- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.501
Krem ve şampuan ne kullandın? Kızımın kafasında, kaşlarında, kulaklarında deli gibi konak var. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum konak tarağıyla tarıyorum. Doktora yazdım mustela steletopia yüz kremi dedi ama hangisi belirtmemişBen pişik kreminden de memnunum her kaka yaptıklarından sonra güzelce ıslak pamukla silip sürüyorum haricinde pişik kremi sürmüyorum pişik olmadık şükür ama çok yatkınlar çünkü ciltleri atopik yüzleri yanık gibiydi kabarık kırmızı tanıdık aile dostumuz cildiye doktoru vardı sorduk sadece tek tip şampuan ve kremle iyileştirdim şimdi bebek teni gibi oldu çok şükür benden çok bakımları var
Ohh ne guzel yaa zeytınyagı mucizesi ıste, ben de bu gece 4 te kaka ıle ugrastım bayauykulu uykulu
Sımdı de asırı pırt yapıyor, sabahtan beri uyumadıBu gece kaka gunuymus demek ki..
Benimki de her yere tasirmisti gece
Dün yıkadıktan sonra benim oğlanın kaşı ve alnı tamamen kabardı kepek oldu. İnternete baktım ama bişey de yapmadım, uyuyan çocuğu ellemedim. Akşam ağzına verdiğim zeytinyağının hepsini tükürdü. Ben de bi güzel yüzüne alnına sürdüm akanları, elimde mendil yoktu. Ağzının kenarı da pütür pütür olmuştu. Hepsi geçmiş şimdi.Krem ve şampuan ne kullandın? Kızımın kafasında, kaşlarında, kulaklarında deli gibi konak var. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum konak tarağıyla tarıyorum. Doktora yazdım mustela steletopia yüz kremi dedi ama hangisi belirtmemişbi kaç çeşidi varmış
Ne gece uyku bildik ne sabah. 24 saattir toplam 4 saatten fazla kucaktan inmemiştir. Sürekli kaka yapıyor bugün ama az az. Bi kerede yapsa da kurtulsaydı.Sımdı de asırı pırt yapıyor, sabahtan beri uyumadı
Valla sabahtan beri ben de esir gibiyim, yemegı zor yedım, kucaktan inince aglıyor, uykusu da var direniyor, banyo yapmak ıstıyorum, koktum resmenNe gece uyku bildik ne sabah. 24 saattir toplam 4 saatten fazla kucaktan inmemiştir. Sürekli kaka yapıyor bugün ama az az. Bi kerede yapsa da kurtulsaydı.
0+ üç adet başlık kullandım ama hepsi aynıydıCanım lıkır lıkır dolması ucuyla alakalı bence 0+ lardar 1 ve 2 damla resmi ilanlar mümkün değil aksin 3 olanlar akıyor
Ya bizdede öyle heryerine taşıyor kakaKızlar tek kaka çok kakada çocuğun bi çorapları kalıyor kaka olmayan, zıbını,üstündeki altındaki her sey kaka oluyor dışarıda olsa napicaz bilemiyorum yıkamadan iflah olmuyor
Benim bebe de inmiyor her işim öylece duruyor sabah tan beriValla sabahtan beri ben de esir gibiyim, yemegı zor yedım, kucaktan inince aglıyor, uykusu da var direniyor, banyo yapmak ıstıyorum, koktum resmen
Ben babenin pediatrik serisini kullanıyorum tamamen bebeklere yönelik Babe Pediatric Bath gel bebeklerin hem vücudunu hem de saç diplerini temizlemeye yönelik hem saçlarını hem vücutlarını yıkadıktan sonra Babe Pediatric Emollient Cream bunu nemlendirici olarak kullanıyorum yüzüne ve vücuduna sürüyorum gerçekten bebeklerimin ısılıklarını kırmızı kabarcıkları iki güne aldı her sabah pamuklu suyla yüzlerini silip nemlendiricilerini sürüyorum pişik kremide su bazlı yine aynı seriden kullanıyorum. Ben mustela yenidoğan şampuanı almıştım onunla saçlarını ve vücutlarını yıkıyordum bize hiç yaramadı. Bizimkilerin ciltleri çok hassas kaka sonrası bazen kovaya sokuyorum gazları içinde iyi gelio ozaman popolarını mustela ile yıkıyorum üç kutu almıştım doğurmadan önce.Krem ve şampuan ne kullandın? Kızımın kafasında, kaşlarında, kulaklarında deli gibi konak var. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum konak tarağıyla tarıyorum. Doktora yazdım mustela steletopia yüz kremi dedi ama hangisi belirtmemişbi kaç çeşidi varmış
