- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.841
Tadı nasıl?Kızlar sütümde biraz azalma olmuştu, tahinle bir cay kasigi bira mayasi yedim coşmuş sütüm, bira mayasına şans verin
Ben solgarın bira mayası Olan malt hapını içiyorum bence de etkili bayağı içmediğim zamanlar 2. Günde bebiş emerken cok cok ses çıkmıyor ve daha uzun süre memede kalıyor.Kızlar sütümde biraz azalma olmuştu, tahinle bir cay kasigi bira mayasi yedim coşmuş sütüm, bira mayasına şans verin
Tadı nasıl?
Ben solgarın bira mayası Olan malt hapını içiyorum bence de etkili bayağı içmediğim zamanlar 2. Günde bebiş emerken cok cok ses çıkmıyor ve daha uzun süre memede kalıyor.
Kızlar ben bebişi gece 1 gibi uyutuyorum sonra ara ara uyanıyor emiyor- yarı uyanık vaziyete oluyor hep. Uykusu açılmasın diye altını değiştirmiyorum. Çoğu zaman yapmamış oluyor ama bazende 8-9 saat altı bezli duruyor. Şimdi altını değiştirsem uyku iyice açılacak ve uyumayacak ne yapsam bilemedim? Derin uykuda denedim bi kez o da korktu ve bezde boş çıktı , sonra kendime kızdım. Sizde durumlar nedir? Nasıl yapıyorsunuz gece bez değiştirmeyi?
Ben de öyle yapıyorum. Çişi çıkmamışsa değiştirmiyorum. Hemen geri uyursa da değiştirmiyorum. Genelde tek memeyle uyuyor. Uyumazsa değiştirip ikinci memeyi veriyorum.Ben solgarın bira mayası Olan malt hapını içiyorum bence de etkili bayağı içmediğim zamanlar 2. Günde bebiş emerken cok cok ses çıkmıyor ve daha uzun süre memede kalıyor.
Kızlar ben bebişi gece 1 gibi uyutuyorum sonra ara ara uyanıyor emiyor- yarı uyanık vaziyete oluyor hep. Uykusu açılmasın diye altını değiştirmiyorum. Çoğu zaman yapmamış oluyor ama bazende 8-9 saat altı bezli duruyor. Şimdi altını değiştirsem uyku iyice açılacak ve uyumayacak ne yapsam bilemedim? Derin uykuda denedim bi kez o da korktu ve bezde boş çıktı , sonra kendime kızdım. Sizde durumlar nedir? Nasıl yapıyorsunuz gece bez değiştirmeyi?
Uf ben onu alsam şimdi eşimin aklına evde bira yapmayı sokarım.Tadı yok bunu aktardan aldım yuvarlak top top, tahin veya pekmez gibi kivamli bir seyle yiyorsun ki yutmak için , bir çay kaşığı sadece
Ama ciddi anlamda bir artış var
Bende ekstra seyleri kullanmayı hic sevmem ilaç, takviye vs,Uf ben onu alsam şimdi eşimin aklına evde bira yapmayı sokarım.
Bu 90 getiren sey neBende ekstra seyleri kullanmayı hic sevmem ilaç, takviye vs,
Lohusayken almıştık bir iki kullandım sonra bıraktım nedense
Kız dakka başı süt istediği için kendimi kurumus gibi hissediyodum 30 30 sürekli saat başı sagiyordm dün bi kullandım 90 90 ve daha akiyo goguslermden. Ne kadar süreliğine etkili acaba , bu kadar sütte hasta eder insanı mastit fln olmam umarım
90da versem kız yine otuz içti kaldi gerisi
Haklısın biraz daha ilgileneyimBen zeka kartlarını gosterıyorum hergun, bır de kıtap okuyoruz anlamasa da, hısırtılı kitabı da anlamaz benımkı suan..
Kartları goster sen rutin olusturun
Yeşil çıkartıp yurt dışı seyahati olabilir ilerde ondan kabin istiyorum bir taşta iki kuşBız bagi neo aldık, travel ama cok hafıf ve ergonomik, sürüşü falan cok ıyı, esımle paylasmaıyoruz arabayı
Bı bak istersen
Dün o kadar çok uyanık kaldı ki nerdeyse öğlen 1 den sabah 5 e kadar ben gece sızmışım yanında uyandım hala uyanıksudem34 ne güzel uyanıkken kendi kendine oynuyormuş seninki maşallah. Benimki anca eh eh deh deh kucakta gezdirin beni diyor.
Kiraz çekirdekli patik senin dediğin. Ben onu almadım, beline takılan olanı aldım. Patik de alınabilir bence.
Çıngıraklı bileklik ve çorabı kızıma almıştım, çok seviyordu. Birer teki hala duruyor ama bizim ay için erken henüz.
Zeka kartlarını da kızda hiç kullanamadım. O da ya kucakta gezer ya ağlardı. Büyüyünce de hepsini ağzına koyup kırdı.
Uyanıkken sakin durduğu 5 dakikada ablasına muhabbet et biraz diyorum. Başka bi etkinlik yok bizde. O da hayvan resimleri gösterip isimlerini falan söylüyor.
