- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.461
Ters çevirince akıyor mu bebek çekince mi geliyor sadece? Link atar mısın canımBen avent cam biberon kullanıyorum memnunum
Sipariş verdim canım. Çok sağol.Evet kendi markası olanı şöyle soyliyeyim başta neden almadım diye ah vah ettim. Kullanımı hem çok rahat hem de çıkan sütte baya artış var çekim gücüyle alakalı . Dediğin gibi birinden emerken diğerinden sagarsan çıkan süt daha daha artar onun haricinde pompa takılıyken her iş yapilabiliyor. Dün hem sağım yapıp hem yemek yedim bu bile çok mutlu etti
Bende aldım ama sanki biraz daha büyümesi lazım gibi geldi dogumdan itibaren yaziyor daha 5 kilo olamadık bizKızlar kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar başlayın diyor benim doktorum 6 ay dedi kafam karıştı
Kanguruya başlayan var mı aranızda
Hemen hemen hergun cikmaya calisiyorum yağmur yoksa bebek arabası ile 20 dakika fazla degilBen başladım ama daha iki kere çıktık kanguruyla. Bebek arabasıyla çıktık bi kere. Dönüşte birimiz arabayı itiyordu birimiz bebeği tutuyordu.
Düzelirse haber et belki Bizimde öyledirKızlar malesef bebeğimin allerjik olma ihtimali varmış bu semptomlar alerjiyi bize düşündürebilir dedi geçmeyen pişik mukuslu kaka siyah noktalı kaka gaz huzursuzluk 3 aşamalı ilerleriz biz dedi doktor ilk süt ve süt ürünlerini buna inek eti de dahil dedi kesip bi gözlemle bakalım 15 gün dedi birde alerji bölümüne yönlendirdi ek gıdaya geçişte asıl daha dikkatli olmalıymışız.sizede fikir olsun diye bezlerin resimleri atabilirim isterseniz
Hastanede bizde büyük mendiller vardı onları ılık suyla ıslatıp siliyorlar bende hala makyaj silme pamuklarin bebekler için olanı var onla siliyorum tüm çocuklarda öyle yaptım dışarıda olursam da tek suyla parfumsuz olan ıslak mendiller var onunla yapıyorumEvet benim bebekler bi hafta küvözde kaldılar orda bebekleri pişik yaptılar ıslak mendil yapıyo dediler bende başka ıslak mendil götürdüm evde hiç ıslak mendil kullanmadım hep kaynatılmış ılık suyla sildim mama için hazırladığım suyla doğalgazı iki saat bekleyemedim pamuğu ıslatıyorum dışarı çıkacaksam bi kap yaptım ona koyuyorum ıslatıp pişik sorunumuz olmadı şükür
Bebe yağını önermiyorlar genelde zeytinyağı en iyisi benceBebe yağıyla yaptım az önce
Nedir canım oSipariş verdim canım. Çok sağol.
Bebek cekince geliyor ucu 0 + 2 damla işareti olandan link bulamadım resim ekliyorum canım ucunun deliği 2 tane asla kendi akmıyor sen çekince bile zor gelirTers çevirince akıyor mu bebek çekince mi geliyor sadece? Link atar mısın canım
Anne göğsü gibi çalışıyor istersen ucunu 0+ tek damla olanlada degisebilirsinTers çevirince akıyor mu bebek çekince mi geliyor sadece? Link atar mısın canım
Avent çevirince bazen aktığı oluyor çoğu zaman akmıyor ama bebek çekince lıkır lıkır ağzına doluyor sütTers çevirince akıyor mu bebek çekince mi geliyor sadece? Link atar mısın canım
Kullanınca bılgı verır mısın canım??Sipariş verdim canım. Çok sağol.
Canım lıkır lıkır dolması ucuyla alakalı bence 0+ lardar 1 ve 2 damla resmi ilanlar mümkün değil aksin 3 olanlar akıyorAvent çevirince bazen aktığı oluyor çoğu zaman akmıyor ama bebek çekince lıkır lıkır ağzına doluyor süt
Avent bizde meme de tembellik yaptı hiç çekmedi beni bebeğim bir arkadaşta aynı sorunu yaşıyor ona göre dikkat et istersen
Yoksa güzel bir biberon
Bol bol sütlerin olsun, kullanınca yorum bekliyorumSipariş verdim canım. Çok sağol.
Durumlar neAkşamdan beri ıkınıyor bebeğimle defa zeytinyağı verdim bakalım ne olacak 24saati geçti kaka yapmıyor aslında çok normal olduğunu biliyorum doğduğundan beri hergün yapıyordu ıkınmaktan uyuyamıyor verdim bende
Giyilebilir süt pompası. Ebebek’in markası olan.Nedir canım o
Şimdiden heyecanlandımKullanınca bılgı verır mısın canım??
Ben 3. Ayda yaptırıcam rota ve meningokok aşısını. O ay planlı aşı yokmuş. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebişe dedim, doktor da o şekilde yönlendirdi
AtarmisinizKızlar malesef bebeğimin allerjik olma ihtimali varmış bu semptomlar alerjiyi bize düşündürebilir dedi geçmeyen pişik mukuslu kaka siyah noktalı kaka gaz huzursuzluk 3 aşamalı ilerleriz biz dedi doktor ilk süt ve süt ürünlerini buna inek eti de dahil dedi kesip bi gözlemle bakalım 15 gün dedi birde alerji bölümüne yönlendirdi ek gıdaya geçişte asıl daha dikkatli olmalıymışız.sizede fikir olsun diye bezlerin resimleri atabilirim isterseniz
Attım bi kaç sayfa geride olacakAtarmisiniz
Ne demekSipariş verdim canım. Çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?