2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa yok yere dökülüyor o gözyaşları hem de.. Zaman cok ama cok hızlı aksın ıstıyorum.hem de cok, beraber oturup boyama yapalım, ben ona kofte patates yapayım ya.. Cok zorlanıyorum ben suan
İnan yalnız değilsin ama o günler gelince de eminim bu günleri çok ozliycez çok zor evet ama zor oldugu kadar da eşsiz günleri yasiyoruz öyle düşünelim ben inaniyorum surda bir kaç aya bebisler biraz daha düzene girer bizde biraz rahatlariz da bu günlerin tadını daha iyi çıkarırız

Hafif konak bizdede vardı zeytinyağı geçirdi

Bende ne zaman yemeğe otursam çocuk kıyameti koparıyor
Gunde kaç cisli bezi oluyor bebeginizin? Ben biraz mamayi azaltmaya calisiyorum cisli bez sayimiyla
Bizim çişli bez kusarsa normal ama kısmazsa üç saatte doldurmuş taşırmak üzere oluyor
Kizlar e bebekten uyku arkadasi vs oyuncak aldiniz mi
Bana arkadaşım hediye yaptı uyku arkadaşı ve ayıcık tarzı bişey çok tatlı oldu istersen çekip atabilirim

18 yasında helal olsun valla, ben kendıne bakamıyordum, yemegımı meyve mı annem koyardı onume..

Insallah, gunler o kadar yavas gecıyor kı.. Uyanıkken oyalayacak bisey de yok, oyuncaklar ilgisini cekmıyo, esım piyanolu oyun halısı almıs getırmıs, ıkı ayagınj vurdu aglamaya basladı kucagınıza alın diye..

Ben daha çıkarmadım piyanolu oyun halısını, zamanı geldi oyalanır belki diye düşündüm ama daha var sanırım. Az önce uyuyordu, tam laptopu açtım azıcık iş yapayım diye hemen uyanıp bakınmaya, ağlamaya başladı. Akşam eşim gelsin de azıcık alsın oyalasın diye 4 gözle bekliyorum. Sürekli yaka süsüm kucağımda mental olarak da yoruyor. Çok seviyorum ama yoruyor

Aynen ben de yolu gözlüyorum, 5 dk tutsa bıle kafi geliyor bazen

Uyanıkken bi de hep ağlıyor

20 dk uyudu benimki, o arada giyindim. 12’de komşularım gelecek. Kahve fincanlarını tabak çatalları hazır ettim. Şimdi yine memede uyuyor.

Ben de 28 de evlendim, yemek yapmayı bılmıyordum 1 2 ay dısardan yedik, bu boyle olmayacak dedım sonra, arkadasım nefis yemek tariflerini indirdi telefonuma, oyle basladım
Ben direkt yemek yapan adamla evlendim.
Bi kere x gömleğimi ütüler misin dedi. Geceydi ama yatmıştım. Ben öyle bir insan değilim deyip uyudum

Benim bebegim daha büyük sizinkilerden 1-2 haftadir duruyor oyun halısında,yolun sonu aydinlik az kalmis sizinde

Bizim hic olmadi o kadar cis ya 4-5 bez oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…