2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktor mustelanın yanında zeytinyağı da demişti ama asidini nasıl alıcam, bizdeki asitli midir diye korkup sürmedim. Arkadaşımın bebesine Dr Orhan Baransu -deri hastalıkları dr- hindistancevizi yağı önermişti o yüzden onu denedim.
Ne gece uyku bildik ne sabah. 24 saattir toplam 4 saatten fazla kucaktan inmemiştir. Sürekli kaka yapıyor bugün ama az az. Bi kerede yapsa da kurtulsaydı.
Ya bizimkiler atak haftasına mı girdi? Sabah 7den beri ayaktaydı migrenim tuttu. Ağlamadığı, mızmızlanmadığı dakka yok
Aa babe’yi severim güneş kremini kullanmıştım yüzüm için deneyeyim
Daha gitmeyecek misin
Valla canım doktor bişe demedi. 2 Martta hem benim hem kızın kontrolü var sorarım

Benim kurumum ucretli ile ucretsiz arasinda hicbir izin kullanimina izin vermiyor.Yillik izin/rapor vs ucretsiz sonrasi kullanilabiliyor.Sut izni zaten ise baslayinca bebek 1 yasina kadar olan bisi ya hergun iki saat ya sa birlestirip haftada bir gun idari izinli oluyorsun Kirmizi mustela kullanıyorum ben yuzune kaslarda bizimde vardi gecti

Asit konusunu ben de düşündüm ama spontane gelişti
Sabah maaile 8’de kalktık. Bebiş uyuyunca yatcam dedim 4.30’da uyudu. yemek memek de yok. 3 kişi bi tencere makarnayı bitirdik. Güya rejim mejim

Sabah maaile 8’de kalktık. Bebiş uyuyunca yatcam dedim 4.30’da uyudu. yemek memek de yok. 3 kişi bi tencere makarnayı bitirdik. Güya rejim mejim
Benım bebek de sımdı uyudu, belım kopuyor ya, dinlenmek de haram, sımdı kalkıp bı yemek koycam.. Bugun butun bebekler sözleşmiş gıbı, huysuzlanmıslar

Benım bebek de sımdı uyudu, belım kopuyor ya, dinlenmek de haram, sımdı kalkıp bı yemek koycam.. Bugun butun bebekler sözleşmiş gıbı, huysuzlanmıslar
Artık retro mudur nedir bilmiyorum hepsi mi aynı zamanı bulur. Baş ağrısından yemek yapamadım dışardan söyledim. Tam yemek yiyeceğim ağlama krizine girdi, ben de ağladım. Sonra kız mememdeyken kırıntıları kızın üzerine döke döke yemeğimi yedim ilacımı içtim

Bugunler cabucak gecsın ya, yıne uyumadı
Benimki hala uyuyor. Korkuyorum kaldıramıyorum. Kızımla oynadık biraz. Mutfakta bütün tencereler kirli. Ses çıkmasın diye dokunamıyorum.
Ben 2 yaşına kadar bebek sevmiyorum aslında seviyorum da uzaktan.

Kizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
2 aylikken
Ben her alt açmada surmustum pişik olmasin diye ne bileyim asıl o zaman pişik olacagini annelik çok garip birşey her gün hatta her saat yeni birşey öğreniyoruz sayelerinde

Benimki hala uyuyor. Korkuyorum kaldıramıyorum. Kızımla oynadık biraz. Mutfakta bütün tencereler kirli. Ses çıkmasın diye dokunamıyorum.
Ben 2 yaşına kadar bebek sevmiyorum aslında seviyorum da uzaktan.
Umudum gecede artık, bugun mahvoldum... Hıc kıpırdama uyusun

Kızlar clinikid diye bir rolon yağ var gaz için alıp kullanan oldumu yorumlara baktim cok iyi gerçekte etkisi ne acaba

Kızlar clinikid diye bir rolon yağ var gaz için alıp kullanan oldumu yorumlara baktim cok iyi gerçekte etkisi ne acaba

Surekli reklami cikiyor onun.Cok fazla reklam gordugum seylere karsi onyargiliyim cok Yorumlara da cok inanamiyorum biliyisunuz parayla yorum yapan reklam ajanslariyla calisan ekipler var..1. Agizdan deneyim cok onemli benim icin o yuzden burayi seviyorum Gercek yorumu burda bulma ihtimalin daha yuksek
Umudum gecede artık, bugun mahvoldum... Hıc kıpırdama uyusun

Simdi uyudu..
Bugun çok ama cok huzursuzdu gergindi Cok üzülüyorum onu biyle gordukce.
Bi de artik aglarken gozlerinden yaslar akmaya basladi icin parcalaniyo o agladikca
Hep mutlu olsun hep huzurlu olsun meleklerimiz

Evet bende o yüzden sordum canım gerci Trendyol daki yorumlara baktım kendi sayfasi yorumlara kapalı bugün çıktı karşıma

Yaa yok yere dökülüyor o gözyaşları hem de.. Zaman cok ama cok hızlı aksın ıstıyorum.hem de cok, beraber oturup boyama yapalım, ben ona kofte patates yapayım ya.. Cok zorlanıyorum ben suan

Bu soru çok güzel olmuş özel sektör de bildiğim kadarı ile ilk rapor iznin sonra toplu süt iznini alıyorsun sonrada ücretsiz izin ama doktorun ayriyetten rapor verdiğini açıkçası bilmiyorum ayrıntılı bilen varsa süper olur

Toplu süt izni işverenin insiyatifinde yani siz işverenle anlaşırsanız toplu kullanabilirsiniz maalesef. Ama yarım çalışma hakkınız var bu arada. Doğum izni bittikten sonra ben yarım çalışıcam deyip tam maaş alınabiliyormuş ayrıntısına tam hakim değilim SGKdan sormak lazım.

Aaaa yarım çalışma dediğin nasıl oluyor peki bizim iş yerinde hiç öyle bişey yapan yok

Kizlar kalca kontrolu icin giden var mi kac gunlukken gittiniz
35 günlükken yapıldı
Yaa yok yere dökülüyor o gözyaşları hem de.. Zaman cok ama cok hızlı aksın ıstıyorum.hem de cok, beraber oturup boyama yapalım, ben ona kofte patates yapayım ya.. Cok zorlanıyorum ben suan
Bende hep öyle diyorum ama zaman öyle çabuk geçiyor ki ne çabuk büyüdün diyorsun bu sefer aslında henüz bi rutin olmadığı için böyle düşünüyoruz ilk doğduğu günü düşün daha da minnak lardi.
Benim en zor ilk kızımdi ben daha 18 yaşındayım emmiyor tuturamiyorum gazlı durmadan ağlayan saat başı mama yapıyordum bu arada kızım doğduğunda 2 dişide çıkmış doktorlar hemşireler hepsi bakmaya geldiydi dişli bebek diye tek onda öyle oldu digerlerinde değil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…