- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.741
Bebeğinin durumunu gçzlemleyerek gidebilirsin çok zorlanıyorsa beklemene gerek yok ama büyük bir sıkıntısı yoksa bir hafta bekleyebilirsinBebeğim 4 gündür kaka yapmıyor offfzeytinyağı masaj dışında be yapacağım anne sütü alıyor sadece ama daha çok huzursuz olmaya başladı ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba
Kalca ultrasonunda sıkıntı yok cok sukur,, ası yapılırken bıraz agladı, eve geldık az bısey emdı uykuya gectı, uyurken kulagından ölctüm. 37.0 cıktı
Geçmşş olsun bizdede daha kabuklanma olmadı daha yirmi gün oldu aşısına nerdeyseKolundaki ası yerı irinli yara olacakmıs 6 ay ıcınde, sonra kendılıgınden kabuk bağlayıp ıyılesecekmıs..
Oyle mi ? Ama hepimizin kolunda asi izi var kabuklanacak ki iz birakacak diye biliyorum ama az ama cok..
Bizimki kabuklanmazsa kesin huylanirim benBizim asi tutmadi triplerine girerim
6 ay ıcınde olur dedı.. Belki ilerleyen zamanlarda olur.. Koluna kese yapmak yok bu aradaBebeğinin durumunu gçzlemleyerek gidebilirsin çok zorlanıyorsa beklemene gerek yok ama büyük bir sıkıntısı yoksa bir hafta bekleyebilirsin
Geçmşş olsun bizdede daha kabuklanma olmadı daha yirmi gün oldu aşısına nerdeyse
Buarada ismini ne koydunuz kızının
6 ay ıcınde olur dedı.. Belki ilerleyen zamanlarda olur.. Koluna kese yapmak yok bu arada
Gökçecanım
Hıcbısey yapma dedı bana ebe, bızım kolumuzdakı izler gibi olacakmısAcelya A kızımın 2 ay sonra çok kötü yara olmuştu. Doktor doktor gezdik. Çeşit çeşit kremler sürdük. Yazın güneşte kurudu geçti.
Geçmiş olsunMerhaba kızlar yazmadım hic ama takip ediyorum sizi sürekli bejim bebegim de 22 aralik dogumlu bugun 3 tane asi olduk asiri huzursuz oldu bebegim kucakta uyudu yatirinca agladi bacagi sisti soguk uyguladik soguktan agladi goz yasi geldi ilk kez bebegimdensimdi daldi 2 saattir uyuyor cok sukur ates 36.8 olmus nöbetteyiz
Hemşire bize öyle demişti canım.Kızlar aşıdan sonra ates 37.5 gorursek mı calpol verıcez?
Aaa bız de 22 aralık, ve bugun 3 ası olduMerhaba kızlar yazmadım hic ama takip ediyorum sizi sürekli bejim bebegim de 22 aralik dogumlu bugun 3 tane asi olduk asiri huzursuz oldu bebegim kucakta uyudu yatirinca agladi bacagi sisti soguk uyguladik soguktan agladi goz yasi geldi ilk kez bebegimdensimdi daldi 2 saattir uyuyor cok sukur ates 36.8 olmus nöbetteyiz
Bizim hemşire bazılarında olmuyor bazılarında 2 yaşa kadar ara ara kabarıp kabuk bağlıyor sonra geçiyor telaşlanma dedi inşallah iyi olur her şeyKolundaki ası yerı irinli yara olacakmıs 6 ay ıcınde, sonra kendılıgınden kabuk bağlayıp ıyılesecekmıs..
Aslında iyi bısey bastan uyarmaları, olursa korkmayalım dıye uyarıyorBizim hemşire bazılarında olmuyor bazılarında 2 yaşa kadar ara ara kabarıp kabuk bağlıyor sonra geçiyor telaşlanma dedi inşallah iyi olur her şey
İyice kuruluyorum salyası akıncads sikiyorum ara da at gelmişse kötü kokuyor o zaman da ıslak bezle silip kuruluyorum. Bunları oyun oynar gibi şarkı söyleyerek yapıyorum.Kızlar bebeklerin boynunun altına bir şey sürüyor musunuz, yaptığınız bir işlem var mı? Az önce bi video gördüm orasi gözükmüyor ya bir açiyorlar yanmış gibi pişik alerji gibi.
Ben her gün banyo yaptirirken suyla temizlemeye çalışıyorum ama belki kurulamayi bile unutuyorumdur artık daha dikkat edicem
Kilolu mu demişti ki? Ben de bizimki az kilo aldı diye hissediyorum. Bakalım 11 inde gidince ne diyecekEşim dayanamadı, bi kere 90, bi kere 60 ml mama içirdi. İki saattir uyuyor, ben de yattım hemen. Bana kalsa aç değildi, nasıl bu kadar çok meme emip bi de mama içiyor anlamıyorum. Doktora gitmemize 10 gün var, şimdiden bir kilo almış. Doktor bişey diycek diye korkuyorum.
Gül gül zaten zor gülüyoruz boş ver gülRüyamda Suriyeli kızlar altınlarımı çaldılar o kadar çok ağladım ki uyandım sanki gerçekten ağlamış gibiyim. Altın dediğim de 3 tane gram altın, iki kolye, iki yüzük falan ama rüyamda ağlamaktan perişan oldum. Güler misin ağlar mısınbi de ırkçılık yaptım
Evet biliyorum takip ediyorum sizi basindan beri ayni güne denk geldi dogumlarimizAaa bız de 22 aralık, ve bugun 3 ası oldu
Bizim ki doktora götürmeden üzerini bi çıkar serinlesin dedi. Ben bez değiştirirken hafif fazla durdum açık bi halde.Aslında iyi bısey bastan uyarmaları, olursa korkmayalım dıye uyarıyor
Bacagi da kızarıp sıserse sertlık olursa kolonyalı pamukla sil dedi
Ahshhssh ben de dün gece eskiden çok yakın olduğum artık herkese günaydın sana bonjour çünkü sen benim için bir yabancısın kıvamında olduğum arkadaşımı gördüm peşime düşmüştü beni yakalamaya çalışıyorduRüyamda Suriyeli kızlar altınlarımı çaldılar o kadar çok ağladım ki uyandım sanki gerçekten ağlamış gibiyim. Altın dediğim de 3 tane gram altın, iki kolye, iki yüzük falan ama rüyamda ağlamaktan perişan oldum. Güler misin ağlar mısınbi de ırkçılık yaptım
Kilo alımı normal, mama verme dedi. Ben veriyorum ama. Şimdi iki kilo alıp gidersek yine mama verme diyecek.Kilolu mu demişti ki? Ben de bizimki az kilo aldı diye hissediyorum. Bakalım 11 inde gidince ne diyecek
O zaman daha sık beklıyoruz sızı buradaEvet biliyorum takip ediyorum sizi basindan beri ayni güne denk geldi dogumlarimiz
Benım kız bu ay 1350 gr almısKilo alımı normal, mama verme dedi. Ben veriyorum ama. Şimdi iki kilo alıp gidersek yine mama verme diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?