- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.561
Benim bebegim daha büyük sizinkilerden 1-2 haftadir duruyor oyun halısında,yolun sonu aydinlik az kalmis sizinde
Kaç günlük oldu seninki 3 aydan önce sanırım pek dikkatlerini çekmiyor oyun halılarıInsallah, gunler o kadar yavas gecıyor kı.. Uyanıkken oyalayacak bisey de yok, oyuncaklar ilgisini cekmıyo, esım piyanolu oyun halısı almıs getırmıs, ıkı ayagınj vurdu aglamaya basladı kucagınıza alın diye..
62 gunlukKaç günlük oldu seninki 3 aydan önce sanırım pek dikkatlerini çekmiyor oyun halıları
Henüz kücük annesi bizimkide o aralar cingirakdan korktu boş boş baktı bastı çığlığı daha yeni yeni anlamaya çalışıyor 82 günlügüz62 gunlukcıngıraklı corap bileklik de aldım, onu da anlamadı
Orduklerinin tarifini atabilir misin bende örmeyi düşünüyorum önceden hobi amaçlı orduklerimi salak gibi hep dağıttım hiç birakmamisim kenarda köşedeBen daha almadım kendim ördüm bir kaç biseyler önümüzdeki ay alırım hazır olanlardan masal okuyan kuzucuk fln düşünüyorum
Cıngıragın uzerınde 3m+ yazıyo zaten, bı tek zeka kartları 0-4 m arasıHenüz kücük annesi bizimkide o aralar cingirakdan korktu boş boş baktı bastı çığlığı daha yeni yeni anlamaya çalışıyor 82 günlügüz
Sırt üstü yatmayı sevmiyor. Ana kucağına çıngırak bağladım sinirlendisu matları var ya, onlardan alırım belki önce. Yüz üstü yatsın.
Ben de youtubedan bakarak örmustum oncekı gebelıgımdeOrduklerinin tarifini atabilir misin bende örmeyi düşünüyorum önceden hobi amaçlı orduklerimi salak gibi hep dağıttım hiç birakmamisim kenarda köşede
Hahaha benimki de siyah tshirt giyip gidiyor ütülemiyorum. Bir tek işe giderken kendiminkiler oluyordu şimdi evde picama timeBen yemek yapmayi cok severim ama utu kirmizi cizgimise giderken gomlek vs giymesi gerekmeyen bi adamla evlendim
Tarif olarak yok canım nazmişin bebekleri adlı sayfadan video durdurarak ördüm favorim filOrduklerinin tarifini atabilir misin bende örmeyi düşünüyorum önceden hobi amaçlı orduklerimi salak gibi hep dağıttım hiç birakmamisim kenarda köşede
A Bizde 82 günlüğüzHenüz kücük annesi bizimkide o aralar cingirakdan korktu boş boş baktı bastı çığlığı daha yeni yeni anlamaya çalışıyor 82 günlügüz
Toplam 4-5 bez ise çok iyiBizim hic olmadi o kadar cis ya 4-5 bez oluyor
Meme hariç neyi seviyorlarsaKarin ustu hic sevmiyor ama hala..Sürekli yatiriyorum karin ustu en fazla 5 dk duruyor..Kafasi düzleşti sirtustu yatmaktan
Süper olurİşkurun linkini koyayım güzel açıklamış o. Çok bilinen bir şey değil. Bir arkadaşım sorunca araştırmıştım.
İŞKUR.
Ben ikisinden de memnunum. Kızımda hep cigit aldım 3 yaş sonrası. Şimdi ebebekten alıyorum.Kıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim
Kitti kate, h&mden memnunum. Bir de internet satışı olan little gusto var, büyük beden aldım 3-6 ay arası giydireceğim. Chakra hediye gelmişti o da güzel.Kıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim
Ne zor bişi ya bende kusma şikayetiyle götürdüm ve kilosunda eksikti şüphelendi doktor diyete başladım.Anlayamadık biz hala diyetle test etme sürecindeyim. Benim bebeğimde tek belirti kakada pldu; yeşil mukuslu kaka ve bazı kakalarda 1-2 nokta kan. Kandan ve deriden alerji testi yapıldı negatif çıktı ama bebeklerde zaten genelde negatif çıkıyormuş. Diyetteyim 11 gün oldu. 2 gündür düzeldi kakaları ama ben kırmızı meyveli meyve suyunu kestikten sonra düzeldiği için ondan da şüpheliyim bakalım test edi
Toplam 4-5 bez ise çok iyi
Yoksa 4-5 çişmi bir günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?