- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.821
Ben zeka kartlarını gosterıyorum hergun, bır de kıtap okuyoruz anlamasa da, hısırtılı kitabı da anlamaz benımkı suan..Ya bende o kadar hışırtılı kitap zeka kartı filan alfım aldım ama boş boş duruyor
Uyanık saatlerde kendi kendine oynuyor tam etkinlik saati ama bende kendime vakit ayırıyorum o esnada
Bazen iş bazen yeme içme
Aynen ben de saat basi olcerim atesi ikna da olmuyorum ki 3 alet 3ude farkli olcuyo hanngisine inanacagimi sasirdiimBen verdım, sımdı omzumda uyuyo, tedırgın oldum ya, sabah olmaz bugun bana
Bız bagi neo aldık, travel ama cok hafıf ve ergonomik, sürüşü falan cok ıyı, esımle paylasmaıyoruz arabayıOğlumda travel aldım çok hantaldı.
Bu sefer ana kucağı var ama arabayı daha pratik istiyorum
Oğlumda da baston almadım diye pişman olmuştum
Ama pek araba kullanan bir çocuk değildi
Yani o kadar az araba kullandık ki
Genelde araçla kısa mesafe gider az gezerdik
Kulaktan ölcene guvenAynen ben de saat basi olcerim atesi ikna da olmuyorum ki 3 alet 3ude farkli olcuyo hanngisine inanacagimi sasirdiim
Ben verdım, sımdı omzumda uyuyo, tedırgın oldum ya, sabah olmaz bugun bana
36.8 oldu.. Bıdaha cıkar mı acabaCanım içini ferah tut ilaçta vermişsin bir şey olmaz Allahın izniyle
Sanmam canım benim bebiş alından braunla ölçtüğümüzde 37.5 çıkmıştı yarım çay kaşığından biraz daha az calpol verdim, üzerini açtım alt değiştirirken falan sonrasında ölçtüğümde 36,3 çıkmıştı koltuk altından. Belki alından fazla ölçtü ama sonrasında alından ölçtğümde de hiç 37.5 a Çıkmadı. İlaç verdiysen çıkmaz diye düşünüyorum ben ama ara ara yine bakarsın. (Ki kesin bakarsın ben bakmıştım36.8 oldu.. Bıdaha cıkar mı acaba
Ben de verdim canim calpol bunu 1 kez ki veriyoruz sabah yine ates varsa vericez mi ay iyiki varsin ayni durumda olan birinin olmasi icimi rahatlatiyorKulaktan ölcene guven
6 saate bir ateş durumuna göre 1 çay kaşığı verdim korkmayın bişey olmaz ateslenmelerinden iyidir bugün sabah verdim en son 3.gün şu anda bitti gibi ateşVerdin mi canim ilac ve kac kez
Ne kadar uzun surmus sizin cok gecmis olsun kac dereceyi gordunuz em cok6 saate bir ateş durumuna göre 1 çay kaşığı verdim korkmayın bişey olmaz ateslenmelerinden iyidir bugün sabah verdim en son 3.gün şu anda bitti gibi ateş
Cıkmaz ınsallah tekrar, sabah cıkarsa yıne verırız, gunde 3 kere dıye bılıuorumBen de verdim canim calpol bunu 1 kez ki veriyoruz sabah yine ates varsa vericez mi ay iyiki varsin ayni durumda olan birinin olmasi icimi rahatlatiyor
Emzirme sonrası ve mama sonrası bir gozlemle bakalım hangisinde daha fazla beyaz oluyor olmadı ona göre sende kontrol zamanı doktoruna sorarsınBizimki gecmiyor hic hep beyaz
Bazı doktorlar bir çay kaşığı diyor bazıları yarım çay kaşığı ama veriyorsan bence yarım çay kaşığı ver ben yarım çay kaşığı ateşi artar gibi olunca verdim sonra çıkmadı çok sukur37.4 oldu
