2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızda 10 günde 20 kilo vermiştim de bu sefer 5-8 kilo kaldı üstümde

Aynı sekilde dogumdan sonra 10 kilo verip süt arttirmak için 5 kilosunu geri aldım ve zaten hamileyken aşırı kilo almıştım şuan resmen dışarı çıkmak istemiyorum giyecek kıyafetim yok hala hamileyken giydiklerimi giyiyorum o dacayip moralimi bozuyor yeni birşey alayım diyorum sonra dediğim gibi hep böyle mi kalıcam ki neden alayim diye düşünüyorum bebek bir yandan bu düşünceler bir yandan yorgunum valla fiziksel mental her turlu

Ben de varım spora kızlar kilo vermek için değil de karın ve bacak sıkılaştırmak için istiyorum ben . youtube da chloe ting diye bi kız var baya etkili onun gösterdiği hareketler onu yapmayı düşünüyorum

Doğuma girerken 84 kiloydum şuan 75+ artı kısmını bende bilmiyorum bilmek istemiyorum 80 e yakındı çünkü en son tartildigimda ve her geçen gün sanki iyice kilo alıyorum
Aynıymışız. Ben de 84 kilo gittim hastaneye. 76’ya indim. 78.9’u görünce tartılmayı bıraktım. 70-73 arası hamile kalmıştım ama boyum kısa. 50-60 kilo arası olmam lazım.

6 ay olarak düşünürsek o zamana Mayıs Haziran yaz sıcağında spor yapamayan bir tek ben miyim
O zamana da zayıf olmak lazım. Benim kilolar asıl bacak ve popoda. Yazın etek elbise giyemiyorum. Sürtünüyor bacaklarım terliyor pişik oluyor. E pantolon zaten yakıyor. 10 sene önce fıstık gibiydim. Nasıl kendimi bu hale soktum.

Aynıymışız. Ben de 84 kilo gittim hastaneye. 76’ya indim. 78.9’u görünce tartılmayı bıraktım. 70-73 arası hamile kalmıştım ama boyum kısa. 50-60 kilo arası olmam lazım.
Bana doğumdan sonra ebeler sakın düşme sedyeden dikkatli in duba gibisin tutamayiz dediler bunu diyen ebe de 90 kilo falandı kendimi çok kötü hissetmistim

Hamileyken insan kendini yemiyim de çocuğum aç mi kalsın diye avutuyor da doğumdan sonra tamamen kendi aç gozlulugum oldugunu anladım 53 kiloydum s bedenden XXL ye uçuş yaptım
Bende s giyiyordum şimdide süt olsun diye avutuyorum valla ben hergun ceviz sucuğu bal tereyağı çikolata nasıl bırakayım

İşte yaza kadar kendimizi sıkmazsak yazın canımız iyice sıkılacak bu yüzden az da olsa birşeyler yapmak istiyorum

Bende s giyiyordum şimdide süt olsun diye avutuyorum valla ben hergun ceviz sucuğu bal tereyağı çikolata nasıl bırakayım
Ahaha aynıyız cidden bende boğazımdan kisamam o kadar da belki biraz daha sağlıklı beslenip bölgesel incelme bilirim düşüncem bu şuan göbeği yok etsem yeter kalça bacak Allah'a emanet

Kızlar migrosta bebek bezlerinde %35 indirim var 24 şubat son gün. Bebek mamalarında da indirim gördüm ama mama vermediğim için detaylı bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…