2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dildeki beyazlik pamukcuk mu sut kalintisi mi ayirt edemiyorum karbonatli su ile siliyorum ama beslendikce yine oluyor hergun yapmak lazim bunu herhalde.Sizin de bebeginizin dili beyaz mi?

Kızlar kac saate kadar ölcüm yapayım, 1 gunde gecer mi ası etkısı

48 saat diyorlar ama ilk 24 saat daha onemli.Ben aklima geldikce olcmustum ilk gun
Benım kız bu ay 1350 gr almıs

Masallah Baya iyi almis benim bebegim her ay 650-700 arasi bisi aliyor

Ben pofur pofur sigara iciyorum valla ruyalarimdaIsin garip tarafi sigara icmemis olmam.Dogumdan sonra surekli ruyalarimda sigarali goruyorum kendimi

Aşı vurulduğu gün ateşi olursa oluyor o gün olmazsa birdaha ateş çıkmıyor
sizce tam 2 aylıkken mi yaptırayım yoksa bir limit var 2 ay aşıları için, 45 günlükten 75 günlük olana kadar bir aralıkta yaptırabilirim, ne kadar geç o kadar iyi mi oluyor? Aşılar şunlarmış:

• DTaP-HB-IPV-Hib: Diphtheria, Tetanus, Pertussis (Whooping Cough), Hepatitis B, Polio, Haemophilus Influenzae type B (Hib)
  • Pneu-C-10: Pneumococcal
  • Rota: Rotavirus

Dildeki beyazlik pamukcuk mu sut kalintisi mi ayirt edemiyorum karbonatli su ile siliyorum ama beslendikce yine oluyor hergun yapmak lazim bunu herhalde.Sizin de bebeginizin dili beyaz mi?
Mamadan somra genelde beyaz oluyor, ben hıc bısey yapmıyorum bunun ıcın, yapmak mı gerekiyor

Mama mıktarını azaltmaya calısuyosun ama sen deıl mı canım, su giyilebilir pompadan ben de sıparıs verdım, belkı daha cpk sagım yaparsam süt artar, mama azaltabılirım ben de

Bız rotayı 3.ve 5.ay kontrollerinde yaptırcaz

Ben pofur pofur sigara iciyorum valla ruyalarimdaIsin garip tarafi sigara icmemis olmam.Dogumdan sonra surekli ruyalarimda sigarali goruyorum kendimi
[/QUOTE]

Canın nikotin mi çekiyor acaba pasif icicilikten, patlıcan közlemesi vs ile alabilirsin

Mama mıktarını azaltmaya calısuyosun ama sen deıl mı canım, su giyilebilir pompadan ben de sıparıs verdım, belkı daha cpk sagım yaparsam süt artar, mama azaltabılirım ben de

Pompayi kullandiktan sonra haber verin kızlar bende alırım ondan cesitlilik olur yedeklilik olur, iki sene annesutü vermek cok istiyorum

Bız rotayı 3.ve 5.ay kontrollerinde yaptırcaz
Bende 3.aya aldım

Karbonatlı suyu bende yapıyordum ta ki geçen ay doktor kontrolüne kadar doktorumuz anne sütü ile beslenen bebeklerde olur dedi bende arada mama veriyorum ama genel olarak anne sütü ile beslendiği için rahatladım ve artık birşey yapmıyorum şuan yine ara ara olup kendisi düzeliyor

Canim sen simdi bile azaltabilirsin çünkü baya iyi kilo aliyor bebeğin.1350 oldukça iddialı bi rakam.1/3 azalt mesela haftalik olcum yaptir sonrasinda..Gunluk 25-30 gr almasi gerekiyor bebislerin seninki 45 gr civarinda almis..Bence senin sutun var baya farkinda degilsin sutune guven

Benim bebeğimde de oluyor
İlk zamanlar pamukçuktu
Karbonatla sildiğimde kan oluyordu bez
Şimdi olmuyor artık çok şükür
Belki süt kalıntısıdır
ben kandan ayırt edebiliyorum ancak
Başta pamukçuk kesinlikle yok demiştim ama silince günümü gördüm

Bizimki gecmiyor hic hep beyaz

Aaa kan nasil geldi kaziyor musun temizlerken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…