- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.581
Kıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim
Kitti kate, h&mden memnunum. Bir de internet satışı olan little gusto var, büyük beden aldım 3-6 ay arası giydireceğim. Chakra hediye gelmişti o da güzel.
Ne zor bişi ya bende kusma şikayetiyle götürdüm ve kilosunda eksikti şüphelendi doktor diyete başladım.
Kakası baya sıvıydı gazıyla beraber bezi doluyodu sıvı kakayla 5 gündür diyetteyim kaka değişti sıvı kaka yok artık ve miktar bayaa baya azaldıı acaba dedim kendimce ama sonuç yok ortada
Ne zor bişi ya bende kusma şikayetiyle götürdüm ve kilosunda eksikti şüphelendi doktor diyete başladım.
Kakası baya sıvıydı gazıyla beraber bezi doluyodu sıvı kakayla 5 gündür diyetteyim kaka değişti sıvı kaka yok artık ve miktar bayaa baya azaldıı acaba dedim kendimce ama sonuç yok ortada
Canım ben mamayı bıraktım bir hafta on gün olmuştur. Sütüm mama yerine geçti hiçte aç kalmadı çocuk. Gaz problemi yuzde seksen azalmıştır. Bezin sayılacağını bilmiyordum.4-5 bez
Mamayi azaltmak icin 5 bezden fazla olmali diyorlar.Onu gormeden mamayi azaltamiyorum
Bezinin kakasiyla dolmasi problem mıymış canım neyden şüpheleniliyor benim aklıma gelmemisti hiç
Canım ben mamayı bıraktım bir hafta on gün olmuştur. Sütüm mama yerine geçti hiçte aç kalmadı çocuk. Gaz problemi yuzde seksen azalmıştır. Bezin sayılacağını bilmiyordum.
Cahillik mutluluktur bazen, gözünü karart bırakmayi dene sende
Benim kızımda öyle her pırtta bez sıvı kaka oluyo ama bende kusma fazlaydı her emmesini kusuyo ve gün için de sık kusuyoBu bizde de var nerdeyse her pirtta kaka cikiyor ve epey sivi.Kusmasi da gunde iki kere falan beslenme sonrasi oluyor.Bunlar alerji belirtisi miymis?
Kızlar süt artsın diye içilen malt icecekler ile alkolsüz bira aynı şey mi
Bezin kakayla dolması hakkında bişi demedi doktor ben sadece çok kusuyo fiye götürdüm alerjide şüphelendi ben kendim diyet öncesi çok sık sıvı kaka yaparken diyetten sonra o sıvı kaka bitti kendimce acaba alerjimi kafasına girdimBezinin kakasiyla dolmasi problem mıymış canım neyden şüpheleniliyor benim aklıma gelmemisti hiç
Canım ben mamayı bıraktım bir hafta on gün olmuştur. Sütüm mama yerine geçti hiçte aç kalmadı çocuk. Gaz problemi yuzde seksen azalmıştır. Bezin sayılacağını bilmiyordum.
Cahillik mutluluktur bazen, gözünü karart bırakmayi dene sende
Yarın veya pazatesi giidcem doktora sorucam o zaman bu sık sık sıvı kaka normal mi diyeBezin kakayla dolması hakkında bişi demedi doktor ben sadece çok kusuyo fiye götürdüm alerjide şüphelendi ben kendim diyet öncesi çok sık sıvı kaka yaparken diyetten sonra o sıvı kaka bitti kendimce acaba alerjimi kafasına girdim
Kaç kiloydu en sonBen gunde bir kere 90 veriyorum azalta azalta buraya kadar geldikBunu da birakmak istiyorum iste kilosu dusuk benim bebegimin ondan cok hizli hareket edemiyorum
Benim bebeğimde aşırı kusuyorBezin kakayla dolması hakkında bişi demedi doktor ben sadece çok kusuyo fiye götürdüm alerjide şüphelendi ben kendim diyet öncesi çok sık sıvı kaka yaparken diyetten sonra o sıvı kaka bitti kendimce acaba alerjimi kafasına girdim
Cigit e bakayım ben de. Carters ın fiyatlarını saçma buldumH&Mden memnun kaldım en çok kumaslari kaliplari cok guzel
Indirimde yakaladikca aliyorum biseyler.
Cigitten taytlar almistim onlari da cok seviyorum.Carters almistim hamileyken en fiyat/performans dengesiz urunler Carters bence guzel ama fiyatini haketmiyor
Kitikateden ve LittleGustodan hastane cikisi ve 0-2 aylik takimlar almistim bende cok memnun kaldim.
İçindekilere baktım, aynı gibiKızlar süt artsın diye içilen malt icecekler ile alkolsüz bira aynı şey mi
Kaç kiloydu en son
Benim bebeğimde aşırı kusuyor
bazen açken bile dolu dolu kusuyır şaşırtıyor beni
Ama doktor hiç bir şey demiyor fazla yemiştir diyor sadece kilo vermediyse öenmli değil dedi
Bende gözlemledimki bazı günler aşırı bazı günler daha az kusuyor belkide yediğim içtiğimden kaynaklı ama takip yapamaıyorm
Bende o şekil veriyorum iyi oluyor dün aşı olduk uyumadı bugün bende yatsam 1 saat güzel olacaktaBen mamayı bi kere gündüz bi kere de yatmadan önce uzun uyusun diye veriyorum. Yoksa hep kucakta. Şimdi bi yarım saat uyudum o bile iyi geldi.
Bende o şekil veriyorum iyi oluyor dün aşı olduk uyumadı bugün bende yatsam 1 saat güzel olacakta
60 CC veriyorum sonra emziriyorum sabah 60 yatmadan önce 60 canımKac cc veriyorsunuz?
Hıcbısey deılmıs, ben 6 kere 9060 CC veriyorum sonra emziriyorum sabah 60 yatmadan önce 60 canım
Balla dün gece bir saat arayla iki kere 90 verdim, bana mısın demedi. Yine saatler sonra memede uyudu.Kac cc veriyorsunuz?
Balla dün gece bir saat arayla iki kere 90 verdim, bana mısın demedi. Yine saatler sonra memede uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?