2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben zeka kartlarını gosterıyorum hergun, bır de kıtap okuyoruz anlamasa da, hısırtılı kitabı da anlamaz benımkı suan..
Kartları goster sen rutin olusturun

Bız bagi neo aldık, travel ama cok hafıf ve ergonomik, sürüşü falan cok ıyı, esımle paylasmaıyoruz arabayı
Bı bak istersen

36.8 oldu.. Bıdaha cıkar mı acaba
Sanmam canım benim bebiş alından braunla ölçtüğümüzde 37.5 çıkmıştı yarım çay kaşığından biraz daha az calpol verdim, üzerini açtım alt değiştirirken falan sonrasında ölçtüğümde 36,3 çıkmıştı koltuk altından. Belki alından fazla ölçtü ama sonrasında alından ölçtğümde de hiç 37.5 a Çıkmadı. İlaç verdiysen çıkmaz diye düşünüyorum ben ama ara ara yine bakarsın. (Ki kesin bakarsın ben bakmıştım )

Aynı bizde öyleyiz bu sefer öyle yapmiyacam desemde her bebekte aynısını yapıyorum kıyamıyorum
Benim kızda öyle ses çıkarıyor. 2haftadirda minik minik baloncuklar köpük gibi ağzından cikiyor
Aynen ben de saat basi olcerim atesi ikna da olmuyorum ki 3 alet 3ude farkli olcuyo hanngisine inanacagimi sasirdiim
En doğru ölçüm popodan

Benım kafamı karıstırıyorsun

İstanbul hava güzel olsa da dengesiz burda

Ben inglesina electa kullanıyorum travel sistem ama seyahat için kabin boy olarak cybex gb pocket almayı düşünüyorum. Güzel indirim oluyor.

Cybex GB Pockit Plus Dünyanın En Küçük Katlanan Travel Sistem Kabin Boy Bebek Arabası

Ben verdım, sımdı omzumda uyuyo, tedırgın oldum ya, sabah olmaz bugun bana
Nasıl oldu canım ilaçtan sonra çıktı mı ateş?

sudem34 ne güzel uyanıkken kendi kendine oynuyormuş seninki maşallah. Benimki anca eh eh deh deh kucakta gezdirin beni diyor.
Kiraz çekirdekli patik senin dediğin. Ben onu almadım, beline takılan olanı aldım. Patik de alınabilir bence.
Çıngıraklı bileklik ve çorabı kızıma almıştım, çok seviyordu. Birer teki hala duruyor ama bizim ay için erken henüz.
Zeka kartlarını da kızda hiç kullanamadım. O da ya kucakta gezer ya ağlardı. Büyüyünce de hepsini ağzına koyup kırdı.
Uyanıkken sakin durduğu 5 dakikada ablasına muhabbet et biraz diyorum. Başka bi etkinlik yok bizde. O da hayvan resimleri gösterip isimlerini falan söylüyor.

Mesajlardan alıntı yapıp yarısını yanıtlamışım .

Sohrab sağımda çıkan/çıkmayan süte inanma. Arkadaşım makineyle sağdığında hiç çıkmıyordu ya da az çıkıyordu. 2 sene emzirdi mama vermedi. Kilo artışını takip et canım geliyordur sütün

Sudem ben de İstanbul’dayım. Çarşamba ve bugün çıkarttım sıkı sıkı giydirip. Dün de niyetlenmiştim ama sağ olsun bebemin başka planları vardı. Güneşli havaları kaçırma

Fiyatı görünce gözüm açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…