- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.781
Evet hafif bastırarak siliyorum başta kanıyordu pamukçuklarAaa kan nasil geldi kaziyor musun temizlerken ?
Bıkac gundur 90on tamamını bitiremiyor, dılıyle ittiriyor bıberonu ama, doyacak kadar da süt yok.. Sagımda sadece sabahları bıraz cıkıyor, sonra azalıyor, bakalım su pompa gelsın, daha sık sagıcam, artıs olacak mı gorecemCanim sen simdi bile azaltabilirsin çünkü baya iyi kilo aliyor bebeğin.1350 oldukça iddialı bi rakam.1/3 azalt mesela haftalik olcum yaptir sonrasinda..Gunluk 25-30 gr almasi gerekiyor bebislerin seninki 45 gr civarinda almis..Bence senin sutun var baya farkinda degilsin sutune guven
Hirilti var mi reflu degil demi bebisBıkac gundur 90on tamamını bitiremiyor, dılıyle ittiriyor bıberonu ama, doyacak kadar da süt yok.. Sagımda sadece sabahları bıraz cıkıyor, sonra azalıyor, bakalım su pompa gelsın, daha sık sagıcam, artıs olacak mı gorecem
Yok canım, reflu oldugunu sanmıyorumHirilti var mi reflu degil demi bebis
Bıkac gundur 90on tamamını bitiremiyor, dılıyle ittiriyor bıberonu ama, doyacak kadar da süt yok.. Sagımda sadece sabahları bıraz cıkıyor, sonra azalıyor, bakalım su pompa gelsın, daha sık sagıcam, artıs olacak mı gorecem
Banyodan sonra? Eğer banyoya kadar da sabredemiyorsan biraz su verebilirsin tertemiz oluyor süt lekesiyseBizimki gecmiyor hic hep beyaz
Benım kafamı karıstırıyorsunKirmizimartenicka ben de sevinin reflu yatagini aldim
Demek ki doyuyor
Sagimda cikan miktari dikkate almayin bebek sagimdan %30-40 fazla ceker diyorlar.Bi de duygusal etkisi var.Birinde makine bakarak sagiyorsun digerinde bebegin gozlerine bakiyor..Duygusal etkiyle hormonlar daha cok calisiyor daha cok sut saliniyor
Banyodan sonra? Eğer banyoya kadar da sabredemiyorsan biraz su verebilirsin tertemiz oluyor süt lekesiyse
Benım kafamı karıstırıyorsun
Ben su veriyorum mamadan sonra dili temizlenmis oluyorBanyoda agzi yikanmiyor ki? Ben yikamiyorum yani agzina su da kacmiyorBanyoda bisi degismiyor
Benimki banyoda şapur şupur bişeyler içiyorBanyoda agzi yikanmiyor ki? Ben yikamiyorum yani agzina su da kacmiyorBanyoda bisi degismiyor
Ben su veriyorum mamadan sonra dili temizlenmis oluyor
Ahahaha afiyet olsunBenimki banyoda şapur şupur bişeyler içiyor
Pamukçuk olsa anlarsın süt kalıntısı gibi değil bi kabar oluyor o beyazlık gercektende pamuk gibi benim bebeğimin dilinde yok ama bi yanağında az vardı karbonatlı suyla gazlı bezle sildikçe kayboluyordu silmeyince geliyordu sonra mikostatin diye bi damla verdi doktor kullandım geçti ama şimdide diğer yanağında çıkmış yine ufacıkDildeki beyazlik pamukcuk mu sut kalintisi mi ayirt edemiyorum karbonatli su ile siliyorum ama beslendikce yine oluyor hergun yapmak lazim bunu herhalde.Sizin de bebeginizin dili beyaz mi?
Ya seninki alemBenimki banyoda şapur şupur bişeyler içiyor
Aşı günü mü?37. 4 oldu ates, calpol verıyorum artık
Yok canım kaşıkla değil biberonlaBe kadar veriyorsun nasil veriyorsun kasikla miBen de deneyebilirim
Ahahaha afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?