- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.681
Osman Gonulal annenin hicbir yedigi gaz yapip cocuga gecmez annenin yediklerinalerji yapar diyor Turkiye'de .Kızlar ben demiştim yurtdışında yaşıyorum diye. Burda yedikleriniz gaz yapmaz deniyor AMA şöyle bir not da düşüyor, eğer bir şeyin gaz yaptığından şüphelenirseniz yakından izleyin bakalım spesifik bir şeyin böyle bi etkisi olabilir ama genel olarak şu gıda herkeste gaz yapar diye bir şey yok diye inanılıyor. Ben bir kere burrata peyniri yedim o gece çok ıkındı bebeğim, aynı gece ağır bir Antep çorbası (pırasalı-yoğurtlu) ve yanında bulgur pilavı da yemiştim. Hangisi sebep oldu hala emin değilim. Ama sürekli irmik tatlısı yiyorum, bulgur ile aynı aile olmalı, onda hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bu gaz olayının genel geçer doğrusu yok galiba gerçekten ne dersiniz? Ben 2 kere karnabahar yemeği yedim mesela bana mısın demedi. Ha keza lahana sarması da ettkilemedi.
Korse kullaniyor musun ben zaten evin icinde kosusturmaca bebegim de kucagimda. Korse takiyorum gunluk 6 saatPazartesi spora başlıyorum ufaktan karnımın şekli şemalı artık canımı çok sıkıyoryoldaş arıyorum kendime var mı bana eşlik etmek isteyen
Allah saglik kolaylik versin canim bizim kalcada 1 °derece gelisim geriligi ciktiYarın 3 tane aşı ve kalca ultrasonu var, bıze şans dileyin kızlar
O zamana da zayıf olmak lazım. Benim kilolar asıl bacak ve popoda. Yazın etek elbise giyemiyorum. Sürtünüyor bacaklarım terliyor pişik oluyor. E pantolon zaten yakıyor. 10 sene önce fıstık gibiydim. Nasıl kendimi bu hale soktum.
Korse kullaniyor musun ben zaten evin icinde kosusturmaca bebegim de kucagimda. Korse takiyorum gunluk 6 saat
Aldığım korse küçük oldu şimdi yenisini sipariş ettim inşallah fayda eder senin fayda etti miKorse kullaniyor musun ben zaten evin icinde kosusturmaca bebegim de kucagimda. Korse takiyorum gunluk 6 saat
Ya bira göbeği mi desem armut tarzı mi desem ne denir bilemiyorum sarkıkligi ayri şişkinliği ayrı böyle ortaya karışık ben çok ekmek yiyorum ya bebekten vakit bulup adam akıllı yiyemedigimden fırsat bulup yiyince acısını cikariyorum bazen bir ekmeği indiriyorum mideye ruhum açBir süre kilolar gitmişti göbeğim inmişti, şimdi sağlıksız beslenme yüzünden cok kilo aldığımı hissediyorum gobegimin şekli değişti bir tuhaf oldu.
Ben yamunanin m bedeninin 3 kancasini da taktim simdi s ye gectim 3. Kanca bile cok zor taktim dapdar. Soyle ki ben sezeryan digum yaptim yayvan genis bi gobek var eskiden de ayva gibek vardi. Takiyorum bakalim ne olacakAldığım korse küçük oldu şimdi yenisini sipariş ettim inşallah fayda eder senin fayda etti mi
Evet aynı demek ki. Yediğin gaz yapması olayı halk arasında herhalde. Annem soğuk su içme sütün üşür diyor mesela, o zaman idrar da soğuk çıkmalı soğuk su içince ama inanıyorlar işteOsman Gonulal annenin hicbir yedigi gaz yapip cocuga gecmez annenin yediklerinalerji yapar diyor Turkiye'de .
Canım sütün azken emzirirsen terlermişsin eğer çok çok varsa da üşürsün derler bizim orda. Bende de oluyor göğüslerim taş gibiyken emzirirsem bi üşüme geliyor, uzun süre emzirdiğimde de ter basıyor.Kizlar emzirmeyle üşüme arasında bir bağlantı var mi, odanın sıcaklığını termometre ile devamlı kontrol ediyorum ama bazen üşüme geliyor bazen sıcak basıyor
bizde de durum aynı bezden kaynaklı diye düşünüyorum sleepy kullanıyorum. Bide kaka yapar yapmaz değiştirmezsem kesin çıkıyor sırtına. Bi de ben bacakları iz olmasın diye öyle sıkı bağlamıyorum. Dışarda çok şükür hiç olmadı ama olursa ıslak mendille iyice silerim eve geçince de banyo artık.Kızlar tek kaka çok kakada çocuğun bi çorapları kalıyor kaka olmayan, zıbını,üstündeki altındaki her sey kaka oluyor dışarıda olsa napicaz bilemiyorum yıkamadan iflah olmuyor
benim doktor çok uğraşırsanız artar bazen akışına bırakın dedi. Bende de yüzünde vardı bıraktım geçti çok şükür çok az kaldı. Bi kaç gün yüzümün bi kısmına hiç bir şey yapmadan bıraksan bi baksan??? Sen bilirsin yine de. (Bu söz de her şeyi söyleyip sonra sen bilirsin diyen kaynana gibi olduKrem ve şampuan ne kullandın? Kızımın kafasında, kaşlarında, kulaklarında deli gibi konak var. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum konak tarağıyla tarıyorum. Doktora yazdım mustela steletopia yüz kremi dedi ama hangisi belirtmemişbi kaç çeşidi varmış
Yaz gelse de çocukla birlikte girsek duşa.Valla sabahtan beri ben de esir gibiyim, yemegı zor yedım, kucaktan inince aglıyor, uykusu da var direniyor, banyo yapmak ıstıyorum, koktum resmen
ben almadım canım şuan bebeğimin uyku arkadaşı süt olsun olmasın göğüslerim. Onsuz uyumuyor.Kizlar e bebekten uyku arkadasi vs oyuncak aldiniz mi
Ben ev işini hiç sevmeyen biriyim o yüzden evden çalışan biriyle evlendimBen yemek yapmayi cok severim ama utu kirmizi cizgimise giderken gomlek vs giymesi gerekmeyen bi adamla evlendim
İKEA’nın oyun halısını aldık biz büyük bayağı oyuncakları onun üzerine koyuyoruz geniş geniş yatıyor. Biz de oturabiliyoruz aşırı iyi oldu . Kesinlikle tavsiye ederim. Klappa diye geçiyor.Kaç günlük oldu seninki 3 aydan önce sanırım pek dikkatlerini çekmiyor oyun halıları
Little gustonun uyku tulumunu kullanıyorum çok iyi. Kol aparatının çıkabiliyor olması başka uyku tulumu içinde iyi oluyor. Şuan daha kalın olan stokke üstünde kullanıyorum kol bağlamayı.Kitti kate, h&mden memnunum. Bir de internet satışı olan little gusto var, büyük beden aldım 3-6 ay arası giydireceğim. Chakra hediye gelmişti o da güzel.