Yarın düşünüyorum bendeMesajlardan alıntı yapıp yarısını yanıtlamışım.
Sohrab sağımda çıkan/çıkmayan süte inanma. Arkadaşım makineyle sağdığında hiç çıkmıyordu ya da az çıkıyordu. 2 sene emzirdi mama vermedi. Kilo artışını takip et canım geliyordur sütün
@Sudem ben de İstanbul’dayım. Çarşamba ve bugün çıkarttım sıkı sıkı giydirip. Dün de niyetlenmiştim ama sağ olsun bebemin başka planları vardı. Güneşli havaları kaçırma
Aktarda bulamadım yaKızlar sütümde biraz azalma olmuştu, tahinle bir cay kasigi bira mayasi yedim coşmuş sütüm, bira mayasına şans verin
Neden saat başı sağıyorsun?Bende ekstra seyleri kullanmayı hic sevmem ilaç, takviye vs,
Lohusayken almıştık bir iki kullandım sonra bıraktım nedense
Kız dakka başı süt istediği için kendimi kurumus gibi hissediyodum 30 30 sürekli saat başı sagiyordm dün bi kullandım 90 90 ve daha akiyo goguslermden. Ne kadar süreliğine etkili acaba , bu kadar sütte hasta eder insanı mastit fln olmam umarım
90da versem kız yine otuz içti kaldi gerisi
Ben solgarın bira mayası Olan malt hapını içiyorum bence de etkili bayağı içmediğim zamanlar 2. Günde bebiş emerken cok cok ses çıkmıyor ve daha uzun süre memede kalıyor.
Altını değişirken gündüz alt açma serip üstüne battaniye atıp poposunun havalanmasını sağlıyorum ablam burdaydı 15 gün her gün yaptı hem bezin kızarttığı yerler hava alıyor hem kendi seviyor hoşuna gidiyor ıslak havlunun nemi kuruyorBen bir sefer gözü karartıp uykusu açılsa da degistiriyorum , gecen azıcık pişik olmustu bir bölge iyilesiyor yine aynı yer pişik oluyor
Bu 90 getiren sey ne
Bence ikisi birbirinden bağımsız. Bi hormon beyinde sür üretimini harekete geçiriyormuş. Yani süt üret diyormuş beyne. Buraya kadar ikisi bir. Diğeri meme ucu uyarılınca sütn memeye inmesini sağlıyormuş. Prolaktin ve oksitosin. Uyarılan memeye daha çok geliyor.Kızlar göğüslerim çok orantısız en az iki beden var aralarında dışardan bile belli oluyor o derece
Vücutta süt üretimi sabit olup iki memeye mi bölünüyor yoksa iki memede kendisi için ayrıca mı üretiyor
Yani şöyle benimki soldan doymuyor sağdan duyuyo
Sokun verimi artınca sağa gidecek süt sola mı gelir vücut toplayıp hangi tarafı emzirirsek oraya mı yönlendiriyor?
Bilen varsa beni aydınlatsın
Emzirmeden bi sağım yapmayı denedin mi gerçekten de az mi çıkıyor ya da fark ne kadar?Kızlar göğüslerim çok orantısız en az iki beden var aralarında dışardan bile belli oluyor o derece
Vücutta süt üretimi sabit olup iki memeye mi bölünüyor yoksa iki memede kendisi için ayrıca mı üretiyor
Yani şöyle benimki soldan doymuyor sağdan duyuyo
Sokun verimi artınca sağa gidecek süt sola mı gelir vücut toplayıp hangi tarafı emzirirsek oraya mı yönlendiriyor?
Bilen varsa beni aydınlatsın
Altını değişirken gündüz alt açma serip üstüne battaniye atıp poposunun havalanmasını sağlıyorum ablam burdaydı 15 gün her gün yaptı hem bezin kızarttığı yerler hava alıyor hem kendi seviyor hoşuna gidiyor ıslak havlunun nemi kuruyor
Acaip hareket ediyor o zamanlar aşırı seviyor
Ama gaz dolma ihtimâli var işte o saatler
Popo bacak ve ayaktan üşüyüp gaz oluyor hep
Kilotlu çorap giydirdikten sonra gaz baya hafifliyor zaten
Çok zor dalıyor 2 saat falan uyumuyor sonra.Ben elimle dışardan kontrol ediyorum yumuşaklık varmı diye öyle değişiyorum benim bebeğim geceleri çok islatmiyor zaten gündüz çok oluyor emmek için uyandığı zaman degissen sonra dalmazmi tekrar
Bira mayası olduğunu söyleme sende süt arttırıcı takviye dedim aktar bunu verdi deUf ben onu alsam şimdi eşimin aklına evde bira yapmayı sokarım.
Yeni kaka yaptı bende hemen hametan sürüp havalandırmaya başladım, yikayacagm pike vardı ona da rahatça koydum, üşümez umarım eli ayağı hemen buz gibi oluyor.
Külotlu corabi nerede buldun, bu aya uygun ben bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?