası var bugün elime ulaştı aklınızda bulunsun baya rahat ve kiwinin 500 bu da 700 falandı sanırım çok bı fiyat farkı yok ve bana kalırsa çekim gücü daha iyi
Canım rahat kullanabildin mi? Gece genelde tek meme emziriyorum, birinden emerken diğerinden sağsam rahat olur sanki. Ebebeğin kendi markası olanı diyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…