2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sipariş verdim canım. Çok sağol.

Kızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda
Bende aldım ama sanki biraz daha büyümesi lazım gibi geldi dogumdan itibaren yaziyor daha 5 kilo olamadık biz
Ben başladım ama daha iki kere çıktık kanguruyla. Bebek arabasıyla çıktık bi kere. Dönüşte birimiz arabayı itiyordu birimiz bebeği tutuyordu.
Hemen hemen hergun cikmaya calisiyorum yağmur yoksa bebek arabası ile 20 dakika fazla degil
Düzelirse haber et belki Bizimde öyledir
Hastanede bizde büyük mendiller vardı onları ılık suyla ıslatıp siliyorlar bende hala makyaj silme pamuklarin bebekler için olanı var onla siliyorum tüm çocuklarda öyle yaptım dışarıda olursam da tek suyla parfumsuz olan ıslak mendiller var onunla yapıyorum

Ters çevirince akıyor mu bebek çekince mi geliyor sadece? Link atar mısın canım
Bebek cekince geliyor ucu 0 + 2 damla işareti olandan link bulamadım resim ekliyorum canım ucunun deliği 2 tane asla kendi akmıyor sen çekince bile zor gelir

Eklentiler

• images (2).webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 28
Ters çevirince akıyor mu bebek çekince mi geliyor sadece? Link atar mısın canım
Avent çevirince bazen aktığı oluyor çoğu zaman akmıyor ama bebek çekince lıkır lıkır ağzına doluyor süt
Avent bizde meme de tembellik yaptı hiç çekmedi beni bebeğim bir arkadaşta aynı sorunu yaşıyor ona göre dikkat et istersen
Yoksa güzel bir biberon

Canım lıkır lıkır dolması ucuyla alakalı bence 0+ lardar 1 ve 2 damla resmi ilanlar mümkün değil aksin 3 olanlar akıyor

Ben 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi

Atarmisiniz

adet olduk diyen kızlar bildiğiniz normal adet mi oldu acaba bir kaç gün leke geldi ve dönmedi yoğunluğa namazlarımı da iki gün kıldım şimdi 15 gün temizi geçtiği için artık özüre girmiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…