2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Osman Gonulal annenin hicbir yedigi gaz yapip cocuga gecmez annenin yediklerinalerji yapar diyor Turkiye'de .

Pazartesi spora başlıyorum ufaktan karnımın şekli şemalı artık canımı çok sıkıyor yoldaş arıyorum kendime var mı bana eşlik etmek isteyen
Korse kullaniyor musun ben zaten evin icinde kosusturmaca bebegim de kucagimda. Korse takiyorum gunluk 6 saat

Bir süre kilolar gitmişti göbeğim inmişti, şimdi sağlıksız beslenme yüzünden cok kilo aldığımı hissediyorum gobegimin şekli değişti bir tuhaf oldu.

Bir süre kilolar gitmişti göbeğim inmişti, şimdi sağlıksız beslenme yüzünden cok kilo aldığımı hissediyorum gobegimin şekli değişti bir tuhaf oldu.
Ya bira göbeği mi desem armut tarzı mi desem ne denir bilemiyorum sarkıkligi ayri şişkinliği ayrı böyle ortaya karışık ben çok ekmek yiyorum ya bebekten vakit bulup adam akıllı yiyemedigimden fırsat bulup yiyince acısını cikariyorum bazen bir ekmeği indiriyorum mideye ruhum aç

Aldığım korse küçük oldu şimdi yenisini sipariş ettim inşallah fayda eder senin fayda etti mi
Ben yamunanin m bedeninin 3 kancasini da taktim simdi s ye gectim 3. Kanca bile cok zor taktim dapdar. Soyle ki ben sezeryan digum yaptim yayvan genis bi gobek var eskiden de ayva gibek vardi. Takiyorum bakalim ne olacak

Osman Gonulal annenin hicbir yedigi gaz yapip cocuga gecmez annenin yediklerinalerji yapar diyor Turkiye'de .
Evet aynı demek ki. Yediğin gaz yapması olayı halk arasında herhalde. Annem soğuk su içme sütün üşür diyor mesela, o zaman idrar da soğuk çıkmalı soğuk su içince ama inanıyorlar işte

Kizlar emzirmeyle üşüme arasında bir bağlantı var mi, odanın sıcaklığını termometre ile devamlı kontrol ediyorum ama bazen üşüme geliyor bazen sıcak basıyor
Canım sütün azken emzirirsen terlermişsin eğer çok çok varsa da üşürsün derler bizim orda. Bende de oluyor göğüslerim taş gibiyken emzirirsem bi üşüme geliyor, uzun süre emzirdiğimde de ter basıyor.
Kızlar tek kaka çok kakada çocuğun bi çorapları kalıyor kaka olmayan, zıbını,üstündeki altındaki her sey kaka oluyor dışarıda olsa napicaz bilemiyorum yıkamadan iflah olmuyor
bizde de durum aynı bezden kaynaklı diye düşünüyorum sleepy kullanıyorum. Bide kaka yapar yapmaz değiştirmezsem kesin çıkıyor sırtına. Bi de ben bacakları iz olmasın diye öyle sıkı bağlamıyorum. Dışarda çok şükür hiç olmadı ama olursa ıslak mendille iyice silerim eve geçince de banyo artık.
benim doktor çok uğraşırsanız artar bazen akışına bırakın dedi. Bende de yüzünde vardı bıraktım geçti çok şükür çok az kaldı. Bi kaç gün yüzümün bi kısmına hiç bir şey yapmadan bıraksan bi baksan??? Sen bilirsin yine de. (Bu söz de her şeyi söyleyip sonra sen bilirsin diyen kaynana gibi oldu )

Valla sabahtan beri ben de esir gibiyim, yemegı zor yedım, kucaktan inince aglıyor, uykusu da var direniyor, banyo yapmak ıstıyorum, koktum resmen
Yaz gelse de çocukla birlikte girsek duşa.
Kizlar e bebekten uyku arkadasi vs oyuncak aldiniz mi
ben almadım canım şuan bebeğimin uyku arkadaşı süt olsun olmasın göğüslerim. Onsuz uyumuyor.

