2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Akşamdan beri ıkınıyor bebeğimle defa zeytinyağı verdim bakalım ne olacak 24saati geçti kaka yapmıyor aslında çok normal olduğunu biliyorum doğduğundan beri hergün yapıyordu ıkınmaktan uyuyamıyor verdim bende

Diyorum ki Antalya çok sıcak ya dışarıda süt bir saat bile durmaz, is yerinde sabah 9da süt sağsam bunun içinde öğlene kadar durur mu sizce
Hiç kullanmadım, buzdolabı var mı? Arkadaş okulda buzluğa atıyordu, termos çantayla eve götürüyordu.

Kızlar medela biberondan memnun kalmadım. Akıtıyor maalesef. Yeni biberon alıcam. Şimdi de sorum como tomo mu Philips avent mi?

Sonuçta kokuyor ister istemez mesela çok sarımsak tükettiğimde gazı bile kokuyor

Zeytinyağını göbeğine sürdüm sonra saat yönünde masaj yaptıkça gazı çıktı çocuğun kuruyken çok fazla yapamıyorsun acıyor ama zeytinyağ ile kayıyor ya rahat oluyor birde öyle dene

Kizlar hepinize merhaba umarım hepiniz iyisinizdir bebislerinizle musmutlu günler diliyorum iki çocukla uğraşmaktan artık buralara girmez oldum gercekten bı maraton lavaboya gitmeyi lüks sayar oldum ev iş yemek çocuk amannnn biz 2 5 günlük olduk çok şükür yavaş yavaş büyüyor zor günleri geride bırakıyoruz diye düşünüyorum giderek umarım öyle olur hala gece doğru düzgün uyuyamıyorum bu gün sağlık ocağında asi yaptirdik üç tane birden kıyamam yavrumu delik delik eti kilomuz ve boyumuz da gayet iyiydi o yönden mutlu ayrıldım

Bizde geçen hafta 2 aşı olduk bacaklardan yarın koldan olacak inşallah hafif atlatirlar

Fikir olsun ben pamuk yerine ıslak mendili suda arındırıp kullanıyorum daha kolay oluyor pişik kremini de bıraktığından beri pişik olmadı hiç (ben pişik kremini biraz abartmıştim)

Canım rahat kullanabildin mi? Gece genelde tek meme emziriyorum, birinden emerken diğerinden sağsam rahat olur sanki. Ebebeğin kendi markası olanı diyorsun değil mi?
Evet kendi markası olanı şöyle soyliyeyim başta neden almadım diye ah vah ettim. Kullanımı hem çok rahat hem de çıkan sütte baya artış var çekim gücüyle alakalı . Dediğin gibi birinden emerken diğerinden sagarsan çıkan süt daha daha artar onun haricinde pompa takılıyken her iş yapilabiliyor. Dün hem sağım yapıp hem yemek yedim bu bile çok mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…