- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.661
Kızda 10 günde 20 kilo vermiştim de bu sefer 5-8 kilo kaldı üstümdeHani emzirmek kilo verdiriyordu ya hani emzirince uc ayda butun kilolar gidiyordu falan.Ben emzirirken kilo vermeyi birak emzirme ugruna kilo aldim hic de verebilecek gibi durmuyorum yakin zamanda.+9 kilodayim.Ben hamileyken jean giymeyi çok özlemiştim hic birine sigmiyorum alisveris de yapmak istemiyorum bu kiloyu benimsememek icin
Bende veriyorum faydası olmuyor probiyotik i kesecem biraz denicem bir ondanmi yapamıyor acaba ne kadar veriyorsun zeytinyağı canımKoca bir gaz bombasıyla birlikte kakasını yaptı beline kadar biraz rahatladı yavrum zeytinyağı veriyorum
Aynı sekilde dogumdan sonra 10 kilo verip süt arttirmak için 5 kilosunu geri aldım ve zaten hamileyken aşırı kilo almıştım şuan resmen dışarı çıkmak istemiyorum giyecek kıyafetim yok hala hamileyken giydiklerimi giyiyorum o dacayip moralimi bozuyor yeni birşey alayım diyorum sonra dediğim gibi hep böyle mi kalıcam ki neden alayim diye düşünüyorum bebek bir yandan bu düşünceler bir yandan yorgunum valla fiziksel mental her turluHani emzirmek kilo verdiriyordu ya hani emzirince uc ayda butun kilolar gidiyordu falan.Ben emzirirken kilo vermeyi birak emzirme ugruna kilo aldim hic de verebilecek gibi durmuyorum yakin zamanda.+9 kilodayim.Ben hamileyken jean giymeyi çok özlemiştim hic birine sigmiyorum alisveris de yapmak istemiyorum bu kiloyu benimsememek icin
Doğuma girerken 84 kiloydum şuan 75+ artı kısmını bende bilmiyorum bilmek istemiyorum 80 e yakındı çünkü en son tartildigimda ve her geçen gün sanki iyice kilo alıyorumKız ben zaten şişmanım sen bana bakma.
6 ay olarak düşünürsek o zamana Mayıs Haziran yaz sıcağında spor yapamayan bir tek ben miyimKimi yerde 3, kimi yerde 6 ay yazıyor.
Bende 86 kiloyla girdimDoğuma girerken 84 kiloydum şuan 75+ artı kısmını bende bilmiyorum bilmek istemiyorum 80 e yakındı çünkü en son tartildigimda ve her geçen gün sanki iyice kilo alıyorum
Bende 86 kiloyla girdim75.50 geliyorum aynı sayılırız bişey olmaz
Aynıymışız. Ben de 84 kilo gittim hastaneye. 76’ya indim. 78.9’u görünce tartılmayı bıraktım. 70-73 arası hamile kalmıştım ama boyum kısa. 50-60 kilo arası olmam lazım.Doğuma girerken 84 kiloydum şuan 75+ artı kısmını bende bilmiyorum bilmek istemiyorum 80 e yakındı çünkü en son tartildigimda ve her geçen gün sanki iyice kilo alıyorum
O zamana da zayıf olmak lazım. Benim kilolar asıl bacak ve popoda. Yazın etek elbise giyemiyorum. Sürtünüyor bacaklarım terliyor pişik oluyor. E pantolon zaten yakıyor. 10 sene önce fıstık gibiydim. Nasıl kendimi bu hale soktum.6 ay olarak düşünürsek o zamana Mayıs Haziran yaz sıcağında spor yapamayan bir tek ben miyim
Canım sen benden 10 cm uzunsun. Ben 65 kiloyken bi nebze insana benziyordum.Bende 86 kiloyla girdim75.50 geliyorum aynı sayılırız bişey olmaz
3 buçuk kilo kaldı hamile kaldigim kiloya ama 67 ye inmem lazim 8 buçuk kilo fazlam varSen bata iyi vermissin
78le girdim 74 kiloyum
1.60 mi boyun bişey olmaz ya yaza hepimiz incecik oluruz şimdilik üretime bakıyorumCanım sen benden 10 cm uzunsun. Ben 65 kiloyken bi nebze insana benziyordum.
Ona da bakayimBen de varım spora kızlar kilo vermek için değil de karın ve bacak sıkılaştırmak için istiyorum ben . youtube da chloe ting diye bi kız var baya etkili onun gösterdiği hareketler onu yapmayı düşünüyorum
Hamileyken insan kendini yemiyim de çocuğum aç mi kalsın diye avutuyor da doğumdan sonra tamamen kendi aç gozlulugum oldugunu anladımBende 86 kiloyla girdim75.50 geliyorum aynı sayılırız bişey olmaz
Bana doğumdan sonra ebeler sakın düşme sedyeden dikkatli in duba gibisin tutamayiz dedilerAynıymışız. Ben de 84 kilo gittim hastaneye. 76’ya indim. 78.9’u görünce tartılmayı bıraktım. 70-73 arası hamile kalmıştım ama boyum kısa. 50-60 kilo arası olmam lazım.
Bende s giyiyordumHamileyken insan kendini yemiyim de çocuğum aç mi kalsın diye avutuyor da doğumdan sonra tamamen kendi aç gozlulugum oldugunu anladım53 kiloydum s bedenden XXL ye uçuş yaptım
İşte yaza kadar kendimizi sıkmazsak yazın canımız iyice sıkılacak bu yüzden az da olsa birşeyler yapmak istiyorumO zamana da zayıf olmak lazım. Benim kilolar asıl bacak ve popoda. Yazın etek elbise giyemiyorum. Sürtünüyor bacaklarım terliyor pişik oluyor. E pantolon zaten yakıyor. 10 sene önce fıstık gibiydim. Nasıl kendimi bu hale soktum.
Ahaha aynıyız cidden bende boğazımdan kisamam o kadar da belki biraz daha sağlıklı beslenip bölgesel incelme bilirim düşüncem bu şuan göbeği yok etsem yeter kalça bacak Allah'a emanetBende s giyiyordumşimdide süt olsun diye avutuyorum valla ben hergun ceviz sucuğu bal tereyağı çikolata nasıl bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?