- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.441
bebeğin memeyi tutması ne durumda. Bugün tutabildi miBiz hiç ayrı yatmadık gitmedi yanımdan eşim uykusuz uykusuz gitti derslere üzülüyorum şimdi yazarken. Kayınvalidem de gitti artık yalnızız bakalım nolcak
Hiç kullanmadım, buzdolabı var mı? Arkadaş okulda buzluğa atıyordu, termos çantayla eve götürüyordu.Diyorum ki Antalya çok sıcak ya dışarıda süt bir saat bile durmaz, is yerinde sabah 9da süt sağsam bunun içinde öğlene kadar durur mu sizce
Bana bişey söylemediler ala ala2.ay asılariyla aynı gün yapılacak, bana saglik ocağı haftaya gün verdi, eczaneye daha önce siparis ediliyor temin etmeleri için
Sonuçta kokuyor ister istemez mesela çok sarımsak tükettiğimde gazı bile kokuyorBenimki de bu şekilde ve kötü kokuyor sizde de var mı aynı sorun bende bugün çok düşündüm hatta yarın doktora götürmeyi düşünüyordum 2 aylık şu anda �nternetten baktım kötü koku olduğunda enfeksiyon vesaire yazıyordu ama kızlar size bir sorayım dedim hepimiz birbirimize yakın zamanlardayız hem bu şekilde yapıyor 2-3 günde bir yapıyor eline kadar çıkıyor ve kokusu oluyor o kadar küçük bebeklerde koku oluyor mu yoksa enfeksiyon olabilir mi
3.ay diye biliyorum bendeBen 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi
Zeytinyağını göbeğine sürdüm sonra saat yönünde masaj yaptıkça gazı çıktı çocuğun kuruyken çok fazla yapamıyorsun acıyor ama zeytinyağ ile kayıyor ya rahat oluyor birde öyle deneAkşamdan beri ıkınıyor bebeğimle defa zeytinyağı verdim bakalım ne olacak 24saati geçti kaka yapmıyor aslında çok normal olduğunu biliyorum doğduğundan beri hergün yapıyordu ıkınmaktan uyuyamıyor verdim bende
Buz aküsü termal çantada durur diye düşünüyorum bende İzmirde yaşıyorum ama tabii Antalya daha sıcakDiyorum ki Antalya çok sıcak ya dışarıda süt bir saat bile durmaz, is yerinde sabah 9da süt sağsam bunun içinde öğlene kadar durur mu sizce
kabız olmadığı sürece sıkıntı yok sanırımBizim kakamızda sürekli böyle üstüne çıkıyor
Bazen bir hafta yapmıyor
Ohafta bebeğim ani büyüyor
3.5 kg olduğundan beri kullanıyorumKızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda
Bebe yağıyla yaptım az önceZeytinyağını göbeğine sürdüm sonra saat yönünde masaj yaptıkça gazı çıktı çocuğun kuruyken çok fazla yapamıyorsun acıyor ama zeytinyağ ile kayıyor ya rahat oluyor birde öyle dene
Ben avent cam biberon kullanıyorum memnunumKızlar medela biberondan memnun kalmadım. Akıtıyor maalesef. Yeni biberon alıcam. Şimdi de sorum como tomo mu Philips avent mi?
Bizde geçen hafta 2 aşı olduk bacaklardan yarın koldan olacak inşallah hafif atlatirlarKizlar hepinize merhaba umarım hepiniz iyisinizdir bebislerinizle musmutlu günler diliyorum iki çocukla uğraşmaktan artık buralara girmez oldum gercekten bı maraton lavaboya gitmeyi lüks sayar oldum ev iş yemek çocuk amannnnbiz 2 5 günlük olduk çok şükür yavaş yavaş büyüyor zor günleri geride bırakıyoruz diye düşünüyorum giderek umarım öyle olur hala gece doğru düzgün uyuyamıyorum bu gün sağlık ocağında asi yaptirdik üç tane birden kıyamam yavrumu delik delik eti kilomuz ve boyumuz da gayet iyiydi o yönden mutlu ayrıldım
Ben bı hevesle aldım ama kanguruda asla durmuyorKızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda
Fikir olsun ben pamuk yerine ıslak mendili suda arındırıp kullanıyorum daha kolay oluyor pişik kremini de bıraktığından beri pişik olmadı hiç (ben pişik kremini biraz abartmıştim)Evet benim bebekler bi hafta küvözde kaldılar orda bebekleri pişik yaptılar ıslak mendil yapıyo dediler bende başka ıslak mendil götürdüm evde hiç ıslak mendil kullanmadım hep kaynatılmış ılık suyla sildim mama için hazırladığım suyla doğalgazı iki saat bekleyemedim pamuğu ıslatıyorum dışarı çıkacaksam bi kap yaptım ona koyuyorum ıslatıp pişik sorunumuz olmadı şükür
Evet kendi markası olanı şöyle soyliyeyim başta neden almadım diye ah vah ettim. Kullanımı hem çok rahat hem de çıkan sütte baya artış var çekim gücüyle alakalı . Dediğin gibi birinden emerken diğerinden sagarsan çıkan süt daha daha artar onun haricinde pompa takılıyken her iş yapilabiliyor. Dün hem sağım yapıp hem yemek yedim bu bile çok mutlu ettiCanım rahat kullanabildin mi? Gece genelde tek meme emziriyorum, birinden emerken diğerinden sağsam rahat olur sanki. Ebebeğin kendi markası olanı diyorsun değil mi?
Philips dediğim gibi bizde meme reddi yaptı çini tomo belki yapmayabilir onun akışı için daha yavaş diyorlarKızlar medela biberondan memnun kalmadım. Akıtıyor maalesef. Yeni biberon alıcam. Şimdi de sorum como tomo mu Philips avent mi?
Benim kini galiba üçünü birden yaptılar öyle daha iyi olur sankiBizde geçen hafta 2 aşı olduk bacaklardan yarın koldan olacak inşallah hafif atlatirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?