2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gerçekten kapansinlar etrafta o kadar çok yorum var ki ne doğru ne yanlış bilemez olduk . O zaman dediğim gibi bu konuyu bebislerin kendisine bırakıyoruz canları ne zaman isterse

Pazartesi spora başlıyorum ufaktan karnımın şekli şemalı artık canımı çok sıkıyor yoldaş arıyorum kendime var mı bana eşlik etmek isteyen
Ne yapacaksın? Ben iki gün üst üste leslie yaptım. Çok hızlı da yapmadım ama karnım ağrıdı iki gece de korktum bıraktım.

Bunu duyduğum çok iyi oldu. Peki çiğ olarak yesek bu sebzeleri sence şansımızı fazla mı zorlamış oluruz ne dersin?

Kaç günlüktü benim kızda öyle 5 gündür

74 günlüğüz gene atak haftasında mıyız ne
H hayalimsin sen ve Nilsibel ile doğum tarihlerimiz çok yakın. 2 ocak’ta kendi istedi gelmeyi ama sat’a göre 18 ocak’tı. Bu hafta doğduğu güne göre hesaplarsak 8. hafta atağı, sat’a göre doğması gereken tarihi dikkate alırsak da 5 . hafta atağı. Yani her türlü huniyi takıyoruz kafaya. Kızınki kısmetse biterse benim atak haftam başlicak o zaman kızla kocam düşünsün

H hayalimsin sen senin imzanda yazan 52 günlük yazısına istinaden dedim 73 günlükmüşsünüz :)

Pazartesi spora başlıyorum ufaktan karnımın şekli şemalı artık canımı çok sıkıyor yoldaş arıyorum kendime var mı bana eşlik etmek isteyen
Mart başında doktor kontrolümden sonra umarım başlicam. 1 buçuk hafta sonra eşlik ederim Duvar pilatesi yapmak istiyorum yapabilirsem, daha önce aletli pilates yapmıştım bakalım

Bunu duyduğum çok iyi oldu. Peki çiğ olarak yesek bu sebzeleri sence şansımızı fazla mı zorlamış oluruz ne dersin?

Seviyorsan deneyebilirsin bence..
Ben brokoliyi falan buharda biraz haslayip yiyorum oyle aman aman pismiyor yani..Lahananin da cigden salatasini cok severim iyi dedin ben de bi onu deneyeyim

Ne yapacaksın? Ben iki gün üst üste leslie yaptım. Çok hızlı da yapmadım ama karnım ağrıdı iki gece de korktum bıraktım.
Bugce kondakci 10 dk da karın egzersizi var hamile kalmadan önce de düzenli onu yapiyordum çok faydasını görmüştüm kısa ve bölgesel olması şuan için ideal öyle çok yakıcı birşey yapmaya şuan cesaretim yok sütüm azalmasin ama bir yandan da olduğum halde kalmak istemiyorum

Mart başında doktor kontrolümden sonra umarım başlicam. 1 buçuk hafta sonra eşlik ederim Duvar pilatesi yapmak istiyorum yapabilirsem, daha önce aletli pilates yapmıştım bakalım
O zaman beklemedeyim onu da deneyebilirim ilk hafiften basliyayim bakalım neler olucak korse falan da sipariş ettim adet olunca zaten böyle sis sis olmayız ama adet olana kadar en azından göbeğimi belirli bir seviyeye getireyim diyorum

Spor sütünü azaltmaz da normal doğum mu yaptın? Öyleyse sakınca yok. Ben sezaryenim, karın hareketi yapmıycam bir kaç ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…