2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar emzirmeyle üşüme arasında bir bağlantı var mi, odanın sıcaklığını termometre ile devamlı kontrol ediyorum ama bazen üşüme geliyor bazen sıcak basıyor

Bu bende de oluyor neden bilmiyorum ama..
Ozellikle emzirirken ates basiyor ben bebegiki terletiyorum o beni..Gece de usume geliyor surekli ev sicak olmasina rağmen

3 gün oldu benim canım. Kızımdan sonra 2 gün normal yoğun adet, 10 güne kadar lekelenme şeklinde oluyordu 5 senedir. Bu sefer 3 gün yoğun adet oldu, tamamen bitti.

Kizlar emzirmeyle üşüme arasında bir bağlantı var mi, odanın sıcaklığını termometre ile devamlı kontrol ediyorum ama bazen üşüme geliyor bazen sıcak basıyor

Bu bende de oluyor neden bilmiyorum ama..
Ozellikle emzirirken ates basiyor ben bebegiki terletiyorum o beni..Gece de usume geliyor surekli ev sicak olmasina rağmen
Gece acayip terliyorum, emzirmek için kalktığımda pijamam ve yastık sırılsıklam oluyor, sürekli pijama değiştiriyorum, yastığı çeviriyorum. İlk memeyi tutarken sıcak basıyor ama sonrasında üşüyorum eğer sadece atletle ya da sütyenleysem. Evin derecesi de 23-24lerde.

Fikir olsun ben pamuk yerine ıslak mendili suda arındırıp kullanıyorum daha kolay oluyor pişik kremini de bıraktığından beri pişik olmadı hiç (ben pişik kremini biraz abartmıştim)
Ben pişik kreminden de memnunum her kaka yaptıklarından sonra güzelce ıslak pamukla silip sürüyorum haricinde pişik kremi sürmüyorum pişik olmadık şükür ama çok yatkınlar çünkü ciltleri atopik yüzleri yanık gibiydi kabarık kırmızı tanıdık aile dostumuz cildiye doktoru vardı sorduk sadece tek tip şampuan ve kremle iyileştirdim şimdi bebek teni gibi oldu çok şükür benden çok bakımları var

Kızlar tek kaka çok kakada çocuğun bi çorapları kalıyor kaka olmayan, zıbını,üstündeki altındaki her sey kaka oluyor dışarıda olsa napicaz bilemiyorum yıkamadan iflah olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…