- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.601
Birazcık daha dişini sık sıkacak disimiz kalmadı ama olsunCıngıragın uzerınde 3m+ yazıyo zaten, bı tek zeka kartları 0-4 m arası
1 ay daha cabucak geceydi
Bakayım hemen gerçi sanki örmeye zamanım var gibi heves ettim ama olsun günde 10 dakika orsem yeter heraldeTarif olarak yok canım nazmişin bebekleri adlı sayfadan video durdurarak ördüm favorim fil
O zaman hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz gelişimsel olarakA Bizde 82 günlüğüz
Destekli oturtuluyorum ben çok seviyor oturmayı erken mi bilemiyorum ama hafif eğimli tabi
Memede emdiğini de kusuyor ama aç bu aç demesinler diye mama da veriyorum emziriyorum da. Bugün sabah 8’den misafirler gelene kadar emdi. Komşuların biri ‘doymamış o, ondan uyumuyor’ dedi.Kusmuyor mu pespese verince benimki kusuyo hemenO yuzden ben tek seferde vermeye çalışıyorum
Benim kızım 2 aylıkken bacaklarını yukarı kaldırıp kucağımızda kendi oturur pozisyona geçiyordu. Kucakta oturtuyorduk biz de mecburen yavaş yavaş. Ama koltukta vs oturtmadım, ne zaman oturttum hatırlamıyorum. Hastanede kadınlar ‘oturtmayın onu, küçük daha’ diyordu.O zaman hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz gelişimsel olarak
Oturtma konusuna gelince bir yorumun yok kimi çok erken diyor kimi bu aylarda başlıyor tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi bu konuda
Zaten kadife iple oluyor hemen örülüyorBakayım hemen gerçi sanki örmeye zamanım var gibi heves ettim ama olsun günde 10 dakika orsem yeter heralde
Doymamış bu, aç bu aç diyenlerin ağzına kürekle vurasım varMemede emdiğini de kusuyor ama aç bu aç demesinler diye mama da veriyorum emziriyorum da. Bugün sabah 8’den misafirler gelene kadar emdi. Komşuların biri ‘doymamış o, ondan uyumuyor’ dedi.
Valla ben gliserin kansuk fitil kullanıyorum 4 gün yapamazsa ama günde 2 kez mama yiyor benimki sade anne sütünde normal diye biliyorum 8 güne kadarBebeğim 4 gündür kaka yapmıyor offfzeytinyağı masaj dışında be yapacağım anne sütü alıyor sadece ama daha çok huzursuz olmaya başladı ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba
Memede emdiğini de kusuyor ama aç bu aç demesinler diye mama da veriyorum emziriyorum da. Bugün sabah 8’den misafirler gelene kadar emdi. Komşuların biri ‘doymamış o, ondan uyumuyor’ dedi.
Buraya yazdığım seylerin bazen tam tersine dönmesi
Tek kaka cok kakayı dün yazdım ve yenidogandan beri ilk kez bugun az ve sık sık kaka yaptı, böyle de çok zormuş, sesi duyduğum anda değiştiriyorum pişik olmasin diye,her sefer yikiyamadigim için enfeksiyon olur mu endisesi oluyor. Bana da kaka begendiremedi kızım yani
Anne suru alan bebiskerde 10 gune kadar normal.Ben 8.Gunde falan giderdim doktora.Benim bebegim 8 gun yapmadi bir sefer doktora gitcektim eger o gun de yapmasaydi bunu hissetmis olacak ki yaptiBebeğim 4 gündür kaka yapmıyor offfzeytinyağı masaj dışında be yapacağım anne sütü alıyor sadece ama daha çok huzursuz olmaya başladı ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba
İnternette okudum roka anne sütü ne faydaliymis hem kalitesine hem artisina gaz olur diye yemiyordum bunu duydum dururmuyum bir balik roka yaptım kızlar airfry de soğan yapın yada kızartın kozleyin faydası var süteHıcbısey deılmıs, ben 6 kere 90
Çok normal annesi telaşlanma.Bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor offfzeytinyağı masaj dışında be yapacağım anne sütü alıyor sadece ama daha çok huzursuz olmaya başladı ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba
Normalde bazı doktorlarda anne ile çocuğun yediklerinin bağlantısı yok diyor bilemedim hangisine guveneyin ama senin dediğin en güzeli deneyerek öğrenmek ben şimdiye kadar doğru düzgün birşey yemedim gaz olmasın diye yine oldu artık saldımKızlar ben demiştim yurtdışında yaşıyorum diye. Burda yedikleriniz gaz yapmaz deniyor AMA şöyle bir not da düşüyor, eğer bir şeyin gaz yaptığından şüphelenirseniz yakından izleyin bakalım spesifik bir şeyin böyle bi etkisi olabilir ama genel olarak şu gıda herkeste gaz yapar diye bir şey yok diye inanılıyor. Ben bir kere burrata peyniri yedim o gece çok ıkındı bebeğim, aynı gece ağır bir Antep çorbası (pırasalı-yoğurtlu) ve yanında bulgur pilavı da yemiştim. Hangisi sebep oldu hala emin değilim. Ama sürekli irmik tatlısı yiyorum, bulgur ile aynı aile olmalı, onda hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bu gaz olayının genel geçer doğrusu yok galiba gerçekten ne dersiniz? Ben 2 kere karnabahar yemeği yedim mesela bana mısın demedi. Ha keza lahana sarması da ettkilemedi.
Kızlar ben demiştim yurtdışında yaşıyorum diye. Burda yedikleriniz gaz yapmaz deniyor AMA şöyle bir not da düşüyor, eğer bir şeyin gaz yaptığından şüphelenirseniz yakından izleyin bakalım spesifik bir şeyin böyle bi etkisi olabilir ama genel olarak şu gıda herkeste gaz yapar diye bir şey yok diye inanılıyor. Ben bir kere burrata peyniri yedim o gece çok ıkındı bebeğim, aynı gece ağır bir Antep çorbası (pırasalı-yoğurtlu) ve yanında bulgur pilavı da yemiştim. Hangisi sebep oldu hala emin değilim. Ama sürekli irmik tatlısı yiyorum, bulgur ile aynı aile olmalı, onda hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bu gaz olayının genel geçer doğrusu yok galiba gerçekten ne dersiniz? Ben 2 kere karnabahar yemeği yedim mesela bana mısın demedi. Ha keza lahana sarması da ettkilemedi.
Doymamış bu, aç bu aç diyenlerin ağzına kürekle vurasım var
Yaa dillere bak sen
Kaç günlüktü benim kızda öyle 5 gündürKızlar benim bebe 2 gündür çok mız mız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?