2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sorma canım ya bizde aynıyız ben içiyordum sigara pozitifi alınca bıraktım dusunmuyorum içmeyi arada canım ceksede icmicem ama çayı çok içiyorum kahve içeyim arada bari
Ben sigaraya düşmanım bu arada bırakman çok süper olmuş, hiç başlama ama insanların yani annelerin keyif aldıkları şeylerden sonsuza kadar uzaklaşmamaları gerektiğini düşünüyorum. Tabi çay kahve içilmese daha iyi

Kolundaki ası yerı irinli yara olacakmıs 6 ay ıcınde, sonra kendılıgınden kabuk bağlayıp ıyılesecekmıs..

Çay kahve gaz yapıyor zaten. Hayattan aldığım tek zevk bu zaten.
Sigara içen biri olsam onu da içerdim. Rahatlamaya çok ihtiyacım var. Yine uyumuyor. Kollarım koptu. Daha kahvaltı yapmadım.
Yalnız değilsin şimdi ekmek arası yumurta salatası yedim çok rahat bi şekilde çünkü bebeğim uyuyor çünkü ARABADAYIZ

Kızlar bebeklerin boynunun altına bir şey sürüyor musunuz, yaptığınız bir işlem var mı? Az önce bi video gördüm orasi gözükmüyor ya bir açiyorlar yanmış gibi pişik alerji gibi.

Ben her gün banyo yaptirirken suyla temizlemeye çalışıyorum ama belki kurulamayi bile unutuyorumdur artık daha dikkat edicem

Yalnız değilsin şimdi ekmek arası yumurta salatası yedim çok rahat bi şekilde çünkü bebeğim uyuyor çünkü ARABADAYIZ
Eşim dayanamadı, bi kere 90, bi kere 60 ml mama içirdi. İki saattir uyuyor, ben de yattım hemen. Bana kalsa aç değildi, nasıl bu kadar çok meme emip bi de mama içiyor anlamıyorum. Doktora gitmemize 10 gün var, şimdiden bir kilo almış. Doktor bişey diycek diye korkuyorum.

Rüyamda Suriyeli kızlar altınlarımı çaldılar o kadar çok ağladım ki uyandım sanki gerçekten ağlamış gibiyim. Altın dediğim de 3 tane gram altın, iki kolye, iki yüzük falan ama rüyamda ağlamaktan perişan oldum. Güler misin ağlar mısın bi de ırkçılık yaptım

Gaz damlası dimi bende sam simplex kullanıyorum ama doktorum sürekli verme gazı olduğunda ver dedi sürekli vermiyorum canım
Yok canım gaz damlası ayrı probiyotik ayrı sab simplex i bizede. Verdi çocuğu mahvetti o metsil kullanıyorum herzaman değil sancısı olursa akşamları arada veriyorum probiyotik i hastanede yatınca bağırsaklarından çok ses geliyordu doktor duzlesin diye vermişti bıraz denicem o olmadan büyük çiş rahat yaparsa vermicem birdaha

Hım anladım canım dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…