Evet ası gunuydu canım
İki defa denildi bana işte herkes çok başka diyor kafamız çok karışıkCıkmaz ınsallah tekrar, sabah cıkarsa yıne verırız, gunde 3 kere dıye bılıuorum
38Ne kadar uzun surmus sizin cok gecmis olsun kac dereceyi gordunuz em cok
Aynı bizde öyleyiz bu sefer öyle yapmiyacam desemde her bebekte aynısını yapıyorum kıyamıyorumBenim ki beşiğinde neredeyse hiç yatmadı çift kişilik yatakta birlikte yatıyoruz. Başka yerde yatarsa uyanıyor ya kucağımda ya yatakta yanımda ama meme ağızda olacak. Emzik kullanmadığım içinde böyle oluyor olabilir. Gazdan uyandığını düşünmüyorum tamamen bana yakın uyumak istediği için bence. Çünkü yataktan yanından kalkınca bi kıpırdanıyor derin nefes alıyor kokluyor sanırım çok uzaklaş madıysam tekrar uyuyor yoksa gözler açılıyor.( çok değişik bişii doğurdum sanki
Benim kızda öyle ses çıkarıyor. 2haftadirda minik minik baloncuklar köpük gibi ağzından cikiyorOhhhh 10 sayfa okudum hepsini yanıtladım rahatladım
Şimdi benim sorularımda
1-kızlar sizin bebenizde yutkunamıyor gibi oluyor mu ara ara. Bizimki emdikten bi süre sonra yatar pozisyondayken böyle gurp gurp gibi ses çıkartıyor. Omzumuza alıp pıt pıt sırtına vurunca geçiyor. Bence kusmaya çalışıyor ama kusamıyor o ağzına geliyor ordan nefes burusuna kaçırıyor diye düşünüyorum. Bu genelde olan bir şey mi?
2- sizin bebeklerinizde tükürük çıkartıyor mu? Bizimki bu sıralar ara ara kabarcıklı tükürük çıkartıyor.
Şimdilik soracaklarım bu kadar namaz kılıp uykuya geçeyim
En doğru ölçüm popodanAynen ben de saat basi olcerim atesi ikna da olmuyorum ki 3 alet 3ude farkli olcuyo hanngisine inanacagimi sasirdiim
Benım kafamı karıstırıyorsun
İstanbul hava güzel olsa da dengesiz burda
Ben inglesina electa kullanıyorum travel sistem ama seyahat için kabin boy olarak cybex gb pocket almayı düşünüyorum. Güzel indirim oluyor.Ben hala bebek arabası almadım baston ya da kabin boy alıcam ama bayadır araştıracak zaman yok
Yazı beklersem yeğenim verecek öyle sallıyorum yani
Hazır konu açılmışken canlar
Kabin boy ve baston da öneri alabilirim ortalama bir şey
Nasıl oldu canım ilaçtan sonra çıktı mı ateş?Ben verdım, sımdı omzumda uyuyo, tedırgın oldum ya, sabah olmaz bugun bana
Mesajlardan alıntı yapıp yarısını yanıtlamışımBen inglesina electa kullanıyorum travel sistem ama seyahat için kabin boy olarak cybex gb pocket almayı düşünüyorum. Güzel indirim oluyor.
Cybex GB Pockit Plus Dünyanın En Küçük Katlanan Travel Sistem Kabin Boy Bebek Arabası
Nasıl oldu canım ilaçtan sonra çıktı mı ateş?
Fiyatı görünce gözüm açıldıBen inglesina electa kullanıyorum travel sistem ama seyahat için kabin boy olarak cybex gb pocket almayı düşünüyorum. Güzel indirim oluyor.
Cybex GB Pockit Plus Dünyanın En Küçük Katlanan Travel Sistem Kabin Boy Bebek Arabası
Nasıl oldu canım ilaçtan sonra çıktı mı ateş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?