- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.701
Benimkinde yeni yeniOhhhh 10 sayfa okudum hepsini yanıtladım rahatladım
Şimdi benim sorularımda
1-kızlar sizin bebenizde yutkunamıyor gibi oluyor mu ara ara. Bizimki emdikten bi süre sonra yatar pozisyondayken böyle gurp gurp gibi ses çıkartıyor. Omzumuza alıp pıt pıt sırtına vurunca geçiyor. Bence kusmaya çalışıyor ama kusamıyor o ağzına geliyor ordan nefes burusuna kaçırıyor diye düşünüyorum. Bu genelde olan bir şey mi?
2- sizin bebeklerinizde tükürük çıkartıyor mu? Bizimki bu sıralar ara ara kabarcıklı tükürük çıkartıyor.
Şimdilik soracaklarım bu kadar namaz kılıp uykuya geçeyim
Aslinda biz de 2+1 de oturuyoruzBen de öyle istemiştim de oda yok bizde yaaakesinlikle en doğrusunu yapıyorsun.
Pelerin Uyku Tulumu 0-6 Ay Cosmos Pembe Organik Pamuk Yok canım bundan. Şimdi stokkenin biraz daha kalın onun içine koyuyorum kollarını little gusto apartı ile bağlıyorum.
İnşallah bende taka taka alt bedene geçerimBen yamunanin m bedeninin 3 kancasini da taktim simdi s ye gectim 3. Kanca bile cok zor taktim dapdar. Soyle ki ben sezeryan digum yaptim yayvan genis bi gobek var eskiden de ayva gibek vardi. Takiyorum bakalim ne olacak
Biz evlenirken uzaktan çalışma diye bir şey yoktu. Eşim her sabah küfür ederek gidiyordu. Biz zaten bilgisayarda çslışıyoruz, neden şirkete gidiyoruz, biz gitmesek istanbul trafiği hafifler, sadece bizin şirkette 80 tane servis var diyordu. Uzaktan çalışıyor şimdi. Çocuğu okula getir götür olmasa hiç evden çıkmıycak ama istanbul trafiği hafiflemedi.Ben ev işini hiç sevmeyen biriyim o yüzden evden çalışan biriyle evlendimboş vaktinde bulaşık makinası, ev süpürme falan onda hep. Ben de yaparım da kafası dağılsın diye şeyetmiyorum
Canım sütün azken emzirirsen terlermişsin eğer çok çok varsa da üşürsün derler bizim orda. Bende de oluyor göğüslerim taş gibiyken emzirirsem bi üşüme geliyor, uzun süre emzirdiğimde de ter basıyor.
bizde de durum aynı bezden kaynaklı diye düşünüyorum sleepy kullanıyorum. Bide kaka yapar yapmaz değiştirmezsem kesin çıkıyor sırtına. Bi de ben bacakları iz olmasın diye öyle sıkı bağlamıyorum. Dışarda çok şükür hiç olmadı ama olursa ıslak mendille iyice silerim eve geçince de banyo artık.
benim doktor çok uğraşırsanız artar bazen akışına bırakın dedi. Bende de yüzünde vardı bıraktım geçti çok şükür çok az kaldı. Bi kaç gün yüzümün bi kısmına hiç bir şey yapmadan bıraksan bi baksan??? Sen bilirsin yine de. (Bu söz de her şeyi söyleyip sonra sen bilirsin diyen kaynana gibi oldu)
MEmeden alip besige koyunca uyaniyir mu peki ben de tek kisilik yatakta bebegimle uyuyorum besiginde uyumuyor yani gaz sancisi geliyor o an yyaniyor ben ysninda olunca pis pis yapiyorum sariliyorum oyle daliyor
O da 23.5 derece banyo yaptığımız gece 24.5 yapıyoruz. Üzerinde gündüz giydiği fitilli çok kalın olmayan pantolon, çorap (ama yakında çorapsız yatıracağım), ince zıbın, üzerinde uzun kollu inceden bi tık kalın giysi var. (Bazen zunun gibi bazen sweat gibi) üzerine başka hiç bir şey örtmüyorum. Sabah uyanınca battaniye örtüyorum uyku tulumunu çıkarıp.
Ohhhh 10 sayfa okudum hepsini yanıtladım rahatladım
Şimdi benim sorularımda
1-kızlar sizin bebenizde yutkunamıyor gibi oluyor mu ara ara. Bizimki emdikten bi süre sonra yatar pozisyondayken böyle gurp gurp gibi ses çıkartıyor. Omzumuza alıp pıt pıt sırtına vurunca geçiyor. Bence kusmaya çalışıyor ama kusamıyor o ağzına geliyor ordan nefes burusuna kaçırıyor diye düşünüyorum. Bu genelde olan bir şey mi?
