2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sütümde biraz azalma olmuştu, tahinle bir cay kasigi bira mayasi yedim coşmuş sütüm, bira mayasına şans verin
Ben solgarın bira mayası Olan malt hapını içiyorum bence de etkili bayağı içmediğim zamanlar 2. Günde bebiş emerken cok cok ses çıkmıyor ve daha uzun süre memede kalıyor.

Kızlar ben bebişi gece 1 gibi uyutuyorum sonra ara ara uyanıyor emiyor- yarı uyanık vaziyete oluyor hep. Uykusu açılmasın diye altını değiştirmiyorum. Çoğu zaman yapmamış oluyor ama bazende 8-9 saat altı bezli duruyor. Şimdi altını değiştirsem uyku iyice açılacak ve uyumayacak ne yapsam bilemedim? Derin uykuda denedim bi kez o da korktu ve bezde boş çıktı , sonra kendime kızdım. Sizde durumlar nedir? Nasıl yapıyorsunuz gece bez değiştirmeyi?

Ben elimle dışardan kontrol ediyorum yumuşaklık varmı diye öyle değişiyorum benim bebeğim geceleri çok islatmiyor zaten gündüz çok oluyor emmek için uyandığı zaman degissen sonra dalmazmi tekrar

Tadı yok bunu aktardan aldım yuvarlak top top, tahin veya pekmez gibi kivamli bir seyle yiyorsun ki yutmak için , bir çay kaşığı sadece

Ama ciddi anlamda bir artış var

Ben de öyle yapıyorum. Çişi çıkmamışsa değiştirmiyorum. Hemen geri uyursa da değiştirmiyorum. Genelde tek memeyle uyuyor. Uyumazsa değiştirip ikinci memeyi veriyorum.

Tadı yok bunu aktardan aldım yuvarlak top top, tahin veya pekmez gibi kivamli bir seyle yiyorsun ki yutmak için , bir çay kaşığı sadece

Ama ciddi anlamda bir artış var
Uf ben onu alsam şimdi eşimin aklına evde bira yapmayı sokarım.

Uf ben onu alsam şimdi eşimin aklına evde bira yapmayı sokarım.
Bende ekstra seyleri kullanmayı hic sevmem ilaç, takviye vs,
Lohusayken almıştık bir iki kullandım sonra bıraktım nedense
Kız dakka başı süt istediği için kendimi kurumus gibi hissediyodum 30 30 sürekli saat başı sagiyordm dün bi kullandım 90 90 ve daha akiyo goguslermden. Ne kadar süreliğine etkili acaba , bu kadar sütte hasta eder insanı mastit fln olmam umarım
90da versem kız yine otuz içti kaldi gerisi

Bu 90 getiren sey ne

Ben zeka kartlarını gosterıyorum hergun, bır de kıtap okuyoruz anlamasa da, hısırtılı kitabı da anlamaz benımkı suan..
Kartları goster sen rutin olusturun
Haklısın biraz daha ilgileneyim
Bız bagi neo aldık, travel ama cok hafıf ve ergonomik, sürüşü falan cok ıyı, esımle paylasmaıyoruz arabayı
Bı bak istersen
Yeşil çıkartıp yurt dışı seyahati olabilir ilerde ondan kabin istiyorum bir taşta iki kuş
Dün o kadar çok uyanık kaldı ki nerdeyse öğlen 1 den sabah 5 e kadar ben gece sızmışım yanında uyandım hala uyanık
Dün çok gazı vardı
Mor lahana ve kuru soğan vardı salatada onlar mı gaz yaptı
Bir de önceki gün pırasa yemiştim onda da çok gazdan ağladı

Yani genelde gazdan uyumadığı için uyanık
Yarın düşünüyorum bende
Kanguruya atıp deniycem
Kızlar sütümde biraz azalma olmuştu, tahinle bir cay kasigi bira mayasi yedim coşmuş sütüm, bira mayasına şans verin
Aktarda bulamadım ya
Kaç saat sonra etkili oluyor
Neden saat başı sağıyorsun?

Ben bir sefer gözü karartıp uykusu açılsa da degistiriyorum , gecen azıcık pişik olmustu bir bölge iyilesiyor yine aynı yer pişik oluyor

Kızlar göğüslerim çok orantısız en az iki beden var aralarında dışardan bile belli oluyor o derece

Vücutta süt üretimi sabit olup iki memeye mi bölünüyor yoksa iki memede kendisi için ayrıca mı üretiyor

Yani şöyle benimki soldan doymuyor sağdan duyuyo
Sokun verimi artınca sağa gidecek süt sola mı gelir vücut toplayıp hangi tarafı emzirirsek oraya mı yönlendiriyor?
Bilen varsa beni aydınlatsın

Ben bir sefer gözü karartıp uykusu açılsa da degistiriyorum , gecen azıcık pişik olmustu bir bölge iyilesiyor yine aynı yer pişik oluyor
Altını değişirken gündüz alt açma serip üstüne battaniye atıp poposunun havalanmasını sağlıyorum ablam burdaydı 15 gün her gün yaptı hem bezin kızarttığı yerler hava alıyor hem kendi seviyor hoşuna gidiyor ıslak havlunun nemi kuruyor
Acaip hareket ediyor o zamanlar aşırı seviyor
Ama gaz dolma ihtimâli var işte o saatler
Popo bacak ve ayaktan üşüyüp gaz oluyor hep
Kilotlu çorap giydirdikten sonra gaz baya hafifliyor zaten

Bu 90 getiren sey ne

Canım baktım da markasızmış
Acaba gaz mı yapıyor diye şüphelendim biraz
sudem34 aksam yemeginde kullanmistim bir kaşık ama sanki beyin tutulması yaşamış gibi dün geceyi hic hatırlamıyorum hemen mi etki etti nasıl bilemiyorum ama sabah 8de sütten memelerm ağırlaşmışti
Ne kadar süre etki edeceğine bakacagm
Bizim kızın midesi küçük sanki bütün gün az az sık sık besleniyor. Elinde yemek tabagiyla çocuğunun etrafinda koşan anneler gibiyim daha iki ayda

Eklentiler

• Screenshot_20240224-102420_Gallery.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 43
Bence ikisi birbirinden bağımsız. Bi hormon beyinde sür üretimini harekete geçiriyormuş. Yani süt üret diyormuş beyne. Buraya kadar ikisi bir. Diğeri meme ucu uyarılınca sütn memeye inmesini sağlıyormuş. Prolaktin ve oksitosin. Uyarılan memeye daha çok geliyor.

Biz yurt dışında baston arabayla gezdik. Uçakta kapıda alıyorlar bagaja götürüyorlar. Turla gitmiştik. İnip binip geziyorsun. Her seferinde kolayca aç kapa bastonu iyi oluyor. Hafif bi de.

Emzirmeden bi sağım yapmayı denedin mi gerçekten de az mi çıkıyor ya da fark ne kadar?

Yeni kaka yaptı bende hemen hametan sürüp havalandırmaya başladım, yikayacagm pike vardı ona da rahatça koydum, üşümez umarım eli ayağı hemen buz gibi oluyor.

Külotlu corabi nerede buldun, bu aya uygun ben bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…