- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.481
Kizlar emzirmeyle üşüme arasında bir bağlantı var mi, odanın sıcaklığını termometre ile devamlı kontrol ediyorum ama bazen üşüme geliyor bazen sıcak basıyor
Aldığım atesolverin üstünde gördüm emzirme sonrası ölçüm yapmayınız diyordu demek emzirirken vücut sıcaklığı artiyorBu bende de oluyor neden bilmiyorum ama..
Ozellikle emzirirken ates basiyor ben bebegiki terletiyorum o beni..Gece de usume geliyor surekli ev sicak olmasina rağmen
3 gün oldu benim canım. Kızımdan sonra 2 gün normal yoğun adet, 10 güne kadar lekelenme şeklinde oluyordu 5 senedir. Bu sefer 3 gün yoğun adet oldu, tamamen bitti.adet olduk diyen kızlar bildiğiniz normal adet mi oldu acaba bir kaç gün leke geldi ve dönmedi yoğunluğa namazlarımı da iki gün kıldım şimdi 15 gün temizi geçtiği için artık özüre girmiyor sanırım
Hemşire bi de uykudan kalkınca ölçmeyin demişti.Aldığım atesolverin üstünde gördüm emzirme sonrası ölçüm yapmayınız diyordu demek emzirirken vücut sıcaklığı artiyor
Kizlar emzirmeyle üşüme arasında bir bağlantı var mi, odanın sıcaklığını termometre ile devamlı kontrol ediyorum ama bazen üşüme geliyor bazen sıcak basıyor
Gece acayip terliyorum, emzirmek için kalktığımda pijamam ve yastık sırılsıklam oluyor, sürekli pijama değiştiriyorum, yastığı çeviriyorum. İlk memeyi tutarken sıcak basıyor ama sonrasında üşüyorum eğer sadece atletle ya da sütyenleysem. Evin derecesi de 23-24lerde.Bu bende de oluyor neden bilmiyorum ama..
Ozellikle emzirirken ates basiyor ben bebegiki terletiyorum o beni..Gece de usume geliyor surekli ev sicak olmasina rağmen
Belkide vücudumuz sütü ılık tutmak için ısınıyor kızlarAldığım atesolverin üstünde gördüm emzirme sonrası ölçüm yapmayınız diyordu demek emzirirken vücut sıcaklığı artiyor
O sıcacık sütü çıkarmak için birşeyler oluyor valla artık tam olarak ne bilmiyorum ama dediğin baya mantıklı geldiBelkide vücudumuz sütü ılık tutmak için ısınıyor kızlar
Fabrikayız kızlar, üretim yapıyoruz.O sıcacık sütü çıkarmak için birşeyler oluyor valla artık tam olarak ne bilmiyorum ama dediğin baya mantıklı geldi
Yok ıkınıyor halaDurumlar ne
Bizi 1 aylık kontrolde çağırdılar kalça içinKizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
Ben pişik kreminden de memnunum her kaka yaptıklarından sonra güzelce ıslak pamukla silip sürüyorum haricinde pişik kremi sürmüyorum pişik olmadık şükür ama çok yatkınlar çünkü ciltleri atopik yüzleri yanık gibiydi kabarık kırmızı tanıdık aile dostumuz cildiye doktoru vardı sorduk sadece tek tip şampuan ve kremle iyileştirdim şimdi bebek teni gibi oldu çok şükür benden çok bakımları varFikir olsun ben pamuk yerine ıslak mendili suda arındırıp kullanıyorum daha kolay oluyor pişik kremini de bıraktığından beri pişik olmadı hiç (ben pişik kremini biraz abartmıştim)
Biz gittik canım altıncı haftada gittikKizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
Ben gittim 58 günlük flndiKizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
43 günlükken gittikKizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
Ben cuma gunu gıdecegım, 63 gunluk olacakKizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
Bez büyük geliyor olabılır mı canım?Kızlar tek kaka çok kakada çocuğun bi çorapları kalıyor kaka olmayan, zıbını,üstündeki altındaki her sey kaka oluyor dışarıda olsa napicaz bilemiyorum yıkamadan iflah olmuyor
Yok canım tam oluyor ama o kadar cok kaka yapiyor ki bezde alan kalmıyorBez büyük geliyor olabılır mı canım?
Ohh ne guzel yaa zeytınyagı mucizesi ıste, ben de bu gece 4 te kaka ıle ugrastım bayaYok canım tam oluyor ama o kadar cok kaka yapiyor ki bezde alan kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?