2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimkinde yeni yeni
Ben de öyle istemiştim de oda yok bizde yaaa kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun.
Aslinda biz de 2+1 de oturuyoruz

Ben ev işini hiç sevmeyen biriyim o yüzden evden çalışan biriyle evlendim boş vaktinde bulaşık makinası, ev süpürme falan onda hep. Ben de yaparım da kafası dağılsın diye şeyetmiyorum
Biz evlenirken uzaktan çalışma diye bir şey yoktu. Eşim her sabah küfür ederek gidiyordu. Biz zaten bilgisayarda çslışıyoruz, neden şirkete gidiyoruz, biz gitmesek istanbul trafiği hafifler, sadece bizin şirkette 80 tane servis var diyordu. Uzaktan çalışıyor şimdi. Çocuğu okula getir götür olmasa hiç evden çıkmıycak ama istanbul trafiği hafiflemedi.

Canım memede süt varken üşüyorum, bosalirken terliyorum.

MEmeden alip besige koyunca uyaniyir mu peki ben de tek kisilik yatakta bebegimle uyuyorum besiginde uyumuyor yani gaz sancisi geliyor o an yyaniyor ben ysninda olunca pis pis yapiyorum sariliyorum oyle daliyor

Gaz sancısı gelmiyor ama bende birlikte uyuyorum. Bazen koluyla yokluyor bana dokunmayınca gözünü açıyor. Ben olunca devam ediyor uykuya

Üzerini hic ortmedigim bir uyku düşünemiyorum

Bazen süt boğazına kaçıyor, herhalde dalarken ictigi icin mi tazikli mi geliyor bilemiyorum. Öksürüyor ben yüzüstü cevirip vuruyorum sırtına
Tükürük baloncuklu degil de emziginin altı ıslanıyor, çenesi isilik gibi oluyor

Bebegi ayakta sallama yastığı nasıl olmalı pofidikte olsa kagit gibi de olsa bacaklarimin arası açılıyor ve bebiste assagi doğru kayıyor

Normal zamanda çıkartıyor bizim ki tükürük . Keyfi gibi biraz

Bebegi ayakta sallama yastığı nasıl olmalı pofidikte olsa kagit gibi de olsa bacaklarimin arası açılıyor ve bebiste assagi doğru kayıyor
Of her şey spontan gelişiyor. Elime ne geçerse onu koyuyorum. En iyi benim yastığım oluyor. Kalkınca hafif dik durduğu için boğazına emdikleri de gelmiyor. Dün 12’de eşim bebek arabasıyla tekele gitti. Sabah 5’e kadar orda yattı, ellemedik

Evet bizimkinde de oluyor emdikten sonra ben gazdan dolayi tikandigini dusunuyorum sirtina vurup o hava gazi cikinca rahatliyor hemen..

Kabarcikli tukuruk iki haftadir surekli var Salya setidi normal dedi doktorum sordugumda bir sorun yok yani gelisim adimlari bunlar

Ben hiç sallamıyorum ayakta canim genelde memede uyutuyorum.Eger tam dalamazsa japon teknigi var onu yapiyorum.. 5 dk kucaginda hizli hizli gezdir 7-8 dk oturdugun yerden salin sonra yatagina birak,uyuyor

5saat nasıl bir lükstur
Ben hiç sallamıyorum ayakta canim genelde memede uyutuyorum.Eger tam dalamazsa japon teknigi var onu yapiyorum.. 5 dk kucaginda hizli hizli gezdir 7-8 dk oturdugun yerden salin sonra yatagina birak,uyuyor
Denicem

Kıyafet olarak hangi markadan memnun kaldınız
Şuan cigitte indirim var yine
Lc çok bozulmadı
Cigit in ürünleridr harika çok beğendim
Ama kalanlardan pek memnun değilim
Ben h&m zıbınlar ile ebebeğin fermuarlı tulumlarını giydiriyorum hep. Soğuklarda üstüne lcw’nin polar tulumlarını giyiyor

Çay kahve gaz yapıyor zaten. Hayattan aldığım tek zevk bu zaten.
Sigara içen biri olsam onu da içerdim. Rahatlamaya çok ihtiyacım var. Yine uyumuyor. Kollarım koptu. Daha kahvaltı yapmadım.
Sorma canım ya bizde aynıyız ben içiyordum sigara pozitifi alınca bıraktım dusunmuyorum içmeyi arada canım ceksede icmicem ama çayı çok içiyorum kahve içeyim arada bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…