2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sırt üstü yatmayı sevmiyor. Ana kucağına çıngırak bağladım sinirlendi su matları var ya, onlardan alırım belki önce. Yüz üstü yatsın.
Benim bebegim daha büyük sizinkilerden 1-2 haftadir duruyor oyun halısında,yolun sonu aydinlik az kalmis sizinde

Kaç günlük oldu seninki 3 aydan önce sanırım pek dikkatlerini çekmiyor oyun halıları

Ben daha almadım kendim ördüm bir kaç biseyler önümüzdeki ay alırım hazır olanlardan masal okuyan kuzucuk fln düşünüyorum
Orduklerinin tarifini atabilir misin bende örmeyi düşünüyorum önceden hobi amaçlı orduklerimi salak gibi hep dağıttım hiç birakmamisim kenarda köşede

Henüz kücük annesi bizimkide o aralar cingirakdan korktu boş boş baktı bastı çığlığı daha yeni yeni anlamaya çalışıyor 82 günlügüz
Cıngıragın uzerınde 3m+ yazıyo zaten, bı tek zeka kartları 0-4 m arası
1 ay daha cabucak geceydi

Henüz kücük annesi bizimkide o aralar cingirakdan korktu boş boş baktı bastı çığlığı daha yeni yeni anlamaya çalışıyor 82 günlügüz
A Bizde 82 günlüğüz
Destekli oturtuluyorum ben çok seviyor oturmayı erken mi bilemiyorum ama hafif eğimli tabi

Kıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim

Lc çok bozulmadı
Ben ikisinden de memnunum. Kızımda hep cigit aldım 3 yaş sonrası. Şimdi ebebekten alıyorum.

Lc çok bozulmadı
Kitti kate, h&mden memnunum. Bir de internet satışı olan little gusto var, büyük beden aldım 3-6 ay arası giydireceğim. Chakra hediye gelmişti o da güzel.

Ne zor bişi ya bende kusma şikayetiyle götürdüm ve kilosunda eksikti şüphelendi doktor diyete başladım.
Kakası baya sıvıydı gazıyla beraber bezi doluyodu sıvı kakayla 5 gündür diyetteyim kaka değişti sıvı kaka yok artık ve miktar bayaa baya azaldıı acaba dedim kendimce ama sonuç yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…