böyle diyenleri mememle dövesim geliyor.Memede emdiğini de kusuyor ama aç bu aç demesinler diye mama da veriyorum emziriyorum da. Bugün sabah 8’den misafirler gelene kadar emdi. Komşuların biri ‘doymamış o, ondan uyumuyor’ dedi.
MEmeden alip besige koyunca uyaniyir mu peki ben de tek kisilik yatakta bebegimle uyuyorum besiginde uyumuyor yani gaz sancisi geliyor o an yyaniyor ben ysninda olunca pis pis yapiyorum sariliyorum oyle daliyorYaz gelse de çocukla birlikte girsek duşa.
ben almadım canım şuan bebeğimin uyku arkadaşı süt olsun olmasın göğüslerim. Onsuz uyumuyor.
Icine ne giydiriyorsun ustune ayrica pike vs ortuyor musun oda kac dereceLittle gustonun uyku tulumunu kullanıyorum çok iyi
Benim ki beşiğinde neredeyse hiç yatmadı çift kişilik yatakta birlikte yatıyoruz. Başka yerde yatarsa uyanıyor ya kucağımda ya yatakta yanımda ama meme ağızda olacak. Emzik kullanmadığım içinde böyle oluyor olabilir. Gazdan uyandığını düşünmüyorum tamamen bana yakın uyumak istediği için bence. Çünkü yataktan yanından kalkınca bi kıpırdanıyor derin nefes alıyor kokluyor sanırım çok uzaklaş madıysam tekrar uyuyor yoksa gözler açılıyor.MEmeden alip besige koyunca uyaniyir mu peki ben de tek kisilik yatakta bebegimle uyuyorum besiginde uyumuyor yani gaz sancisi geliyor o an yyaniyor ben ysninda olunca pis pis yapiyorum sariliyorum oyle daliyor
O da 23.5 derece banyo yaptığımız gece 24.5 yapıyoruz. Üzerinde gündüz giydiği fitilli çok kalın olmayan pantolon, çorap (ama yakında çorapsız yatıracağım), ince zıbın, üzerinde uzun kollu inceden bi tık kalın giysi var. (Bazen zunun gibi bazen sweat gibi) üzerine başka hiç bir şey örtmüyorum. Sabah uyanınca battaniye örtüyorum uyku tulumunu çıkarıp.Icine ne giydiriyorsun ustune ayrica pike vs ortuyor musun oda kac derece
Benimkinin uykusunun bolunmesinin nedeni gaz canim bazen oyle icli icli aglayarak uyaniyor ki baktim olmayacak birlikte uyumaya basladik ben guvenli baglanmayi bizim yatak odamiza karsi olusturmasini istemedigim icin kendi odasina ben gidiyorum birlikte uyumaya.Benim ki beşiğinde neredeyse hiç yatmadı çift kişilik yatakta birlikte yatıyoruz. Başka yerde yatarsa uyanıyor ya kucağımda ya yatakta yanımda ama meme ağızda olacak. Emzik kullanmadığım içinde böyle oluyor olabilir. Gazdan uyandığını düşünmüyorum tamamen bana yakın uyumak istediği için bence. Çünkü yataktan yanından kalkınca bi kıpırdanıyor derin nefes alıyor kokluyor sanırım çok uzaklaş madıysam tekrar uyuyor yoksa gözler açılıyor.( çok değişik bişii doğurdum sanki
Kendinden Eldivenli Patikli Organik Pamuk Tulum Küçük Pamuk Desenli. Bu model mi seninkiO da 23.5 derece banyo yaptığımız gece 24.5 yapıyoruz. Üzerinde gündüz giydiği fitilli çok kalın olmayan pantolon, çorap (ama yakında çorapsız yatıracağım), ince zıbın, üzerinde uzun kollu inceden bi tık kalın giysi var. (Bazen zunun gibi bazen sweat gibi) üzerine başka hiç bir şey örtmüyorum. Sabah uyanınca battaniye örtüyorum uyku tulumunu çıkarıp.
Ben de öyle istemiştim de oda yok bizde yaaaBenimkinin uykusunun bolunmesinin nedeni gaz canim bazen oyle icli icli aglayarak uyaniyor ki baktim olmayacak birlikte uyumaya basladik ben guvenli baglanmayi bizim yatak odamiza karsi olusturmasini istemedigim icin kendi odasina ben gidiyorum birlikte uyumaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?