- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.641
Benimki de yapişik buna çözüm olarak artık kendi yatağımda yatiriyorum besige ilismiyorum sabahları çarşaftan kökünü alıyor sanırım o şekil rahat uyuyor dene bı istersenBen çok istiyorum ama gun icinde hiç vaktim olmuyor benim ya kucagimda uyudugu icin
Ben adet de oldum bişey değişmediO zaman beklemedeyim onu da deneyebilirim ilk hafiften basliyayim bakalım neler olucak korse falan da sipariş ettim adet olunca zaten böyle sis sis olmayız ama adet olana kadar en azından göbeğimi belirli bir seviyeye getireyim diyorum
Evet normal doğum sezeryan olanlar ne zaman baslayabiliyor peki spora sizi mi beklesem bende napsamSpor sütünü azaltmaz da normal doğum mu yaptın? Öyleyse sakınca yok. Ben sezaryenim, karın hareketi yapmıycam bir kaç ay.
Karnabaharı ben de ciğ cok severımyok yok bir salata karışımı almıştım içinde brüksel lahanası var çiğ, yesem mi yemesem mi bakışıyorum. Bu arada çiğ karnabahar brokoli acayip güzel oluyor kırt kırt
Yaa ahahhaa kendimi öyle avutuyordum neden söyledin bunu acı gerçekle erkenden yuzlestimBen adet de oldum bişey değişmedi
Kasım annelerı baslamıs, bız de 1 ay sonra baslayalım.. 3 gunde 1 kalıp helva bıtıyor, napıcam bılmıyorum, hayır yedıgım kadar süt olsa 10 cocuk doyardrı herhalde, 6 ay süt için dişimi sıkıcam..
Ben varım napiyoruzPazartesi spora başlıyorum ufaktan karnımın şekli şemalı artık canımı çok sıkıyoryoldaş arıyorum kendime var mı bana eşlik etmek isteyen
Löp löp yag oluyor ıste onlarHelvami yerken okudum
Ben helva bagimlisi oldum ya yemeden gun bitmiyor benim icin..Boyle aferin bugunu de bitirdin bebeni de uyuttun al bakalim ogunu benim icinHer aksam yemeden yatmiyorum..10 kilo yemisimdir dogumdan beri
Sanırım ya hiç memnun değil sabaha kadar uyumadı bugünde memeden indiriyorum basıyor yaygarayıBizde 73 günlük galiba atak haftası
Ya evet benimkide memede kavga ediyor sanki karnı ağrıyor gibi değişik sağıp biberonla icirdim sütü sürekli kucakta uyumuyor hiçSanırım ya hiç memnun değil sabaha kadar uyumadı bugünde memeden indiriyorum basıyor yaygarayı
Bacaktan olan aşılar zorlamadi da koldaki zorladı bizi 1 hafta önce iki bacaktan olduk dünde koldan rabbim yardım etsin kolayca atlatsinlarYarın 3 tane aşı ve kalca ultrasonu var, bıze şans dileyin kızlar
Düzelttim galiba@hayalimsin sen senin imzanda yazan 52 günlük yazısına istinaden dedim 73 günlükmüşsünüz :)
Koca bir gaz bombasıyla birlikte kakasını yaptı beline kadar biraz rahatladı yavrum zeytinyağı veriyorumYa evet benimkide memede kavga ediyor sanki karnı ağrıyor gibi değişik sağıp biberonla icirdim sütü sürekli kucakta uyumuyor hiç
Ya ben 42 gün oldu hamile kaldığım kiloya inmişim, nasıl oldu inan bilmiyorum. Biraz geniş gibi üst bacaklar yalnız onun için egzersiz yapıyorum. 6 hafta kontrolüm vardı, doktor tamamen geri dönebilirsin egzersiz dedi bana. Ama hamileliğin 38. Haftasının sonuna kadar da egzersiz yapmıştım ben zaten.Hani emzirmek kilo verdiriyordu ya hani emzirince uc ayda butun kilolar gidiyordu falan.Ben emzirirken kilo vermeyi birak emzirme ugruna kilo aldim hic de verebilecek gibi durmuyorum yakin zamanda.+9 kilodayim.Ben hamileyken jean giymeyi çok özlemiştim hic birine sigmiyorum alisveris de yapmak istemiyorum bu kiloyu benimsememek icin
Kimi yerde 3, kimi yerde 6 ay yazıyor.Evet normal doğum sezeryan olanlar ne zaman baslayabiliyor peki spora sizi mi beklesem bende napsam
Kız ben zaten şişmanım sen bana bakma.Yaa ahahhaa kendimi öyle avutuyordum neden söyledin bunu acı gerçekle erkenden yuzlestim
Sezaryen ise karın kısmını pas geçin tıpkı hamilelikte olduğu gibi, bacak, omuz, kol vs çalışın bir de kendi limitinizi en iyi siz bilirsiniz, zorlandığınız anda değiştirin hareketi.Kimi yerde 3, kimi yerde 6 ay yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?