Ben yemek yapmayi cok severim ama utu kirmizi cizgim ise giderken gomlek vs giymesi gerekmeyen bi adamla evlendim
Ben ev işini hiç sevmeyen biriyim o yüzden evden çalışan biriyle evlendim boş vaktinde bulaşık makinası, ev süpürme falan onda hep. Ben de yaparım da kafası dağılsın diye şeyetmiyorum

Kaç günlük oldu seninki 3 aydan önce sanırım pek dikkatlerini çekmiyor oyun halıları
İKEA’nın oyun halısını aldık biz büyük bayağı oyuncakları onun üzerine koyuyoruz geniş geniş yatıyor. Biz de oturabiliyoruz aşırı iyi oldu . Kesinlikle tavsiye ederim. Klappa diye geçiyor.
Kitti kate, h&mden memnunum. Bir de internet satışı olan little gusto var, büyük beden aldım 3-6 ay arası giydireceğim. Chakra hediye gelmişti o da güzel.
Little gustonun uyku tulumunu kullanıyorum çok iyi. Kol aparatının çıkabiliyor olması başka uyku tulumu içinde iyi oluyor. Şuan daha kalın olan stokke üstünde kullanıyorum kol bağlamayı.
Memede emdiğini de kusuyor ama aç bu aç demesinler diye mama da veriyorum emziriyorum da. Bugün sabah 8’den misafirler gelene kadar emdi. Komşuların biri ‘doymamış o, ondan uyumuyor’ dedi.
böyle diyenleri mememle dövesim geliyor. ( benimkiler büyük can yakar bayaa )

Yaz gelse de çocukla birlikte girsek duşa.

ben almadım canım şuan bebeğimin uyku arkadaşı süt olsun olmasın göğüslerim. Onsuz uyumuyor.
MEmeden alip besige koyunca uyaniyir mu peki ben de tek kisilik yatakta bebegimle uyuyorum besiginde uyumuyor yani gaz sancisi geliyor o an yyaniyor ben ysninda olunca pis pis yapiyorum sariliyorum oyle daliyor

MEmeden alip besige koyunca uyaniyir mu peki ben de tek kisilik yatakta bebegimle uyuyorum besiginde uyumuyor yani gaz sancisi geliyor o an yyaniyor ben ysninda olunca pis pis yapiyorum sariliyorum oyle daliyor
Benim ki beşiğinde neredeyse hiç yatmadı çift kişilik yatakta birlikte yatıyoruz. Başka yerde yatarsa uyanıyor ya kucağımda ya yatakta yanımda ama meme ağızda olacak. Emzik kullanmadığım içinde böyle oluyor olabilir. Gazdan uyandığını düşünmüyorum tamamen bana yakın uyumak istediği için bence. Çünkü yataktan yanından kalkınca bi kıpırdanıyor derin nefes alıyor kokluyor sanırım çok uzaklaş madıysam tekrar uyuyor yoksa gözler açılıyor. ( çok değişik bişii doğurdum sanki

Icine ne giydiriyorsun ustune ayrica pike vs ortuyor musun oda kac derece
O da 23.5 derece banyo yaptığımız gece 24.5 yapıyoruz. Üzerinde gündüz giydiği fitilli çok kalın olmayan pantolon, çorap (ama yakında çorapsız yatıracağım), ince zıbın, üzerinde uzun kollu inceden bi tık kalın giysi var. (Bazen zunun gibi bazen sweat gibi) üzerine başka hiç bir şey örtmüyorum. Sabah uyanınca battaniye örtüyorum uyku tulumunu çıkarıp.

Benimkinin uykusunun bolunmesinin nedeni gaz canim bazen oyle icli icli aglayarak uyaniyor ki baktim olmayacak birlikte uyumaya basladik ben guvenli baglanmayi bizim yatak odamiza karsi olusturmasini istemedigim icin kendi odasina ben gidiyorum birlikte uyumaya.

Ohhhh 10 sayfa okudum hepsini yanıtladım rahatladım
Şimdi benim sorularımda
1-kızlar sizin bebenizde yutkunamıyor gibi oluyor mu ara ara. Bizimki emdikten bi süre sonra yatar pozisyondayken böyle gurp gurp gibi ses çıkartıyor. Omzumuza alıp pıt pıt sırtına vurunca geçiyor. Bence kusmaya çalışıyor ama kusamıyor o ağzına geliyor ordan nefes burusuna kaçırıyor diye düşünüyorum. Bu genelde olan bir şey mi?
2- sizin bebeklerinizde tükürük çıkartıyor mu? Bizimki bu sıralar ara ara kabarcıklı tükürük çıkartıyor.
Şimdilik soracaklarım bu kadar namaz kılıp uykuya geçeyim

Kendinden Eldivenli Patikli Organik Pamuk Tulum Küçük Pamuk Desenli. Bu model mi seninki

Ben de öyle istemiştim de oda yok bizde yaaa kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…