2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim

H&Mden memnun kaldım en çok kumaslari kaliplari cok guzel
Indirimde yakaladikca aliyorum biseyler.
Cigitten taytlar almistim onlari da cok seviyorum.Carters almistim hamileyken en fiyat/performans dengesiz urunler Carters bence guzel ama fiyatini haketmiyor

Kitti kate, h&mden memnunum. Bir de internet satışı olan little gusto var, büyük beden aldım 3-6 ay arası giydireceğim. Chakra hediye gelmişti o da güzel.

Kitikateden ve LittleGustodan hastane cikisi ve 0-2 aylik takimlar almistim bende cok memnun kaldim.

Bu bizde de var nerdeyse her pirtta kaka cikiyor ve epey sivi.Kusmasi da gunde iki kere falan beslenme sonrasi oluyor.Bunlar alerji belirtisi miymis?

Bezinin kakasiyla dolmasi problem mıymış canım neyden şüpheleniliyor benim aklıma gelmemisti hiç

4-5 bez
Mamayi azaltmak icin 5 bezden fazla olmali diyorlar.Onu gormeden mamayi azaltamiyorum
Canım ben mamayı bıraktım bir hafta on gün olmuştur. Sütüm mama yerine geçti hiçte aç kalmadı çocuk. Gaz problemi yuzde seksen azalmıştır. Bezin sayılacağını bilmiyordum.
Cahillik mutluluktur bazen, gözünü karart bırakmayi dene sende

Ben gunde bir kere 90 veriyorum azalta azalta buraya kadar geldikBunu da birakmak istiyorum iste kilosu dusuk benim bebegimin ondan cok hizli hareket edemiyorum

Kızlar süt artsın diye içilen malt icecekler ile alkolsüz bira aynı şey mi

Ikisi de malt ozlu ama ben alkolsuz birayi daha cok seviyorum.Maltana falan asiri sekerli promalta cok sekerli demek bile az kalir..Bira da sekerden yapiliyor bu arada ama az sekerli ve tadi guzel-tabi bira sevenler icin -

Sut artirici etkisi olan sey malt ozu bira mayasi..Hangisini seviyosan onu tuket..Daha dogrusu mayali icecekler sut yapiyor ayran kefir boza malt icecegi.Bi tanidigim “oyle ozel yemek arama en cok sutu en sevdigin yemek yapar “demisti.Ben buna da cok inaniyorum Sevdigin icecek yiyecek seni mutlu eder bu da sut yapar bu kadar basit

Bezin kakayla dolması hakkında bişi demedi doktor ben sadece çok kusuyo fiye götürdüm alerjide şüphelendi ben kendim diyet öncesi çok sık sıvı kaka yaparken diyetten sonra o sıvı kaka bitti kendimce acaba alerjimi kafasına girdim

Yarın veya pazatesi giidcem doktora sorucam o zaman bu sık sık sıvı kaka normal mi diye

Ben gunde bir kere 90 veriyorum azalta azalta buraya kadar geldikBunu da birakmak istiyorum iste kilosu dusuk benim bebegimin ondan cok hizli hareket edemiyorum
Kaç kiloydu en son
Benim bebeğimde aşırı kusuyor
bazen açken bile dolu dolu kusuyır şaşırtıyor beni
Ama doktor hiç bir şey demiyor fazla yemiştir diyor sadece kilo vermediyse öenmli değil dedi
Bende gözlemledimki bazı günler aşırı bazı günler daha az kusuyor belkide yediğim içtiğimden kaynaklı ama takip yapamaıyorm

Cigit e bakayım ben de. Carters ın fiyatlarını saçma buldum onun muadili nextdirect var arkadaşlarım carters kalitesinde demişlerdi ama İngiltere’den geliyor cesaret edemedim prosedürü var diye.

İnstadan shopnunu’yu takip ediyorum güzel şeyler var bi tık dışarı çıkmaya başlayalım tatlı gezmelik şeyler alıcam. Bir de okul arkadaşım pitababy diye bir marka yapmış Nisan gibi mevlüt yapıcam tütülü elbise alıcam ordan .

Ben mamayı bi kere gündüz bi kere de yatmadan önce uzun uyusun diye veriyorum. Yoksa hep kucakta. Şimdi bi yarım saat uyudum o bile iyi geldi.

5 kilo degil 4.8-4.9 falandir su an..
Persentilde dusuk biraz ama kendince kilo da aliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…