2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bıkac gundur 90on tamamını bitiremiyor, dılıyle ittiriyor bıberonu ama, doyacak kadar da süt yok.. Sagımda sadece sabahları bıraz cıkıyor, sonra azalıyor, bakalım su pompa gelsın, daha sık sagıcam, artıs olacak mı gorecem

Hirilti var mi reflu degil demi bebis

Kirmizimartenicka ben de sevinin reflu yatagini aldim
Demek ki doyuyor
Sagimda cikan miktari dikkate almayin bebek sagimdan %30-40 fazla ceker diyorlar.Bi de duygusal etkisi var.Birinde makine bakarak sagiyorsun digerinde bebegin gozlerine bakiyor..Duygusal etkiyle hormonlar daha cok calisiyor daha cok sut saliniyor

Benım kafamı karıstırıyorsun

Benım kafamı karıstırıyorsun

Ben sut artirma derdine burda basliklar mi acmadim eve ebe mi cagirmadim online emzirme danismalari tarafindan mi dolandirilmadim neler neler oldu..Ne cemenler ne isirgan otlari ictim tiksine tiksine..Hicbirinin faydasi olmadi bence.Benim bi gogsumden hic sut gelmiyordu bi ara.Sonra tekrar geldi. Asil faydasi olan iyi ruh hali ve sutune güvenmek gerçekten.Benim sutum var diyeceksin bunu dedikce gercekten sutun artiyor

Dildeki beyazlik pamukcuk mu sut kalintisi mi ayirt edemiyorum karbonatli su ile siliyorum ama beslendikce yine oluyor hergun yapmak lazim bunu herhalde.Sizin de bebeginizin dili beyaz mi?
Pamukçuk olsa anlarsın süt kalıntısı gibi değil bi kabar oluyor o beyazlık gercektende pamuk gibi benim bebeğimin dilinde yok ama bi yanağında az vardı karbonatlı suyla gazlı bezle sildikçe kayboluyordu silmeyince geliyordu sonra mikostatin diye bi damla verdi doktor kullandım geçti ama şimdide diğer yanağında çıkmış yine ufacık

Kızlar üçüncü ay aşısı ne yaptıracaksınız?
Kan ilacı bebeğe kullanan var mı varsa ne?

Alışveriş nasıl gidiyor?
Neler alıyorsunuz ben hamilelik ten beri doğru dürüst hiç bir şey almadım sanırım
Vakit de bulamıyorum açıkçası

E bebeğin gaz çıkartan çorabı mı patiği mı ne varmış hiç kullanan oldu mu?

Çıngıraklı bileklik patik alt kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…