2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben çok istiyorum ama gun icinde hiç vaktim olmuyor benim ya kucagimda uyudugu icin
Benimki de yapişik buna çözüm olarak artık kendi yatağımda yatiriyorum besige ilismiyorum sabahları çarşaftan kökünü alıyor sanırım o şekil rahat uyuyor dene bı istersen

Ben adet de oldum bişey değişmedi

Hani emzirmek kilo verdiriyordu ya hani emzirince uc ayda butun kilolar gidiyordu falan.Ben emzirirken kilo vermeyi birak emzirme ugruna kilo aldim hic de verebilecek gibi durmuyorum yakin zamanda.+9 kilodayim.Ben hamileyken jean giymeyi çok özlemiştim hic birine sigmiyorum alisveris de yapmak istemiyorum bu kiloyu benimsememek icin

Kasım annelerı baslamıs, bız de 1 ay sonra baslayalım.. 3 gunde 1 kalıp helva bıtıyor, napıcam bılmıyorum, hayır yedıgım kadar süt olsa 10 cocuk doyardrı herhalde, 6 ay süt için dişimi sıkıcam..

Helvami yerken okudum
Ben helva bagimlisi oldum ya yemeden gun bitmiyor benim icin..Boyle aferin bugunu de bitirdin bebeni de uyuttun al bakalim ogunu benim icinHer aksam yemeden yatmiyorum..10 kilo yemisimdir dogumdan beri

Helvami yerken okudum
Ben helva bagimlisi oldum ya yemeden gun bitmiyor benim icin..Boyle aferin bugunu de bitirdin bebeni de uyuttun al bakalim ogunu benim icinHer aksam yemeden yatmiyorum..10 kilo yemisimdir dogumdan beri
Löp löp yag oluyor ıste onlar
Ben de cok sevıyorum, bı de ben hamılelık boyunca diyet yaptım, seker yemedim, acısını çıkarır gıbıı yıyorum resmen
İşe baslıcaz ayı gıbı olmus dicek herkes ıcınden

Ya ben 42 gün oldu hamile kaldığım kiloya inmişim, nasıl oldu inan bilmiyorum. Biraz geniş gibi üst bacaklar yalnız onun için egzersiz yapıyorum. 6 hafta kontrolüm vardı, doktor tamamen geri dönebilirsin egzersiz dedi bana. Ama hamileliğin 38. Haftasının sonuna kadar da egzersiz yapmıştım ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…