2- sizin bebeklerinizde tükürük çıkartıyor mu? Bizimki bu sıralar ara ara kabarcıklı tükürük çıkartıyor.
Normal zamanda çıkartıyor bizim ki tükürük . Keyfi gibi birazCanım memede süt varken üşüyorum, bosalirken terliyorum.
Gaz sancısı gelmiyor ama bende birlikte uyuyorum. Bazen koluyla yokluyor bana dokunmayınca gözünü açıyor. Ben olunca devam ediyor uykuya
Üzerini hic ortmedigim bir uyku düşünemiyorum
Bazen süt boğazına kaçıyor, herhalde dalarken ictigi icin mi tazikli mi geliyor bilemiyorum. Öksürüyor ben yüzüstü cevirip vuruyorum sırtına
Tükürük baloncuklu degil de emziginin altı ıslanıyor, çenesi isilik gibi oluyor
Of her şey spontan gelişiyor. Elime ne geçerse onu koyuyorum. En iyi benim yastığım oluyor. Kalkınca hafif dik durduğu için boğazına emdikleri de gelmiyor. Dün 12’de eşim bebek arabasıyla tekele gitti. Sabah 5’e kadar orda yattı, ellemedikBebegi ayakta sallama yastığı nasıl olmalı pofidikte olsa kagit gibi de olsa bacaklarimin arası açılıyor ve bebiste assagi doğru kayıyor
Ohhhh 10 sayfa okudum hepsini yanıtladım rahatladım
Şimdi benim sorularımda
Bebegi ayakta sallama yastığı nasıl olmalı pofidikte olsa kagit gibi de olsa bacaklarimin arası açılıyor ve bebiste assagi doğru kayıyor
Çok dağıl canım bizim kontrol 11 indeEvet bizimkinde de oluyor emdikten sonra ben gazdan dolayi tikandigini dusunuyorum sirtina vurup o hava gazi cikinca rahatliyor hemen..
Kabarcikli tukuruk iki haftadir surekli varSalya setidi normal dedi doktorum sordugumda bir sorun yok yani gelisim adimlari bunlar
Nescafe dokunmaz mı benimde canım çok istiyor yaBugün yapabildiklerim
Yatağı toplamak
Bir kere wc
Nescafe koyup içmek
Çay demlemek
Çay kahve gaz yapıyor zaten. Hayattan aldığım tek zevk bu zaten.Nescafe dokunmaz mı benimde canım çok istiyor ya
5saat nasıl bir lüksturOf her şey spontan gelişiyor. Elime ne geçerse onu koyuyorum. En iyi benim yastığım oluyor. Kalkınca hafif dik durduğu için boğazına emdikleri de gelmiyor. Dün 12’de eşim bebek arabasıyla tekele gitti. Sabah 5’e kadar orda yattı, ellemedik
DenicemBen hiç sallamıyorum ayakta canim genelde memede uyutuyorum.Eger tam dalamazsa japon teknigi var onu yapiyorum.. 5 dk kucaginda hizli hizli gezdir 7-8 dk oturdugun yerden salin sonra yatagina birak,uyuyor
Ben h&m zıbınlar ile ebebeğin fermuarlı tulumlarını giydiriyorum hep. Soğuklarda üstüne lcw’nin polar tulumlarını giyiyorKıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim
Kan yoksa kesin alerji belirtisi denemez. Çok emmekten ya da kısa kısa emip ön sütü çok almasından da oluyorBeneğimin kakası yeşilimsi mukuslu iki gündür
Bu alerji belirtisimi keisn
Denicem
Sorma canım ya bizde aynıyız ben içiyordum sigara pozitifi alınca bıraktım dusunmuyorum içmeyi arada canım ceksede icmicem ama çayı çok içiyorum kahve içeyim arada bariÇay kahve gaz yapıyor zaten. Hayattan aldığım tek zevk bu zaten.
Sigara içen biri olsam onu da içerdim. Rahatlamaya çok ihtiyacım var. Yine uyumuyor. Kollarım koptu. Daha kahvaltı yapmadım.
Ondan önce ne kadar mama verdik bilmiyorum, komaya girmiş bile olabilir.5saat nasıl bir lükstur
Denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?