- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.801
37.4 olduAşı günü mü?
Üstünü inceltsen filan
Kaç oldu en yüksek
Ben cıngıraklı corap ve bileklik aldım ama anlamıyor suan, 3.aydan sonra anlar diye umut ediyorumE bebeğin gaz çıkartan çorabı mı patiği mı ne varmış hiç kullanan oldu mu?
Çıngıraklı bileklik patik alt kullanan var mı?
Valla eşim bi patik almış çıngıraklı tavşanlı ama normal peluş gibi gaz için olduğunu sanmiyorumE bebeğin gaz çıkartan çorabı mı patiği mı ne varmış hiç kullanan oldu mu?
Çıngıraklı bileklik patik alt kullanan var mı?
Ya bende o kadar hışırtılı kitap zeka kartı filan alfım aldım ama boş boş duruyorBen cıngıraklı corap ve bileklik aldım ama anlamıyor suan, 3.aydan sonra anlar diye umut ediyorum
Ya geçen biri söyledi de hiç araştırmadımValla eşim bi patik almış çıngıraklı tavşanlı ama normal peluş gibi gaz için olduğunu sanmiyorum
Pazartesi kızımı arabasına atıp akşama kadar gezmeyi planlıyorumYa geçen biri söyledi de hiç araştırmadım
Telefonu elime bile alamıyorum o derece yani
Hangi şehir benimkini hiç bir yere çıkarmıyorumPazartesi kızımı arabasına atıp akşama kadar gezmeyi planlıyorum
Ayy inşallah hepimiz hep mutlu haberler alalımGuzel rakamlar ıle gel bakalım
Denizli canım sıcak buralar siz hangi şehirHangi şehir benimkini hiç bir yere çıkarmıyorum
Aşıdan aşıya çıkıyor dışarı
İstanbul hava güzel olsa da dengesiz burdaDenizli canım sıcak buralar siz hangi şehir
Ben e bebek ten araba yağmurluğu aldım o sürekli takılı duruyor havanın durumuna göre ön tarafını kapatıp açıyorum temiz hava çok iyi geliyor bebeklereİstanbul hava güzel olsa da dengesiz burda
Canim bizimde 37.6 oldu ama huzursuzlugu yok uykuya gecmek uzere sen verdin mi calpol37.4 oldu
Evet ası gunuydu canım
2 gün devam ediyor ateş kizlar bilginiz olsun belki sizin etmez bizde 2 gün sürdüCanim bizimde 37.6 oldu ama huzursuzlugu yok uykuya gecmek uzere sen verdin mi calpol
Ben hala bebek arabası almadım baston ya da kabin boy alıcam ama bayadır araştıracak zaman yokBen e bebek ten araba yağmurluğu aldım o sürekli takılı duruyor havanın durumuna göre ön tarafını kapatıp açıyorum temiz hava çok iyi geliyor bebeklere
Benim travel canım o yüzden bi fikrim yokBen hala bebek arabası almadım baston ya da kabin boy alıcam ama bayadır araştıracak zaman yok
Yazı beklersem yeğenim verecek öyle sallıyorum yani
Hazır konu açılmışken canlar
Kabin boy ve baston da öneri alabilirim ortalama bir şey
Ver canım için rahat olsun üzerini de incelt ayaklarının altınıda ıslak bezle silebilirsin37. 4 oldu ates, calpol verıyorum artık
Oğlumda travel aldım çok hantaldı.Benim travel canım o yüzden bi fikrim yok
Ben arabadan memnunum ama dolmuş fln kullanacagimda dediğin gibi çok yer kaplıyor arabayida sattık motor var ona yazın bineriz artıkOğlumda travel aldım çok hantaldı.
Bu sefer ana kucağı var ama arabayı daha pratik istiyorum
Oğlumda da baston almadım diye pişman olmuştum
Ama pek araba kullanan bir çocuk değildi
Yani o kadar az araba kullandık ki
Genelde araçla kısa mesafe gider az gezerdik
Verdin mi canim ilac ve kac kez2 gün devam ediyor ateş kizlar bilginiz olsun belki sizin etmez bizde 2 gün sürdü
Ben verdım, sımdı omzumda uyuyo, tedırgın oldum ya, sabah olmaz bugun banaCanim bizimde 37.6 oldu ama huzursuzlugu yok uykuya gecmek uzere sen verdin mi calpol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?