2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor offf zeytinyağı masaj dışında be yapacağım anne sütü alıyor sadece ama daha çok huzursuz olmaya başladı ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba
Bebeğinin durumunu gçzlemleyerek gidebilirsin çok zorlanıyorsa beklemene gerek yok ama büyük bir sıkıntısı yoksa bir hafta bekleyebilirsin
Kalca ultrasonunda sıkıntı yok cok sukur,, ası yapılırken bıraz agladı, eve geldık az bısey emdı uykuya gectı, uyurken kulagından ölctüm. 37.0 cıktı

Kolundaki ası yerı irinli yara olacakmıs 6 ay ıcınde, sonra kendılıgınden kabuk bağlayıp ıyılesecekmıs..
Geçmşş olsun bizdede daha kabuklanma olmadı daha yirmi gün oldu aşısına nerdeyse
Buarada ismini ne koydunuz kızının

Oyle mi ? Ama hepimizin kolunda asi izi var kabuklanacak ki iz birakacak diye biliyorum ama az ama cok..
Bizimki kabuklanmazsa kesin huylanirim ben Bizim asi tutmadi triplerine girerim

6 ay ıcınde olur dedı.. Belki ilerleyen zamanlarda olur.. Koluna kese yapmak yok bu arada
Gökçe canım

Merhaba kızlar yazmadım hic ama takip ediyorum sizi sürekli bejim bebegim de 22 aralik dogumlu bugun 3 tane asi olduk asiri huzursuz oldu bebegim kucakta uyudu yatirinca agladi bacagi sisti soguk uyguladik soguktan agladi goz yasi geldi ilk kez bebegimden simdi daldi 2 saattir uyuyor cok sukur ates 36.8 olmus nöbetteyiz

Geçmiş olsun

Aaa bız de 22 aralık, ve bugun 3 ası oldu

Bizim hemşire bazılarında olmuyor bazılarında 2 yaşa kadar ara ara kabarıp kabuk bağlıyor sonra geçiyor telaşlanma dedi inşallah iyi olur her şey
Aslında iyi bısey bastan uyarmaları, olursa korkmayalım dıye uyarıyor
Bacagi da kızarıp sıserse sertlık olursa kolonyalı pamukla sil dedi

İyice kuruluyorum salyası akıncads sikiyorum ara da at gelmişse kötü kokuyor o zaman da ıslak bezle silip kuruluyorum. Bunları oyun oynar gibi şarkı söyleyerek yapıyorum.

Kilolu mu demişti ki? Ben de bizimki az kilo aldı diye hissediyorum. Bakalım 11 inde gidince ne diyecek

Gül gül zaten zor gülüyoruz boş ver gül tersi çıkarmış bebiş nasipli olacak demek ki

Ahshhssh ben de dün gece eskiden çok yakın olduğum artık herkese günaydın sana bonjour çünkü sen benim için bir yabancısın kıvamında olduğum arkadaşımı gördüm peşime düşmüştü beni yakalamaya çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…