Ben tekstildeyim gel diyorlar yoksa rapor al diyorlar ben çocuğu birakip nasıl gideyim kimse yok bakacak rapor isticem doktordan sonrası belki çıkarım bilmiyorum siralama nasıl onu bilmiyormözel sektörde çalışan arkadaşlar, izin kullanım sıralamanız nasıl olacak? Doğum izni bitiminden sonra yıllık izin , süt izni, ek doktor raporu kullanım sıralaması nasıl oluyor? Ücretsiz izin kullanmak istiyorsak sıralamanın hangi kısmında kullanıyoruz kafam çok karıştı? Doğum izni sonrası hemen ücretsize mi bağlamak lazım yoksa önce izinler raporlar en son ücretsiz mi olacak bilen var mıı
Ben de bırakamıycam bebeğimi valla ücretsiz izinden sonra bile dönemeyebilirim. Raporu doğum doktorundan mı isteyeceksin? Ben de istemeyi düşünüyorum 10 gün + 10 gün yazabiliyolarmış 20 günden 1 ay izin yapar iyi olurBen tekstildeyim gel diyorlar yoksa rapor al diyorlar ben çocuğu birakip nasıl gideyim kimse yok bakacak rapor isticem doktordan sonrası belki çıkarım bilmiyorum siralama nasıl onu bilmiyorm
Krem ve şampuan ne kullandın? Kızımın kafasında, kaşlarında, kulaklarında deli gibi konak var. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum konak tarağıyla tarıyorum. Doktora yazdım mustela steletopia yüz kremi dedi ama hangisi belirtmemişbi kaç çeşidi varmış
Ben babenin pediatrik serisini kullanıyorum tamamen bebeklere yönelik Babe Pediatric Bath gel bebeklerin hem vücudunu hem de saç diplerini temizlemeye yönelik hem saçlarını hem vücutlarını yıkadıktan sonra Babe Pediatric Emollient Cream bunu nemlendirici olarak kullanıyorum yüzüne ve vücuduna sürüyorum gerçekten bebeklerimin ısılıklarını kırmızı kabarcıkları iki güne aldı her sabah pamuklu suyla yüzlerini silip nemlendiricilerini sürüyorum pişik kremide su bazlı yine aynı seriden kullanıyorum. Ben mustela yenidoğan şampuanı almıştım onunla saçlarını ve vücutlarını yıkıyordum bize hiç yaramadı. Bizimkilerin ciltleri çok hassas kaka sonrası bazen kovaya sokuyorum gazları içinde iyi gelio ozaman popolarını mustela ile yıkıyorum üç kutu almıştım doğurmadan önce.
Aynen bende öyle yapcam canımBen de bırakamıycam bebeğimi valla ücretsiz izinden sonra bile dönemeyebilirim. Raporu doğum doktorundan mı isteyeceksin? Ben de istemeyi düşünüyorum 10 gün + 10 gün yazabiliyolarmış 20 günden 1 ay izin yapar iyi olur
Anlayamadık biz hala diyetle test etme sürecindeyim. Benim bebeğimde tek belirti kakada pldu; yeşil mukuslu kaka ve bazı kakalarda 1-2 nokta kan. Kandan ve deriden alerji testi yapıldı negatif çıktı ama bebeklerde zaten genelde negatif çıkıyormuş. Diyetteyim 11 gün oldu. 2 gündür düzeldi kakaları ama ben kırmızı meyveli meyve suyunu kestikten sonra düzeldiği için ondan da şüpheliyim bakalım test edicemKızlar bebeğinde inek sütü alerjisi olanlar nasıl anladınız
Ben sokacam zaman elektrikli soba yakıyorum evim 23-25 derece arası karnına kadar sokuyorum ovalayıp masaj yapıyorum sıcak oluyo su elimle bakıyorum hızlıca kurulayıp giydiriyorum ama üst uzun kollu badisini çıkarmıyorum yukarı çekiyorum ki üstü üşümesin diyeCanım kovaya nasıl sokuyosun, ben cesaret edemiyorum üşür mu ki diye, ne kadar su koyuyosn neresine kadar ıslanıyor
Kac dakika tutuyosundur suyun içindeBen sokacam zaman elektrikli soba yakıyorum evim 23-25 derece arası karnına kadar sokuyorum ovalayıp masaj yapıyorum sıcak oluyo su elimle bakıyorum hızlıca kurulayıp giydiriyorum ama üst uzun kollu badisini çıkarmıyorum yukarı çekiyorum ki üstü üşümesin diye
Daha gitmeyecek misinBizi 1 aylık kontrolde çağırdılar kalça için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?